Akberg

Hjälten David Wagner

20 Augusti 2017 - 12:04

Huddersfield i Premier League, snubblade på något vis upp efter 11 straffomgångar i playoff.
David Wagner har sannerligen gjort ett hästjobb med klubben. Kom till klubben från Dortmund 2 och är nära vän till Jurgen Klopp. 

Det snackas om en otrolig sammanhållning inom laget, vilket Wagner tror är en avgörande faktor när det där lilla extra behövs för att vinna en match. Vems förtjänst? Han själv tackar överlevnadslägret som truppen var på tillsammans inför succésäsongen i Championship, där Wagner menar att laget blev väldigt bra på att jobba tillsammans.
Huddersfield spelar ett 4-2-3-1 med 22-åriga Steve Mounie högst upp. Han gjorde 14 mål på 35 matcher i Ligue 1, för Montpellier förra säsongen. Gjorde två mål borta i premiären mot Crystal Palace, fulltid 0-3. Nyförvärven på mittfältet, Aaron Mooy och Tom Ince såg också stabila ut senast. Tycker laget gjorde en solid insats mot Crystal Palace och såg väldigt sammansvetsade ut. 

Det kommer koka på John Smiths Stadium idag. Denna hemmapremiär betyder mycket för de knappa 160 000 invånare i Huddersfield. Helt klart en match att se. Tror Wagner går på samma startelva som i första omgången här.

Rafa Benitez och hans Newcastle fick en tuff start på säsongen. En 0-2 förlust i hemmapremiären mot Tottenham, Jonjo Shelvey utvisade och avstängd i tre matcher samt Florian Lejeune och Paul Dummett (båda försvarade) skadade i öppningshelgen av säsongen. Tycker Shelvey bidrar till mycket och är en viktig pjäs för mittfältet. Nackdelen är väl att han ofta kan brista i humöret, precis som i matchen mot Tottenham. Det tog ett tag för Spurs att få hål på Magpies i premiären. Bollinnehavet och kontrollen stod de för dock, innehavet slutade på 26-74%.

I brist på vänsterback, i och med Dummets skada, så kommer Benitez troligtvis gå till 3-4-2-1 där Mbemba, Lascelles och Clark bildar trebackslinje. Återstår att se om Gayle startar igen på topp. Nyförvärvet från Stoke, Joselu, kan möjligtvis göra sin debut här också. Oavsett oprövad formation!

Newcastle har misslyckats att vinna någon av deras 11 senaste bortamatcher i Premier League, tror det blir tufft mot ett taggat och sammansvetsat Huddersfield på hemmaplan.

Dagens spel hittar ni här!


Twitter@HolmbergAke

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Laaksonen - Gasquet
Tennis - ATP Båstad - Under 21,5 Games
1.80
16:00  Örebro SK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.80
18:00  Kalmar - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -0,5
1.93
15:00  AIK - BP
Fotboll - Allsvenskan - 1/1 ht/ft
1.75
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07

Skador & Avstängningar