Stryktipset Tips 6/11 2021

Publicerad på 5 Nov 2021 - 19:28

Aston

Aston

Jan Wickberg

5 Nov 2021 - 19:28

Denna vecka känns det som att Premier League helt och hållet saknas på Stryktipskupongen men fullt så illa är det inte. Tre matcher hämtas från högsta ligan men inga av de stora lagen finns med. Från The Championship hämtas resterande tio matcherna. Jackpot på 15 mille finns att ha i baktanke när tecknen ska plitas dit. Måltipset har ett komma mellan ettan och femman gällande jackpot, men en och en halv miljon är inte heller fy skam. League 1 och League 2 har spelledigt så kupongen fylls ut med matcher från FA-cupen och Skottska Premiership.

Gå med i vårt succélag!
Vi har två andelsspel!
150 kr/andelen – Melkers vinnarsystem! – KLICKA HÄR för köp!
200 kr/andelen – TV-systemet – KLICKA HÄR för köp!

Big9!?
Klicka här för köp – 163 kr andelen!

STRYKTIPSET

Match 1
Crystal Palace - Wolverhampton 1
(TTT 6-1-3)

Två formstarka gäng möts på klassiska Selhurst Park i London. Palace krönte den obesegrade sviten på fem matcher med att besegra självaste Manchester City borta. Wilfried Zaha var grym och överglänstes bara av lagkamraten Conor Gallagher. Blir lite huvudbry för manager Patrick Viera vem som ska få starta framåt här. Jordan Ayew, Christian Benteke, Michael Olise och Odsonne Edouard fightas om de två platserna bredvid ivorianen Zaha. Har Nathan Ferguson skadad men kanske kan Eberichi Eze ta plats på bänken efter långtidsskadan. Wolverhampton har fyra vinster på de fem senaste och smyger med bakom topp 6. Haft en hel del stolpe in så snart kommer det ett bakslag. Jonny, Yerson Mosquera, Marcal, Hugo Bueno och Pedro Neto dras med skadeproblem. Håller hemmalaget som något starkare men helst alla tecken.

Match 2
Brentford - Norwich X
(TTT 10-0-0)

Hemmalaget i formsvacka med tre raka förluster inför denna kamp. Hade senast mot Burnley problem med att få stopp på Maxwel Cornet som tilläts göra tre mål (ett bortdömt). Marcus Forss fick chansen i anfallet men här förväntar vi oss att Bryan Mbeumo åter bildar anfallspar med Ivan Toney. Lutar åt startplats för Saman Ghoddos som målade som inhoppare senast. Skador på Mads Bech Sörensen, Kristoffer Ajer, Josh Dasilva, Shandon Baptiste, Yoane Wissa & förstekeeper David Raya. Norwich förankrat i botten och har endast två poäng efter tio omgångar. Andrew Omobamidele nu tvåa i interna skytteligan efter sitt mål senast. Teemu Pukki leder med två baljor. Får här åter backen Ben Gibson efter avstängning. Sena tester på Sam Byran och Todd Cantwell. Hade senast Przemyslaw Placheta tillbaka efter sjukdom. Svårt att se målkalas här, 1/0-0?

Match 3
Brighton - Newcastle 1
(TTT 10-0-0)

Brighton fortsätter att vara svårbesegrade och förra helgen var det Liverpool som fick nöja sig med oavgjort efter att måsarna hämtat in ett 0-2 underläge. Faktum är att man kryssat i fyra av de fem senaste men finns fortfarande med i mixen runt topp 6. Anfallsstjärnan Neil Maupay bänkad senast och det kan bli samma visa här då Leandro Trossard inte gjorde bort sig i spetsrollen. Yves Bissouma verkar vara förlåten och kan få starta här. Dan Burn, Taylor Richards, Danny Welbeck och Steven Alzate är hos fysteamet för skadebehandling. Newcastle nästjumbo och ännu vinstlösa. Nya ägarna förväntar sig en vändning snarast. Tyvärr verkar inte trupp för närvarande innehålla tillräckligt med kvalitet. Flera spelare med Joelinton i spetsen kan nog se sig om efter nya klubbar i Januari. Bara Freddie Woodman och Paul Dummett borta för skatorna. Vi ser inte någon förväntad reaktion här för något av lagen och spikar ettan.

Match 4
Barnsley - Hull 1
(TTT 10-0-0)

Bottenmöte i The Championship. En hemsk höst tog slut för Barnsley när vi gick in i vintermånaden November. Vinsten mot Derby var första segern på 14 matcher och tillfällige managern Joseph Laumann gav laget en boost i rätt riktning. Markus Schopp blev Markus Flopp men som sagt nya tag nu med Laumann. Bara Aapo Halme och Carlton Morris skadade. Hull är näst sist och har det jobbigt. 0-1 mot WBA innebar tredje raka 0-1 matchen för tigerstackarna. Det lär inte vara höga odds på att han blir näste manager att få kicken i The Championship. Oavsett vem som leder laget när klockan slår tolv på nyårsnatten så måste det snabbt in folk framåt. Nio mål på sexton matcher är inget annat än uselt. Inga offensiva pjäser skadade heller då det är Alfie Jones, Brandon Fleming och Tom Huddlestone som tar plats i sjukstugan. Barnsley bygger vidare på vinsten senast och McCann får dojan.

Match 5
Birmingham - Reading 1
(TTT 10-0-0)

Tidigare svaga Birmingham har fått igång maskineriet och efter tre raka segrar är man närmare play-off än bottenträsket. Var väl bara en tidsfråga innan Troy Deeney skulle komma igång och nu har 33 åringen fyra poäng på de tre senaste. Scott Hogan är så klart nöjd med sin forwardspartner och har målat i de två senaste. Hårfagre Tahith Chong är skadad men saknas inte då Riley McGree har ersatt på bästa sätt. Kristian Pedersen, Maxime Colin och Marcel Oakley övriga som är skadade. Reading har gått motsatt väg och är nere på artonde plats efter fyra raka nederlag. Behöver snart hitta någon mirakelmedicin för att få tillbaka alla skadade spelare. Det är tufft att vecka efter vecka gå runt på samma manskap då det är fullt hus på sjukan med namn som Michael Morrison, Tom McIntyre, Andy Rinomhota, Femi Azeez, Junior Hoilett, Alen Halilovic, Lucas Joao och Yakou Meite. Dessutom saknades Andy Yiadom och Danny Drinkwater senast. Kanske var de Covid-drabbade då manager Veljko Paunovic är borta av den anledningen. Bänken senast hade spelare med nummer 32,33,35,36,39,44 och 49 dvs enbart junisar så när på keeper Rafael. Risk för hård streckning på hemmalaget men ettan känns stark.

Match 6
Blackburn - Sheffield United 1
(TTT 4-2-4)

Dumstrut på och in i skamvrån var nog budskapet från fansen efter Rovers pinsamma 0-7 hemma mot Fulham i veckan. Låg under med 0-2 efter 20 minuter och när Jan Paul van Hecke agerade karateutövare istället för fotbollsspelare så blev det inte lättare med 10 man mot ligans hetaste lag. Blackburn brukar vara bra hemma så här får man snabb chans till revansch. Sam Gallagher och Daniel Ayala stod över senast och oklart om de kan medverka här. Harry Pickering och Bradley Dack ej redo. Sheffield United har inte fått det att lossna. Truppen håller hög klass (på pappret) och bör vara med i racet om play-off men ligger förnärvarande och såsar på sextonde plats. Lider av skador på kreativa Sander Berge / Luke Freeman och att Conor Hourihane / Rhian Brewster inte är i form. Manager Slavisa Jokanovic lär ändra om i startelvan och spelare som George Baldock, Ilman Ndiaye och Billy Sharp är tänkbara starters. Öppen match som vi gärna garderar.

Match 7
Cardiff - Huddersfield X
(TTT 9-1-0)

Cardiff får nog räknas som säsongens flopp i The Championship så här långt. Tio förluster på sexton matcher och 15-30 i målskillnad är inga starka papper. Steve Morison har tillfälligt tagit över efter att Mick McCarthy lämnat managerposten. 3-3 Stoke och 0-1 QPR är Morisons facit så här långt. Aden Flint har tappat sin plats i startelvan och nya managers brukar ju offra någon. Tom Sang och James Collins är skadade men Joe Ralls ser ut att vara fit for fight (start?). Huddersfield på 25 poäng är alltid luriga för oss tippare. Har sällan perioder med ett visst resultat utan blandar vinster, kryss och förluster lite hur som helst. Då inte så konstigt att man har förlust, vinst, kryss i de tre senaste. Truppen är stjärnbefriad och det närmaste man kommer någon som sticker ut är Jordan Rhodes men han är skadad. Josh Koroma är rätt fyndig men i övrigt mest kämpar. Skador på Ryan Schofield, Pipa, Aaron Rowe, Alex Vallejo och Jonathan Hogg. Ingen målparty att vänta. Ett mål kan räcka för vinst. Om råd helgardera.

Match 8
Nottingham - Preston X
(TTT 10-0-0)

Forest hade en fin höst med fyra raka segrar innan man stötte på patrull i form av Fulham. Håller nu som bäst på att repa sig efter 0-4 smällen. 1-1 mot QPR och Sheffield United är ok resultat. Speciellt med tanke på att man hamnat i underläge båda gångerna. Finns många bra spelare i truppen och senast fick Philip Zinckernagel och Lewis Grabban inleda på bänken, men lär vara åter i startelvan här. Max Lowe är också åter efter att ej fått medverka mot sin ägarklubb. Loic Mbe Soh och Jordi Osei-Tutu långtidsskadade. Preston i fin form efter vinster mot Coventry, Luton och senast Bournemouth på bortagräs. 2-1 kunde ha varit 3-1 (Emil Riis hade friläge men avslutet var risigt) eller 2-2 (Daniel Iversen räddade friläge på slutet). Har fortsatt fyra offensiva lirare skadade. Connor Wickham, Josh Murphy, Izzy Brown och Ched Evans. Så kryllar inte av alternativ att kasta in om man skulle hamna i underläge och behöver förstärka framåt. Vi kör på 1X2 i Sherwoodskogen.

Match 9
Coventry - Bristol City 1
(TTT 10-0-0)

Coventry gick på pumpen senast det begav sig då Swansea blev för tuffa men det var första "hemma"-förlusten (spelades på St Andrews i Birmingham) för säsongen. Är normalt starka när man slipper resa och har 6-1-1 på åtta försök. Tyler Walker och Matthew Godden ser ut att turas om att sällskapa Viktor Gyökeres framåt. Senast startade Godden så då blir det väl Walker här. Martyn Waghorn är skadad och ej med i racet för tillfället. Bristol med fyra förluster på de fem senaste lär nog snart börja kika efter ny manager om det inte vänder inom kort. Åtta pinnar till godo på Barnsley närmast under strecket men då vet vi att flera lag (tex Barnsley och Cardiff) redan agerat med managerbyten. Har precis som Cardiff en trupp som borde vara med och tampas om play-off istället för bottenstrid. Skador på Tommy Conway, Nathan Baker, Joe Williams och Antonie Semenyo. Inte kupongens säkraste etta men vi tror att The Sky Blues tar hem matchen.

Match 10
Luton - Stoke 1
(TTT 9-0-1)

Åtta och sexa i tabellen är placeringarna för dessa kombattanter. Luton är bra hemma på Kenilworth Road och har bara en ynka förlust på åtta matcher. 0-5 mot Birmingham kn man säga var ett olycksfall i arbetet. Dock helt rätt att stortorska en match än ha 0-1 i baken i fem olika fighter. Anfallsparet Elijah Adebayo & Harry Cornick fortsatt heta men har nu konkurrens även av Danny Hylton som är åter efter skada. Trist skada på Luke Berry men tur i oturen den enda man tvingas avvara då Dan Potts är tillbaka. Stoke trivs bäst hemma men tog en sällsynt bortaviktoria senast då man vann med 1-0 över Blackpool. Inte den mest underhållande man sett och målet var ren slump. Men en gammal skyttekung som Steven Fletcher vet var han ska stå vid fasta och då dimper bollen ned rätt som det är. Skador på Morgan Fox, Alfie Doughty, Sam Clucas, Abdallah Sima och Nick Powell stör i Potters-lägret. Ettan först men den får ej stå allena.

Tips: Harry Cornick mål @ 3,50 - bet365 - Skapligt odds på en anfallare i bra form. 7 mål på 16 matcher, ett mål senast.

Match 11
Millwall - Derby 1
(TTT 10-0-0)

Gör vad som krävs för vinst men inte mer är Lejonens melodi. 16-16 i målskillnad på 16 matcher visar att det ofta handlar om jämna matcher och på slutet har man oftast haft marginalerna med sig. Fem segrar på de sju senaste. 1-0 mot Reading kom därför knappast som någon jätteöverraskning. Denna gång var det dock inte Jed Wallace som blev matchvinnare utan Benik Afobe. Måste vara rätt lätt att agera centerforward i Millwall med Jed Wallace på ena kanten och Sheyi Ojo på den andra. Om Afobe inte lyckas har man Tom Bradshaw eller Matt Smith att skicka in. Endast George Evans står över pga skada. Derby är i svag form och inte vunnit på sex matcher. Lite ljus i mörkret är att man gjort mål i de fyra senaste men det är nog klen tröst. Totalt sätt bara fyra mål på åtta bortamatcher. Graeme Shinnie åter efter avstängning så bara Krystian Bielik (skada) saknas. 1-0 är väl inte den mest vågade gissningen här, men likväl ett gångbart resultat att luta sig mot.

Match 12
Peterborough - Fulham 2
(TTT 0-0-10)

15 poäng på 16 matcher gör att P-Boro ligger på rätt sida nedflyttningsstrecket. Kommer närmast från 1-1 mot Huddersfield. Comebackande Jonson Harris-Clarke som var avstängd under större delen av Oktober satte kvitteringen i slutet av matchen. Lär start på topp här och petar ut Siriki Dembele på en kant. Även Harrison Burrows bör få en kantroll här. Joel Randall och Jack Mariott står över pga skador och målis Christy Pym dras fortsatt med sjukdom så unge Will Blackmore vaktar bänken. Fulham är i rasande grann form och kör över allt och alla i serien för tillfället. Efter väckarklockan mot Coventry (1-4) så har man QPR 4-1, Cardiff 2-0, Forest 4-0, WBA 3-0 och senast 7-0 mot Rovers. Aleksandar Mitrovic öser in mål och har efter landslagsuppehållet nio mål på fem matcher och då satte han ändå bara en balja senast i 7-0 krossen. Skador på Joe Bryan, Nathaniel Chalobah, Tyrese Francois, Anthony Knockaert och Ivan Cavaleiro. Får dock åter Tosin Adarabioyo efter senast varit avstängd. Har svårt att se lilla Peterborough stoppa Fulhams segertåg, får nog ha fokus på att hålla siffrorna nere.

Tips: Självmål i matchen, ja @ 10:00 - bet365 - Fulham lär ösa på och med många P-backar på lite yta kan det lätt bli kaos!


Match 13
West Bromwich - Middlesbrough 1
(TTT 10-0-0)

West Brom ligans bästa hemmagäng med imponerande 6-2-0. Keepern Sam Johnstone litar på sina stolpar och har hållit nollan i de tre senaste på The Hawthorns. Framåt är det Karlan Grant som gör jobbet. Bara bommat i två av de åtta senaste. Får åter defensiva duon Darnell Furlong & Kyle Bartley som båda var avstängda mot Hull. Skador på Dara O'Shea, Rayhaan Tulloch, Alex Mowatt och Kenneth Zohore. Middlesbrough trodde vi var på gång efter sina tre vinster mot bottengängen Cardiff, Peterborough och Barnsley men nu har man torskat mot Birmingham och Luton så formen åter på väg nedåt. Har utökat skadelistan med Martin Payero och Uche Ikpeanzu som båda stod över senast. Sedan tidigare är backarna Dael Fry, Marc Bola, Marcus Browne och Grant Hall borta. Trots tre insläppta i säsongsdebuten för Luke Daniels förväntas han få en chans till här då man inte varit nöjd med hur Joe Lumley (Fumley) agerat mellan stolparna. Oavsett så lär det bli tufft här.

Tips: Karlan Grant mål @ 2,75 - bet365 - Formstarke Grant är ofta tungan på vågen och vi hoppas han avgör även här.

STRYKTIPSET (216 Raders)

1. Crystal Palace - Wolves 1X2
2. Brentford - Norwich 1X
3. Brighton - Newcastle 1
4. Barnsley - Hull 1
5. Birmingham - Reading 1
6. Blackburn - Sheffield U. 1X2
7. Cardiff - Huddersfield 1X
8. Nottingham - Preston 1X2
9. Coventry - Bristol C. 1
10. Luton - Stoke 1X
11. Millwall - Derby 1
12. Peterborough - Fulham 2
13. West Brom - Middlesbrough 1

MÅLTIPSET (1 Raders)

9. Coventry - Bristol C.
12. Peterborough - Fulham
21. Hartlepool - Wycombe
22. Ipswich - Oldham
23. MIK Dons - Stevenage
24. Morecambe - Newport
26. Port Vale - Accrington
27. Sunderland - Mansfield

Lycka till med raderna!
18+ Spela ansvarsfullt.
Vid spelproblem finns hjälp:
https://www.stödlinjen.se/
eller telefon: 020-819100

/ Aston, [email protected]

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto