DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Halmstad 24/4

22 April 2021 - 22:18

DD Tips Halmstad Lördag 24/4

DD1: 1,2,4,5,7
DD2: 7 Cyber Lane

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
2 Zaffiro Jet kommer med en färsk seger på V75 i från den senaste starten. Då öppnade man kvickt och höll upp ledningen trots flera startsnabba i loppet, men man släppte sen ifrån sig den positionen i ett andraskede och fick istället positionen rygg på ledaren. Det visade sig bli ett genidrag då Zaffiro Jet kunde spurta snabbt via Open-Stretch och vinna loppet. Till dagens start har man fått ett perfekt utgångsläge och över kort distans kommer det kunna gå riktigt snabbt idag. Zaffiro Jet är den troliga ledaren av loppet och i den positionen kommer man bli svårslagen.

5 Bordeaux S. har varit nere i Frankrike över vintern och införskaffat sig hårdhet. I den senaste starten var det comeback på Svensk mark och denna Orlando Vici-valacken visade direkt att man kommer bli att räkna med framöver. Nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en del och ska ses med bra segerchans i loppet trots att det finns risk man får göra jobbet själv. Bordeaux S. vann en V75-final med Magnus A Djuse under förra säsongen och är ett givet streck på kupongen idag.

Skrällen är 1 Upstate Face som besitter en bra grundkapacitet. I den senaste starten kom man aldrig riktigt in i loppet. Men ikväll har man en spännande uppgift då motståndet är enklare. Man rycker samtliga skor för första gången i livet vilket är spännande och även om ledningen idag känns långsökt så kommer man få ett bra lopp i rygg på ledaren och till endast 3% ska man inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 2 Zaffiro Jet
Spets efter 500m: 2 Zaffiro Jet
Skrällen: 1 Upstate Face
Ranking: A 2,5 B 1,4,7,3,11,6,10,11 C 12,9,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Här hittar vi omgångens spik på Dagens Dubbel, 7 Cyber Lane. Han årsdebuterade i den senaste starten och gjorde det mycket bra som tvåa bakom Racing Mange som vann loppet. Även om Racing Mange fick det bättre loppet så närmade sig Cyber Lane hela upploppet och prestationen var femstjärnig. Nu med lopp i kroppen bör formen vara ytterligare förbättrad och vi kan vänta oss en minst lika bra prestation här. Jag är inne på att man kommer kunna följa med utanpå Chief Orlando från start och sen få överta ledningen i ett andraskede. Lyckas man med det känns loppet över. Men skulle det inte bli ledningen för Cyber Lane så finns kunnande och kapacitet för att vinna loppet på andra sätt också. Det är även aviserat barfota runt om till dagens start. Cyber Lane jagar en rosa biljett i loppet och jag spikar.

Motbud
2 Handsome Brad var nedsatt av en halsinfektion i den senaste starten vilket påverkade honom och hans prestation i loppet vilket gör att formen är något svårbedömd till dagens start. Handsome Brad mötte Cyber Lane i Östersund förra året, då hade Cyber Lane spår invändigt och den gången lyckades inte Handsome Brad ta en längd på honom. Nu är positionerna ombytta och det ska blir spännande att se vilken taktik kusken Carl Johan Jepson tar sig an loppet idag. Oavsett är detta främsta motbudet till min spik och det är ett givet streck på kupongen om man garderar.

Nämner även 12 Aetos Kronos, men visst känns det som att spår 12 i Gulddivisionen inte ska gå. Men detta är en undantagshäst som visat att han är något extra. Tränaren Jerry Riordan skulle inte plocka ut honom i dagens lopp om han inte var i ordning. Skulle det bli körning på loppet ska man inte nonchaleras trots sitt utgångsläge. Ska streckas vid gardering.

Min Vinnare: 7 Cyber Lane
Spets efter 500m: 7 Cyber Lane
Skrällen: 12 Aetos Kronos
Ranking: A 7 B 2,12,9,6,1,4,3,5 C 8,10,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Halmstad 24/4

22 April 2021 - 22:15

Lördagens V75-tävlingar arrangeras i Halmstad. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 3 Kali Smart i fjärde avdelningen och 7 Cyber Lane i den avslutande och sjunde avdelningen.

V75 Tips Halmstad Lördag 24/4
V75-1 3,11
V75-2 1.7.11
V75-3 2,3,4,5,7,8,10,12,14
V75-4 3 Kali Smart
V75-5 1,2,4,5,6,7,9,11,12
V75-6 1,2,4,5,7
V75-7 7 Cyber Lane

2430 rader x 0,50 = 1215 kr

DD Tips Halmstad Lördag 24/4
DD1: 1,2,4,5,7
DD2: 7 Cyber Lane

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m volt
3 Beartime blir min förstahäst i ett silverförsök som inte är det tuffaste vi sett på pappret. Helena Edlunds tränar denna sexåring som har firat fina triumfer på V75 på slutet. Man hade två raka segrar inför V75-finalerna på Solvalla, då såg man ut att vara på väg mot en andraplats men en galopp förstörde den dagen. Ikväll har man ett bra utgångsläge och man bör sitta bra på det direkt ifrån start. Jag är inne på att man även kan köra sig till ledningen tidigt och väl där är man hästen att slå för övriga.

Men jag väljer att dubbla systemet med 11 Vikens High Yield som jag nästan alltid tjatar om. Vilket också givit en del glädjande stunder, denna numera sjuårige valacken hade ett fjolår som måste ses som succe. Man sprang in nästan 850.000kr och stod för nio segrar. Än så länge är man dock segerlös i år men nu har man fått två lopp i kroppen och formtoppen borde vara nära. Så sent som i lördags gick man 10,3 sista 1000m i ryggar efter att gjort bort sig med galopp dessförinnan. Love You avkomman bör nu med sina två genomkörare vara ytterligare förbättrad till dagens start och ska räknas tidigt.

Söker man ytterligare streck är 9 Royal Navy Neo tidig. Man kommer till dagens start med två raka segrar och i den senaste starten travade man nytt rekord. Detta är en sjuåring som inte kom upp till sin rätta nivå under förra säsongen. Men nu i år har man visat andra takter och med formen på topp är man ett givet streck om man garderar bredare i den här första avdelningen.

Nämner även 1 Payet D.E. som idag fått ett intressant utgångsläge. Man är garanterad en fin resa och ska inte nonchaleras vid bred gardering. Skulle kunna få loppet idag.

Min Vinnare: 3 Beartime
Spets efter 500m: 3 Beartime
Skrällen:
Ranking: A 3,11 B 9,1,6,10,7,4 C 5,8,2

V75-2 2140m auto
1 Wingait Henke är en fyraåring som imponerar varje gång han startar och Håkan K Persson som tränar har verkligen ett framtidslöfte på gården. På sina sex starter i karriären har man tagit fem segrar och en tredjeplats. I den senaste starten gjorde man mini comeback och det blev en enkel seger direkt från ledningen. Nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en del och blir inte innerspåret en fälla här kommer Wingait Henke bli svårslagen. Enda gången segersviten brutits är när man haft spår ett och inte lyckats hålla upp ledningen. Men nu med lite mer erfarenhet kanske även startsnabbheten utvecklats. Given förstahäst.

11 Yuvaraj var nära segern på V75 för två starter sedan, men man blev utkontrad av Condior precis före mållinjen. Dessförinnan hade man två raka segrar på kontot. I den senaste starten var det final i klass-ll och från ett tufft utgångsläge avslutade Yuvaraj rappt via 10,1 sista 700m i mersmakande stil. Med lite klaff längs vägen idag kommer man fälla många över upploppet pånytt.

Framhåller även 7 Digital Eye som blir bättre och bättre i Björn Goops träning. I den senaste starten gjorde man det bra som trea på V75. Skulle det lösa sig med positionerna härifrån är man inte oäven och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 1 Wingait Henke
Spets efter 500m: 1 Wingait Henke / 3 Stig Brodde
Skrällen: 7 Digital Eye
Ranking: A 1 B 11,7,9,8,2,3,5,12 C 6,4,10

V75-3 2140m volt
7 Domingoa kommer med en färsk seger på V75 i bagaget till dagens start, senast vann man från ledningen i bra stil. Detta är ett fyraårigt sto som verkligen visat att hon trivs som bäst i ledningen. Samtliga tre segrar i karriären är nämligen tagna från just ledningen. Ikväll har man ett intressant springspår och träffar kusken Stefan Persson starten kan man mycket väl hitta till ledningen idag och ifrån den positionen vet vi att Domingoa biter ifrån sig bra. I ett öppet lopp blir detta min förstahäst.

12 Ultra Bright vann ett Diamantstoet försök för två starter sedan, då gick man en vass avslutning och visade att hon fortsatt tillhör de bästa stona i landet. I finalen senast strulade det en del med positionerna längs vägen och när tempot var lågt där framme kunde hon inte göra mycket ifrån kön. Men intrycket i loppet var bra och hon lyste form. Med bättre klaff längs vägen idag kommer man pånytt blanda sig i segerstriden trots sitt dubbla tillägg.

10 Darah Bibo var läcker att skåda vid segern senast och kommer med absolut toppform till dagens start. Hon kanske fungerar som allra bäst när man får vara med i främre träffen och gasa hela vägen men Darah Bibo har tidigare visat att hon även kan vinna lopp som dessa. Tränaren Peter Untersteiner låter uppåt och hon är ett givet streck på kupongen.

Vill även nämna skrällen 8 Diversity Pellini som gjorde det bra för två starter sedan när man var nära att skrälla till på V75, men man fick nöja sig med andraplatsen. I den senaste starten står det en nolla i programmet men prestationen i sig var bra i skymundan. Diversity Pellini behöver givetvis en del tur längs vägen men till 2% är man en kantboll som är värd att betala för om man garderar på.

Min Vinnare: 7 Domingoa / 1 Valeria Wareco
Spets efter 500m: 7 Domingoa
Skrällen: 8 Diversity Pellini
Ranking: A 7,12 B 10,8,2,3,14,4,5 C 6,1,9,13,11,15

V75-4 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 3 Kali Smart. En fyraåring som i den senaste starten gjorde årsdebut och hon gjorde det klart bra som trea då efter att ha avslutat sista 800m via 12,4. Kali Smart bör ha gått framåt en hel del med det loppet innanför västen. Hon visade redan under förra säsongen att detta är en individ som är rejäl och duger i tuffa sammanhang. Hon öppnar bra från start om man laddar iväg och här tror jag kusken Dante Kolgjini är angelägen om att försöka komma till ledningen. Jag är inne på att Kali Smart släpps till ledningen och väl i den positionen ska det vara toppchans. Man kan även vinna loppet från andra positioner. Jag tar ställning och spikar.

Motbud
11 Zante Grif gjorde första starten för Svante Båth näst senast, och man gjorde det “bara” okej efter ha fått en fin resa invändigt. Men i den senaste starten såg hon förbättrad ut och kunde enkelt gå undan till en seger från ledningen. Nu har man ett tufft utgångsläge med bakspår, men skulle det bli tempo på loppet kommer hon passera många över upploppet. Är ett givet motbud till min spik om man garderar.

Nämner även 2 La Mauresque som är kvick iväg från start och är den som troligtvis kommer ta hand om ledningen initialt. Släpper man sen fram min spik skulle man kunna få loppet i rygg på ledaren med lucka in på upploppet. Formen är bra, för två starter sedan satte man nosen först över mållinjen och i den senaste starten gick man i mål som tvåa med krafter kvar efter att tarvat i rygg på ledaren. En skräll vid gardering.

Min Vinnare: 3 Kali Smart
Spets efter 500m: 3 Kali Smart
Skrällen: 2 La Mauresque
Ranking: A 3 B 11,2,10,7,5,1 C 4,6,12,9,8

V75-5 3140m auto
2 Digital Indy är intressant spelmässigt i omgången. Denna fyraåringen gör idag sin tredje start för sin tränare Ola Karlsson och efter två andraplatser står man på tur för seger. I debuten för Ola fick han offra några speeder under loppet och höll trots detta bra som tvåa bakom Ganyboy. I den senaste starten avslutade han mycket bra efter att ha fått en dålig rygg genom sista sväng. Stallformen verkar det heller inget fel på, så sent som på V86 i Onsdags selade Ola Karlsson ut skrällen Taxi Out som tog en imponerande seger från bricka tio. Nu har man ett betydligt bättre utgångsläge med Digital Indy. Det låter även bra från stallet inför dagen start. Intressant förstastreck till 5%.

4 Made of Stars gjorde det bra som tvåa bakom Easy Cash i den senaste starten. Detta är en femåring som är mer stark än snabb och det är intressant att Björn Goop kör hästen för första gången. I ett öppet lopp över 3000 känns detta som ett tidigt segerbud.

Framhåller även 6 Bara du Chene som verkligen imponerat på slutet, han har fyra raka segrar på kontot. I den senaste starten fick man hjälp av hårt tempo och kunde med ett rappt slutvarv avgöra loppet tidigt. Formen är på topp och även om det är debut över 3000m idag så har man imponerat vid segrar över 2600m tidigare. Givet streck på kupongen.

12 Aragorn As har nu gjort två starter för sin tränare Timo Nurmos. Det har resulterat i en seger och en tredjeplats. Man har idag fått ett tufft utgångsläge men detta är en tuff och rejäl femåring som inte går att nonchalera när toppformen närmar sig.

Min Vinnare: 2 Digital Indy
Spets efter 500m:
Skrällen: 12 Aragorn As
Ranking: A 2,4,6 B 12,1,11,9,7,5 C 3,8,10

V75-6 1640m auto
2 Zaffiro Jet kommer med en färsk seger på V75 i från den senaste starten. Då öppnade man kvickt och höll upp ledningen trots flera startsnabba i loppet, men man släppte sen ifrån sig den positionen i ett andraskede och fick istället positionen rygg på ledaren. Det visade sig bli ett genidrag då Zaffiro Jet kunde spurta snabbt via Open-Stretch och vinna loppet. Till dagens start har man fått ett perfekt utgångsläge och över kort distans kommer det kunna gå riktigt snabbt idag. Zaffiro Jet är den troliga ledaren av loppet och i den positionen kommer man bli svårslagen.

5 Bordeaux S. har varit nere i Frankrike över vintern och införskaffat sig hårdhet. I den senaste starten var det comeback på Svensk mark och denna Orlando Vici-valacken visade direkt att man kommer bli att räkna med framöver. Nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en del och ska ses med bra segerchans i loppet trots att det finns risk man får göra jobbet själv. Bordeaux S. vann en V75-final med Magnus A Djuse under förra säsongen och är ett givet streck på kupongen idag.

Skrällen är 1 Upstate Face som besitter en bra grundkapacitet. I den senaste starten kom man aldrig riktigt in i loppet. Men ikväll har man en spännande uppgift då motståndet är enklare. Man rycker samtliga skor för första gången i livet vilket är spännande och även om ledningen idag känns långsökt så kommer man få ett bra lopp i rygg på ledaren och till endast 3% ska man inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 2 Zaffiro Jet
Spets efter 500m: 2 Zaffiro Jet
Skrällen: 1 Upstate Face
Ranking: A 2,5 B 1,4,7,3,11,6,10,11 C 12,9,8

V75-7 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 7 Cyber Lane. Han årsdebuterade i den senaste starten och gjorde det mycket bra som tvåa bakom Racing Mange som vann loppet. Även om Racing Mange fick det bättre loppet så närmade sig Cyber Lane hela upploppet och prestationen var femstjärnig. Nu med lopp i kroppen bör formen vara ytterligare förbättrad och vi kan vänta oss en minst lika bra prestation här. Jag är inne på att man kommer kunna följa med utanpå Chief Orlando från start och sen få överta ledningen i ett andraskede. Lyckas man med det känns loppet över. Men skulle det inte bli ledningen för Cyber Lane så finns kunnande och kapacitet för att vinna loppet på andra sätt också. Det är även aviserat barfota runt om till dagens start. Cyber Lane jagar en rosa biljett i loppet och jag spikar.

Motbud
2 Handsome Brad var nedsatt av en halsinfektion i den senaste starten vilket påverkade honom och hans prestation i loppet vilket gör att formen är något svårbedömd till dagens start. Handsome Brad mötte Cyber Lane i Östersund förra året, då hade Cyber Lane spår invändigt och den gången lyckades inte Handsome Brad ta en längd på honom. Nu är positionerna ombytta och det ska blir spännande att se vilken taktik kusken Carl Johan Jepson tar sig an loppet idag. Oavsett är detta främsta motbudet till min spik och det är ett givet streck på kupongen om man garderar.

Nämner även 12 Aetos Kronos, men visst känns det som att spår 12 i Gulddivisionen inte ska gå. Men detta är en undantagshäst som visat att han är något extra. Tränaren Jerry Riordan skulle inte plocka ut honom i dagens lopp om han inte var i ordning. Skulle det bli körning på loppet ska man inte nonchaleras trots sitt utgångsläge. Ska streckas vid gardering.

Min Vinnare: 7 Cyber Lane
Spets efter 500m: 7 Cyber Lane
Skrällen: 12 Aetos Kronos
Ranking: A 7 B 2,12,9,6,1,4,3,5 C 8,10,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Gävle 23/4

22 April 2021 - 22:13

V65 från Gävletravet sparkar igång helgen och det känns som en lite smålurig omgång på förhand och det var svårt att hitta spikarna. Jag kom tillslut fram till att jag spikar 4 Kaitlin Way Scott i V65-3 samt 9 Zeolit i V65-5.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Fredag Gävle 23/4
V65-1 3.4.5.6.9.10.11
V65-2 4.8
V65-3 4 Kaitlin Way Scott
V65-4 3.6.7.12
V65-5 9 Zeolit
V65-6 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11

616 rader x 1kr = 616kr (spelar för endast 6 rätt)

Lunch Dubbel Gävle 23/4
LD-1 9 Zeolit
LD-2 1.4.9.10

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m Auto
9 Monark Amok var ute i ett tufft lopp senast och gjorde det klart godkänt när läget var besvärligt och han kunde aldrig komma till i loppet på allvar. Han har annars visat form tidigare och han brukar alltid gå hela vägen in i mål. Kan han komma igenom vettigt från sitt smygläge kommer han att passera de flesta hästarna över upploppet och han får tipset i ett öppet lopp.

3 Xanthis Daquiri kommer från en seger från ledningen men det blev aldrig något riktigt lopp den gången när stora delar av startfältet ströks och endast tre hästar kom till start. Intrycket var ändå bra trots att han ej sattes på några större prov och med läge för ledning igen är det en tidig utmanare till segern.

6 Deliver är även han snabb från start och skulle han lyckas komma till ledningen är det hästen att slå. Han imponerade stort vid segern för två starter sedan när han vann trots grovjobb och senast gjorde han ett klart gott dagsverke på V75 när han mötte några för tuffa hästar. Det är risk att han får göra grovjobbet även denna gång men han räknas tidigt oavsett.

4 My Liberty blir säkerligen lite borttappad på spelet men hans tider räcker långt här och senast satt han fast med gott om krafter sparade över mål och det känns som att han är redo för en stark insats här. Skräll.

10 Will I Am vann i ett klent lopp senast men intrycket var fint och det såg ut som hästen var rejält förbättrad. Han var ute i några riktigt tuffa lopp under fjolåret och kapacitetsmässigt är han inte sämre än någon annan. Läget är inte det bästa men med lite tur med positioner kan han mycket väl vinna ett sådant här lopp.

Streck även för 5 Gerris Trix och 11 Global Upset.

Min Vinnare: 9 Monark Amok
Spets efter 500m: 3 Xanthis Daquiri / 6 Deliver
Skrällen: 4 My Liberty
Rankingen A: 9.3.6 B: 4.10.5.11 C: 1.2.7.8.12

V65-2 2140m Auto
8 Sturfatjn är blott tre år gammal men har redan visat prov på gott kunnande och han har varit positiv vid två raka segrar och det ser ut som att det finns en del utvecklingspotential i hästen och det är väl inte omöjligt att Jan-Olov Persson kan forcera sig till ledningen trots ett åttonde-spår och han är såklart hästen att slå i det här gänget. Jag är dock lite allergisk mot att spika ett treårigt kallblod och jag väljer att dubbla mitt system med en häst.

4 Myllkärs Doris är en syster till favoriten (båda efter Tekno Odin) och hon är snabb från start och det min troliga ledare i loppet initialt. Hon har fungerat klart bäst när hon har fått trava i ledningen och här är det läge för att köra sig till ledningen omgående och jag hoppas att man gör ett försök att leda från start till mål. Det är inte omöjligt att Pierre Nyström väljer att släppa över ledningen till den stora favoriten men oavsett upplägg kommer hon att få en bra resa och jag blir inte förvånad om hon kan hota ”brorsan”
För de som streckar vidare nämner jag främst 10 Vrål Åke och 5 Pilfaksen bakom.

Min Vinnare: 8 Sturfatjn
Spets efter 500m: 4 Myllkärs Doris
Skrällen: 4 Myllkärs Doris
Rankigen A: 8.4 B: 10.5.3.6 C:7.9.2.1

V65-3 2140m Auto
Här kommer min första spik i omgången och även om hästen inte någon stjärna känns det som att loppscenariot blir avgörande.
4 Kaitlin Way Scott är hygglig från start och även om det finns ett par startsnabba konkurrenter i loppet känns det inte som att allt för många är intresserade av att svara någon ledning och jag tror att om Jan-Olov Persson inte lyckas spetsa av egen kraft kommer han att kunna överta ledningen i ett andra skede. När dessutom 7 Husar Norrgård som var en av de främsta utmanarna och den som kunde sätta upp tempot utvändigt blev struken känns det som att Jan-olov Persson kan få fuska bort lite av loppet i ledningen och då borde han ha en bra chans till att rinna undan från ledningen. Jag tar ställning i ett annars vidöppet lopp.

Motbud
6 Gin Krupa var fin vid segern senast från positionen utvändigt ledaren och skulle han kunna komma förbi Kaitlin Way Scott från start och köra i ledningen försvåras såklart uppgiften för min spik. Hur som helst borde han kunna utnyttja startsnabbheten för att hitta ett bra slagläge, och med tanke på formintrycket senast är det mitt främsta motbud.

9 Primiro har visat bra fart för sammanhanget och var fin vid två raka segrar i oktober. Nu har han varit ifrån tävlandet sedan dess och formen känns svårbedömd.

12 Askö Giant har inget bra utgångsläge men han har årsdebuten avklarad och i ett ganska klent lopp borde han kunna räcka en bit om formen gått framåt med det senaste loppet.

Min Vinnare: 4 Kaitlin Way Scott
Spets efter 500m: 4 Kaitlin Way Scott
Skrällen: 6 Gin Krupa
Rankingen A: 4 B: 6.9.12.1.5.10 C:11.2.3

V65-4 1640m Auto
Ett kallblodslopp där jag tycker att tre-fyra hästar höjer sig över övriga men spetsstriden är inte helt lättlöst och det skulle kunna bli lite körning från start här.

3 Backhammer vann pliktskyldigt senast mot överkomligt motstånd men jag tyckte inte det var något superintryck och han är inte helt att lita på. Han är snabb från start och skulle han nå ledningen omgående är mycket vunnet och är i sådana fall hästen att slå. Jag är dock inte övertygad om att han lyckas försvara någon ledning och då är han mer sårbar.

6 Ängsbrage tror jag är en bättre häst än Backhammer och jag är inne på att Jan Ove Olsen kan ladda i väg sin häst snabbt från start och vara den som spetsar i loppet. I den positionen tror jag att hästen blir mycket svårslagen och efter tre raka andraplatser kan det vara dags att sätta nosen först.

7 Sölvsveds Atlas är den som har visat mest fart i sällskapet och han har vunnit över aktuell distans på 1.25.9 men det var första barfota vid det tillfället och nu ska hästen tävla med skor. Han kan också öppna snabbt från start med det osannolikt att han hittar till ledningen med två startsnabba innanför och den här gången känns han lite utelämnad.

12 B.W Wille har också fart som räcker långt för den här typen av lopp. Det är såklart en övermäktig uppgift att vinna från spår 12 över kort distans men det är inte osannolikt att det blir lite körning mellan framspårshästarna vilket B.W Wille skulle kunna profitera på.

Min Vinnare: 6 Ängsbrage
Spets efter 500m: 3 Backhammer/6 Ängsbrage
Skrällen: 12 B.W Wille
Rankingen A: 6.3.7.12 B: 11.1.10.5.4.9 C:8.2

V64-5 2140m Auto
9 Zeolit har matchats tufft på slutet och har varit ute i flera tuffa lopp på slutet och har bland annat varit betrodd inom V75. Senast satt han fast med gott om krafter i ledarryggen på Pacific Kingdom i ett lopp där Mandela Zon segrade och formen verkar alltjämt vara på sin plats. Nu går han ner i klass igen och mot det här motståndet bör det vara en bra chans att runda till seger. Till den här starten är det tränare Jari Åkerfeldt som kör och även om det normalt sett är ett minus är jag inte speciellt orolig över det, eftersom de flesta segrarna kommer med just Jari Åkerfeldt som kusk. Det finns en stark motståndare som har imponerat på slutet men i övrigt ser motståndet klart överkomligt ut och jag spikar.

Motbud
10 Loveyouecus har jag spikat med framgång i två raka starter när man äntligen valde att rycka skorna på den här Love You-avkomman. Skorycket gav verkligen den effekten jag hoppades på som så många gånger förr med hästar efter Love You. Näst senast flög han till spets och ledde loppet från start till mål och kunde enkelt vinna loppet. Senast var läget besvärligare med ett bakspår men han löste även den uppgiften på bästa sätt och det bet riktigt bra när han gav sig i väg i tredjespår med 500 meter till mål och han vann på ett övertygande sett än en gång. Nu hårdnar motståndet ytterligare och det ska bli intressant att se hur han står sig mot Zeolit men det kan komma att bli en spännande duell om Petter Lundbergs häst är lika bra igen.

Bakom nämner jag främst 3 My First Offspring som är snabb från start och är den troliga ledaren av loppet. Skulle det strula lite för bakspårshästarna skulle han kunna rinna undan till en seger här även om det känns som att han söker efter formen lite. Det är anmält barfota runt om för första gången på länge och det kanske kan få hästen att tända till ytterligare.

Min Vinnare: 9 Zeolit
Spets efter 500m: 3 My First Offspring
Skrällen: 3 My First Offspring
Rankingen A: 9 B: 10.3.5.7.6.4 C:2.1.8.11.12

V65-6 2140m Auto
Det här är omgångens mest svårlösta lopp i min bok och jag har försökt att gå kort i övriga lopp för att kunna strecka samtliga ekipage i den avslutande avdelningen och hoppas att det smäller till rejält i kuponghögen.

9 Self Explosive verkar ha formen på plats vilket två raka i segrar i monté tyder på. Nu är det sulkylopp igen och även om han tävlar bra med sulky också är det ändå någonting att tänka på. Läget blev inte heller det bästa och det kan bli trafikproblem längs vägen.

1 First Ideal Man känns intressant till den här starten och även om det var ett klent motstånd senast var intrycket rejält och läget är bästa möjliga den här gången eftersom hästen är snabb från start och kommer att få en bra resa på innerspåret.

4 Double Formula kan öppna snabbt och jag håller hästen som knapp spetsfavorit i loppet. Senaste starten blev det galopp men för tre starter sedan var intrycket mycket fint vid segern i en rykande avslutning och näst senast var han ute och mötte bland annat Deal Done Zet och Aragorn As. Betydligt mer överkomligt den här gången och när man dessutom testar barfota runt om för andra gången i karriären (första gången blev det galopp) i sin 33:e start känns han hyperintressant här.

10 She’s Ready verkar ha tappat formen en aning men jag antar att hästen är fin hemma i träning när Marie Hafstad Eriksson väljer att starta på. Hittar hon tillbaka till samma form som vid segrarna räknas hon tidigt.
Jag tar som sagt alla på min kupong och hoppas att det kan hända något men ovan nämnda hästar känner jag främst för om man vill gå lite mer kort.

Min Vinnare: 4 Double Formula
Spets efter 500m: 1 First Ideal Man
Skrällen: 1 First Ideal Man
Rankingen A: 4.9.1.10 B: 11.8.2.3.5.6.7

Lycka till 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Bollnäs 22/4

21 April 2021 - 22:29

Dagens Dubbel Bollnäs Torsdag 22/4

DD-1 4 Don Fanucci Zet
DD-2 3 Fire Of Noa

1 rad x 200kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
4 Don Fanucci Zet har årsdebuten avklarad och även om han förlorade som stor favorit var det en klart bra årsdebut. Han kunde inte hålla ut Click Bait från start och en för dagen mycket bra Click Bait kunde leda loppet från start till mål men Don Fanucci Zet hängde med bra bakom till en andraplats på tiden 1.09.9 över den korta distansen. Nu borde formen vara framflyttad ytterligare och den här gången ser det ut som att spetspositionen är ledig och Örjan Kihlström har en toppchans att leda loppet från start till mål. Don Fanucci Zet står för klassen i gänget och är en given spik i min bok.

Motbud
8 Brother Bill var tvåa bakom Hail Mary i en Breeders Crown Final som fyraåring strax innan årsskiftet och han ska bli intressant att följa under året som kommer. Rapporterna från stallet säger att han har tagit vinterträningen på ett utmärkt sätt och har lagt på sig mycket muskler till den här säsongen och han kommer att vara redo för en bra prestation direkt i sin årsdebut. Från det här utgångsläget och när han ställs mot Don Fanucci Zet känns det ändå som att han får sikta in sig på pallplatserna bakom främst.

3 Diamanten har fått ett passande spår och kommer att få ett bra lopp från det här utgångsläget och med årsdebuten avklarad borde han ha tagit ett kliv framåt formmässigt. Det känns ändå som att Diamanten inte riktigt kan matcha de bästa längre men skulle han ha en bra dag finns kunnandet för att utmana om favoriten skulle ha en sämre dag.

7 Evaluate har gjort det bra i vinter och trivs över distansen. Skulle han få det perfekt serverat kan han överraska men det känns som att det blir svårare att utmana nu när banorna har blivit Snabbare.

Min Vinnare: 4 Don Fanucci Zet
Spets efter 500m: 4 Don Fanucci Zet
Skrällen: 3 Diamanten
Rankingen A: 4 B:8.3.7.11.12 C:9.2.5.1.10.6

Dagens Dubbel 2 - 2640m Auto
3 Fire of Noa inledde karriären lovande och är tveklöst en av de med högst kunnande i loppet. Han är numera i regi Björn Goop och det ska bli intressant att följa Goopm om han kan få ordningen på denna fartfyllda men osäkra valack. Fjolåret blev ett enormt misslyckande med idel galopper och det blev också galopp även i debuten för Björn Goop i slutet av november. Men senast gjorde Fire Of Noa comeback efter vinterträning och stilen var klart förbättrad igen när han slutade tvåa bakom Brandy Flame. Han är snabb från start och har tjugo meters försprång på sina värsta konkurrenter och om hästen fungerar tycker jag det är en vettig uppgift att leda det här loppet från start till mål. Jag kommer chansspika på Dagens Dubbel då jag tror 4 Don Fanucci Zet har lekstuga i den första avdelningen vilket gör att spelvärdet försvinner om man tar för många hästar här. 

6 Xanthis Coctail var ute i ett tufft lopp i februari mot bland annat Oxidizer och Balotelli Crown utan att räcka till och har fått pusta ut lite efter det. Uppgiften är betydligt mer passande den här gången och är han tillbaka i samma slag som vid vinsterna i januari är det en vettig chans att vinna det här loppet. Formen är dock svårbedömd och det är bara en av flera för mig med det i åtanke.

9 Lyckans Star var inte alls att känna igen senast när han var blek på V75. Det är möjligt att täta starter inte var någon fördel och med lite längre mellan starterna den här gången kommer han säkert att göra en bättre insats nu. Motståndet är lämpligt och från sitt springspår borde han kunna utnyttja sin startsnabbhet för att hitta en bra position omgående.

13 Gazoline Mearas var hårt betrodd senast med spetsläge över kort distans men han lyckades inte hitta någon ledning den gången och han var tillslut längder efter vinnande Jaguar Hill över mål. Det känns ändå som att formen är på gång och trots ett besvärligt utgångsläge håller jag honom högt i det här loppet på sitt kunnande.

2 B.G Arne vågar jag inte släppa riktigt än. Han har matchats i tuffa gäng hela vintern men har inte fått det att stämma fullt ut i loppen. Formen tror jag annars är bra och med ett passande läge från den främre volten borde det kunna bli en vettig resa den här gången och då är han inte ofarlig.

Nämner även 7 Messiah som trivs över distansen och som har högt kunnande i grund och botten. Även 10 Västerbo Cobber kan räcka långt om han får det att stämma fullt ut och han är också värd att nämna.

Min Vinnare: 3 Fire Of Noa
Spets efter 500m: 3 Fire Of Noa
Skrällen: 2 B.G Arne
Rankingen A: 3.6.9 B:13.10.2.7. C: 1.5.12.11.8.4

Lycka till med spelet0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bollnäs 22/4

21 April 2021 - 22:23

V64 från Bollnäs på torsdag och omgången ser intressant ut trots några starka favoriter. Jag spelar med två spikar i omgången. Den första spiken hittar jag i den tredje avdelningen där jag tror att Ard har en bra chans att inkassera sin tredje raka seger och i den femte avdelningen känns det som en straffspark för 4 Don Fanucci Zet, som ett led i matchningen mot elitloppet.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Bollnäs Torsdag 22/4
V64-1 4.5.7.10.11.14
V64-2 1.2.4.6
V64-3 7 Ard
V64-4 1.3.5.6
V64-5 4 Don Fanucci Zet
V64-6 2.3.6.7.9.10.13

672 rader x 1 kr = 672kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Bollnäs Torsdag 22/4
DD-1 4 Don Fanucci Zet
DD-2 3 Fire Of Noa

1 rad x 200kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m Volt
5 Erin Zet är loppets bästa häst och hon har bra chans att vinna loppet även om hon tvingas att göra jobbet utvändigt ledaren. Det som oroar mest är ett femtespår i volten och senast blev det galopp från ett fjärdespår i volten och läget känns därför riskabelt. Klarar hon bara av starten och kommer i väg på ett bra sätt är hon den häst som har högst vinstchans i loppet och att Örjan Kihlström kör i stället för Dante Kolgjini är knappast något minus.

7 Wait What var riktigt bra för Kajsa Frick under föregående säsong och svarade för tre segrar och idel topplaceringar på sina fem starter. Hon har visat startsnabbhet tidigare och från ett springspår borde ledningen vara inom räckhåll om Kajsa prickar starten och där ifrån blir hon svårslagen. 6 Merrie Mistique känns som den främsta utmanaren om ledningen men formen känns inte på topp där för dagen och jag tror att man är nöjda med att släppa över ledningen till Kajsa.

11 Valuta E.V visade inget extra i årsdebuten och hon måste vara förbättrad för att kunna vinna det här loppet men kapacitetsmässigt är det en av loppets bättre hästar och med ett lopp i kroppen är hon säkert förbättrad den här gången och hon skulle såklart gynnas ytterligare om det blir lite körning där framme.

14 Krakas har väl inte rosat marknaden på slutet men vi får inte glömma att hon har varit ute mot tuffa hästar och normalt sett slår hon de flesta i den här typen av lopp. Det verkar dessutom som att man väljer att rycka skorna till den här starten och när hon går ner lite i klass känns hon farlig att nonchalera och det känns som att hon kan bli lite bortglömd nu.

4 Peony och 10 Joyness har svårbedömd form men båda räknas tidigt om de presterar på den nivån dom kan.

Det känns som ett väldigt öppet lopp om favoriten kommer bort och det behöver inte vara fel att strecka ännu fler ekipage. En skräll skulle kunna ligga på lut här men jag får nöja mig med sex hästar på kupongen.

Min Vinnare: 5 Erin Zet
Spets efter 500m: 7 Wait What
Skrällen: 14 Krakas
Rankingen A:5.7 B: 11.14.4.10 C: 2.1.6.8.12.13.3.9

V64-2 2140m Auto
2 Cavatappi blir troligen stor favorit i det här loppet och det är den häst som har visat högst potential i startfältet. Det finns risk för att 2 Cavatappi kan bli släppt till ledningen i ett tidigt skede och sedan får diktera tempot där framme och då blir han såklart svårslagen. Det är dock första starten sedan i oktober och det är inte helt självklart att han kommer att hitta någon ledning och då vill jag ändå försöka gå emot när formen är svårbedömd. Det är dessutom alltjämt en orutinerad häst med bara tre starter innan för västen och som klar favorit är det inget jag vill gå på.

4 El Maco Khalifa har varit på pallen vid fem tillfällen på sina sju starter i livet och har aldrig varit sämre än fyra. Han har varit ojämnt startsnabb men har öppnat snabbt tidigare och jag hoppas att han kan lyckas vara snabbast från start den här gången och att man vill köra hästen i ledning. Jag tycker den här uppgiften ser klart intressant ut om man skulle lyckas nå den positionen och när det värsta motbudet årsdebuterar skulle det kunna räcka hela vägen. Det känns som att hästen närmar sig sin första seger och intrycket senast över upploppet var klart bra.

1 Lightspeed jagar också sitt livs första seger. Den är en häst som gör ett gediget dagsverke varje gång och även om hon kanske saknar det där sista för att vinna lopp kommer hon att få en bra resa på innerspåret och skulle det bli lite tempo kan hon bli farlig om luckan kommer över upploppet.

6 Sara K.M.E är även hon segerlös men det känns som att första segern kommer att komma inom en snar framtid. Jag trodde på henne i årsdebuten och insatsen var klart godkänd även om orken tröt lite den sista biten. Fartmässigt räcker hon långt i det här sällskapet och det känns som ett givet streck vid gardering.

Min Vinnare: 2 Cavatappi
Spets efter 500m: 2 Cavatappi/4 El Maco Khalifa
Skrällen: 4 El Maco Khalifa
Rankingen A: 2.4 B: 6.1.11.7.8 C: 5.10.9.3.12

V64-3 1640m Volt
Här hittar vi min första spik i omgången. Normalt sett gillar jag inte att spika kallblod på tillägg över kort distans eftersom det brukar vara svårt att ta in det där försprånget och någon framspårshäst brukar ofta rinna undan. 7 Ard har dock hittat sitt livs form på slutet vid två raka segrar i imponerande stil och om han är lika bra i ordning till den här starten måste det vara en toppchans att ta sin tredje raka seger. Senast såg han helt obrukad ut när han krossade sina konkurrenter och trots att han troligen behöver göra jobbet på egen hand tror jag han visar sig starkast över upploppet.

Motbud
11 Månremus är kapacitetsmässigt det värsta motbudet mot min spik och han trivs med Magnus A Djuse som kusk som har segrat vid fyra tillfällen på nio försök när han suttit upp bakom hästen. Läget är passande med springspår på tillägg och han borde kunna hitta en bra position omgående och han lär säkerligen vara med långt fram i ett sådant här typ av lopp om han sköter sig. Det blev galopp i årsdebuten men senast fick han sig en genomkörare utan att visa något extra, men han kan säkert ha gått framåt formmässigt med det loppet. Jag tycker Månremus är lite svårbedömd till den här starten men om han tävlar på topp är det en allvarlig utmanare till min spik.

4 Sundbo Nova och 2 Osen Prinsessa gör upp om ledningen från början och över den korta distansen är ledningen mycket värd. Skulle det strula lite med positionerna för 7 Ard är båda tidiga motbud som kan rinna undan om de får fuska bort lite av loppet.

Min Vinnare: 7 Ard
Spets efter 500m: 2 Osen Prinsessa/4 Sundbo Nova
Skrällen: 11 Månremus
Rankingen A:7 B:11.2.4..10.12.1.9.8.13 C: 3.5.6

V64-4 2140m Auto
1 Jojo Keeper var direkt svag i sin debut för regi Robert Bergh i senaste start men det är en häst som har betydligt mer att ge än vad han visade den gången och till den här starten ska Magnus A Djuse testa hästen för första gången vilket brukar kunna ge en positiv effekt och det är i skrivande stund dessutom anmält barfota för första gången i karriären. Jag tror inte det är någon som tar en längd på Jojo Keeper från start men med tanke på senaste insatsen kanske man vill ge hästen ett vilsamt lopp i ryggar den här gången för att köra till slut. Hur som helst kommer han att få en bra resa i den främre träffen och normalt sett borde han hävda sig väl här.

3 Poppy Fighter har kanonform för dagen och kan stoltsera med tre raka segrar. Senast vann han ett billigt lopp över kort distans och det såg ut som att det fanns gott om krafter kvar att bruka över mål och även om det är tuffare emot den här gången måste han vara ett tidigt segerbud. Han är hygglig ut från start och det är inte helt omöjligt att han kan hitta till ledningen här, beroende på hur Magnus A Djuse väljer att lägga upp taktiken med 1 Jojo Keeper.
 
5 Longines fick startförbud i februari och var tillbaka på tävlingsbanan senast efter att han blivit behandlad och intrycket var klart bra när han travade utvändigt ledaren stora delar av loppet och kopplade greppet säkert över upploppet. Jag tror inte att han kan hitta någon ledning här ifrån och han kan behöva göra mycket jobb på egen hand den här gången. Han visade dock senast att han tål att göra jobbet själv och är han lika bra nu blir jag inte förvånad om han visar sig starkast den sista biten.

6 Mellby Ivy visade prov på härlig inställning senast när hon krigade på i dödens till en andraplats bakom duktiga Global Bellicosa. Hon har visat en jämn och bra form en längre tid innan dess och med en mer passande resa den här gången tror jag att hennes spurt kan vara farlig och det är en rolig skräll i omgången.

Min Vinnare: 3 Poppy Fighter
Spets efter 500m: 1 Jojo Keeper/3 Poppy Fighter
Skrällen: 6 Mellby Ivy
Rankingen A: 3.5.1.6 B: 2.10.8. C: 4.9.7

V64-5 1640m Auto
4 Don Fanucci Zet har årsdebuten avklarad och även om han förlorade som stor favorit var det en klart bra årsdebut. Han kunde inte hålla ut Click Bait från start och en för dagen mycket bra Click Bait kunde leda loppet från start till mål men Don Fanucci Zet hängde med bra bakom till en andraplats på tiden 1.09.9 över den korta distansen. Nu borde formen vara framflyttad ytterligare och den här gången ser det ut som att spetspositionen är ledig och Örjan Kihlström har en toppchans att leda loppet från start till mål. Don Fanucci Zet står för klassen i gänget och är en given spik i min bok.

Motbud
8 Brother Bill var tvåa bakom Hail Mary i en Breeders Crown Final som fyraåring strax innan årsskiftet och han ska bli intressant att följa under året som kommer. Rapporterna från stallet säger att han har tagit vinterträningen på ett utmärkt sätt och har lagt på sig mycket muskler till den här säsongen och han kommer att vara redo för en bra prestation direkt i sin årsdebut. Från det här utgångsläget och när han ställs mot Don Fanucci Zet känns det ändå som att han får sikta in sig på pallplatserna bakom främst.

3 Diamanten har fått ett passande spår och kommer att få ett bra lopp från det här utgångsläget och med årsdebuten avklarad borde han ha tagit ett kliv framåt formmässigt. Det känns ändå som att Diamanten inte riktigt kan matcha de bästa längre men skulle han ha en bra dag finns kunnandet för att utmana om favoriten skulle ha en sämre dag.

7 Evaluate har gjort det bra i vinter och trivs över distansen. Skulle han få det perfekt serverat kan han överraska men det känns som att det blir svårare att utmana nu när banorna har blivit Snabbare.

Min Vinnare: 4 Don Fanucci Zet
Spets efter 500m: 4 Don Fanucci Zet
Skrällen: 3 Diamanten
Rankingen A: 4 B:8.3.7.11.12 C:9.2.5.1.10.6

V64-6 2640m Auto
3 Fire of Noa inledde karriären lovande och är tveklöst en av de med högst kunnande i loppet. Han är numera i regi Björn Goop och det ska bli intressant att följa om Goop kan få ordningen på denna fartfyllda men osäkra valack. Fjolåret blev ett enormt misslyckande med idel galopper och det blev också galopp även i debuten för Björn Goop i slutet av november. Men senast gjorde Fire Of Noa comeback efter vinterträning och stilen var klart förbättrad igen när han slutade tvåa bakom Brandy Flame. Han är snabb från start och har tjugo meters försprång på sina värsta konkurrenter och om hästen fungerar tycker jag det är en vettig uppgift att leda det här loppet från start till mål. Det skulle kunna vara en fräck chansspik i ett annars öppet lopp om man vill prova att fälla någon av tidigare nämnda spikarna. Jag kommer gardera på V64 men chansspika på Dagens Dubbel då jag tror 4 Don Fanucci Zet har lekstuga och håller ner oddset på den spelformen. 

6 Xanthis Coctail var ute i ett tufft lopp i februari mot bland annat Oxidizer och Balotelli Crown utan att räcka till och har fått pusta ut lite efter det. Uppgiften är betydligt mer passande den här gången och är han tillbaka i samma slag som vid vinsterna i januari är det en vettig chans att vinna det här loppet. Formen är dock svårbedömd och det är bara en av flera för mig med det i åtanke.

9 Lyckans Star var inte alls att känna igen senast när han var blek på V75. Det är möjligt att täta starter inte var någon fördel och med lite längre mellan starterna den här gången kommer han säkert att göra en bättre insats nu. Motståndet är lämpligt och från sitt springspår borde han kunna utnyttja sin startsnabbhet för att hitta en bra position omgående.

13 Gazoline Mearas var hårt betrodd senast med spetsläge över kort distans men han lyckades inte hitta någon ledning den gången och han var tillslut längder efter vinnande Jaguar Hill över mål. Det känns ändå som att formen är på gång och trots ett besvärligt utgångsläge håller jag honom högt i det här loppet på sitt kunnande.

2 B.G Arne vågar jag inte släppa riktigt än. Han har matchats i tuffa gäng hela vintern men har inte fått det att stämma fullt ut i loppen. Formen tror jag annars är bra och med ett passande läge från den främre volten borde det kunna bli en vettig resa den här gången och då är han inte ofarlig.

Streck även för 7 Messiah som trivs över distansen och som har högt kunnande i grund och botten. Även 10 Västerbo Cobber kan räcka långt om han får det att stämma fullt ut och han är också värd en markering på min kupong.

Min Vinnare: 3 Fire Of Noa
Spets efter 500m: 3 Fire Of Noa
Skrällen: 2 B.G Arne
Rankingen A: 3.6.9 B:13.10.2.7. C: 1.5.12.11.8.4

Lycka till med spelet 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Fler inlägg: