Akberg

¨It all comes down to this!¨

13 April 2014 - 13:02

Stormatch

idag i Liverpool där hemmalaget tar emot ligatrean Manchester City. Kan City stå upp mot Liverpools unika offensiv?

Spanat på många odds hela denna vecka och har själv tagit Ö3 Goal line till fina oddset 1.925x. Det oddset är tyvärr totalt slashat nu och känns därför dumt att reka ett odds som inte finns även fast jag skrev ut det på bloggen i måndags. Oddset har gått mycket upp och ner de senaste dagarna där Liverpool vinst och överspelet har sjunkit drastiskt. Har först tänkt att tipsa om ett eventuellt överspel på Ö3 mål men tror starkt på Liverpool i detta möte och här får vi ett guld odds på Liverpool och Ö2.5.
Skulle gissa på att förväntningarna hos oss alla inför detta möte är otroligt stora och jag kan för tillfället inte komma på något annat som är viktigare att se fram emot denna söndag mitten av april! Självklart vill jag inte göra något annat höja de förväntningar som ni alla sitter med ¨Cuz, it all comes down to this¨!

PÅ Anfield denna söndagseftermiddag är det enormt viktiga poäng på spel, individuella insatser av spelare som kan avgöra titelnracet för dessa två förstaplats-kandidater. Liverpool har gått som tåget de senaste veckorna och det var nog inte många som räknade med dem tidigt denna säsong nu när man leder Premier League på 74 poäng. Chelsea ligger tvåa på 72 poäng och de spelar även idag match mot Swansea så en vinst idag för Liverpool innebär att man drar ifrån någorlunda.

Tabell:
1. Liverpool 33 23 5 5 +50 74p
2. Chelsea 33 22 6 5 +41 72p
3. Man C 31 22 4 5 +55 70p

Anser att Liverpool har fått kraften för att forcera framåt i tabellen från hemmaarenan Anfield med dessa magiska stämning. På hemmaplan i ligan har man vunnit 14, spelat lika 1 och förlorat 1. Storlagen har man vunnit stort med, b.la. 5-1 mot Arsenal, 4-0 mot Tottenham och även 4-0 mot Everton ska man ha en eloge för. De senaste fyra hemmamatcherna har man tryckt in hela 19 mål, det är helt sjukt när man säger det, enligt mig! Stora orsaken till detta framgång är självklart till stor del Sturridge och Suarà©z som gör en hejdundrande säsong, assisterad av Gerrard.

Liverpool försvar kan man alltid klanka ner på då det inte riktigt står upp till samma kvalità© som deras offensiv i dagsläget, men vem gör det? Rodgers måste verkligen, enligt mig, öppna plånboken detta sommarfönster för att styra upp deras försvar. Det har helt enkelt inte fungerat och det måste bli bättre om man ska stå upp mot storlagen i Champions League nästa säsong.

Manchester City har gjort en bra säsong även dem, men om det är någonting som har fattats denna säsong så är det den slutgiltiga kvalità©n att stå upp emot storlagen. Tycker inte att laget har gjort den instasen som behövs, då man t.ex. har förlorat mot Chelsea två gånger. Visserligen vann man mot Liverpool första mötet på hemmaplan, då gjorde man det bra men tror man får det blir svårt att åstadkomma samma resultat idag då ser jag Liverpools offensiv som snäppet vassare med hemmaplan. Liverpool bör inte kunna hålla nollan med deras osäkra försvar men två mål ska laget från Liverpool kara av.

Läget i lagen:

Liverpools försvarare Agger ska ha haft känningar i knät denna vecka men har fått rapporter på att det ska vara lugnt.

Manchester Citys försvarare Nastasic missar dagens match pga även han med knäskada. Toure och Aguero förväntas vara åter i spel, men det ska nämnas att Aguero har varit borta en längre tid så räkna inte med full speltid för den gossen. Även hans form är troligen bra ursugen. Manchester Citys mittback Kompany har ett skadat knä och det ser än osäkert ut inför spel. Han håller troligtvis just nu i skrivande stund på att bli undersökt i en late fit-test för att avgöra saken, men ser mörkt ut.

Kommentar
Ger mig även här på ett högt odds då jag tycker det finns värde i detta odds till 3.10x pengarna. Liverpool har gjort det bra mot storlagen, kan dock inte se City gå mållösa idag så gillar detta odds. bet365 har även detta spel men där ligger linan på över 3.5 mål i stället för 2.5. Till 4.50x för Liverpool & Ö3.5 alltså, ett mycket fint odds även det. Om Kompany missar dagens match blir det ett tungt avbräck, hans stabilitet som vanligtvis behövs i laget för att stabilisera backlinjen kommer saknas enormt. En mycket bra fotbollsspelare...!

Spelar Liverpool & Ö2.5 hos Betsson till 3.10x pengarna med 1.5/5 units.

2/3-1

Twitter@akberg_
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw -2,5 games
1.74
17:00  Santillan - Muller
Tennis - Franska Öppna - Muller
2.10
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
19:00  Häcken - AIK
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.20
19:00  Frej - Brage
Fotboll - Superettan - 2 asian 0
1.825
19:00  J Södra - Degerfors
Fotboll - Superettan - 1
2.20
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar