GS75 Tips Axevalla Söndag 15/12

14 December 2019 - 19:06

Söndagens Grand Slam 75 tävlingar avgörs på Axevalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-2 på nummer 1 Point Zero som har gjort en stark comeback i ny regi för Mikko Aho där det nu har blivit två raka segrar på lika många starter. Han har vunnit först från ledningen och sedan från utvändigt om ledaren. Här har han fått ett perfekt spår för han kan öppna riktigt snabbt så här tror jag Iina Aho vill köra i spets så om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag han leder det här loppet från start till mål. Han är inte beroende av ledningen för att vinna det här loppet för han går bra om han måste attackera bakifrån också.

Min andra spik kommer i GS75-6 på nummer 6 Gun Palema som svarade för en stark slutrunda till seger näst senast. Gången efter det så travade hon inte som bäst och blev behandlad efter det. Det är 2640 meter och bara sju motståndare så om Mikael J Andersson som kör hästen kan servera henne en fin löpning så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet. Skor på är inga bekymmer.

GS75-1 Alla
GS75-2 1 Point Zero
GS75-3 2,3,6,8
GS75-4 3,4
GS75-5 1,3,5
GS75-6 6 Gun Palema
GS75-7 5,7,8,10,12

600 rader x 1 = 600 kr

Dagens Dubbel
DD1: 6 Gun Palema
DD2: 5,7,8,10,12

5 rader x 40 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat alla fem hästarna, 5 Dear Friend tillhör landets bästa ston och hon gjorde i den senaste starten en riktigt fin insats i Sto-SM, även om hon stumnade till på upploppet och fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom Global Upper Style. Hon har pausat efter Sto-SM och har blivit behandlad så hon kan behöva ett lopp i kroppen innan toppformen sitter där. Hon är väldigt snabb ut och trivs mycket bra i ledningen så skulle hon få bestämma som hon vill där framme i täten så kan det räcka långt här. Skor på nu är ingen fördel då hon har tagit samtliga sina tidigare vinster på någon form av barfotabalans.

3 Global Upper Style plockade hem nyss nämnda Sto-SM när hon via en fin spurt avgjorde till seger på open stretchen. Hon var inte lika bra på Solvalla senast och var lite ofräsch för dagen så nu har hon blivit behandlad efteråt och känns nu fin igen meddelar man från stallet. Hon är kvick ut och kan få ett bra lopp i rygg på tipsettan och i ett litet fält här så tror jag hon kommer få chansen över det långa upploppet och då kan hon utmana om segern, 6 Southwind Feji kommer ut i sin första start sedan april så hon är troligtvis inte på topp direkt fast hon har väldigt hög grundkapacitet och skulle de mer betrodda ha en sämre dag så kan hon vara långt framme här.

Min Vinnare: 5 Dear friend
Spets efter 500m: 5 Dear Friend
Skrällen: 1 Thorn Bird
Ranking: A 5,3 B 6 C 1,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-2
Ett Lärlingslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Point Zero som har gjort en stark comeback i ny regi för Mikko Aho där det nu har blivit två raka segrar på lika många starter. Han har vunnit först från ledningen och sedan från utvändigt om ledaren. Här har han fått ett perfekt spår för han kan öppna riktigt snabbt så här tror jag Iina Aho vill köra i spets så om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag han leder det här loppet från start till mål. Han är inte beroende av ledningen för att vinna det här loppet för han går bra om han måste attackera bakifrån också.

Vid gardering kan 5 Cuba Libre Häss som fick gratisspets när den ledande hästen galopperade senast och han fullföljde sedan klart bra till andraplatsen bakom vinnande Balanced Rudder vara tänkbar. Han kan öppna bra men jag tror inte han tar sig förbi min spik i starten men om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 4 Who Knows har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Kan Julien Fontaine som kör hästen servera henne en fin löpning så kan hon duga en bit mot det här gänget men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Point Zero
Spets efter 500m: 1 Point Zero
Skrällen: 5 Cuba Libre Häss
Ranking: A 1 B 5,4,2,7,9,10 C 8,3,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Boke Palema inledde karriären med två raka galoppmisslyckanden. På sistone har han börjat sköta sig och då har det också blivit två raka segrar. Nu är det debut bakom startbilen men jag tror han kan öppna rätt så vettigt och med en offensiv Mikael J Andersson i vagnen här så kan det bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 8 Emil Avant gjorde det bra vid vinsten i debuten näst senast men gången efter det var han inte lika bra när han provade att ta emot tipsettan i ledningen men han var utan chans mot denne och fick nöja sig med fjärdeplatsen. Kan Lasse Punkari som kör hästen hitta ner i en vettig position så kan han bli farlig över upploppet. Eventuellt öppet huvudlag istället för can't see back meddelar man från stallet.

6 No Limit La Ma har ännu inte gått felfritt efter sex starter i karriären. Han vann trots en stor galopp kort efter start i debuten för André Eklundh näst senast. Han har bra farter i sig så med bilens hjälp nu så kanske han kan hålla sig i rätt gångart och skulle han göra det så kan han vara långt framme här, 2 Bara Du Chene är även han väldigt galopplysten. Han hade inte startat på länge inför den senaste starten men galopperade då dubbelt. Med den genomköraren i kroppen så kan han vara klart förbättrad till den här starten fast han måste se till att hålla sig i rätt gångart för att kunna utmana så från ett trevligt utgångsläge här så kan det bli en fin löpning i den främre träffen så till en låg procent på spelet så är han intressant här. Det blir goggles-huvudlag nu för att få honom mer fokuserad meddelar Jan Henriksson.

Min Vinnare: 3 Boke Palema
Spets efter 500m: 3 Boke Palema
Skrällen: 2 Bara Du Chene
Ranking: A 3 B 8,6,2,12,7,5,1 C 11,4,9,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 4 Raj's Oh Lord har gjort två starter efter vila och han kördes senast till spets från ett liknande läge och vann sedan enkelt. Här tror jag att Mikael J Andersson har ledningen i sikte och kan han komma till spets smärtfritt så kör han troligen i den positionen så länge lampan lyser så då ska han räknas tidigt här, 3 Darling Laser har gjort två starter för Joakim Elfving och på dessa så har det blivit lika många segrar. Båda gångerna har hon nått vinnarhålet och hon har sedan kommit loss och har avgjort på ett bra vis. Hon kan öppna bra så det finns chans att hon kan nå rygg ledaren igen och skulle hon få en lucka till slut så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, vid ytterligare gardering kan 7 Cochise som kommer från en seger vara tänkbar. Han fick bestämma i ledningen då men nu tror jag det blir tuffare att komma till spets men om han kan hitta ner i en vettig position så kan han vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Raj's Oh Lord
Spets efter 500m: 4 Raj's Oh Lord
Skrällen: 7 Cochise
Ranking: A 4,3 B 7,6,1,10 C 11,2,8,5,9,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-5
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Piteraq var duktig vid vinsten näst senast när han avgjorde från vinnarhålet. Gången efter det så hade han ett risigt utgångsläge och kom aldrig riktigt in i matchen. Han kan öppna bra så här tror jag att Ville Karhulahti laddar för att hålla upp ledningen och skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka långt här, 3 Teton Sweet Lindy bröt ut och felade i sista kurvan i det lopp som tipsettan vann på Mantorp. Hon var absolut inte slagen i det läget så om hon kan hålla ordning på benen här så kan hon få sin revansch, 5 Prince Palema följde med bra som trea från ett svårt läge senast. Han har ett bättre spår här och han kan öppna bra och kan Mikael J Andersson komma till ledningen smärtfritt så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Det är inte säkert att det kan bli någon ledning här men med ett bra lopp i den främre träffen så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 1 Piteraq
Spets efter 500m: 1 Piteraq
Skrällen: 8 Vikens Brummer
Ranking: A 1 B 3,5,4,8 C 2,6,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-6
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 6 Gun Palema som svarade för en stark slutrunda till seger näst senast. Gången efter det så travade hon inte som bäst och blev behandlad efter det. Det är 2640 meter och bara sju motståndare så om Mikael J Andersson som kör hästen kan servera henne en fin löpning så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet. Skor på är inga bekymmer, vid gardering kan 7 Callmesally som har utvecklats mycket i Mikko Ahos regi vara tänkbar. Nu har hon inte startat på ett tag men hon trivs annars bra över distansen och klaffar det med positionerna så kan hon utmana om en framskjuten placering här, 3 Valnes Ior har gjort det bra på V75 tidigare och han gjorde det godkänt senast. Han är jämn och säker och går alltid med skor så med ett bra lopp i den främre träffen här så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Gun Palema
Spets efter 500m: 4 Vikens Energy
Skrällen: 4 Vikens Energy
Ranking: A 6 B 7,3,4 C 9,8,1,2
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 5 R.K.Queen kördes till ledningen efter ett halvvarv och gick sedan undan till en knapp seger näst senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få en fin resa i den främre träffen och kan då blanda sig i segerstriden på nytt så hon ska räknas tidigt här, 10 Laurenti gick en positiv avslutning till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Sunday Sonata senast. Hon är inte så snabb iväg men om Peter Ingves kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut.

7 Jullan Palema har tagit sina båda tidigare vinster från ledningen men här har hon fått ett spår lite väl långt ut på vingen så det kan kosta mycket kraft att komma till ledningen om man väljer att ladda. Kan Mikael J Andersson som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig den sista biten, 8 Fanstastica vann ett billigt lopp för tre starter sedan. Dåligt läge här men hon ska ha ett lopp i ryggar in i det längsta för kan hon få spara speeden fram till upploppet så kan det räcka långt här, 12 Tourzo står tufft placerad här men med lite klaff på vägen och överpace på loppet så kan hon ställa till med en rejäl överraskning, 1 Cherish Love drar en del streck här på sitt fina läge men hon blev het i ledningen senast och jag är tveksam på formen så hon får inte plats på mitt system.

Min Vinnare: 5 R.K.Queen
Spets efter 500m: 1 Cherish Love
Skrällen: 12 Tourzo
Ranking: A 5,10 B 7,8,12,1,6,3,4 C 2,9,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V75 Tips Bergsåker Lördag 14/12

13 December 2019 - 14:13

Lördagens V75 tävlingar hämtar vi ifrån Bergsåker och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-7 på nummer 10 Hawk Cliff som har gjort två bra lopp efter uppehåll och han varit riktigt fin. Han vann säkert från utvändigt om ledaren senast. Den korta distansen är nog inget plus och inte bakspår heller fast motståndet är passande. Kan Örjan Kihlström servera honom en bra löpning och om han kan hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 2.60 hos Unibet & LeoVegas

V75-1 1,4,10
V75-2 4,6,7,9,12
V75-3 3,9,10
V75-4 4,10,15
V75-5 1,6,7,8,10,12
V75-6 4,12
V75-7 10 Hawk Cliff

1620 rader x 0,50 = 810 kr

Dagens Dubbel
DD1: 4,7,9,12
DD2: 10 Hawk Cliff

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 7 i Meeting 8 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Deede Star satt i tredje utvändigt senast innan han satte in attacken men Urgent Call som var framför var trög så han fick runda den hästen i sista sväng och han gick sedan en mycket stark avslutning via 10,5 sista 800 meterna men över Örebros korta upplopp så kunde han inte göra något åt Bo C. som var väldigt stark när han vann från dödens utan han fick nöja sig med en fjärdeplats. Nu är det ett halvvarv längre distans och kan Örjan Kihlström som kör hästen få lite draghjälp under slutvarvet så har han en vass avslutning och kan då blanda sig i segerstriden här men han tål även att göra en del grovjobb på egen hand om kusken väljer att söka sig fram mot dödens när tempot har bedarrat där framme i täten så oavsett så ska han räknas tidigt här.

4 Baritone Artist fick vänta länge på den första segern men när den väl kom så har det blivit ytterligare två så nu ståtar han med tre raka segrar. Dåligt läge i volten här men när nummer 3 Mellby Fire har blivit struken så underlättar det och kliver han iväg i rätt gångart så kan det bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så kan han vara med och göra upp om segern på nytt fast han är inte beroende av att trava i ledningen för att vinna det här loppet. Skor runt om har han haft vid de två senaste vinsterna så det är inget som ska ställa till det, 1 Empire Garbo travade större delen av loppet utvändigt ledaren senast och höll mycket bra till andraplatsen bakom vinnande Dragon Powerfly som gick undan till seger från spets. Han kan öppna rätt så vettigt ur volten så med en fin löpning i den främre träffen här så kan han bli farlig med en lucka till slut.

Min Vinnare: 10 Deede Star
Spets efter 500m: 4 Baritone Artist
Skrällen: 9 Coal Trader
Ranking: A 10 B 4,1,6,7,9,12 C 2,5,11,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Försök 7 i Meeting 8 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Dragon Starfly är väldigt galopplysten och har galopperat i 22 av 28 starter i karriären. På de sex gångerna han har skött sig så har det blivit fem segrar och en andraplats. Han hade två raka segrar innan han startade som hårt betrodd på Åby i lördags men där föll han tillbaka i gamla synder och galopperade bort sig i ett tidigt skede. Felfri nu så tror jag att Robert Bergh som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge och då kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här, 4 Cyrano De B. har vunnit två av fyra starter för Per Lennartsson. I den senaste starten så satt han långt bak och blev lite tempotorsk för trots en bra spurt så fick han inte tag i vinnande Moon Zappa. Då var det kort distans men nu är det ett halvvarv längre distans vilket är en fördel så om kusken är offensiv så kanske han kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage.

9 Ivanhoe har gjort två starter för Oskar J Andersson. Senast så slutade det med en startgalopp men gången innan det så satt han i tredje utvändigt men han gick sedan en bra avslutning och fångade in den ledande Adriatic Kronos till seger kort före mål. Kan han få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut, 6 Odds Indicator kördes till ledningen efter ett knappt halvvarv senast och vann sedan på ett bra vis från den positionen. Tuffare att komma till ledningen den här gången men om det löser sig med positionerna så har han en härlig speed som biter bra till slut. Intressant med Örjan Kihlström i vagnen den här gången, 12 Pleasure For Cash gick en rejäl avslutning från långt ner i kön till seger senast. Nu har han inte startat på drygt två månader men han brukar göra bra lopp efter vila och trots ett tufft utgångsläge så är han inte borta här så med ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 7 Dragon Starfly
Spets efter 500m: 4 Cyrano De B.
Skrällen: 12 Pleasure For Cash
Ranking: A 7,4 B 9,6,12,8,11,2 C 3,10,5,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
Hilda Zonetts lopp - STL Gulddivisionen, Försök 7 i Meeting 8 över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Global Trustworthy har ett par meriterande vinster i den högsta klassen den här hösten. Han trivs extra fint i ledningen och om han skulle komma till spets utan någon större strid så kan Örjan Kihlström som kör hästen få styra och ställa som han vill där framme och kan då bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Fast han stumnade i ledningen senast och fick nöja sig med femteplatsen bakom Velvet Gio så får han lite press så är det inte säkert att han håller hela vägen in i mål, 9 Zenit Brick har ett par lopp i kroppen efter den långa frånvaron och borde närma sig formen. Han trivs väldigt bra under vintern och han räds inte ett offensivt upplägg och det troliga är att Mika Forss sänder fram mot dödens med varvet kvar för att ge tipsettan en match och kan då visa sig vara starkast den sista biten, 10 Mr Golden Quick är väldigt vass med ett lopp på rulle så om Magnus A Djuse kan servera honom en fin löpning och få spara speeden fram till upploppet så biter hans avslutning bra och då kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 3 Global Trustworthy
Spets efter 500m: 3 Global Trustworthy
Skrällen: 10 Mr Golden Quick
Ranking: A 3 B 9,10,11,8,6 C 1,5,2,7,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Brimsguttens Minne - Kallblodslopp - DubbelCupen, Final i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 B.W.Sture gjorde det bra vid en överlägsen seger näst senast och gången efter det så gjorde han en stark insats senast som tvåa bakom Björlifant. Han trivs bra tillsammans med Örjan Kihlström i vagnen och med en fin resa i den främre träffen här så ska han räknas tidigt.

10 Lome Brage har kommit tillbaka bra efter ett tävlingsuppehåll och har nu tagit två raka segrar. Han trivs bäst i ledningen över sprinterdistans så det är inte optimalt med bakspår här. Kan Erlend Rennesvik som kör hästen få en bra start så är det inte omöjligt att han kan hitta loss från innerspåret omgående och skulle han lyckas med det så provar han säkert mot ledningen och skulle så bli fallet så säljer han sig dyrt från spets här men det kan strula från det här läget så det är långt ifrån säkert att det blir någon ledning men han kan vinna loppet från andra positioner också, 15 Björs Frej kommer med två raka segrar men har inte startat sedan början av september så formen nu är ett litet frågetecken. Han brukar dock gå rätt bra efter vila och han har en hög segerprocent så om det klaffar med löpningsförloppet och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 4 B.W.Sture
Spets efter 500m: 5 Ådne Odin
Skrällen: 15 Björs Frej
Ranking: A 4,10 B 15,5,13,8,2,1,14 C 3,9,7,12,6,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
STL Klass I, Försök 7 i Meeting 8 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat sex hästar, 12 Indra's Secret har inlett
strålande i nya regin för Robert Bergh där det har blivit två vinster på lika många starter. Dåligt läge här men den långa distansen är passande och hon är stark och rejäl och tål att göra en del jobb på egen hand så Robert Bergh är säkert offensiv och styr på så fort tillfälle ges och trots att hon möter hingstar och valacker den här gången så kan hon bli svår att stå emot över upploppet så hon ska räknas tidigt här. Hon har gått med skor i de flesta av vinsterna så det är inget som ska ställa till det, 6 Vine Vision har tre galopper på de fyra senaste starterna men han vann enkelt efter en vass avslutning näst senast. Han kan öppna rätt så bra så om Mika Forss är offensiv här så kanske han kan trycka sig till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen. Han har gått mycket barfota på sistone men har vunnit med skor tidigare så det ser jag inte som någon större nackdel.

10 Cavalier Brodde kommer med mycket fin form och senast så körde han sig till ledningen efter ett knappt halvvarv och gick sedan undan till en lätt seger. Kan Ulf Eriksson som kör hästen servera honom en fin löpning så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 1 Young King gjorde det bra vid vinsten senast. Innerspåret nu är inte optimalt och han riskerar att hamna illa till här men om Per Lennartsson kan hitta loss i god tid före mål så kan han vara långt framme igen, 7 Alvena Warrior hade två raka segrar innan han startade i Gävle senast där han hamnade i femte utvändigt innan han satte in attacken med 800 meter kvar och via en rejäl avslutning så nådde han femteplatsen bakom vinnande Seismic Wave. Han är inte så snabb ut men om det löser sig med positionerna så är han stark till slut.

Min Vinnare: 12 Indra's Secret
Spets efter 500m: 6 Vine Vision
Skrällen: 8 Andre Agassi
Ranking: A 12,6 B 10,1,7,8,4,11,2 C 3,5,9
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 12 Dixie Brick avslutade mycket bra näst senast till andraplatsen bakom Conrads Rödluva. I Breeders' Crown-finalen där efter så slutade det med galopp. Lurigt läge här men hon är kapabel och klarar hon starten och det löser sig med positionerna så kan hon bli svår att stå emot över upploppet så hon ska räknas tidigt här. Första gången med Örjan Kihlström nu är intressant, 4 Belle Reine har flera segrar i raden och gör nu debut i ny regi för Oscar Berglund. Kan Emilia Leo som kör hästen få en lyckad start så kan det bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Skor på nu är dock en nackdel, vid ytterligare gardering kan 9 Jazza Håleryd som avslutade vasst till tredjeplatsen bakom Texan Rose näst senast vara tänkbar. Senast så avgjorde hon till seger efter en fin resa så om Ove A Lindqvist som sitter upp bakom hästen kan servera henne ett bra lopp och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Dixie Brick
Spets efter 500m: 4 Belle Reine
Skrällen: 9 Jazza Håleryd
Ranking: A 12,4 B 9,7,6,15,8,5 C 13,14,1,2,3,10
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Silverdivisionen, Försök 7 i Meeting 8 över 1640 meter och jag har spikat nummer 10 Hawk Cliff som har gjort två bra lopp efter uppehåll och han varit riktigt fin. Han vann säkert från utvändigt om ledaren senast. Den korta distansen är nog inget plus och inte bakspår heller fast motståndet är passande. Kan Örjan Kihlström servera honom en bra löpning och om han kan hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 7 Global Undecided som vinner var tredje start han gör vara tänkbar. Han trivs bäst utan rygg i dödens eller ledningen så här tror jag att Mika Forss söker sig framåt så tidigt som möjligt och då kan det bli bra tempo loppet som kan vara gynnsamt för min spik till slut, 2 Hazard Boko vann ett billigt lopp från ledningen näst senast. Gången efter det så var han ute i ett V75 lopp på Gävle och där fick han dra upp spurten och avslutade starkt men han fick se sig passerad av Victor A.U. kort före mål. Han kan öppna bra men för att han ska komma till spets så krävs det nog att man släpper med nummer 4 Ebony Boko som är mycket vass den första biten och då kanske han istället väljer att inte ladda för söka en bra utvändig position istället och då kan det räcka en bit här men jag håller min spik som strået vassare.

Min Vinnare: 10 Hawk Cliff
Spets efter 500m: 4 Ebony Boko
Skrällen: 7 Global Undecided
Ranking: A 10 B 7,2,9,1,4 C 8,11,6,3,5,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V64 Tips Boden Fredag 13/12

13 December 2019 - 09:44

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Boden och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 13 Björlifant som har varit väldigt duktig i två raka segrar. Senast så fick han en dryg inledning innan han kunde ta över ledningen men trots det så kunde han hålla undan till en knapp men säker seger. Han har tränat på isbana i två månader meddelar Roger Nilsson som inte är orolig över att han ska tävla med broddar och mot ett överkomligt motstånd här så tror jag han har god chans att ta ytterligare en seger trots att han startar med 40 meters tillägg jämfört med hästarna på startvolten.

V64-1 4,10
V64-2 3,6,7,12,13,15
V64-3 4,11
V64-4 1,2,3,11
V64-5 13 Björlifant
V64-6 3,4,8,9,10,12

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 13 Björlifant
DD2: 8,9,10,12

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 10 LittleRedCorvette har vunnit hela 9 av 14 starter i år. Han vann på V75 i Boden i somras och var sedan tvåa i Stig Lindmarks Styrkeprov på Skellefteås i oktober. Efter det har det blivit ytterligare två segrar och en andraplats i Norge så strular det inte för mycket med positionerna här så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här, 4 Don Juan Sisu har bra grundkapacitet och han gjorde comeback efter en tids frånvaro i Boden i lördags när han blev femma i ett lopp som vanns av Mellby Fog. Med ett lopp i kroppen för sin nya tränare Petteri Joki så kan han vara klart förbättrad till den här starten och här kanske han kan komma till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 2 Special Major som har tre lopp i kroppen efter en lång paus vara tänkbar. Här har han blivit nedstruken till innerspår så om Magnus A Djuse kan servera honom en fin löpning på innerspår här så kan han vara långt framme fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 LittleRedCorvette
Spets efter 500m: 4 Don Juan Sisu
Skrällen: 2 Special Major
Ranking: A 10,4 B 2,11,7,6,3 C 12,5,8,9
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Lucialoppet - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 6 Madonna S.T. gick ett bra upplopp till tredjeplatsen bakom vinnande Lucky Cloud senast. Hon kan öppna bra och med en offensiv Ove A Lindqvist i sulkyn så kan det bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Nacrous har fått en nytändning hos nye tränaren John Östman. I den senaste starten så visade hon att hon inte har några problem med isbanan när hon spurtade ner sitt motstånd till seger. Kan hon hitta ner i en vettig position så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

15 Pocket Rocket har två raka galopper efter en tids frånvaro. Kan hon hålla ordning på benen nu och kan få lite draghjälp under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut och är intressant till en låg procent på spelet, 13 Sefina hade varit struken två gånger i rad inför comebacken senast. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara vassare till den här starten och hon tog årets hittills enda seger på isbana i februari så löser det sig med positionerna och blir bra tempo på loppet så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 6 Madonna S.T.
Spets efter 500m: 6 Madonna S.T.
Skrällen: 15 Pocket Rocket
Ranking: A 6,7 B 15,13,3,12,10,8 C 4,11,5,1,2,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Lärlingslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Artie B.Zet kommer med två andraplatser och en seger på de tre senaste starterna. Han har aldrig tävlat på vinterbana i Sverige men är rätt startsnabb så här kanske han kan komma till spets smärtfritt och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 11 Krutov Sund är ojämn i sina prestationer och är inte att lita på. Han var inte så stort slagen som tvåa bakom National Knight på Umåker senast och kan han få lite draghjälp under slutvarvet så har han en bra avslutning och kan då utmana om en framskjuten placering här, vid ytterligare gardering kan 3 Whispering Pines som var duktig vid vinsten från ledningen för fyra starter sedan vara tänkbar. Han har galopperat bort sina möjligheter i de två senaste starterna men om han skulle hålla ordning på benen här så kan han vara långt framme här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Artie B.Zet
Spets efter 500m: 4 Artie B.Zet
Skrällen: 8 Emilie K.
Ranking: A 4,11 B 3,6,5,8,10,2 C 7,12,9,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Luciasprintern över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 11 Lucky Cloud var mycket duktig när han forcerades till ledningen och gick sedan undan till en säker seger från den positionen sist han besökte Boden. Kort distans nu istället för medeldistans som vid den vinsten men om Ove A Lindqvist kan servera honom en fin resa och kan få gå med i en vettig rygg under slutrundan så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt här, 3 Beach Lover blandar och ger men gjorde det bra vid vinsten näst senast. Han kan öppna bra så här kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge över den korta distansen.

2 Armani Press utmanade ledaren över upploppet senast men kom aldrig förbi utan fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Twinquit. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till i den främre träffen omgående och kan då utmana om en framskjuten placering här, 1 Cao K. har tre raka segrar och hon kan öppna bra så här kan det bli spets eller vinnarhålet och blir det inte ledningen så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 11 Lucky Cloud
Spets efter 500m: 3 Beach Lover
Skrällen: 7 Nymphe D'Inverne
Ranking: A 11 B 3,2,1 C 7,6,8,9,12,10,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Kalla Hästägarkannan Sleipner- Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 13 Björlifant som har varit väldigt duktig i två raka segrar. Senast så fick han en dryg inledning innan han kunde ta över ledningen men trots det så kunde han hålla undan till en knapp men säker seger. Han har tränat på isbana i två månader meddelar Roger Nilsson som inte är orolig över att han ska tävla med broddar och mot ett överkomligt motstånd här så tror jag han har god chans att ta ytterligare en seger trots att han har 40 meters tillägg jämfört med hästarna på startvolten, vid gardering kan 12 Hallsta Vinnex som har varit ute mot hårt motstånd och han brukar göra det bra på isbanan vara tänkbar om Magnus O Jonsson som kör hästen kan servera honom en fin löpning, 1 Hallsta Majestix gjorde ett bra lopp i Boden senast efter en fin spurt. Här är det första starten i ny regi för Lars Marklund och här ser det ut att kunna bli ledningen och skulle Ove A Lindqvist dra i ett jämnt hårt tempo i täten så kan det räcka en bit här men jag håller min spik som strået vassare.

Min Vinnare: 13 Björlifant
Spets efter 500m: 1 Hallsta Majestix
Skrällen: 12 Hallsta Vinnex
Ranking: A 13 B 12,1,8,4,9,10,2 C 6,7,5,3,11,9
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med Varma Hästägarkannan NTHF över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 10 Barbed Wire Bronco har tagit två raka segrar mot lite enklare motstånd på slutet. Han inte startat på ett tag efter det men trivs bra på isbana och kan Jenny Engfors hitta en vettig rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutrundan här så fäller han många hästar till slut och kan då blanda sig i segerstriden här, 9 Mellby Fog kommer med tre raka segrar. Han visade vid vinsten senast att han går bra över lång distans och klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli att räkna med här.

8 B.W.L.Ruthless fick lägga speeden för tidigt senast för han ska helst ha det serverat in i det längsta. Kan han få smyga med i en bra rygg och få vänta med att spela ut speeden fram till upploppet så kan han bli farlig här, 12 Abrystir är stark och rejäl och hon fick ta en efterlängtad seger i den senaste starten. Den långa distansen är inga problem och vinterbana är en fördel så kan Roger Nilsson ge henne ett bra lopp så kan hon duga en bit mot det här gänget också.

Min Vinnare: 10 Barbed Wire Bronco
Spets efter 500m: 3 Mr Sånna
Skrällen: 2 Gaius F.
Ranking: A 10,9 B 8,12,3,4,2,13,1 C 11,15,6,7,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V64 Tips Åby Torsdag 12/12

12 December 2019 - 12:32

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Åby och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 7 Ibelieveinamerica som har ett lopp i kroppen efter tre månaders frånvaro. Han är van vid att möta tuffare motstånd än det här och han har vunnit nästan var tredje start hittills. Här står han med 40 meters tillägg jämfört med hästen på startvolten men om Mattias Alm som kör hästen kan hitta en vettig rygg att gå i och det blir bra tempo på tillställningen så biter hans avslutning bra och då tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

V64-1 1,2,5,8
V64-2 1,4,5,11,12
V64-3 4,6
V64-4 3,4,5,7,9
V64-5 3,4,6
V64-6 7 Ibelieveinamerica

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 1,3,4,6,8
DD2: 7 Ibelieveinamerica

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med Knutsson Rising Star Cup - Lärlings-/Ungdomsserie, Final 1 2019 över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Imagine Boko var mycket duktig vid vinsten när han krigade ner den ledande Bordeaux Doc från utvändig position i ett V75 lopp på Jägersro senast. Nu ska han ha ett lopp i kroppen inför V75 finalen på Annandag Jul och från ett fint utgångsläge här så sitter Dwight Pieters som kör hästen bra till i den främre träffen omgående så han ska räknas tidigt här. Han brukar tävla barfota runt om så skor nu är nog ett litet minus, 5 Ingo kommer med formen på topp. Han hade två raka segrar innan han senast fastnade med en del sparade krafter i ett V75 lopp som vanns av Franklin Face. Christoffer Eriksson har väldigt bra form på stallet och han kan öppna rätt så bra så om Gustav Johansson som sitter upp bakom hästen kan komma till ledningen utan någon större strid så kan det räcka långt här om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

1 Nordmann vinner inte så ofta och är oftare tvåa än först i mål. Från det här läget blir han troligen över från start men om han kan hålla upp ledarryggen eller få tredje invändigt så kan det bli en vilsam resa fram till upploppet och då kan han få chansen via open stretchen till slut och då kan det vara läge för en seger, 8 Vagabond Vik gick en bra avslutning till seger för tre starter sedan. Dåligt läge här och han är bäst när han får tävla barfota fram så att han måste gå med skor nu är ingen fördel men om Henna Halme som kör hästen kan hitta en vettig position och kan få lite draghjälp under slutrundan så har han en härlig speed som biter bra till slut.

Min Vinnare: 2 Imagine Boko
Spets efter 500m: 5 Ingo
Skrällen: 6 Snobben C.D.
Ranking: A 2,5 B 1,8 C 6,3,4,7,9
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Amatörlopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Vision D'Inverne var tidigare hopplöst osäker, men Robert Bergh verkar ha hittat nyckeln till att få henne att trava. Efter att ha galopperat i debuten för sin nuvarande tränare så har hon nu plockat tre raka segrar. Här körs hon av rutinerade Håkan B Johansson och med en fin resa i den främre träffen här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt. Hon är dock väldigt stor favorit och med den galopphistoriken hon har så vill jag ha med ett par hästar till, 12 D.H.H.Caviar Hall är en annan häst från Robert Berghs stall. Hon har också dragits med en del galopper men har skött sig på slutet och hon avgjorde på ett bra vis till seger senast. Dåligt läge här men ett par strykningar underlättar en del och skulle hon behaga att gå felfritt på nytt så kan hon utmana om en framskjuten placering. Skor nu är dock ett frågetecken då hon har tagit samtliga tidigare vinster på barfotabalansen, 1 Sephora har lämnat Björn Goop och gör nu debut i ny regi för Håkan K Persson. Från ett trevligt utgångsläge här kan hon öppna rätt så bra och kan då få en fin löpning i den främre träffen och kan då bli farlig via open stretchen till slut.

5 Queen Neo har haft lite problem med sin hals och har inte startat på ett par månader. Hon känns som hon ska i träningen meddelar man från stallet och Peter Untersteiner brukar ha sina hästar väl förberedda när de kommer till start. Här kanske hon kan hitta till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 11 Donna De La Creme galopperade bort sina möjligheter senast men gången innan det så hängde hon på godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Amazing Lane. Löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon ställa till med en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 4 Vision D'Inverne
Spets efter 500m: 5 Queen Neo
Skrällen: 11 Donna De La Creme
Ranking: A 4 B 12,1,5,11 C 9,6,8,3,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 4 Vikens High Yield gör en mycket intressant debut i ny regi för Robert Bergh. Han har hög grundkapacitet och var bland annat finalist i Kungapokalen ifjol. Skor är han van vid att tävla med och Robert Bergh med Love You avkomma har vi sett med framgång tidigare så jag tror han är väl förberedd till den här starten och kan då blanda sig i segerstriden direkt i comebacken här, 6 Cobbys Olifant kommer med fin form och är härdad mot hårdare motstånd än det här. Han är snabb från början och från springspåret här så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, vid ytterligare gardering kan 1 Vischio Holz som var duktig när han vann över den långa distansen för fyra starter sedan vara tänkbar. Senast var han dock klart sämre men det kan ha varit banan som han inte trivdes på. Lång distans passar honom och skulle han tävla på topp så kan det räcka en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Vikens High Yield
Spets efter 500m: 6 Cobbys Olifant
Skrällen: 7 Amphibian Madness
Ranking: A 4,6 B 1,2,5,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Knutsson Rising Star Cup - Lärlings-/Ungdomsserie, Final 2 2019 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Armour As var riktigt läcker vid två raka segrar i Italien. Nu är det debut i ny regi för Jerry Riordan och det har gått ett par månader sedan det senaste framträdandet men från ett bra läge här så kan han bli att räkna med direkt för sin nya tränare om Max Karlsson som kör hästen kan servera honom en fin resa, 5 Arvid S.H. kördes till ledningen efter 700 meter och fick bestämma en del där framme och höll godkänt till andraplatsen bakom Springbank senast. Med spetsläge på nytt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så han ska räknas tidigt här, 9 He Is In kom med en rapp spurt som tvåa bakom Conrads Massiv näst senast. Med en bra rygg att gå i under slutrundan och ett uppskruvat tempo på tillställningen så har han en vass avslutning och kan då vara långt framme här.

7 Schönbrunn har vunnit 11 av 25 starter i Österrike och gör nu debut på svensk mark för sin nya tränare Joakim Lövgren. Han är svårbedömd men kan Tyler Mifsud få till styrningen så kan det räcka en bit mot det här gänget, 3 Tresexton gjorde bort sig med en tidig galopp näst senast. Gången efter det så fick han sin revansch när han plockade ner sitt motstånd till seger. Felfri nu så kan han få en fin resa i den främre träffen och då har han en bra avslutning när Gustav Johansson väljer att sätta in attacken och kan då utmana om en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 4 Armour As
Spets efter 500m: 5 Arvid S.H.
Skrällen: 9 He Is In
Ranking: A 4,5 B 9,7,3,8,2,1 C 10,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Cheap Thrills drog på i ledningen i högt tempo och höll tappert till andraplatsen bakom Ranch Steady Go näst senast. Gången efter det var han inte riktigt lika bra men med lopp i kroppen nu och en offensiv Claes Svensson i vagnen här så tror jag han är ute efter ledningen och skulle han komma till spets utan någon större strid så är mycket vunnet så han ska räknas tidigt här, 3 Easy Winner galopperade på väg mot ledningen senast men stod efter det för en stark upphämtning till tredjeplatsen bakom Gigantic Star. Skulle han lyckas hålla ordning på benen den här gången så kan han blanda sig i segerstriden här, 4 Photo Creation kommer med två raka segrar hemma i Norge. Nu ställs hon mot hingstar och valacker men om Kristian Malmin som kör hästen kan servera henne ett bra lopp så kan hon duga en bit mot det här gänget också.

Min Vinnare: 6 Cheap Thrills
Spets efter 500m: 6 Cheap Thrills
Skrällen: 8 Rosie Access
Ranking: A 6 B 3,4,8,1 C 12,10,5,11,9,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett B-Tränarlopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Ibelieveinamerica som har ett lopp i kroppen efter tre månaders frånvaro. Han är van vid att möta tuffare motstånd än det här och han har vunnit nästan var tredje start hittills. Här står han med 40 meters tillägg jämfört med hästen på startvolten men om Mattias Alm som kör hästen kan hitta en vettig rygg att gå i och det blir bra tempo på tillställningen så biter hans avslutning bra och då tror jag han blir svår att stå emot den sista biten, vid gardering kan 1 Floydside Am som står ensam på startvolten och har möjlighet att leda loppet väldigt länge vara tänkbar. Han har varit borta från tävlingsbanorna sedan februari så formen nu är ett frågetecken efter så lång frånvaro men med en bra löpning där framme i ledningen så kan det räcka en bit direkt i comebacken, 10 Mr Jäger vinner inte så ofta och är ännu utan seger i år. Han är stark och rejäl och kan bli farlig över upploppet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Ibelieveinamerica
Spets efter 500m: 1 Floydside Am
Skrällen: 10 Mr Jäger
Ranking: A 7 B 1,10,4,2,12,8 C 6,5,11,9,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V86 Tips Jägersro & Solvalla 11/12

11 December 2019 - 13:14

Kvällens V86 tävlingar delas mellan Jägersro & Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V86-7 på nummer 1 Powerful Teemer som har gjort två starter tidigare för Laura Myllymaa. I debuten så travade han utvändigt ledaren och höll bra till andraplatsen bakom Milord. Gången efter det så fick han en dryg inledning av loppet då han blev hängandes i tredjespår innan han kom ner i dödens med varvet kvar och från den positionen så höll han bra till tredjeplatsen bakom Noble Dancer. Han kan öppna bra och skulle Christian Fiore som kör hästen lyckas hålla upp ledningen så tror jag han blir svår att plocka ner för övriga ekipage men det kan lösa sig bra med en lucka till slut också. Vinnarodds 4.75 hos Unibet & LeoVegas

V86-1 4,5,8
V86-2 2,6,10,11,12
V86-3 1,5,9
V86-4 4,5,6
V86-5 2,3,4,10
V86-6 8,11
V86-7 1 Powerful Teemer
V86-8 4,5,11

3240 rader x 0,25 = 810 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1 Powerful Teemer
DD2: 1,4,5,9,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med Luciastayern över 3140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Juan är härdad mot hårt motstånd och kliver ner en del i klass här. Nu återkommer han efter en dryg månads frånvaro men det är ett litet fält och han trivs över den långa distansen så han ska räknas tidigt här. Han har mest gått med någon form av barfotabalans på sistone men han vann lopp med skor i fjol så det ska nog inte vålla några större bekymmer, 8 Olle Rols har hög kapacitet när han tävlar på topp men i år är han ännu utan seger. Kan Peter Ingves som kör hästen få smyga med i en vettig rygg under slutvarvet så kan han utmana om en framskjuten placering här, 4 Chablis D.K. är en segervan dansk gäst som trivs över den långa distansen. Här startar han 20 meter före tipsettan och kan Steen Juul dra nytta av utgångsläget och hitta en bra position i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 5 Juan
Spets efter 500m: 1 Appreciated
Skrällen: 7 Calvin Borel
Ranking: A 5 B 8,4,1,3,7 C 2,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 11 Idreamicanfly visade ett rejält formintryck när hon gick med i anfall med 700 meter kvar av loppet och via en stark avslutning på 12,5 sista 800 meterna så var hon först i mål senast. Örjan Kihlström upp nu är intressant och med lite draghjälp under slutvarvet här så fäller hon många hästar till slut och hon ska då räknas tidigt här, 6 Payet D.E. var mycket fin vid vinsten näst senast. Gången efter det så fastnade han invändigt med mycket krafter sparade. Han kan öppna rätt så vettigt så om Kim Eriksson som kör hästen är offensiv så kanske han kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 2 Digital Pro är härdad i tuffa årgångslopp och har då ofta haft dåliga lägen. Bättre spår här och med en lyckad start så tror jag att Torbjörn Jansson som kör hästen vill ner på innerspår och skulle så bli fallet så tror jag hon släpper till favoriten för att hoppas på en lucka till slut och skulle den komma så kan hon bli farlig den sista biten.

12 Sigel Garline har gjort två starter efter lång vila. Näst senast så travade han en stor del av loppet i dödens men stumnade och slutade oplacerad och gången efter det så galopperade han bort sina möjligheter med 1200 meter kvar av loppet men det var en hård bana och han hade problem med en hov då och är åtgärdad efter det. Han trivs annars bra över den långa distansen och är intressant med Erik Adielsson i vagnen för första gången så löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen, 10 Heylow testades barfota runt om för första gången senast men det fungerade inte alls. Hon har blivit uppfräschad efter det och kan Jorma Kontio servera henne en fin löpning så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 11 Idreamicanfly
Spets efter 500m: 6 Payet D.E.
Skrällen: 2 Digital Pro
Ranking: A 11,6 B 2,12,10,5,4,3 C 1,8,9,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Luciapokalen över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Toddler har tre lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han vann ett billigt lopp näst senast och gången efter det så såg han laddad ut som fastlåst i ett lopp som vanns av Staro Leonardo. Han brukar kunna öppna fort från spår mitt i banan så här tror jag att Marc Elias som kör hästen har ledningen i sikte och kan han hitta till spets utan att det kostar alltför mycket kraft så kan han bli svår att plocka ner över den korta distansen. Han går dessutom alltid med skor så barfotaförbudet är inget som ska ställa till det, 1 Hierro Boko satt i tredje invändigt innan han tog sig ut i andraspår och via en bra avslutning i 10 tempo sista 800 meterna så nådde han tredjeplatsen i ett V75 lopp som vanns av Chapuy senast. Han riskerar att bli över från start men det är ett litet fält så det kan uppstå luckor och kan han hitta loss från innerspåret i god tid före mål så biter hans avslutning bra till slut, 9 Sevilla gör debut över den korta distansen här. Han avslutade senast starkt som tvåa bakom Martin De Bos i Silverdivisionen. Blir det ett högt uppskruvat tempo på loppet så kan han bli svår att stå emot den sista biten men i annat fall är det inte omöjligt att Joakim Lövgren sänder fram mot dödens om det går för långsamt där framme så oavsett så ska han räknas tidigt här.

Min Vinnare: 5 Toddler
Spets efter 500m: 5 Toddler
Skrällen: 6 Global Takeover
Ranking: A 5 B 1,9,7,6,4,8 C 3,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett Fyraåringslopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Italiano Boko har visat fin form och har radat upp bra prestationer på sistone. Han hade två raka segrar innan han avslutade bra men var utan chans mot vinnande Surf'n Turf och fick nöja sig med andraplatsen i ett V75 lopp på Gävle senast. Kan Örjan Kihlström som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden på nytt så han ska räknas tidigt här, 6 Lord Of Tooma visade gott kunnande när han vann ett lopp på Bergsåker för fyra starter sedan. Efter det har han inte fungerat lika bra och har galopperat bort sina möjligheter i de två senaste loppen. Nu återkommer han efter en tids frånvaro så formen är ett frågetecken men om de mer betrodda skulle göra bort sig eller ha en sämre dag så kan han duga en bit mot det här gänget.

4 Mister Selfie travade en stor del av loppet utvändigt om ledaren senast och höll klart godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Captain My Captain. Han är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas och är intressant med Per Lennartsson upp för första gången till en låg procent på spelet, 2 Captain My Captain drar en del streck här för han avgjorde knappt men säkert till seger efter ett fint lopp i ryggar senast. Från det här läget så kan han få en fin resa på nytt men jag tycker han känns överstreckad så han ratas på systemet. Skor runt om är dessutom en liten nackdel.

Min Vinnare: 5 Italiano Boko
Spets efter 500m: 3 Guilty Pleasure
Skrällen: 4 Mister Selfie
Ranking: A 5 B 6,4,3,8,2,1,10 C 9,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Waiting Hill Hall har inlett karriären mycket bra med fyra vinster på sju försök och tre av dessa vinsterna har hon tagit på Jägersro. Senast var hon ute i ett litet fält och då satt hon som fyra invändigt innan hon tog sig ut och nådde dödens med 900 meter kvar och från den positionen kunde hon avgöra mycket enkelt. Kan Steen Juul servera henne en fin löpning här och kan få lite draghjälp under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut och ska då räknas tidigt här, 3 Elle Titation fick bestämma i ledningen och gick undan till en enkel seger näst senast. Gången efter det så galopperade hon bort sig i ett tidigt skede men felfri nu så tror jag att hon kan nå ledningen här och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

4 American Hill fick ge sig med knapp marginal i debuten men efter det så har hon galopperat två gånger på raken men om hon skulle behaga att hålla sig i rätt gångart nu så kan hon blanda sig i segerstriden här, 2 Use Face har galopperat i tre av fem starter hittills och är inte att lita på. Hon gjorde det bra när hon vann från ledningen när Lutfi Kolgjini som kör även ikväll körde henne för tre starter sedan. Så felfri nu så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och då kan det räcka till en ny seger.

Min Vinnare: 10 Waiting Hill Hall
Spets efter 500m: 3 Elle Titation
Skrällen: 3 Elle Titation
Ranking: A 10 B 3,4,2,7,9,11,12,13 C 1,5,6,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 8 Charles Du Sud har gjort två starter som valack och har höjt sig ett snäpp. Han var mycket fin när han vann lätt med krafter kvar senast. Han lättades då från järnskor till aluminium och det fungerade väl så det blir samma igen. Springspår nu och med en lyckad start så borde Maxime Marais som kör hästen kunna hitta ner i ett vettigt slagläge så löser det sig med positionerna så kan han ta en ny seger, 11 Langen's Airborne fick ge sig på linjen av en smygkörd häst näst senast. Gången efter det svarade för en stark prestation när han travade en stor del av loppet utvändigt ledaren och plockade ner sitt motstånd till seger. Spåret är inga problem då han är travsäker och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och strular det inte för mycket under vägen så kan han bli svår att stå emot den sista biten, vid ytterligare gardering kan 1 Jaguar C.Boko som är loppets spetsfavorit med endast en motståndare på startvolten vara tänkbar om han skulle få trolla bort en del av loppet i ledningen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Charles Du Sud
Spets efter 500m: 1 Jaguar C.Boko
Skrällen: 4 Joffrey
Ranking: A 8,11 B 1,5,3,4,7,9,13 C 2,12,14,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Powerful Teemer som har gjort två starter tidigare för Laura Myllymaa. I debuten så travade han utvändigt ledaren och höll bra till andraplatsen bakom Milord. Gången efter det så fick han en dryg inledning av loppet då han blev hängandes i tredjespår innan han kom ner i dödens med varvet kvar och från den positionen så höll han bra till tredjeplatsen bakom Noble Dancer. Han kan öppna bra och skulle Christian Fiore som kör hästen lyckas hålla upp ledningen så tror jag han blir svår att plocka ner för övriga ekipage men det kan lösa sig bra med en lucka till slut också, vid gardering kan 4 Mellby Guard som hade två raka segrar innan han fick nöja sig med tredjeplatsen efter att ha fått trava i dödens senast vara tänkbar. Från ett fint utgångsläge här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då vara långt framme på nytt, 3 Ivana Boko var duktig vid vinsten i den senaste starten. Han kan öppna fort men jag tror inte han tar sig förbi min spik i startögonblicket och då finns det risk att han får trava i dödens och då kan det bli tufft att räcka till seger.

Min Vinnare: 1 Powerful Teemer
Spets efter 500m: 1 Powerful Teemer
Skrällen: 10 Mamba
Ranking: A 1 B 4,3,5,6,10,11 C 9,8,2,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Exit Angot är en fin travare som inte har fått till det i sina två starter i nya regin för Timo Nurmos. Nu återkommer han efter en tids frånvaro och han har tränat på ordentligt och känns fin i jobben meddelar man från stallet. Han är stark och rejäl och den långa distansen passar bra så om han går felfritt tror jag han gör ett bra lopp och då ska han räknas tidigt här. Skor runt om fungerade väl i tidigare regi så det tror jag inte ska ställa till det, 11 Cesar F.C. har övertygat för varje start och vid vinsten i den senaste starten så var han ruggigt fin och med duktiga Emilia Leo i vagnen här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt. Bakspår nu är väl ingen fördel och skor runt om är en liten nackdel men med en bra rygg att gå i under slutvarvet och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig den sista biten.

4 Betting Rebel vann på ett bra vis när luckan kom från vinnarhålet näst senast. Gången efter det så höll han starkt från dödens till andraplatsen bakom vinnande Maximus M.M. Han kan öppna bra så här tror jag siktet är inställt på ledningen och skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka hela vägen till en ny seger. Troligen jänkarvagn för första gången nu är intressant, 8 Balto D'Huon kommer med tre raka segrar och har en del anhängare här. Han är kvick iväg men det finns flera startsnabba invändigt här så det kan bli en dryg inledning på loppet innan Kaj Widell som kör hästen kommer ner i en bra position och då tror jag han får svårt att räcka till seger.

Min Vinnare: 5 Exit Angot
Spets efter 500m: 4 Betting Rebel
Skrällen: 9 Herrera Boko
Ranking: A 5,11,4 B 9,1,8,10 C 12,3,6,7,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Fler inlägg: