DD Tips Bergsåker Lördag 29/2

26 Februari 2020 - 14:03

Dagens Dubbel spelet avgörs på Bergsåker på lördagen och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Bergsåker Lördag 29/2
DD-1: 10,12
DD-2: 1,6,9

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
12 Grainfield Aiden får ofta dåliga utgångslägen men det spelar mindre roll för han radar upp starka insatser. Senast så fick han trava i dödens men plockade ner ledaren och höll även undan för övriga motståndare till seger. Dåligt läge igen men jag tror att Hannu Korpi styr på så fort tillfälle ges och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget från dödens om det skulle behövas.

10 Man At Work har gjort bra prestationer även om det inte har räckt till någon seger på slutet. Senast så satt han en bit ner i kön men han gick en rejäl avslutning i spåren och var inte så långt ifrån segern men fick stryk mot en smygkörd häst. Kan han få gå med i en vettig rygg och om han kan få lite draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut.

1 Remarkable Feet tog hem både försök och final av bronsdivisionen. Han smög med på innerspår och när luckan uppenbarade sig på upploppet så spurtade han vasst till seger senast. Trevligt utgångsläge så här kan det kanske bli spets eller vinnarhålet och med ett bra lopp i den främre träffen så kan det räcka en bit här.

4 Electrical Storm hade gjort det bra med tre raka segrar inför bronsfinalen senast där han fick nöja sig med femteplatsen. Nu är han upp en klass men kan han få ett bra lopp i en vettig rygg så har han en härlig speed och kan bli farlig den sista biten.

3 Sir Q.C. var ute i ett litet fält på Solvalla senast där han travade först i andraspår över kort distans men han gjorde det rätt bra som tvåa bakom Linus Boy som vann det loppet. Bättre distans nu och kan Jorma Kontio få till en bra styrning här så kan han vara långt framme.

Ranking DD-1: A 12,10,1 B 4,3,6,9,2 C 11,5,8,7

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
1 Strong Heartbeat gjorde första starten sedan september senast och var då väldigt bra när han kom till ledningen efter 650 meter och sedan så var det ingen som kunde utmana honom. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre nu och han är snabb från start så lyckas Jörgen Westholm hålla upp ledningen här så är mycket vunnet men skulle det inte bli spets så borde det kunna bli ett bra lopp i den främre träffen så oavsett så ska han räknas tidigt här.

6 Merritt har gjort det väldigt bra på sistone och hade haft tre raka segrar om han inte blivit tufft diskad för trängning näst senast. I den senaste starten så kördes han till spets med varvet kvar till mål och från den positionen så blev det sedan en ohotad seger. Kan han hitta ner i en bra position här så kan han vara med och göra upp om segern igen.

9 My Sweden har tagit tre raka vinster från ledningen. Bakspår nu är ingen fördel men klaffar det med löpningsförloppet och blir bra tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

3 Digital Class galopperade bort sina möjligheter senast. Innan det misslyckandet så hade hon visat gott kunnande så från ett bra läge här så kan hon få en fin resa och då kan hon duga en bit mot det här gänget.

5 Mas Capacity har årsdebuten avklarad. Han forcerades då till ledningen med dryga varvet kvar av loppet och från den positionen så blev det seger då. Med en lyckad start här så provar nog Torbjörn Jansson mot spets men det kan vankas svar invändigt och skulle han få dödens istället så kan det bli tuffare att vinna loppet.

Ranking DD-2: A 1,6,9 B 3,5,11,10,4,2 C 7,12,8

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V75 Tips Bergsåker Lördag 29/2

26 Februari 2020 - 13:28

På lördag avgörs V75 spelet på Bergsåker och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-3 på nummer 1 Elian Web som har gjort det mycket bra på sistone och ståtar med två raka segrar. Näst senast så kördes han till spets och Propulsion som var med då hade ingen chans och nu senast så tog han återigen hand om ledningen och gick undan till en säker seger. Han är väldigt kvick iväg och sitter i ledningen omgående och med spetsläge över kort distans så tror jag han blir mycket svår att fånga in för övriga ekipage. Han trivs även väldigt bra på Bergsåker där han har startat tre gånger tidigare med lika många vinster som resultat.

V75 Tips Bergsåker Lördag 29/2
Avd 1: 2,3,4,7,8,9
Avd 2: 1,5,15
Avd 3: 1 Elian Web
Avd 4: 1,4,9
Avd 5: 5,9,10
Avd 6: 1,10,12
Avd 7: 1,6,9

1458 rader x 0,50 = 729 kr

DD Tips Bergsåker Lördag 29/2
DD-1: 10,12
DD-2: 1,6,9

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass II, Försök 3 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Elche har visat god form på sistone och har tagit två raka segrar på Åby. Nu är det tuffare motstånd men han kan öppna rätt så vettigt ur volten och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt så han ska räknas tidigt här, 8 Bling Bling har gjort två starter efter vila. I årsdebuten så travade hon i ledningen och fick bestämma och borde hon ha vunnit men hon fick nöja sig med andraplatsen när Fuel Burn tog sig förbi kort före mål. Senast så var hon tillbaka i vinnarcirkeln när hon satt i andra utvändigt innan hon satte in attacken på sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så plockade hon ner sitt motstånd till seger. Stängt spår här så utgångsläget är lite chansartat men med lite klaff så kan hon bli farlig den sista biten. Eventuellt första gången med rycktussar är intressant, 9 Royal T.N. tog över ledningen efter ett knappt halvvarv och från den positionen så drog han sedan undan till en säker seger senast. Bakspår nu är inte det bästa då han trivs bäst när han är med där framme men kan Rikard N Skoglund få till en bra styrning här så kan han bli farlig över upploppet.

7 Fluke mötte tufft motstånd och slutade oplacerad i ett Margareta lopp senast och där gick hon i mål med tillsynes mycket sparade krafter. Med en lyckad start från springspåret här så kan det bli tidig ledning och skulle hon nå spets och få trolla bort en del av loppet där framme i täten så kan det räcka till seger här, 4 Bourne Dominion gick en bra avslutning i skymundan senast till femteplatsen i ett lopp som vanns av Just Celebration. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre nu. Han står väldigt hårt inne i loppet och har galopperat bort mycket pengar och han har dessutom ett knivigt spår i volten men reder han ut startmomentet och kan han få ett bra lopp så kan han duga en bit här, 3 Takata kommer med tre raka andraplatser. Han är snabb från början och Henrik Nilsson vill till spets här och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till täten så kan det vara läge för en seger.

Min Vinnare: 2 Elche
Spets efter 500m: 7 Fluke
Skrällen: 3 Takata
Ranking: A 2,8,9 B 7,4,3,6,5,1,12 C 10,11
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

V75-2
STL Kallblodsdivisionen, Försök 4 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 15 Odd Herakles tog åtta segrar på 14 starter och han sprang in nästan 2,4 miljoner i fjol. Han har årsdebuten avklarad som slutade med en klar seger på Forus efter att han kommit till ledningen efter 400 meter. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre till den här starten. 20 meters tillägg och många hästar att runda är inte det lättaste men kan han få en del draghjälp på vägen så kan han bli svår att stå emot den sista biten. Han är dock allra bäst barfota så skor på nu är ett litet minus.

1 Ängsborken satt en bit ner i kön innan han gick till attack senast fast han levererade en mycket vass avslutning på upploppet men fick inte tag i Ådne Odin som ledde loppet från start till mål så han fick nöja sig med andraplatsen. Det var kort distans den gången men nu är det ett halvvarv längre och det passar honom bättre. Han kan öppna okej utan att vara någon blixt så det finns risk att innerspåret ställer till det här men skulle han bli över från start så kan det uppstå en lucka så Jimmy Jonsson kan ta sig loss och då kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 5 Eld Rask startade bara sporadiskt under fjolåret. På 14 starter i karriären har han ännu inte varit sämre än trea. Nu möter han tufft motstånd och har inte startat sedan december så formen är ett frågetecken men Ulf Ohlsson har lyckats väl med honom tidigare så med lite klaff och om ett par av konkurrenterna gör bort sig så kan skrällen vara ett faktum.

Min Vinnare: 15 Odd Herakles
Spets efter 500m: 7 Guli Rubin
Skrällen: 5 Eld Rask
Ranking: A 15,1 B 5,8,2,7,9,12,13,14,10,4 C 3,6,11
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V75-3
Gösta Bergengrens Minne - STL Gulddivisionen, Försök 3 i Meeting 2 över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Elian Web som har gjort det mycket bra på sistone och ståtar med två raka segrar. Näst senast så kördes han till spets och Propulsion som var med då hade ingen chans och nu senast så tog han återigen hand om ledningen och gick undan till en säker seger. Han är väldigt kvick iväg och sitter i ledningen omgående och med spetsläge över kort distans så tror jag han blir mycket svår att fånga in för övriga ekipage. Han trivs även väldigt bra på Bergsåker där han har startat tre gånger tidigare med lika många vinster som resultat.

Vid gardering kan nummer 4 Disco Volante som hamnade i dödens innan det blev andra ytter med 1300 meter kvar av loppet men sedan var han seg och slutade oplacerad i det loppet som min spik vann senast vara tänkbar. Från stallet så tror man att han tappade luften efter den tuffa öppningen. Han är kvick iväg men jag tror inte han tar en hel längd på min spik och skulle han få vandra i dödens istället för i ledningen så blir det tuffare att vinna loppet, 11 Linus Boy gjorde debut i den högsta klassen näst senast och hade då ett uselt läge och kom aldrig in i loppet. Senast så kördes han till spets med varvet kvar och gick undan till en säker seger och han gjorde det bra även om det blev rätt billigt. På nytt dåligt utgångsläge men han har en härlig avslutning att ta till och blir det ett uppskruvat tempo på loppet så biter hans spurt bra till slut men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Elian Web
Spets efter 500m: 1 Elian Web
Skrällen: 11 Linus Boy
Ranking: A 1 B 4,11,9,7,2 C 12,6,8,10,3,5
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

V75-4
STL Diamantstoet, Försök 4 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Au Pair Girl har sprungit in betydligt mer pengar än hästarna på startvolten. Hon ströks inför en tilltänkt start i slutet av förra månaden för en halsinfektion men hon har nog inte tappat så mycket på det och hon har tränat väldigt bra meddelar man från stallet. Här sitter hon i andraspår omgående och kan Nicklas Westerholm servera henne en fin löpning här så kan hon blanda sig i segerstriden så hon ska räknas tidigt här, 4 Infinite Knight är jämn och säker men hon har bara en seger efter 17 starter och det var i tävlingsdebuten. Hon tog en kort startgalopp senast men gick bra efter det fram till fjärdeplatsen bakom Father Of Sun som vann det loppet. Svårt spår i volten men felfri nu och om Jörgen Westholm som kör hästen kan få smyga med i en bra rygg så kan hon bli farlig om hon får spara speeden fram till upploppet. Hon gick med helstängt huvudlag senast men nu blir det ett halvstängt norskt istället meddelar man från stallet.

1 Global Worthy har tre segrar på de fyra senaste starterna. I den senaste starten så satt hon en bit ner i kön innan hon gick till attack med knappa varvet kvar till mål och via en stark avslutning så plockade hon ner den ledande Atlas Vendil och höll även undan för övriga motståndare till seger. Hon kan öppna rätt så bra ur volten så här kan det bli antingen spets eller vinnarhålet så från ett trevligt utgångsläge här så kan hon vara långt framme, 6 La Norna drar en del streck. Hon har springspår här så Hanna Olofsson har säkert siktet inställt på ledningen och skulle hon ta spets så kan det räcka en bit här. Hon har gjort många starter på isbana på slutet men nu är det grusbana istället och det är inte riktigt samma sak så hon får inte plats på systemet även om hon skulle hitta till ledningen.

Min Vinnare: 9 Au Pair Girl
Spets efter 500m: 1 Global Worthy
Skrällen: 4 Infinite Knight
Ranking: A 9 B 4,1,6,8,5,3,11,10,2 C 7,12,15,14,13
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V75-5
STL Bronsdivisionen, Försök 3 i Meeting 2 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Alorac Mathbell kommer med fin form och två raka segrar till den här starten. Näst senast satt han en bit ner i kön men han avslutade strålande och hann fram till seger och senast så klev han fram utvändigt om ledaren med varvet kvar till mål och han visade en fin inställning när han krigade ner Enriko Ha till en knapp seger. Den långa distansen här är passande och han är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så kan Oskar J Andersson få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden här.

5 Religious spurtade vasst som fyra i finalen av bronsdivisionen som vanns av Remarkable Feet näst senast. Gången efter det så gjorde han en stark insats utvändigt om ledaren men han fick ge sig med knapp marginal mot en vasst avslutande Thriller N.P. Han kan öppna fort så jag tror att han kan nå spets i ett tidigt skede här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 10 Ippon Futura vann på ett bra vis senast trots att det var lite väl kort distans för honom. Nu är det ett varv längre och blir det lite körning och bra tempo på tillställningen så är han stark till slut och till en låg procent på spelet är han intressant här.

Min Vinnare: 9 Alorac Mathbell
Spets efter 500m: 5 Religious
Skrällen: 10 Ippon Futura
Ranking: A 9 B 5,10,8,3,6,1,7 C 11,12,2,4
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

V75-6
STL Silverdivisionen, Försök 3 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 12 Grainfield Aiden har hunnit med sju starter under året där han har radat upp starka prestationer med vinster och andraplatser varje gång utom en då han slutade oplacerad. Senast så fick han trava utvändigt om den ledande Southwind Hydro men hade inga problem med att plocka ner honom och även hålla undan för övriga motståndare till seger med det norska huvudlaget oryckt. Som vanligt har han fått ett uselt läge men jag tror att Hannu Korpi styr på så fort tillfälle ges och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget från dödens om det skulle behövas så trots utgångsläget här så ska han räknas tidigt, 10 Man At Work har inte vunnit sedan oktober ifjol men han har radat upp bra insatser utan att det har räckt till någon seger på slutet. Senast så satt han en bit ner i kön innan han gick till attack på sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så var han inte långt ifrån segern men Remarkable Feet kom loss från innerspåret och spurtade in till seger så han fick nöja sig med andraplatsen. Nu är han upp en klass men jag tror att han kommer göra bra ifrån sig även här och kan han få en del draghjälp under slutvarvet så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

1 Remarkable Feet kommer med två raka segrar. Han tog hem finalen av bronsdivisionen sedan han smugit med på innerspår och fått luckan på upploppet senast. Han har klivit upp en klass nu men han har ett intressant läge och han kan öppna rätt så vettigt och skulle Jörgen Westholm lyckas hålla upp ledningen här så kan han leda loppet länge. Skulle det inte bli spets så kan få ett bra lopp i vinnarhålet och med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten, 4 Electrical Storm har en del anhängare. Han kom med tre raka segrar inför finalen senast där han fick nöja sig med femteplatsen. Precis som flera av konkurrenterna här har han gått upp en klass nu men kan han få ett bra lopp i en vettig rygg så har han en härlig speed att ta till men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 12 Grainfield Aiden
Spets efter 500m: 1 Remarkable Feet
Skrällen: 3 Sir Q.C.
Ranking: A 12,10,1 B 4,3,6,9,2 C 11,5,8,7
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Klass I, Försök 3 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Strong Heartbeat var riktigt bra senast efter ett längre uppehåll. Han kan vara ännu lite vassare den här gången med lopp i kroppen och han är snabb från start så lyckas Jörgen Westholm hålla upp ledningen här så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage om han kan få styra och ställa som han vill där framme i täten.

6 Merritt har gjort det väldigt bra på sistone och hade haft tre raka segrar om han inte blivit tufft diskad för trängning näst senast. Senast så kördes han resolut till ledningen med varvet kvar till mål och från den positionen så länsade han undan till en överlägsen seger. Kan Rikard N Skoglund som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden igen så han ska räknas tidigt här, 9 My Sweden kommer till den här starten med tre raka segrar. Alla dessa vinsterna är tagna från spets men dit blir det tuffare att nå nu så bakspåret är ingen fördel. Löser det sig med positionerna och om han kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 1 Strong Heartbeat
Spets efter 500m: 1 Strong Heartbeat
Skrällen: 11 Angel Raziel
Ranking: A 1,6,9 B 3,5,11,10,4,2 C 7,12,8
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

DD Tips Åby & Solvalla 26/2

25 Februari 2020 - 19:30

Dagens Dubbel spelet delas på onsdagen mellan Åby & Solvalla. Den första avdelningen körs på Åby och det andra loppet går på Solvalla.

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 26/2
DD1: 4,5,6,9
DD2: 11 Reverend Wine

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart

9 Utah Broline återkom efter en tids frånvaro senast och plockade då karriärens hittills första seger. Han kördes då fram i dödens med halvvarvet kvar till mål och från den positionen så knäckte han den ledande Akbar och höll även ifrån sig övriga motståndare till vinst. Kan han få gå med i en bra rygg fram tills han väljer att sätta in slutstöten så kan han bli farlig den sista biten.

4 Upper Face har galopperat mycket tidigare och det såg likadant ut senast när han la bort många meter på en startgalopp men han ställde sig och då rundade han sitt motstånd till en överlägsen seger. Jag tror inte han har råd med någon galopp den här gången men i ett felfritt lopp nu så ska han räknas tidigt här.

6 King Of Everything har gjort det bra på sistone. Det blev en andraplats i ett lopp som vanns av L.L.Royal näst senast. Det följde han upp med en enkel seger från ledningen. Jag tror att Claes Svensson har siktet inställt på ledningen här och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan det räcka långt här.

5 Betting Ace gick bra flera gånger ifjol utan att det räckte till seger. Nu handlar det om årsdebut men kan Robert Bergh som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon ha vissa möjligheter här.

3 Rapido S.W. satt fast med sparade krafter i comebacken senast. Det loppet i kroppen har säkerligen fört fram honom en del i form till den här starten och läget blev bra här så kan han hitta ner på innerspår så kan han få chansen via open stretchen till slut.

Ranking DD-1: A 9,4,6 B 5,3,10,8,7 C 11,1,2

Dagens Dubbel 2 2140 m Voltstart
11 Reverend Wine gjorde första starten sedan han blev trea bakom Linus Boy i ett V75 lopp på Axevalla på nyårsafton senast. Han tryckte sig då till ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så gick han undan till en säker seger. Här blir det ingen ledning utan nu får han attackera bakifrån istället men om han kan få gå med i en bra rygg och om han kan få en del draghjälp fram till upploppet så har han en vass spurt att ta till och då tror jag han vinner det här loppet.

Första motbudet är nummer 1 Sigel Garline som har bra form och han stark och rejäl. Han kan öppna hyggligt i volten men det är inte säkert att han når spets men om det inte blir ledningen så kanske han kan hitta loss i god tid före mål eller så kan han få en eventuell lucka till slut så med ett bra lopp i den främre träffen så kan han duga en bit mot det här gänget.

9 Sir Ratzeputz har inte startat på 11 månader men han gjorde det bra i kvalet senast. Han har hög kapacitet och han besitter gott kunnande så han kan vara långt framme direkt i comebacken fast jag tror det kan bli tufft att vinna loppet efter så lång frånvaro även om Timo Nurmos hästar sällan behöver lopp i kroppen.

6 Havbergs Knight har springspår så prickar Fredrik B Larsson i starten så kanske han kan komma till spets smärtfritt och då kan han ha vissa möjligheter här.

3 Global Unspoken hakade på okej till andraplatsen i ett lopp som vanns av Nappa Scar senast. Tätare starter nu passar bra och får han smyga med i en bra rygg så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 11 B 1,9,6,3,2,7,8 C 5,4,10

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V86 Tips Åby & Solvalla 26/2

25 Februari 2020 - 18:56

Onsdagens V86 tävlingar delas mellan Åby & Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-6 på nummer 3 Vicar som vann säkert i årsdebuten fast gången efter det så försvann han med galopp. Han är inte helt stabil men sist Örjan Kihlström som kör honom den här gången satt i vagnen så blev det också seger. Felfri nu så är det bara två motståndare på startvolten och då tror jag det blir tidig ledning och kan han få styra och ställa som han vill där framme i ledningen så tror jag han blir svår att fånga in. Vinnarodds 4.75 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V86-8 på nummer 11 Reverend Wine som gjorde första starten sedan han blev trea bakom Linus Boy i ett V75 lopp på Axevalla på nyårsafton senast. Han tog då över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så gick han undan till en säker seger. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre nu. Här får han attackera bakifrån istället men om han kan få gå med i en bra rygg och om han kan få en del draghjälp fram till upploppet så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 4.35 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 26/2
V86-1 1,6,8
V86-2 1,2,3,9
V86-3 1,6,15
V86-4 1,2,8,9,11
V86-5 2,3,4,5,9,10
V86-6 3 Vicar
V86-7 4,6,9
V86-8 11 Reverend Wine

3240 rader x 0,25 = 810 kr

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 26/2
DD1: 4,5,6,9
DD2: 11 Reverend Wine

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med ett Xpresstayern över 3140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Trovatore gjorde första starten efter lång frånvaro senast. Han fick då en invändig löpning och sedan så avslutade han positivt till femteplatsen i ett lopp som vanns av Stoletheshow. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara betydligt bättre till den här starten. Han kan inte vara med i någon spetskörning och kommer troligen hamna rätt långt bak till en början men den långa distansen är passande så med ett bra lopp i en trevlig rygg så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här.

6 Vikings Preacher har tveksam form för han har gjort bort sig med galopp i de två senaste loppen. Han hade avgjort spetsstriden när han galopperade in i första sväng näst senast. Senast när Tony Löfqvist körde själv så satte han inte en fot rätt och var borta redan innan bilen släppte fältet. Kan han hålla ordning på benen nu så har han gott kunnande även om det var längesedan han fick till det i ett sulkylopp men löser det sig med positionerna så kan han blanda sig i segerstriden här, 8 Just Wait And See har som bäst noterat en andraplats på fyra starter sedan juli ifjol. Normalt sett så trivs han bra över de längre distanserna och kan Stefan Persson som kör hästen få till en bra styrning så kan han vara med och göra upp om segern.

Min Vinnare: 1 Trovatore
Spets efter 500m: 3 Vacqueyras
Skrällen: 3 Vacqueyras
Ranking: A 1 B 6,8,5,2,4 C 3,7
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V86-2
Ett Fem/Sexåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Concrete Dee har formen på topp och han höll bra som trea i ett lopp som vanns av Payet D.E. senast. Bra läge nu och jag tror han tar sig förbi nummer 2 Ronaldo Malibu som kan öppna fort vid laddning men den hästen är bättre med ett lopp i ryggar så kan Kenneth Haugstad nå ledningen smärtfritt så kan han bli svårfångad så han ska räknas tidigt här, 9 Mellby Fire var ute i finalen av Svenskt Travderby 2018 där Who's Who hade lekstuga i sin senaste start. Då gjorde han bort sig med galopp och har inte startat på väldigt länge så han är svårbedömd. Timo Nurmos brukar ha hästarna i god författning när de återkommer och kan Örjan Kihlström få till en bra styrning så kan det räcka till seger direkt i återkomsten.

1 Everest Sisu höll mycket starkt som tvåa bakom Payet D.E. senast. Innerspåret är mindre bra då han knappast kan hålla upp ledningen men om Ingvar Nyberg som kör hästen kan ta sig loss i god tid före mål så kan han bli farlig över upploppet, 2 Ronaldo Malibu galopperade bort sig när han hade avgjort spetsstriden för tre starter sedan. I den efterföljande starten så laddades han inte från start men han gick på i spåren med 700 meter kvar till mål och plockade sedan ner sitt motstånd till seger på ett bra vis. I ett V75 lopp på Mantorp senast så stod han dock inte alls att känna igen för han gav upp alldeles för lätt men man har inte hittat några fel på hästen efteråt så då provar man igen. Kan Mika Forss hitta en bra rygg att gå i så kan han bli farlig när han väljer att sätta in slutstöten.

Min Vinnare: 3 Concrete Dee
Spets efter 500m: 3 Concrete Dee
Skrällen: 6 S.G.Charpentier
Ranking: A 3,9 B 1,2,6,8,4,5 C 7,10
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas , 888sport , Nordicbet

V86-3
Xpresstrappan - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 I Am Boko vann på ett bra vis från ledningen senast. Han är ingen blixt iväg och tar nog inte ledningen av egen kraft men han är nedstruken ett hack och det är inte omöjligt att han kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han ta en ny seger här. Han har gjort fyra starter för Peter Untersteiner sedan flytten gick från Ola Samuelsson och han har inte varit sämre än trea. Skulle det inte bli spets här så kan han vinna loppet från dödens med om det skulle behövas så han ska räknas tidigt här.

1 Jumeirah Boko kommer med två raka vinster. Nu blir det debut bakom bilen så det är osäkert hur fort han kan öppna men han har varit kvick i voltstart och blir det inte ledningen så finns det open stretch att tillgå och då kan han duga en bit mot det här gänget, 15 Vasco Da Gama är ojämn men han fullföljde positivt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Nah Des Te senast. Nu har han ett tufft läge med många hästar att runda men om Olof Thorsson kan få gå med i en bra rygg och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

Min Vinnare: 6 I Am Boko
Spets efter 500m: 6 I Am Boko
Skrällen: 15 Vasco Da Gama
Ranking: A 6 B 1,15,11,12,13,4 C 8,10,9,5,14,7,2
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V86-4
Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 8 La Plus Belle startade från samma utgångsläge näst senast och gick då med i rygg på And Stitch med dryga varvet kvar till mål och sedan så forcerades hon till ledningen med 500 meter kvar och sedan så stack hon undan till en överlägsen seger. Det följde hon upp med ytterligare en seger trots att hon fick göra en del grovjobb på egen hand. Hon har lite speciell aktion men hon kan öppna rätt så vettigt vid laddning så det är inte omöjligt att hon kan få ta över ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här, 1 Zoreen gjorde lite blandade prestationer ifjol som treåring. Hon kommer väl förberedd inför comebacken här men hon håller knappast någon ledning men om Björn Goop kan hitta loss i god tid före mål så kan hon bli att räkna med här, 9 Ninja's Kiss var rätt seg i comebacken senast. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara förbättrad till den här starten och kan Mattias Djuse få till en bra styrning här så kan hon utmana om en framskjuten placering.

2 Digital Download har gått bra en längre tid utan att få vinna. Senast satt hon en bit ner i kön men hon gick en vass avslutning fram till tredjeplatsen i ett lopp som Cash Cowboy vann. Hon kan öppna hyggligt utan att vara jättesnabb men utgångsläget är perfekt för här sitter hon i andraspår omgående och med en fin resa i den främre träffen här så kan det vara läge för den första segern, 11 Iceland Radio kom snett på det senast och pressades aldrig. Dåligt läge här så hon kommer troligen hamna långt bak men kan hon få smyga med i en bra rygg så kan hon bli farlig om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 8 La Plus Belle
Spets efter 500m: 8 La Plus Belle
Skrällen: 11 Iceland Radio
Ranking: A 8 B 1,9,2,11,7,3,5,12 C 4,6,10
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas , 888sport , Nordicbet

V86-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 10 Tengil Face kommer med fin form till den här starten. Näst senast så vann han rätt lätt när han väl kom till ledningen. Gången efter det så travade han en stor del av loppet i dödens och orkade inte plocka ner Strong Heartbeat utan han fick nöja sig med tredjeplatsen. Han är inte helt att lita på men felfri nu så är han stark och rejäl och kan bli svår att stå emot den sista biten om Adrian Kolgjini kan servera honom en fin löpning, 3 Look Håleryd har inte startat sedan augusti för han har genomgått en halsoperation men han är väl förberedd inför comebacken nu meddelar man från stallet. Han besitter gott kunnande och kan bli att räkna med direkt i comebacken här. Han lyfte sig ett snäpp på barfotabalansen så att han måste gå med skor nu är inget plus.

5 Argbiggan har gjort det bra i årets båda starter. Näst senast så blev det en andraplats bakom Milord och senast så kördes hon till spets efter 600 meter och från den positionen så blev det sedan en enkel seger. Tuffare motstånd nu men hon kanske kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon duga en bit mot det här gänget. Jänkarvagn nu meddelar man från stallet, 9 Solkattens Chiron höll bra som tvåa från dödens i ett lopp som vanns av Vikens Brummer näst senast. Det följde han upp med att avsluta mycket vasst från kön fram till en knapp seger. Kan Kim Eriksson få till en bra styrning här så kan han dyka upp i segerstriden igen.

Min Vinnare: 10 Tengil Face
Spets efter 500m: 5 Argbiggan
Skrällen: 2 Bellmondo
Ranking: A 10 B 3,5,9,2,4,1,7 C 11,8,12,6
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V86-6
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har spikat nummer 3 Vicar som vann säkert i årsdebuten fast gången efter det så försvann han med galopp. Han är inte helt stabil men sist Örjan Kihlström som kör honom den här gången satt i vagnen så blev det också seger så felfri nu så är det bara två motståndare på startvolten och då tror jag det blir tidig ledning och kan han få styra och ställa som han vill där framme i ledningen så tror jag han blir svår att fånga in.

Vid gardering kan 10 Ivanhoe som var ute i ett V75 lopp senast och slog då på en galopp på sista bortre långsidan med den tempoökningen som det blev men efter det som han tillbaka storstilat till femteplatsen så utan galoppen så hade det varit en betydligt bättre placering vara tänkbar. Det blir debut över 3140 meter men han har gjort bra insatser över 2640 meter tidigare så det ska han nog klara av och klaffar det med löpningsförloppet så kan det räcka en bit här, 12 Kiss Me Tooma vinner inte så ofta vilket 2 vinster på 59 starter visar. Senast så körde Björn Goop honom för första gången och då gick han rätt bra som trea och kan han få till en bra styrning igen så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Vicar
Spets efter 500m: 3 Vicar
Skrällen: 11 Pirate Broline
Ranking: A 3 B 10,12,11,13,5,1,7 C 4,14,9,15,2,6,8
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas , 888sport , Nordicbet

V86-7
Euro Classic Trot - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Utah Broline tog karriärens första seger i comebacken senast. Han satt i andra utvändigt innan han klev fram utvändigt om ledaren med halvvarvet kvar till mål och från den positionen så knäckte han ledande Akbar och höll även ifrån sig övriga motståndare. Med lopp i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten och löser det sig med positionerna så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

4 Upper Face är inte att lita på men senast så gjorde han första starten som valack och galopperade då i startögonblicket men han ställde sig och sedan så rundade han sitt motstånd till en överlägsen seger. Det var första starten sedan september så han kan var ännu vassare nu med det loppet i kroppen. I ett felfritt lopp nu så duger han klart bra mot det här gänget, 6 King Of Everything gick bra som tvåa bakom L.L.Royal från rygg ledaren näst senast. Gången efter det så fick han ta över ledningen efter en bit och sedan så vann han mycket lätt från den positionen. Han är rask iväg så här tror jag Claes Svensson har siktet inställt på ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 9 Utah Broline
Spets efter 500m: 6 King Of Everything
Skrällen: 3 Rapido S.W.
Ranking: A 9,4,6 B 5,3,10,8,7 C 11,1,2
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V86-8
Vi avslutar V86 med Solvalla Hästägarförenings Vårvintervandringspris över 2140 meter och jag har spikat nummer 11 Reverend Wine som gjorde första starten sedan han blev trea bakom Linus Boy i ett V75 lopp på Axevalla på nyårsafton senast. Han tog då över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så gick han undan till en säker seger. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre nu. Här får han attackera bakifrån istället men om han kan få gå med i en bra rygg och om han kan få en del draghjälp fram till upploppet så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 1 Sigel Garline som har bra form och han stark och rejäl vara tänkbar. Han står tufft inne i loppet och det är inte säkert det blir någon ledning men jag tror han kommer kliva iväg rätt så hyggligt så han kanske kan ta sig loss i ett tidigt skede och får han ett bra lopp i den främre träffen så kan det räcka en bit här men jag tror han får svårt att stå emot min spik den sista biten, 9 Sir Ratzeputz har inte startat på 11 månader men han såg fin ut i kvalet senast. Han besitter gott kunnande och kan Rickard N Skoglund få till en bra styrning här så kan han vara långt framme direkt i comebacken men jag tror ändå mer på min spik.

Min Vinnare: 11 Reverend Wine
Spets efter 500m: 6 Havbergs Knight
Skrällen: 6 Havbergs Knight
Ranking: A 11 B 1,9,6,3,2,7,8 C 5,4,10
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas , 888sport , Nordicbet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

DD Tips Jägersro Tisdag 25/2

25 Februari 2020 - 12:53

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll på Jägersro och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Jägersro Tisdag 25/2
DD1: Alla
DD2: 5 Call Me Brodda

8 rader x 20 kr = 160 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
3 Dats So Cool var ute mot fem motståndare i Halmstad senast och tog sig då till spets i ett tidigt skede och från den positionen så blev det en enkel seger. Det blev rätt billigt men han visade att formen sitter där och kan han komma till täten utan att ödsla mycket kraft igen så kan han leda loppet länge. Skulle det bli svar invändigt och en utdragen spetsstrid så kan det bli tuffare att vinna loppet.

4 Ferry Boko gjorde det rätt bra som tvåa bakom Imperator senast. Han kan öppna bra men det är inte säkert att det blir spets men han går bra med ett lopp i ryggar också om han får vänta med slutstöten fram till upploppet så oavsett så ska han räknas tidigt här.

1 Zio Tom Jet blev fast med gott om krafter sparade i rygg på ledaren i ett V75 lopp på Mantorp senast. Från innerspåret här finns det risk att det kan bli vinnarhålet igen fast skulle han få en lucka den här gången så kan han komma in i matchen.

2 Demolition Man F. kan även han öppna bra men jag tror inte han kan nå ledningen men han sitter i andraspår omgående och skulle det bli överpace på loppet så kan han bli farlig den sista biten.

6 Quattro Töll gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Han satt då i femte utvändigt innan han gick till attack på sista bortre långsidan och han fullföljde bra även om han slutade precis utanför prisplaceringarna. Med lopp i kroppen så kan han vara bättre nu och då kan han utmana om en framskjuten placering här.

9 Victorious Star gjorde det okej som tvåa bakom Global Takeover näst senast. Kan han få smyga med i en bra rygg fram till upploppet så kan han ställa till med en överraskning här.

Ranking DD-1: A 3,4 B 1,2,6,9 C 7,8

Dagens Dubbel 2 2640 m Autostart
5 Call Me Brodda var ute i tuffa årgångslopp under fjolåret och hon blev lite sliten så hon blev behandlad och fick en välbehövlig vila under några veckor. Nu återkommer hon men hon har gått bra när hon har gjort comeback tidigare och hon är gynnad av den långa distansen så kan Stefan Persson som kör hästen få till en bra styrning här så tror jag hon har god chans till seger direkt i comebacken.

Motbudet är nummer 9 Twinkle Face som hängde med okej till tredjeplatsen bakom Racing Ribb senast. Han har ett par lopp i kroppen och kan vara ännu vassare till den här starten. Klaffar det med löpningsförloppet så kan det räcka långt här.

8 Very Many Legs har ett dåligt utgångsläge nu men samtidigt är det lång distans och då gör inte spåret lika mycket så kommer hon bara till i loppet så kan hon avsluta loppet bra och då kan hon duga en bit mot det här gänget.

4 Igor Ribb kan öppna rätt bra och jag tror han kan hitta till spets inledningsvis och skulle han komma till täten så kanske Dante Kolgjini väljer att köra i ledningen och då kan han vara intressant här.

3 Thought Hanover gjorde comeback efter lång frånvaro senast men visade inget extra då fast med lopp i kroppen nu så kan han vara bättre nu. Läget går inte att klaga på så här kan det bli en fin resa i den främre träffen och skulle ett par av konkurrenterna ha en sämre dag så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 5 B 9,8,4,3,1,12,10 C 6,7,11

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Fler inlägg: