DrTehrani

Persian League

31 Juli 2013 - 22:24
Min första blogg ever.
Efter en sagoliksäsong, 2012-2013, så blev det rätt schysst med klirr i startkassan :p Satte nämligen som många vet 4/5 matcher. Persian League är som många vet svår ännu svårare är det första veckorna när man inte vet vart man har lagen.

Huvudmatchen är ju såklart Esteghlal-Sepahan
En mycket känsloladdad match den här gången, liksom tidigare, men med det skillnaden att stjärnspelaren Jabbari som har spelat 9 år i Esteghlal blev till slut klar för Sepahan och många anser honom som svikare. Esteghlal tränaren har i dagarna bett alla att respektera honom och har jämfört med t ex när Pirlo bytte lag till Juve. Sepahan spelade både bättre förra veckan och mer samspelt som lag.
Jag förväntar mig mer av Esteghlal. Visserligen ägde de matchen mot nykomlingarna förra veckan, men att de ska behöva först ligga under och sedan göra seger målet på tilläggstid är faktiskt rent utsagt dåligt. Dels tror jag att de underskattade nykomlingarna dels saknade de flera viktiga spelare sedan har man haft mindre tid att träna än andra lag. Nu har landslagspelaren Ando fått sina ITC kort klar och kommer säkerligen spela, liksom Nekonam. Tror dessvärre att de inte kommer ta med sig alla poängen. Hanif, Esteghlals stora mittback, som påminner mig lite om Materrazi både till kroppsbyggnaden men även spelstilen har sagt att det kommer vara som gladiatorernas krig. Delad pott får det bli här så är båda lagen nöjda liksom vi :D

Traktor-Gostaresh @1.53
Hela Traktor laget har fått massiv kritik efter förlusten förra veckan. Tränare var inte alls nöjd med hur laget presterade. Även supportrarna var missnöjda. Å andra sidan spelade Gostaresh riktigt bra mot mästarlaget förra veckan. Man hade klart mer motivation och spring i benen. Det är ett ungt lag som säkerligen kommer överraska en och annan. Men just den här gången tror jag inte på de. Man har klart ett bättre och mer rutinerad lag. Man siktar högt i år, dels att vinna ligan och dels nå högt i Asien. Därför förväntar sig alla att de ska vinna. Hoppas bara att de klarar av pressen då Gostaresh är underdogs.


Foolad-Fajr @1.61
2 lag som förlorade sina matcher i första omgång. Fajr förlorade hemma och tror knappast att de har någon chans på bortaplan. Foolad förlorade borta mot Sepahan och det är både acceptabelt och förväntad. Helt planenligt. Man missade dessutom en straff såson många gånger tidigare, och chansen till kvittering försvann. Lagmoralen sjönk efter det och man fick ett mål till i baken. Foolad vet med sig att de är ett bättre lag nu och på hemmaplan måste man vinna helt enkelt. En etta @1.61. Spelar de i en dubbel med Traktor som blir @2.47 och det är helt klart ok. Kommer lägga större delen av min deg i denna dubbeln.

Gillar inte att spela en sådan dubbeln där man behöver vänta en dag. Hoppas bara att det är värt väntan. De andra spelen kommer jag bara säga vad jag har spelat på min twitter @drtehrani15. Joina gärna om ni så vill :)

Vill ännu än gång tillägga att även om det har gått riktigt bra för mig och de som ryggat mig förra säsongen och även förra veckan så är det ingen garanti på att det kommer gå lika bra så, Rygg på EGEN Risk!! :)
2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DrTehrani - 2013-08-02 21:40

Tack Kenta, kul att höra :) gick ju mindre bra den här omgången med mkt oflyt som du kanske såg

Kenta - 2013-08-01 08:27

Alltid intressant med dina tips!
Nu håller vi tummarna!

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:53  Lopp 9: Magnifik Brodde
Trav - Boden - Vinnare
2.25
01:05  L V Phantoms - T Marlies
Ishockey - AHL - 1 under 2.5 mål
1.91
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
20:45  Real Madrid - Liverpool
Fotboll - Champions League - 1
2.25
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar