DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

DD Tips Visby Onsdag 8/7

7 Juli 2020 - 19:21

På onsdagen är det Visby som arrangerar Dagens Dubbel spelet. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Visby Onsdag 8/7
DD1: 6,12
DD2: 3,6

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 3120 m Voltstart
12 Guillaume Boko avslutade positivt till seger för fyra starter sedan. Senast var han ute i Kalmarsundsstayern där han fick vandra i dödens i två varv men han gjorde det ändå bra som fyra bakom Lucky Base som segrade från ledningen. Kan Björn Goop bli fint framdragen under slutrundan så har han en vass avslutning att ta till och då kan det vara läge för en fullträff. 

6 Hurricane Silas vann senast på ett bra vis över den dryga distansen 3640 meter i Vaggeryd. Han tränar ruggigt bra och Fredrik Persson som tränar hästen tror på toppchans. Han är ensam på springspår här så vid en lyckad start så tror jag det kan bli tidig ledning. Skulle så bli fallet så kan han bli svår att tugga ner för övriga motståndare.

5 Master Sea vann lätt från ledningen näst senast. Dåligt läge i volten men klarar han det momentet så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

3 Ivanhoe avslutade strålande men han fick ge sig med liten marginal mot Euskara som satte nosen först senast. Ledningen nu vore en eftertraktad position men det är inte säkert att han kommer till täten men med en fin resa i den främre träffen så kan han ha vissa möjligheter här.

8 Payet D.E. har gjort bra insatser utan att få vinna på sistone. Han håller fin form och senast så blev han störd på upploppet av en galopperande häst och han tappade en del fart på det så han hade nog varit längre fram än den slutliga tredjeplats det blev då. Han är stark så kan Mika Forss få till en bra styrning så kan han vara långt framme.

2 Elche orkade inte riktigt från dödens i ett Klass II försök som vanns av O.M.Faststeep senast. Svårt spår och han har galopperat en del i voltstart. Han är annars härdad mot tufft motstånd så vid felfri avgång så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 12,6 B 5,3,8,2,15,14,10 C 7,9,13,4,1

Dagens Dubbel 2 2120 m Autostart
6 Romanesque kom med en stark avslutning till seger näst senast. Senast på Lindesberg så avslutade han på nytt positivt men Missle Hill som krigade ner den ledande Diamanten från utvändig position gick inte att nå så han fick nöja sig med tredjepriset bakom dessa. Med bra ryggar att gå i innan attacken sätts in så kan han med en liknande avslutning här blanda sig i segerstriden.

3 Inti Boko har galopperat bort sig i starten två gånger i rad. Felfri så är han startsnabb och då finns ledningen inom räckhåll och kommer han till spets så är mycket vunnet fast han kan lika gärna göra bort sig igen.

2 Charrua Forlan visade gryende form i den senaste starten. Från dödens så höll han positivt som tvåa bakom Nimbus C.D. som vann från ledningen då. Skulle Inti Boko galoppera så kan det vara han som tar hand om ledningen istället och då kan han rinna undan till en seger över det korta upploppet.

5 Yes Mickey är en amerikansk import som kommer ut i en spännande debut för Robert Bergh. Han är väl förberedd och man förväntar sig en bra prestation även om han inte kommer att vara på topp. Han känns ändå svårbedömd och han får visa vad han kan innan jag tror på honom.

7 Monark Newmen var ute i ett femhästarsfält näst senast. Då vann han rätt lätt från ledningen. Senast så blev han trea bakom Tae Kwon Deo i Kalmarsundspokalen. Spår lite långt ut här men med lite klaff så är han inte borta.

8 West Wing levererade en vass avslutning senast. Det räckte till tredjepriset bakom Nimbus C.D. som vann det loppet före Charrua Forlan. Med en liknande spurt nu så fäller han många hästar till slut men jag tror att det blir svårt för honom att nå ända fram till en seger.

Ranking DD-2: A 6,3 B 2,5,7,8 C 1,9,4

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

V86 Tips Visby Onsdag 8/7

7 Juli 2020 - 18:43

V86 spelet rullar på onsdagen vidare till Gotland och Visbytravet. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 4 Astronascente Zac i den första avdelningen.

V86 Tips Visby Onsdag 8/7
V86-1 4 Astronascente Zac
V86-2 2,3,4,8,9,13,14
V86-3 1,4,5
V86-4 2,8,9
V86-5 3,4,5
V86-6 2,3,4,5
V86-7 6,12
V86-8 3,6

3024 rader x 0,25 = 756 kr

DD Tips Visby Onsdag 8/7
DD1: 6,12
DD2: 3,6

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS VISBY ONSDAG 8/7

V86-1
Vi inleder V86 med Erik Cederqvists Minneslopp - Fyraåringslopp över 2120 meter. Jag har spikat 4 Astronascente Zac som har vunnit fyra av åtta starter hittills i karriären. Näst senast så tryckte Björn Goop sig till ledningen in i den första kurvan och från den positionen så var han sedan aldrig i någon förlustfara. Senast i Åmål så kördes han till spets efter 400 meter och sedan så vann han väldigt enkelt. Med bara två motståndare på startvolten så tror jag att Björn Goop är framme tidigt och tar över ledningen och skulle så bli fallet så blir han svårstoppad här.

Vid gardering kan 7 Benjamin S.H. som gjorde comeback efter en tids frånvaro senast vara tänkbar. Han fick då en dålig rygg och fick gå ut i fjärdespår och han avslutade klart godkänt fast det räckte bara till en femteplats bakom Unoicsdue Gnafa som vann det loppet. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara vassare till den här starten. Han står 20 meter bakom min spik men får han ett passande lopp så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit här.

5 The Bald Eagle gjorde första starten på tre månader senast. Han fick då en invändig löpning och han var aldrig med någon segerchans men han hängde med okej som fyra bakom Karat Band som ledde det loppet från start till mål. Han ska också plocka 20 meter på min spik och det tror jag kommer att bli tufft men skulle min vinnare komma bort eller ha en sämre dag så kan han slå till här.

Min Vinnare: 4 Astronascente Zac
Spets efter 500m: 4 Astronascente Zac
Skrällen: 6 Easy So Easy
Ranking: A 4 B 7,5,6,8 C 2,1

V86-2
Ett lågklassigt Stolopp - Spårtrappa över 2120 meter och jag har streckat sju hästar. 9 Ildiko tog över ledningen efter ett drygt halvvarv senast och hon höll sedan fullt godkänt till andraplatsen bakom Broadway Musical efter ett lite för snabbt förstavarv. Hon hade innan den insatsen varit struken för en halsinfektion. Lopp i kroppen nu och dessutom första gången med Björn Goop i vagnen är intressant så löser det sig med positionerna så kan hon bli farlig den sista biten.

3 Cobbys Angelica är ett treårigt sto som bara gjort fem starter. Hon visade inget extra i de fyra första loppen men senast så var det ett steg framåt när hon senast avslutade plusbetonat och slutade tvåa bakom Isla Nga Hari. Den här gången blir det barfota runt om och jänkarvagn för första gången och det kan lyfta henne en nivå till så får hon bra ryggar under vägen så kan hon avsluta loppet fort.

2 Orlanda G.M. är ännu efter 10 starter i karriären utan seger. Hon fick en invändig löpning och hon fastnade med en del sparade krafter senast. Trevligt utgångsläge här och hon har fin styrka så kan Robert Bergh som kör hästen för första gången nu få till en bra styrning så kan det vara läge för en fullträff. Hon går med skor runt om den här gången.

4 Sign Me Up Town var rätt seg den sista biten och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Isla Nga Hari senast. Hon har inte riktigt fått till det som man har önskat från stallet. Den här gången kommer man att utrusta henne med rycktussar och sätta på ett helstängt huvudlag med hål i och det kanske kan få henne att tända till lite. Det blir laddning från start och kommer Oskar Kylin Blom till täten så körs hon i spets så länge lampan lyser. Eventuellt kan det bli jänkarvagn också.

13 Emelie Sisu gjorde debut i ny regi för Henrik Hoffman senast. Hon fick då vandra i dödens och hon gjorde det bra som kom in som trea bakom Viscaria Alpina som vann det loppet från ledningen. Med lite klaff och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen.

Min Vinnare: 9 Ildiko
Spets efter 500m: 4 Sign Me Up Town
Skrällen: 13 Emelie Sisu
Ranking: A 9,3,2 B 4,13,8,14,5,11,6 C 10,7,1,12,15

V86-3
Ett lopp över 1620 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Tokarev fick ett lopp i rygg på den ledande S.G.Charpentier men denne tappade stilen och galopperade när han var hårt ansatt av Global Wizard i slutkurvan och då liftade han med fint till andraplatsen senast. Han fick ett bra utgångsläge nu så kommer Ulf Ohlsson ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden här.

1 Zaffiro Roc har gjort två starter för Björn Goop. Senast så kom den första segern sedan han tagit över ledningen med dryga varvet till mål och sedan så vann han lätt. Det kan bli problem här från innerspåret även om han kan öppna rätt okej så är chansen stor att han blir över från start. Skulle han bli instängd så är han såbar som jättefavorit i nuläget. Hittar Björn Goop ut i god tid före mål så är han med och utmanar om segern igen.

4 Hennig Lixarve har två raka segrar i raden. Han blixtrade till ledningen och vann sedan i ohotad stil från den positionen senast. Han fick ett passande utgångsläge mitt bakom bilen nu. Med den startsnabbheten han besitter så tror jag Johan Wiman har ledningen i sikte igen och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten över den korta distansen så blir han inte helt lätt att fånga in.

Min Vinnare: 5 Tokarev
Spets efter 500m: 4 Hennig Lixarve
Skrällen: 12 Vulcano O.P.
Ranking: A 5 B 1,4,7,12,6,2,9 C 3,10,11

V86-4
Ett lopp över 2120 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Spectacular har gjort tre starter i Björn Goops regi. Han vann enkelt från ledningen i debuten. I de två efterföljande starterna har han inte varit lika framgångsrik för han har galopperat i ett tidigt skede av loppen då. Nu har han bara två motståndare på startvolten så trampar han iväg i rätt gångart så ligger vägen öppen för tidig ledning och från spets så är det hästen att slå. Eventuellt barfota fram nu.

9 Brunello Hall kommer till den här starten med en härlig form. Näst senast så travade han en stor del av loppet i rygg på den ledande Francky Des Molles innan han hittade loss och satte in attacken i den sista svängen och då krossade han sitt motstånd och stack undan till en överlägsen seger. Senast så satt han långt bak men han levererade en stark slutrunda i tredjespår och kom in som tvåa bakom Awesome Kronos som vann det loppet från ledningen. Springspår på tilläggsvolten nu så här kan han sitta i en fin position omgående om Robert Bergh prickar i starten. Får han ett passande lopp så är han långt framme igen.

8 Nicho Sånna har övertygat på sistone och ståtar med två raka vinster. Voltstart var länge sedan han var ute i men i ett felfritt lopp så är han stark och rejäl så klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden på nytt. Han var etta och tvåa i två stycken starter i Visby ifjol och han har aldrig galopperat i ett lopp så trots ett svårt svår i volten så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 2 Spectacular
Spets efter 500m: 2 Spectacular
Skrällen: 13 Someone Like You
Ranking: A 2,9,8 B 7,13,6,1,3 C 10,4,5,12,11,14,15

V86-5
STL Klass II, Försök 4 i Meeting 5 över 2120 meter och jag har streckat tre hästar. 3 Shapes hade ett iskallt utgångsläge över kort distans i Åmål senast. Han hamnade då långt bak och han galopperade sedan bort sina möjligheter på den sista bortre långsidan. Gången innan det på Bjerke så avslutade han strålande till andraplatsen bakom Tayno Destrier som knäckte den ledande Indiana Fortuna från dödens. Nu är tanken att man ska testa honom i jänkarvagn den här gången och faller det väl ut från ett trevligt startspår så kan det räcka långt så han ska räknas tidigt här.

5 Bicc's Avalon kördes fram i dödens inför slutrundan senast och han vann sedan på målfoto före Beluga Winner. Han är rätt så kvick ut vid laddning men det är troligen upptaget i ledningen för 4 Mistens Napoleon följer bilen så då finns det risk att han tvingas till en del grovjobb på nytt. Motståndet är dock inget som skrämmer så han kan duga en bit mot det här gänget även om han hamnar utvändigt om ledaren.

4 Mistelns Napoleon var strålande bra senast när han vann med krafter kvar på väldigt imponerade vis från ledningen. Nu är det ett halvvarv längre distans men det är inget som oroar. Han kan bli lite vass när man laddat iväg med honom och ligga på rejält så den här gången så ska man ändra till ett norskt huvudlag istället halvstängt som han brukar ha för att han ska hushålla bättre med krafterna. Får han bestämma som han vill där framme i täten så kan han bli svår att fånga in.

Min Vinnare: 3 Shapes
Spets efter 500m: 4 Mistelns Napoleon
Skrällen: 6 Peter Highness
Ranking: A 3,5,4 B 6,10,1,7 C 9,8,2

V86-6
Ett Spårtrappa lopp över 2620 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Carioca har gjort det väldigt bra sedan Claes Sjöström tog över träningen från Johan Untersteiner. Efter att hon blev oplacerad i regidebuten där hon kostade på sig en startgalopp så har hon nu plockat fyra raka segrar. För tre starter sedan så tog hon över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen vann hon sedan enkelt.

Gången efter det så travade hon större delen av loppet i dödens på den ledande Perfect Relation och in på upploppet satte hon klorna i ledaren och dansade undan till en lätt seger. Senast så tog hon över ledningen med varvet till mål och sedan blev det en säker vinst. Lång distans tror jag inte ska vara några problem och Claes Sjöström är en maktfaktor på Visby så felfri här så kan det bli tidig ledning och då kan hon bli svårstoppad. Barfota fram för första gången.

5 d'Amore inledde året på bästa vis med två raka segrar. Gången efter det så fick hon ge sig från ledningen mot Ale' Pride Gar. Näst senast så galopperade hon i starten men hon gjorde sedan en godkänd upphämtning. Hon kördes till spets och hon var under press på upploppet av Plato At Work men då slog denne på en galopp kort före mål och då blev segern väldigt enkel senast. Nu blir det första gången hon övernattar och det är lite osäkert hur hon tacklar det men kan Anders Källberg servera henne ett passande lopp så kan hon duga en bit mot det här gänget.

2 Newlight Coger försvann med galopp näst senast. Gången efter det så var han fullt godkänd som femma efter en tappstart. Nu har han pausat ett tag men han tränar bättre än vad han presterat på sistone meddelar man från stallet. Här sitter han i andraspår omgående och med en fin resa så kan det vara läge för en seger. Eventuellt så kommer han att tävla med skygglappar den här gången och det kanske kan få honom att tända till.

3 Gelatiamo har bara en seger eter 54 starter. Han har inte fått till det sedan han kom i träning hos Robert Bergh där det på åtta starter som bäst har blivit två fjärdeplatser. Han har också galopperat en hel del men kan han hålla sig till rätt gångart så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 4 Carioca
Spets efter 500m: 4 Carioca
Skrällen: 6 Marjons Sleipner
Ranking: A 4 B 5,2,3,1,6,9,7,8 C 10,12,11,13

V86-7
Ringmurens lopp - Stayerlopp över 3120 meter och jag har streckat två hästar. 12 Guillaume Boko kom med en stark avslutning till seger i ett försök i Bronsdivisionen på Åby för fyra starter sedan. Senast var han ute i Kalmarsundsstayern och där höll han godkänt till fjärdeplatsen från dödens bakom Lucky Base som vann det loppet från ledningen. Han står lite tufft inne i loppet men slipper han att göra alltför mycket av grovjobbet på egen hand den här gången så kan han bli svår att stå emot när Björn Goop sätter in slutstöten.

6 Hurricane Silas vann senast på ett bra vis över den dryga distansen 3640 meter i Vaggeryd. Nu är det ett halvvarv kortare distans än den gången. Peter Ingves som kör hästen är ensam på springspår och kommer han iväg bra så tror jag han kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede av loppet och sedan så kan han nog få fuska bort en del av loppet där framme i täten och då blir han inte helt lätt att fånga in.

Vid ytterligare gardering kan 5 Master Sea som vann lätt från ledningen näst senast vara tänkbar. Gången efter det så blev det ett galoppmisslyckande. Spår fem i volten nu är inte optimalt men Claes Sjöström på Visby brukar vara en lyckad kombination så klarar han det momentet så är det en stark och rejäl häst som passar på den dryga distansen och då kan han duga en bit mot det här motståndet.

I övrigt drar 3 Ivanhoe en del streck. Han gjorde en positiv insats senast när han sköt till vasst den sista biten fast han torskade på målfoto mot Euskara som satte nosen först då. Skulle Ulf Ohlsson som kör åt Oskar J Andersson här komma till ledningen så stiger hans chanser. Det är inte säkert det lyckas men formen är fin och distansen passar bra så löser det sig med positionerna så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 12 Guillaume Boko
Spets efter 500m: 6 Hurricane Silas
Skrällen: 2 Elche
Ranking: A 12,6 B 5,3,8,2,15,14,10 C 7,9,13,4,1

V86-8
Vi avslutar V86 med Gotlandslöpningen 2020 över 2120 meter och jag har streckat två hästar. 6 Romanesque har gjort fyra starter i Björn Goops regi. Han avslutade positivt efter en startgalopp för tre starter sedan men åt Tjacko Zaz som vann det loppet fanns det inget att göra. Gången efter det så kom den första segern i den nya regin. Han satt en bit ner i kön i fjärde utvändigt innan han attackerade på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så plockade han ner sitt motstånd på ett bra vis till seger.

Senast på Lindesberg så fick han en resa i tredje utvändigt och han avslutade klart godkänt till tredjeplatsen bakom Missle Hill som tog ner den ledande Diamanten från dödens. Får han ett passande lopp så kan han avsluta loppet vasst så han ska räknas tidigt här.

3 Inti Boko har inte alls fått till det i årets båda starter som båda har slutat i galopper. Sköter han sig och går felfritt så är han snabb iväg och då ligger vägen öppen för tidig ledning och skulle så bli fallet så säljer han sig dyrt från ledningen men det finns inga garantier för att han ska sköta sig och han kan lika gärna vara borta direkt när bilen släpper fältet.

2 Charrua Forlan visade gryende form i den senaste starten. Han fick då trava större delen av loppet utvändigt om Nimbus C.D. som vann från ledningen och han höll positivt som tvåa bakom denne. Han är kvick iväg vid laddning och han trivs bra i ledningen där han har tagit många vinster. Utgångsläget nu är perfekt och över Visbys korta upplopp är det inte omöjligt att Hans-Owe Sundberg kör i spets om han kommer till täten och då kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 6 Romanesque
Spets efter 500m: 3 Inti Boko
Skrällen: 8 West Wing
Ranking: A 6,3 B 2,5,7,8 C 1,9,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

DD Tips Boden Tisdag 7/7

7 Juli 2020 - 12:20

Dagens Dubbel-spelet avgörs ikväll i Boden. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Boden Tisdag 7/7
DD1: 7,8,9
DD2: 12 Brooklyn Hill

3 rader x 60 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
9 Gogobet Sisu är inte att lita på. Han gick väldigt bra efter en startgalopp näst senast när han kom in som fyra bakom Jagger Boko som vann det loppet. Senast så avslutade han starkt men Gerry blev för svår att nå så det slutade med ett andrapris. Kan han hålla sig till rätt gångart så har han en vass spurt att tillgå och då kan det vara läge för en fullträff.

7 Yankee Blue hade fem raka segrar inför den senaste starten. Han fick trava i dödens innan han kom till ledningen i slutsvängen då men på upploppet var krafterna slut och han slutade femma bakom Jagger Boko som vann loppet. Han är kvick iväg och kan han trycka sig till spets smärtfritt så stiger hans chanser till en ny seger här.

8 Dante Godiva har nu fått två lopp i kroppen efter uppehåll. Det blev galopp i comebacken och senast orkade han inte hela vägen efter ett tufft upplägg. Tråkigt läge nu men löser det sig med positionerna så kan han bli farlig över upploppet.

6 Power Swirl vinner inte så ofta men hon höll farten okej till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Gerry senast. Med lite klaff här så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

4 Greenwich vann lätt från ledningen för fyra starter sedan. Senast så försvann han med en startgalopp. Kan han hålla ihop aktionen här så kan han få en fin resa och då kan han ha vissa möjligheter att nypa en framskjuten placering.

1 Merrimac S.G. har ingen vidare rad. Han galopperade dubbelt senast. Upphämtningen efteråt var sedan vass till sjättepriset bakom Vicomte d'Inverne. Felfri nu så kan han få en fin smygare på innerspår och skulle han få en lucka till slut så kan han ställa till med en rejäl överraskning.

Ranking DD-1: A 9,7,8 B 6,4,1,11,3,10 C 5,2

Dagens Dubbel 2 2140 m Voltstart
12 Brooklyn Hill har varit väldigt duktig i två raka segrar på lika många starter för sin nuvarande tränare Petri Salmela. Klaffar det med löpningsförloppet här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

10 Selmer I.H. har ett lopp i kroppen så han kan vara betydligt vassare till den här starten. Hittar Samu Sundqvist en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden här.

7 Mellby Emeralds gjorde en vass avslutning till seger senast. Kommer han iväg bra från springspåret här så kanske det kan bli tidig ledning. Skulle så bli fallet så stiger hans chanser att ta en ny vinst.

13 Eder Bob spurtade positivt från femte invändigt till fjärdeplatsen bakom Heading Reference senast. Med rätt resa så är han stark den sista biten.

5 Hochthereitis Sox har gått i mål med mycket sparade krafter i de senaste starterna. Svårt spår i volten så en viss galopprisk föreligger men kan Magnus A Djuse se till att hålla honom i rätt gångart så kan han vara långt framme.

1 Global Teardrop höll godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Everest Sisu senast. Hon har inte vunnit sedan februari 2018 men får hon en fin smygare på innerspår så kan hon ställa till med en rejäl överraskning om det löser sig med en lucka till slut.

Ranking DD-2: A 12 B 10,7,13,5,1,8,6,4 C 9,14,11,2,3

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

V64 Tips Boden Tisdag 7/7

7 Juli 2020 - 11:44

Ikväll avgörs V64 spelet i Boden. Det är en Jackpot på 5,5 miljoner kronor som kryddar omgången. Nedan följer min lösning.

Jag spelar med en spik. 12 Brooklyn Hill i den sista avdelningen.

V64 Tips Boden Tisdag 7/7
V64-1 3,10
V64-2 1,3,5,10,11
V64-3 3,4,11,12
V64-4 2,3,5,6,8
V64-5 7,8,9
V64-6 12 Brooklyn Hill

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Boden Tisdag 7/7
DD1: 7,8,9
DD2: 12 Brooklyn Hill

3 rader x 60 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS BODEN TISDAG 7 JULI

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 10 Jagger Boko har vunnit 5 av 10 starter. Han svarade för en strålande insats för tre starter sedan när han tryckte sig till ledningen in i den sista svängen och han vann sedan åkandes på ett mycket bra vis. Han fråntogs dock den segern efter en incident på upploppet. Gången efter det i Boden så avslutade han starkt och han fångade in First Ideal Man som hade kopplat greppet kort före mål till seger. 

Senast i Klass II finalen på Bergsåker så gjorde han en ny bra insats när han blev trea i ett lopp där Bordeaux S. drog det längsta strået. Kort distans har han aldrig provat tidigare och så har han bakspår fast motståndet är överkomligt så sitter Ulf Ohlsson i en vettig position inför avgörandet så kan han bli svår att stå emot så han ska räknas tidigt här.

3 Mellby Guava har gjort två starter efter lång frånvaro. Näst senast så hängde hon med bra till andraplatsen i ett V75 lopp i Boden som vanns av Karamel Hill. Gången efter det så fick hon en invändig löpning och hon kom in på tredjeplatsen då och återigen var det Karamel Hill som vann loppet. Med två lopp i kroppen nu så borde formen vara i antågande. Från ett trevligt utgångsläge så kan hon få ett passande lopp i den främre träffen och då kan det vara läge för en seger.

Vid ytterligare gardering kan 6 Verozzo som har gjort en start i ny regi för Petri Salmela sedan flytten från Kenneth Haugstad vara tänkbar. Han gjorde det rätt bra då även om han slutade oplacerad i ett lopp i Torneå. Han är inte så tokig och kan han få smyga med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden så kan det räcka en bit mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Jagger Boko
Spets efter 500m: 5 Ikon Zon
Skrällen: 6 Verozzo
Ranking: A 10,3 B 6,1,5,12,2,4,7 C 8,9,11

V64-2
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 10 Let's Dance L.A. galopperade bort sina möjligheter kort efter start i ett V75 lopp i Boden senast. Gången innan det så satt han djupt ner i kön innan han gick till attack i tredjespår med varvet till mål och via en stark avslutning så satte han klorna i Golf Journey som stumnade där framme i ledningen och han höll även undan för en duktig Xigaro Bay till seger. Felfri nu så kan han bli att räkna med här om Hanna Olofsson kan servera honom ett passande lopp.

5 Simon Angel har bara en seger efter 24 starter. Hon är bättre än vad raden visar. Senast var hon ute över 3100 meter i Torneå och där avslutade hon godkänt efter att hon fastnat bakom trött häst och det räckte till en femteplats. Hon är inte så startsnabb så hon kan inte dra någon fördel av det här läget men hittar hon bara ner i en hygglig position så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering. Eventuellt första gången med jänkarvagn nu.

3 Russjkat har dragits med tråkiga utgångslägen en tid. Senast så höll han farten godkänt och kom in som femma i ett lopp som vanns av Gun Runner från ledningen. Trevligt startspår nu så vid en lyckad start nu så kanske Magnus A Djuse kan köra sig till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svår att fånga in om han skulle få bestämma lite som han vill där framme i täten.

1 Global Under Cover har lämnat Roger J Janssons träning och han debuterade för sin nya tränare Thomas Lindblom senast. Det slutade dock med en tidig galopp och sedan så var den dagen förstörd. Felfri nu så har han ett passande utgångsläge så får han smyga med på innerspår så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

11 Yoshi Ness öppnade fort och kom till vinnarhålet och från den positionen så liftade han med positivt till tredjeplatsen bakom Kainai Goj som plockade ner den ledande Rising Star Boy från dödens senast. Kan Mats E Djuse som sitter i vagnen få lite draghjälp under slutrundan så har han en vass avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit mot det här motståndet om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 10 Let's Dance L.A.
Spets efter 500m: 3 Russjkat
Skrällen: 7 Erase The Law
Ranking: A 10 B 5,3,1,11,7,8,13 C 12,2,9,6,4

V64-3
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 3 i Meeting 4 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 12 Gomnes Hans T. har varit väldigt bra på sistone. Näst senast så tog han ner Rappnor till en målfotoseger i ett lopp över lång distans på Romme. Senast på Hagmyren så galopperade han under frammarsch med varvet till mål men han kom tillbaka bra och räddade fjärdepriset i ett lopp där Pyrmo drog det längsta strået. 40 meters tillägg nu men kan han hålla ihop aktionen så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

4 Källsjöviking satt lite fast senast men han var också ute i ett tufft lopp då och det slutade med en sjätteplats bakom Gorm som vann det loppet. Han borde kunna komma iväg bra från det här läget och med bara tre motståndare på startvolten så kanske Mats Gällerstedt kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge. Han tränar bra och det är ett lite lättare gäng den här gången än vad han mötte senast. Eventuellt barfota fram för första gången nu är intressant.

3 Laxfaks svarade för den hittills bästa insatsen i Lise-Lotte Lindkvists regi näst senast när han blev tvåa bakom Stålviktor. Senast så fick han det inte att stämma för då galopperade han dubbelt. Felfri nu så kan han få en fin resa i den främre träffen och då kan han blanda sig i segerstriden här.

11 Stålville var ute över en opassande lång distans senast. Nu har han ett lopp i kroppen och distansen den här gången är bättre. Svårt läge och många hästar att runda men han kan öppna rätt så vettigt i volten så kommer han loss och hittar en hygglig position så fäller han många hästar till slut om det klaffar med löpningsförloppet.

Min Vinnare: 12 Gomnes Hans T.
Spets efter 500m: 4 Källsjöviking
Skrällen: 7 Blixten E.S.
Ranking: A 12,4 B 3,11,8,10,7,5 C 6,9,13,14,2,1

V64-4
Norrlands Elitserie, försök - Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 5 La Norna kommer från två starter i Diamantstoet där hon har haft dåliga lägen och hon har inte fått någon vidare utdelning. Hon kändes fin i ett jobb nyligen meddelar man från stallet. Hon är startsnabb och Hanna Olofsson provar nog mot ledningen här och kommer hon till spets smärtfritt så kan hon bli svår att fånga in så hon ska räknas tidigt här. Det blir troligen barfota runt om samt helstängt huvudlag och jänkarvagn.

6 Hard To Trick var duktig som tvåa på en fin tid hemma i Finland senast. Gången innan det så var hon ute i ett V75 lopp på Boden där hon kom in som sjua bakom Karamel Hill som vann det loppet. Hittar Petteri Joki ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

8 Rally Funny gick bra som tvåa över lång distans i Lycksele där Tasteofchocolatier vann senast. Hon var ägarkörd då men nu får hon åter Ove A Lindqvist i vagnen. Tråkigt utgångsläge nu men om det löser sig med positionerna och om hon får ligga på rulle och spara speeden fram till upploppet så kan hon avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

2 Special Mystery fick bestämma i ledningen och från den positionen så höll hon undan till seger näst senast. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter Mats E Djuse som kör hästen bra till i den främre träffen omgående och får hon ett passande lopp så kan hon vara långt framme på nytt.

3 Re Love rusade undan i en stor ledning men hon stumnade de sista 150 meterna så Nacrous spurtade in till seger så hon fick nöja sig med andraplatsen för tre starter sedan. Hon kan bli het i ledningen men får hon istället ett lopp i rygg på tipsettan så kan hon överraska med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 5 La Norna
Spets efter 500m: 5 La Norna
Skrällen: 9 Lollipop Girl
Ranking: A 5 B 6,8,2,3,9,11,1 C 7,10,4

V64-5
Ett Fyraåringslopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 9 Gogobet Sisu är inte att lita på men han gick väldigt bra efter startgalopp näst senast när han kom in som fyra bakom Jagger Boko som vann det loppet. Gången efter det så avslutade han starkt och närmade sig Gerry över upploppet men han tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats. Felfri nu och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så har han en vass avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

7 Yankee Blue hade gjort allting rätt med fem vinster på lika många starter i Petri Salmelas regi inför ett Klass II försök i Boden nyligen. Han fick då vandra en stor del av loppet först i andraspår innan han tryckte till och tog över ledningen från Swagger in i den sista kurvan. Han stumnade dock en del de sista 100 meterna och kom in först som femma bakom Jagger Boko som vann det loppet. Man kollade upp honom efter det loppet och det visade sig då att han inte var helt kurant. Han har tränat normalt och han är snabb ut så han borde kunna slinka ner i en vettig position eventuellt i ledningen så han ska räknas tidigt här.

8 Dante Godiva har nu fått två lopp i kroppen efter uppehåll. I årsdebuten galopperade han från start och togs bara lugnt
efter det. Gången efter det så kördes han offensivt och då höll han godkänt som trea i ett lopp som vanns av Gerry. Lopp i kroppen nu så en vassare insats är att vänta. Läget är inte bra men löser det sig med positionerna så kan bli att räkna med den sista biten. Det är anmält barfota runt om för första gången och det kan lyfta honom ett snäpp.

Min Vinnare: 9 Gogobet Sisu
Spets efter 500m: 7 Yankee Blue
Skrällen: 6 Power Swirl
Ranking: A 9,7,8 B 6,4,1,11,3,10 C 5,2

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 12 Brooklyn Hill som har varit väldigt läcker i två raka segrar på lika många starter i sin nya regi för Petri Salmela. I debuten så travade han i rygg på den ledande Augustus F. innan han klev ut först i andraspår i den sista svängen och då plockade han ner ledaren och höll även undan för en bra avslutande Hesiod. Spår fyra i volten nu tror jag han kommer att klara fast han har många hästar att runda men får han lite draghjälp under slutrundan så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 10 Selmer I.H. som har årsdebuten avklarad och kan vara klart förbättrad med det loppet innanför västen vara tänkbar. Han gick då bra som tvåa i ett lopp som vanns av Brooklyn Hill då. Hittar Samu Sundqvist som kör hästen rätt väg med honom så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

7 Mellby Emeralds gjorde en positiv avslutning till seger senast. Springspår nu så prickar Roger Nilsson i startögonblicket så kan det bli en vettig position omgående och det är inte omöjligt att han kan bli släppt till ledningen efter en bit. Skulle han komma till täten smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen fast jag tror ändå att han får tufft att stå emot min spik den sista delen av loppet så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Brooklyn Hill
Spets efter 500m: 7 Mellby Emeralds
Skrällen: 1 Global Teardrop
Ranking: A 12 B 10,7,13,5,1,8,6,4 C 9,14,11,2,3

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

DD Tips Rättvik Måndag 6/7

6 Juli 2020 - 13:01

Ikväll så avgörs Dagens Dubbel-spelet i Rättvik. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Rättvik Måndag 6/7
DD1: 4,5
DD2: 1,6,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
4 Young Highness gjorde det bra vid två raka segrar i april-maj. Gången efter det så testades hon barfota runt om men det fungerade inte alls. Senast så fick hon ett tufft lopp över lång distans. Här borde hon kunna hamna rätt så bra till omgående och då kan hon vara med och göra upp om segern.

5 Gorgeous Am var duktig vid vinsten för tre starter sedan. Senast så galopperade hon men kom tillbaka bra efteråt. Felfri nu så kan hon blanda sig i segerstriden här om Daniel Wäjersten kan servera henne ett passande lopp.

2 Break Through har ett lopp i kroppen nu. Hon kan öppna fort och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till ledningen så kan hon bli svår att fånga in från spets.

3 Dearest har bara 1 seger efter 17 starter hittills i karriären. Hon spurtade positivt som trea i ett lopp där Love No More vann senast. Här kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och då kan hon vara långt framme.

10 Janis Brown gjorde det bra när hon från dödens höll starkt som tvåa bakom Ella Victorystone som vann det loppet från ledningen för tre starter sedan. Får hon hjälp med att tempot hålls uppe så kan hon avsluta loppet fort.

1 My Golden Eye galopperade senast. Nu fick hon ett trevligt utgångsläge då hon är startsnabb. Hon går bra i ledningen och hon satsas dit men det kan kosta mer än det smakar. Ett fint lopp på innerspår borde hon ändå kunna få och med en eventuell lucka till slut så kan hon nypa en framskjuten placering.

6 Jalna Boko har bara vunnit en gång tidigare. Hon har tagit två raka andraplatser så hon har samlat ihop till en ny seger nu. Hittar Kaj Widell rätt väg så kan hon slå till.

8 New Direction har varit borta från tävlingsbanorna ett tag och utgångsläget är mindre lyckat men med lite klaff så kan hon ha vissa möjligheter.

12 Olmeda har ägnat sig åt galopper på sistone. Läget är iskallt men Björn Goop upp första gången är klart intressant och skulle ett par av de mer betrodda ekipagen underprestera så kan det vara en jätteskräll.

Ranking DD-1: A 4,5 B 2,3,10,1,6,8,12 C 9,11,7

Dagens Dubbel 2 2640 m Autostart
6 Xanthis Brazil gjorde första starten sedan mars ifjol senast. Han hamnade långt bak men han avslutade starkt i spåren och kom in som trea bakom Ture S.E. som vann från spets då. Lopp i kroppen nu så en vassare insats nu är att vänta. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand så han kan bli farlig över upploppet.

1 S.G.Charpentier kommer nu ut i sin tredje start i Oscar Berglunds regi. Han avslutade positivt i skymundan senast som femma bakom Pontiac S.W. Trevligt utgångsläge nu så med rätt resa så kan det vara läge för en seger.

10 Alfred Zonett har gjort det mycket bra sedan han kom i träning hos Daniel Wäjersten. Han har vunnit två av fyra starter och han har ännu inte varit sämre än trea för sin nuvarande tränare. Han vann lätt från ledningen över aktuell distans senast. Nu blir det svårt att nå spets men klaffar det med löpningsförloppet så fäller han många hästar till slut.

11 M.T.Knight Rider avslutade godkänt i skymundan och kom i mål som fyra men det blev en tredjeplats sedan målettan Mago diskats för passgång senast. Distansen är den rätta och får han lite draghjälp under slutvarvet så kan det räcka en bit här.

4 Winner Bac var ute i ett Klass I försök på Åmål men han kunde inte så mycket och slutade sexa bakom Inspector som vann det loppet senast. Intressant med Örjan Kihlström i vagnen för första gången nu och med ett passande lopp i den främre träffen så kan han ha vissa möjligheter här.

3 Opalis var duktig vid två raka segrar över kort distans för en tid sedan. Senast så orkade hon inte riktigt och kom i mål som sjua i ett lopp som vanns av Arras Cando. Hon kan öppna bra så hon kanske kan köra sig till spets i ett tidigt skede här och skulle så bli fallet så kan hon vara långt framme. Dock ingen fördel att tränare Sybille Tinter kör den här gången.

5 Unexpected kommer från en seger i ett breddlopp. Tuffare motstånd den här gången men vid klaff så är han inte borta.

7 Noble Boy har kommit tillbaka i Per Linderoths träning och han har varit positiv i ett banjobb. Nu fick han ett risigt utgångsläge och det är en klar vingelrisk härifrån så man ligger lågt från stallet fast löser det sig så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 6,1,10 B 11,4,3,5,7 C 9,2,8,12

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Fler inlägg: