Akberg

Premier League mitt i veckan

10 Februari 2015 - 17:08
Kvällen och morgondagen utlovar en full omgång i Premier League, kan det bli bättre? Bakom kvällens stormatch mellan Liverpool och Tottenham på Anfield, gömmer sig tre andra möten.

***

Satt tidigare imorse och reka men blev tyvärr avbruten. Priserna lockar gott på Gunners -1.5 som då stod i 1.94x, vilket jag noterade att även LelleSandahl tycker. Fint spel! Har svårt att förstå varför oddsen ligger där de gör på hemmalaget, Wenger har bekräftat att Sanchez är tillbaka i full träning och Leicester lägger grunden i Premier League-tabellen med en nästintill usel form. Kvällens bortalag har ett hyfsat målsnitt på bortaplan, vilket möjligtvis har bidragit till det höga oddset.

Arsenal tappade ledningen och förlorade tungt senast mot Tottenham i norra London. Engelsmannen Harry Kane gjorde båda målen för sitt Spurs och hyllades stort. Trots nederlaget så tycket jag att Arsenal har sett pigga ut på senare tid, framförallt på hemmaplan. Laget har hållit nollan i de tre senaste hemmamatcherna och gjort tio mål framåt:
Arsenal 2 - Hull
Arsenal 3 - Stoke
Arsenal 5 - 0 Aston Villa

Leicester har förlorat tre av senaste fem bortamatcher, målrika sådana. Anfallaren Leonardo Ulloa har sannerligen varit flitig framför kassen då han har står för sju mål såhär långt på säsongen. Defensiven fungerar dock inte alls lika bra. Liverpool, Tottenham och Man United hade inga problem att spela igenom, och jag har mycket svårt att inte se Arsenal lyckas med detsamma. Sanchez har god möjlighet till att starta idag, troligtvis revanschsugen. Messut Özil spelade 90 minuter mot Tottenham tidigare och det är mycket möjligt att han vilas för att lämna plats åt Sanchez.

Har svårt att se Arsenal släppa den tid Leicester behöver för att skapa sina chanser. Gunners har försvarat bra på hemmaplan men Leicester ska dock inte underskattas helt. Går dock på att hemmalaget kan hota mer framåt, full fart för Wenger och hans mannar. Har svårt att blunda för oddset till 1.94x. Ligger på 1.87 nu, vilket jag också tycker kan ses som fullt godkänt.

Skador:
Arsenal: Chamberlain, Arteta, Debuchy och Diaby.

Leicester: Schmeichel och Wood.

Arsenal -1.5 ill 1.87x, med 2/5 units.

www.spreadsheet.se/akberg

Twitter:HolmbergAke0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.96
19:12  Lopp 3: Fidagu U.R.
Trav - Halmstad - Vinnare
2.30
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05
21:00  Montreal - LA Galaxy
Fotboll - MLS - Zlatan målskytt
2.15

Skador & Avstängningar