Stryktipset Tips 29/8 2020

Publicerad på 29 Aug 2020 - 03:26

Aston

Aston

Jan Wickberg

29 Aug 2020 - 03:26

Stryktipset med 13 miljoner i jackpot! Precis som förra veckan är det Norge, Skottland och Sverige på kupongen. Inleds dock med Community Shield från Wembley Stadium där cupmästarna Arsenal ställs mot ligasegrarna Liverpool. Nu till analysen.

STRYKTIPSET 29/8 2020 15:59

Match 1
Arsenal - Liverpool X
(TTT 0-0-10)

Gunners har fått in Willian från grannen Chelsea men i övrigt inga nyheter på truppsidan. Besegrade MK Dons med 4-1 i veckan. En typisk träningsmatch där man luftade truppen och lät ungdomar och rutinerade mannar samsas om speltiden. Senaste matchen som gällde någon var cupvinsten i början av månaden. Pierre-Emerick Aubameyang satte båda målen mot Chelsea och lade grunden för bärgande av bucklan. Till denna match är Pablo Mari, Calum Chambers, Shkodran Mustafi och Gabriel Martinelli ej tillgängliga. Liverpool tog hem ligan i stor stil och var bara en pinne från att nå 100 poäng. Vann 14 av 19 bortamatcher och det kan ha betydelse här. Konstantinos Tsimikas ny back från Olympiacos men förväntas inte starta här, även om han fått speltid i båda träningsmatcherna (Stuttgart 3-0 och Salzburg 2-2). Joel Matip, Jordan Henderson, Alex Oxlade-Chamberlain och Herbie Kane saknas för Pool.
bet365/11/" style="">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/" style="">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365



Match 2
AFC Eskilstuna - GIF Sundsvall 2
(TTT 0-0-10)

Jumbon Eskilstuna har haft mycket stolpe ut men senast borta mot Trelleborg fick man i alla fall med sig en poäng. Fortsätter att plocka in spelare och under Augusti-månad har Aiham Ousou, Adam Larsson, Lassana N'Diaye, Ryan Williams och Kazuki Takahashi tillkommit. Frågan är om det är kvalitet eller bara kvantitet. Giffarna föll i det viktiga toppmötet med HBK och är nu fyra poäng bakom. Dessutom bara en poäng före jagande duon Akropolis / J-Södra. Bajen-lånet Abdul Halik Hudu är avstängd men det andra förvärvet, Jamie Hopcutt hoppas få starta efter inhopp senast. Alexander Blomqvist dras med skada.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo


Match 3
Trelleborg - Jönköping 1
(TTT 0-2-8)

Mittlaget Trelleborg är i vanlig ordning stabila hemma men mer sköra på bortaplan. Kommer närmast från 1-1 mot AFC. Innan dess en sällsynt bortaviktoria mot Norrby och innan dess straffade man VSK hemma. Nyinlånade anfallaren Carl Björk (Norrköping) har fått bra med speltid men väntar fortfarande på första målet i TFF-dressen. Karl Larsson är också ny i laget. Spelande mittback från Lund som får bida sin tid då Isak Jonsson och Anton Tideman gör det bra som mittlås. Inga nya skador men en tuff avstängning på anfallaren Abdul Safiu Fatawu som hade uppåtgående formkurva. Jönköping ett av seriens bästa hemma men på resande fot har man förlorat 4 av 6 matcher. Åkte på straff i 90e minuten senast mot VSK och blev bokstavligt blåsta på två poäng. Tilltänkte skyttekungen Edin Hamidovic i svag form och bänkad i de tre senaste matcherna. Hade kanonläge att måla som inhoppare senast men icke.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365



Match 4
Öster - GAIS 1
(TTT 10-0-0)

Öster har efter två raka segrar skuttat upp ett par snäpp i tabellen. Är nu på sjunde plats bara fyra poäng från kvalplats. Mattias Pavic har stått för finfina inhopp i dessa vinstmatcher (1+2) och vi frågar oss om tränare Denis Velic verkligen kan hålla honom utanför startelvan här. Anfallaren Simon Alexandersson har inte haft det lätt så här långt men även han gjorde ett bra inhopp senast och punkterade tillställningen mot Ljungskile. James Keane fortsätter kortsamlandet nu är högen sju kort hög. Marc Sörensen ej tillgänglig. GAIS är nu uppe i fyra raka utan mål efter 0-0 mot Örgryte. Nikola Ladan tog lagets femte röda kort för säsongen (fyra i ligan och ett i cupen) och är avstängd här. Tungt tapp och det lär åter bli fokus på försvaret. Sällan en tränare är nöjd med 0-0 men frågan är om inte Stefan Jacobsson är ett undantag här.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo


Match 5
Kilmarnock - Dundee United 1
(TTT 5-1-4)

Det ser inte bra ut Kilmarnock om man ser på poängskörden så här långt. Två poäng på fem matcher men om vi synar det hela lite närmare i sömmarna så är det inte fullt så illa. Hibernian ocn Rangers borta. Celtic hemma det är svåra matcher. Mot Ross County åkte man på straff i slutet av matchen och tappade poäng och mot St Johnstone åkte man på rött kort i ledning. Så ingen tur så här långt för Killie. Får ny chans till säsongens första trea här, dock utan avstängde Ross Millen. Saknar även målis Jake Eastwood och anfallaren Rory McKenzie. Dessutom sen test på Alan Power. Dundee United har startat serien ok. Två förluster, ett kryss och två vinster. Höll stången mot Celtic till 10 minuter kvar av matchen då Benjamin Siegrist tvingades kapitulera. Klämde i veckan in en träningsmatch mot Sheffield United som fick avbrytas i halvtid (0-1) pga regnsjuk plan. Paul McMullan och Lawrence Shankland skadade hos The Terrors.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365



Match 6
Livingston - Ross County X
(TTT 5-2-3)

Jumbon Livingston har 0-2-3 på sina fem första matcher. Av förväntade topplagen har man möt Hibernian hemma (1-4) och Rangers hemma (0-0). Har nu två hemmamatcher mot jämnstarkt motstånd innan Celtic väntar på bortaplan. Har insett att man behöver förstärka framåt (i och med tappet av Lyndon Dykes till QPR) och plockat in Lars Lokotsch som har ett fint målsnitt i tyska "skräplag" samt Anthony Stokes senaste säsongerna haft en undanskymd tillvaro i Grekland, Iran och Turkiet innan han bestämde sig för att flytta "hem". Är irländare men ser nog Skottland som sitt (fotbolls)hemland. I försvaret är Julien Serrano ny på lån från Monaco. Skador på Alan Lithgow och Steve Lawson. Tabelltrean Ross County öppnade med två raka segrar men har två kryss och en förlust på de tre senaste. Svårt att veta var laget står då det känns som att man kunde haft fem vinster, fem kryss eller fem förluster sett till matcherna man spelat. Annars inte mycket att rapportera om. Inga nya spelare, inga skador, inga avstängningar och förväntas köra samma startelva som senast.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo


Match 7
St Johnstone - St Mirren 1
(TTT 8-1-1)

St Johnstone ett av många lag i serien som startat dåligt. På fem matcher har man endast fått ihop fyra poäng och det är inte godkänt. Har två färska 0-1 matcher i minne och på det stora hela har man endast mäktat med tre mål framåt. Har ändå spelare som Stevie May och Michael O'Halloran i truppen men bäst-före datum är nog passerat för duon. Kanske läge att satsa på unge John Robertson som har ett namn som förpliktigar. Saknar här Zander Clark, Murray Davidson och Chris Kane som är skadade. Hårdförde mittfältaren Liam Craig (fem gula och ett rött på fem matcher) är avstängd. St Mirren har vunnit två av fyra matcher. Kommer närmast från 1-1 mot Ross County. Fick spela 10 mot 11 stora delar av andra halvlek sedan Joe Shaunghnessy åkt på rött efter en brutal tackling på motspelare. Samma skadeläge som senast med Kyle Magennis och Ryan Flynn borta. På truppsidan är det Isak Thorvaldsson ut, Dylan Connolly in.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365



Match 8
Haugesund - Vålerenga 2
(TTT 5-2-3)

Norska inslaget den här gången hämtas från Rogaland där hemmalaget Haugesund gästas av huvudstadslaget Vålerenga. Senast tog Haugesund en planenlig vinst mot usla Aalesund och det var nog skönt efter två förluster innan dess. Tyvärr fick inte huvudtränare Jostein Grindhaug uppleva segern på plats då han var hemma och kurerade skallen som fått sig en törn av en bagagelucka som oväntat föll igen. Får se om han kan leda laget här eller behöver mer vila. En av målskyttarna mot Aalesund var Ibrahima Wadji som gjorde sitt första mål sedan 15/6 2019. Till saken hör att senegalesen varit avstängd över ett år för doping. Dansken Mikkel Desler utgick senast med skada. Femteplacerade Vålerenga är fortfarande obesegrade på hemmaplan men utanför huvudstaden har det gott så där. 3-2-3 är facit. Besegrade senast Sandefjord hemma men innan dess torsk mot Start i Kristiansand. Uppges ha gjort klart med isländske anfallaren Vidar Örn Kjartansson (ex-Malmö / Hammarby) men inget kontrakt påskrivet än. Så tills vidare får Bård Finne och landsmannen till Vidar, Matthias Vilhjalmsson stå för målskyttet.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo


Match 9
AIK - Häcken 2
(TTT 2-1-7)

Gnaget lyckades ta säsongens fjärde vinst senast då man besegrade jumbon Helsingborg med 2-0. Segerorganisatör var inte helt oväntat Sebastian Larsson som är pådrivare, framspelare, frisparksskytt och målgörare i en och samma person. Får mer och mer kompetent material runt omkring sig och senast in i truppen är landslagskompisen Mikael Lustig lämnat frysboxen i Gent. Får åter Eric Kahl här efter avstängning men i stället är Nabil Bahoui avstängd efter fyra gula kort på åtta matcher. Felix Michel och Saku Ylätupa fortfarande skadade. Häcken har bra form med fyra segrar på de fem senaste. Hade marginalerna med sig senast i 1-0 vinsten mot Norrköping. Leo Bengtsson blev matchvinnare med sin kanon i 73e minuten. Bakåt gjorde Pontus Dahlberg en strålande debut och såg till att hålla buren ren från Pekingmål. Peter Abrahamsson och Ali Youssef ej tillgängliga för Hisingegänget.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365



Match 10
Hammarby - Kalmar 1
(TTT 10-0-0)

Tabellsjuan Hammarby vann planenligt i Europa League-kvalet mot ett coronasargat Puskas Akademia. I allsvenskan föll man senast mot Sirius men hade 1-0 till sju minuter kvar av matchen. Dennis Widgrens röda kort blev startskottet till kollapsen. Två straffar och ett övertidsmål senare stod det 1-3 på tavlan och den förlustfria sviten på sex matcher var bruten. Har bytt spelare i backlinjen. Jean Carlos de Brito utlånad till TPS Åbo och ersättaren heter Mohanad Jeahze och är inhandlad från Mjällby. Glädjande för alla Bajenfans är även att Muamer Tankovic har bestämt sig för att stanna. Saknas till denna match gör Richard Magyar, Simon Sandberg och Alexander Kacaniklic som är skadade samt Dennis Widgren och Tim Söderström som är avstängda. Kalmar kommer till Tele2 med två usla insatser i bagaget. 0-2 mot Östersund och senast 1-4 mot Mjällby. Kan inte skylla på Sebastian Rings röda kort för då var matchen redan körd. Behöver lyfta sig rejält om man ska ha en chans här. Saknar Henrik Löfkvist, Geir Herrem och Nils Fröling samt avstängde Sebastian Ring. Vi får se om Lucas Hägg-Johansson och Viktor Elm kan medverka efter ha stått över senast. Nyförvärven Maynor George och Jaja ej spelklara än.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo


Match 11
Helsingborg - Djurgården 2
(TTT 0-2-8)

Jumbon Helsingborgs kräftgång fortsätter efter 0-2 mot AIK senast har man fyra förluster på de fem senaste. Hoppas är ha målis Anders Lindegaard tillbaka efter skada. Andrekeeper Kalle Joelsson ej redo som om Lindegaard ej kan medverka så fortsätter Alexander Nilsson mellan stolparna. Andreas Landgren, Andreas Granqvist, Armin Gigovic, Assad Al-Hamlawi och troligen Erik Figuroa saknas pga skador. Nya i laget är backen Kebba Cessay och anfallaren Shkodran Maholli. Djurgården på fjärde plats gjorde ett bedrövligt Champions League-kval och föll mot Ferencvaros med 0-2. Efter det 2-2 mot Göteborg så formen är inte topptopp inför detta möte. Har fått hem anfallaren Magnus Eriksson som vann skytteligan med Djurgården 2017. Har några tunga avbräck i avstängde Jacob Une Larsson och skadade Emmanuel Banda och Emir Kujovic. Kontraktet med Astrit Ajdarevic är rivet och kanske kritar han på för Frej där lillebrorsan Alfred sparkar boll för närvarande för att få åter spelglädjen.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365



Match 12
Mjällby - IFK Göteborg 1
(TTT 6-1-3)

Listerlandets stolthet ligger på åttonde plats och har spelat in 23 poäng på 17 matcher. Formen är god med två vinster, en förlust och fyra kryss på de sju senaste. Har plockat poäng av så väl Norrköping som Malmö och senast blev det stora siffror mot Kalmar. Det blir intressant att se hur man hanterar tappet av Mohanad Jeahze till Hammarby. Har i alla fall värvat in Kadir Hodzic från Dalkurd som "ersättare". Anfallaren Moses Ogbu har haft en lysande augusti-månad och svarat för sex mål på sex matcher. Självklart en het kandidat till att bli månadens lirare. Inga skador eller avstängningar i truppen. Blåvitt är det lag i allsvenskan som överlägset kryssat mest. 10 av 17 matcher har slutat med delad pott när västkustlaget lirat. Så summa summarum så förlorar man sällan men vinner inte heller speciellt ofta. Har fått in en drös hemvändare som Mattias Bjärsmyr, Jakob Johansson, Sebastian Eriksson och inte minst Pontus Wernbloom. Givetvis ton av rutin in men finns motivationen och glöden kvar. Robin Söder, Giorgi Kharaishvili och nämnde Bjärsmyr dras med skador.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo


Match 13
Malmö - Elfsborg 1
(TTT 10-0-0)

Kupongen avslutas med toppmötet mellan serieledande Malmö och tabelltvåan Elfsborg. Skåningarna är i toppslag och bara fått stryk av ett lag så här långt, gissa vilket. Japp Elfsborg så klart. Besegrade polska Cracovia i Europa League-kvalet och ett steg närmare gruppspelet. I den inhemska ligan leder man med sju poäng och vinner man den här matchen så ligger ett SM-guld nära till hands. Har tappat Fouad Bachirou som ska pröva lyckan i Sherwoodskogen hos Nottingham Forest. På skadefronten är det Johan Dahlin, Rasmus Bengtsson och Ola Toivonen som ej kan medverka. Elfsborg har gjort det bra men senast mot Östersund kom en motgång då man föll med 0-1. Rami Kaib som drog på sig rött kort tog på sig förlusten, men avstängd är han likväl här. Annars är det bara Alexander Bernhardsson som missar matchen för Boråsarna. Har lånat ut Denniz Hummet och "ersatt" honom med Jeppe Okkels som inte riktigt hade en fast tröja i Silkeborg.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


STRYKTIPSET (216 Raders)

1. Arsenal - Liverpool 1X2
2. AFC Eskilstuna - GIF Sundsvall 2
3. Trelleborg - Jönköping 1
4. Öster - GAIS 1
5. Kilmarnock - Dundee United 1X
6. Livingston - Ross County 1X2
7. St Johnstone - St Mirren 1
8. Haugesund - Vålerenga 1X2
9. AIK - Häcken 2
10. Hammarby - Kalmar 1
11. Helsingborg - Djurgården X2
12. Mjällby - IFK Göteborg 1
13. Malmö - Elfsborg 1X

Lycka till med raderna!
Vid spelproblem kontakta:
http://www.stodlinjen.se/
eller telefon 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto