DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Axevalla 16/1

16 Januari 2021 - 22:38

Söndagens GS75-tävlingar körs på Axevallatravet. Nedan följer mina GS75-tips.

Jag spelar med två spikar. 2 Oliver P. Hill. i den femte avdelningen och 1 Redneck Woodland i den sjunde avdelningen.

GS75 Tips Axevalla Söndag 17/1
V75-1 3,6,9,11,12
V75-2 2,5,7,8,11
V75-3 1,2,3,4,6
V75-4 5,9
V75-5 2 Oliver P. Hill.
V75-6 8,9,15
V75-7 1 Redneck Woodland

750 rader x 1 = 750 kr

DD Tips Axevalla Söndag 17/1
DD1: 8,9,15
DD2: 1 Redneck Woodland

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 2140m auto
9 Bearicecream gjorde det bra i senaste starten efter sen lucka, avslutade då vasst och intrycket var positivt. DEnna sexåring trivs bäst med rygglopp och ikväll har man ett passande utgångsläge för att få ett vettigt rygglopp. Får man spara speeden in i det sista här är man med och gör upp om segern över Axevallas långa upplopp.

12 Grace River har bra kapacitet och är den hästarna i fältet som har högst segerprocent. Hon inledde med att vinna fyra av sina fem första starter i karriären. Nu har man fått två lopp i kroppen efter ett långt tävlingsuppehåll och sett fin ut i båda starterna. För två starter sedan gick man ett rappt slutvarv och i den senaste starten satt man fast med krafter obrukade när man passerade mållinjen. Spår 12 är såklart inte optimalt men skulle det lösa sig har man en rapp avslutning och tillgå. Till den låga procenten är man streckvärd idag.

3 Kitsune fick sen lucka från tredje inner i den senaste starten och visade ett fint formintryck. Hon är kvick från start men ska helst ha ryggresa och lyckas man få rygg på ledaren här kommer man bli farlig med lucka inpå upploppet.

Min Vinnare: 9 Bearicecream
Spets efter 500m: 6 Veritas Grif
Skrällen: 12 Grace River
Ranking: A 9,12,3 B 6,11,5,1,7,2,10 C 4,8

GS75-2 2140m volt
8 Gina Lollobrigida är en lillasyster till Handsome Brad som jag personligen gillar skarpt. Hon har i de två senaste starterna haft snäva spår i voltstart och galopperat båda gångerna. I den senaste starten stod man för en bra upphämtning och gick i mål som trea. Detta är en fyraåring som besitter bra fart och har nu spår ett i volten och går man iväg felfritt är man ett tidigt segerbud.

2 Uberty Face kan det vara dags för ikväll. Hon såg ut att vara på väg mot en seger för två starter sedan men galopperade kort före mål. I den senaste starten höll hon bra efter att att travade utvändigt om ledaren. Ska räknas in i segerstriden här om man hittar en vettig position från start.

5 Yes Sun har fin form men ett knepigt utgångsläge med spår fem i volten. Lyckas Per-Gunnar Karlsson som håller i tömmarna komma iväg från start och hitta ner i en okej position kommer man vara med långt framme här.

11 Tessie Lock har nu fått tre lopp i kroppen efter mer än ett halvårs uppehåll. Hon besitter en vass avslutning och får man spara speeden här kommer man runda många över upploppet. Helt ospelad i nuläget och jag väljer att betala för henne på systemet.

Min Vinnare: 8 Gina Lollobrigida
Spets efter 500m: 2 Uberty Face
Skrällen: 11 Tessie Lock
Ranking: A 8,2 B 5,11,7,6,9,1,10 C 12,4,3

GS75-3 1640m auto
3 Van Gils har nu fått ett lopp i kroppen för sin nya tränare André Eklund. Då gick man ett bra lopp utvändigt om ledaren med 1000m kvar till mål. Nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare. Man är mer stark än snabb och har ett tungt slutvarv att tillgå. Förstahäst.

2 Alibi var ute på V75 i den senaste starten och gjorde det bra mot tufft motstånd. MAn är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet. Från ledningen är man sen hästen att slå för övriga. Ska räknas in i segerstriden här.

6 Symphonic Joker är skrällen för mig, man är helt ospelad i nuläget. Denna sexåring är väldigt startsnabb och idag lär det laddas vad som går härifrån. Skulle man nå ledningen härifrån och över den korta distansen vill jag inte sitta utan streck för denna 1% på kupongen. Skräll.

4 Domino Brick gick imål med sparade krafter i den senaste starten, och skulle de bli körning mellan hästar här från start kommer denna sexåring få ett fint lopp. Är kapabel nog att speeda ner samtliga när de får stumma ben in på upploppet.

Min Vinnare: 3 Van Gils har
Spets efter 500m: 2 Alibi / 6 Symphonic Joker
Skrällen: 6 Symphonic Joker
Ranking: A 3,2 B 6,4,1,5,7,9,10,11 C 8,6,12

GS75-4 2140m auto
Kommer välja att låsa denna avdelning på två hästar.

5 Harvard Student är van att möta tufft motstånd och går i dagens start ner något i klass. I den senaste starten gjorde man det okej som sexa i ett lopp på V86 som vanns av Chicharita. I dagens start gör man debut för tränaren Magnus Jernemyr som i Handbolls VM tider känns högaktuell. Man låter optimistiska inför dagens start från stallet. Man är min tidiga ledare av loppet och från den positionen är man hästen att slå. Förstahäst.

Dubblar systemet med 9 Manstone Two U. som är en tuff och rejäl motståndare. Detta fyraåriga stoet har visat härliga fartresurser, för tre starter sedan på Mantorp gick man 10,8 sista 800m. I den senaste starten galopperade man in i första sväng men kunde ändå reparera den galoppen på ett bra sätt och vann sen säkert via 14,3 i 1700m. Håller man sig till rätt gångart idag kommer man ge favoriten och min förstahäst en härlig match och jag betalar även för Manstone Two U på systemet.

Min Vinnare: 5 Harvard Student
Spets efter 500m: 5 Harvard Student
Skrällen: 9 Manstone Two U.
Ranking: A 5,9 B 11,7,4,12,1 C 2,6,10,8,3

GS75-5 2140m auto
Här hittar vi kvällens första spik 2 Oliver P. Hill. Han är en högkapabel häst efter Ready Cash har styrkan som sitt främsta vapen. I den senaste starten galopperade man och tappade mycket mark, men stod för en mycket bra upphämtning och hann dit precis på linjen och fick trots stor markförlust segerdefilera. Kommer till dagens start med två raka segrar i bagaget. Idag har man ett perfekt utgångsläge och man är min tidiga ledare av loppet och från den positionen ska segerchansen vara hög. Jag spikar.

Motbud
4 Parfym Alo kommer med en färsk seger i bagaget till dagens strat, man vann säkert från ledningen. Till dagens start är det anmält med amerikansk vagn för första gången vilket är intressant. Det blir återigen Ulf Ohlsson i vagnen precis som vid segern senast. Givet streck vid gardering.

10 Digital Lucky tränades tidigare av Stefan Melander men är nu i träning hos Elin Dalegård. Digital Lucky är van att prestera mot tuffare motstånd och skulle min spik i loppet ha en sämre dag är man ett tidigt motbud. Han tål att göra en del jobb själv under loppet.

Min Vinnare: 2 Oliver P. Hill.
Spets efter 500m: 2 Oliver P. Hill.
Skrällen: 4 Parfym Alo
Ranking: A 2 B 4,10,8,5,7,1,9 C 3,6,11

GS75-6 2140m volt 
9 Sahara Peyote kommer med fin form, på nyårsafton var man ute i Sylvesterloppet (första pris 337.000kr) och gick i mål som femma bakom bra hästar. Denna femåringen klarar av att göra en del jobb själv under loppen men är samtidigt vass på speed. För tre starter sedan startade man i Finskt Travderby, blev trea i mål efter en vass avslutning och en kort startgalopp. Lever man upp till sitt normala kunnande här är man med och utmanar om segern.

8 Vikens Fingerprint är en hög kapabel sexåring som galopperade till synes omotiverat i den senaste starten. Från stallet meddelar man att det inte fanns några fel hos hästen och att allt känns normalt hemma i träning och därför väljer man att starta här. Man är inte i behov av något speciellt lopp för att vinna, för två starter sedan vann man på en 12-tid sista varvet utvändigt om ledaren. Har även en vass avslutning att tillgå. André Eklund som sitter i vagnen idag har olika scenarion att vinna loppet på. Givet streck på kupongen.

15 Zephyr Kronos är skrällen i loppet. Har ett riktigt tufft utgångsläge. Men denna sexåring besitter hög kapacitet vilket man visade näst senast när man gick en ruggig upphämtning efter galopp. Skulle det bli tempo på loppet och Zephyr Kronos håller sig till rätt gångart hela loppet kommer han fälla många över upploppet idag.

Min Vinnare: 9 Sahara Peyote
Spets efter 500m:
Skrällen: 15 Zephyr Kronos
Ranking: A 9,8 B 15,1,14,3,11,12,2,10 C 6,7,5,4,13

GS75-7 2140m auto
Vi avslutar omgången med att spika 1 Redneck Woodland. Han har kanske inte visat toppform i de två senaste starterna, men på bara grundkapacitet står man sig väldigt bra i dagens lopp. Man har kunnat försvara ledningen från innerspår de två senaste gångerna man haft liknande startspår, och idag är man min tidiga ledare av loppet och därifrån blir man hästen att slå för övriga. Redneck Woodland fungerar även bra med skor på hovarna, fem av karriärens sex segrar är tagna med skor. Jag väljer att spika.

Motbud
4 Symphonic Lincoln kommer till dagens start med fin form, har en seger och två andraplatser på de tre senaste starterna. Han trivs bäst med smygresa, och skulle man hitta en bra position härifrån kommer man bli farlig över det långa upploppet. Givet streck vid gardering.

2 Rally Gunnar gör idag comeback, detta är en kapabel sexåring. Han duger bra för klassen men skor för Rally Gunnar är ett klart minus. Jag står över honom idag, med tanke på skotvånget och att det kan fattas en del i comebacken.

Min Vinnare: 1 Redneck Woodland
Spets efter 500m: 1 Redneck Woodland
Skrällen: 4 Symphonic Lincoln
Ranking: A 1 B 4,2,5,8,3,6,11 C 12,9,10,7

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Gävle 16/1

16 Januari 2021 - 14:26

Kvällstrav i Gävle denna lördag med V65-tävlingar. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar, 11 Doctor Doxey Zenz i den tredje avdelningen och 4 Scoccans Finest i den femte avdelningen.

V65 Tips Gävle Lördag 15/1
V64-1 2,3,8
V64-2 1,2,4,6,7,9,10,11
V64-3 11 Doctor Doxey Zenz
V64-4 1,8,12
V64-5 4 Scoccans Finest
V64-6 1,3,5,7,9,13,14

504 rader x 1 = 504 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m auto
2 Duglas är en sjuåring som inte är helt att lita på, men kapacitet finns. Det visade man inte minst för två starter sedan när man vann trots galopp. Klockan stannade då på 14,0 sista 800m. Håller man sig till rätt gångart ikväll är man med och gör upp om segern.

3 Edrica är ytterligare en häst i loppet som inte är att lita på. Men precis som konkurrenten ovan finns det bra fartresurser att tillgå. För två starter sedan gick man starkt efter galopp och gick 12,3 i 800m. Inte varit placerad på de åtta senaste starterna men kapaciteten hos denna sexåring är betydligt bättre än vad som går att utläsa ur resultatraden. Givet streck på kupongen.

8 Rally Carin gör ikväll comeback efter långt tävlingsuppehåll. Men ska man gå på hur han tävlade i somras är man ute i lämpligt motstånd och ska kunna utmana om segern trots comebacken.

Min Vinnare: 2 Duglas
Skrällen: 8 Rally Carin
Ranking: A 2,3 B 8,7,9,5,11,6,1 C 10,4,12

V65-2 2140m auto
7 Texas Dynamite möter ikväll enklare motstånd och är kvick iväg från start. Hittar man hela vägen till ledningen här blir man svår för övriga att plocka ner. Men kommer man bli tvungen att göra jobbet själv i spåren kommer det öppna upp för andra i loppet och jag garderar.

9 Skall Ha tycker jag är intressant, han vann ett par lopp under förra året och duger normalt bra för klassen. Resultatraden är missvisande för denna nioåring och är ett tidigt streck på kupongen ikväll.

1 Grott Maja är en av få i startfältet man kunnat skåda lite form hos i de senaste starterna. Från detta utgångsläge är man garanterad ett fint lopp och om form slår klass är man med och gör upp om segern ikväll.

4 Sunday Rhyme är skrällen, man är helt ospelad när jag gör tipsen. Ikväll har man ett hyfsat startspår och lever man upp till sina toppar man visade under förra året blir inte jag förvånad om man dyker upp långt framme. Skräll.

Min Vinnare: 9 Skall Ha
Skrällen: 4 Sunday Rhyme
Ranking: A 9,7,1 B 4,6,10,11,2 C 5,3,8,12

V65-3 2140m auto
Här hittar vi kvällens första spik 11 Doctor Doxey Zenz, han kommer från tävlande på
V75 och ikväll går man ner betydligt i klass. Denna åttaåring kan göra jobb själv under loppet vilket man lär behöva göra ikväll med spår 11 från start. Men i min bok ska segerchansen vara hög och jag kommer spika.

Motbud
8 Ajlexes Cubano är en rutinerad och meriterad elvaåring som står bra inne i loppet på prispengar. Inte visat något speciellt på slutet men från detta utgångsläget finns det inte mycket att be för. Jag tror på offensivt upplägg och når man ledningen efter en bit kommer man sälja sig dyrt. Givet streck vid gardering.
  
6 Findus M. kommer från en bra prestation i den senaste starten, då gick man i mål som trea efter att avslutat rappt ute i spåren. Denna åttaåring trivs bra under vintern och skulle gynnas om det blev bra fart på loppet så hans rappa avslutning biter bra.

Min Vinnare: 11 Doctor Doxey Zenz
Skrällen: 6 Findus M.
Ranking: A 11 B 8,6,4,12,7,3,1,5 C 2,9,10

V65-4 2140m auto
1 I am Rapida är en fin häst som inte haft turen med sig på slutet. Står på tur för seger i min bok. Frågan är vad man hamnar från start? Har haft innerspår tidigare och inte lyckats hålla upp, så riskerar att behöva turen med sig ikväll. Möter enklare motstånd än vad man är van vid, vilket skulle bädda för att man får lite stolpe in och kan ta sin efterlängtade seger.

8 Winnie the Pooh lever på sin styrka och kommer tugga på framåt från detta utgångsläget. Har mött tufft motstånd på slutet men formen är bättre än vad resultatraden antyder.

Skrällen är 12 Kapish G.L. som verkligen har formen på topp och är helt ospelad. Han stod för ett väldigt positivt lopp i den senaste starten. Skulle tempot bli bra på loppet kommer man kunna smyga med och fälla många tillslut. Behöver såklart en del tur längs vägen men som ospelad vill jag betala för honom på systemet.

Min Vinnare: 1 I am Rapida
Skrällen: 12 Kapish G.L.
Ranking: A 1,8 B 12,11,7,6,4,2,3 C 10,9,5

V65-5 2140m auto
Här hittar vi kvällens andra spik 4 Scoccans Finest, han gör ikväll comeback efter ett längre tävlingsuppehåll, vilket i vanliga fall gör att man inte spikar. Men från stallet andas optimism inför dagens start och man har anmält Scoccans Finest med amerikansk vagn och det väntas ett offensivt upplägg direkt i comebacken. Tränaren Rauno Pöllänen som även kör kan sin häst väl och brukar ha det iordningställt när han selar ut. Jag tar ställning och spikar min tidiga ledare av loppet.

Motbud
6 Lotus Gil har inte gått att lita på travmässigt på slutet, men ikväll går man ner lite i klass och skulle man hålla sig till rätt gångart hela loppet ikväll kommer man vara med och utmana om segern.

1 Ibra Sånna kommer ikväll få en fin resa härifrån och skulle luckan uppenbara sig på upploppet ska man inte nonchaleras.

Min Vinnare: 4 Scoccans Finest
Skrällen: 1 Ibra Sånna
Ranking: A 4 B 6,1,12,8,9,3,2,10 C 5,11

V65-6 2140m volt
14 Enjoy's Wifi har visat kapacitet och gör ikväll årsdebut vilket kan innebära att det fattas lite formmässigt. Men är man väl iordning inför kvällens start har man kunnande att runda samtliga här och blir min förstahäst.

9 Timetorock'nroll är en sexåring som ikväll också gör årsdebut. Detta är en sexåring som besitter fin fart men som har svårt att hålla ihop auktionen. Men skulle man fått bukt på detta under den träningsperiod man nu fått i kroppen skulle man kunna vara med och utmana om segern här.

13 Harvesting Time har inte alltid tävlings motivationen på topp men formen ser ändå ut att vara uppåt. Ikväll möter man enklare motstånd vilket kan göra att man kaxar till sig och får upp lite tävlings glöd här. Givet streck när man garderar.

1 Gin Krupa har ett intressant utgångsläge där jag är inne på att man tar hand om ledningen och ska bli spännande och se hur långt det räcker ikväll.

Min Vinnare: 14 Enjoy's Wifi
Skrällen: 9 Timetorock'nroll
Ranking: A 14,9,13,1 B 5,2,7,3,6,12,11,15 C 10,4,8,2

Lyckan till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Jägersro 16/1

16 Januari 2021 - 12:17

DD Tips Jägersro Lördag 16/1.

DD1: 4,7,12
DD2: 2,3,6,8

12 rader x 30 kr = 360 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
4 Emilion gör ikväll en intressant Sverigedebut. Detta är en sexåring som vet hur det är att vinna travlopp. Han har nämligen vunnit 12 av sina 30 starter i karriären. Ikväll är det för första gången Björn Goop sätter sig i vagnen bakom Emilion, vilket är intressant. Jag är inne på att Björn kommer få bra fart på denna herre och från ett bra utgångsläge sitter man bra på det från start. Är med och göra upp om segern här. Förstahäst.

7 Love Håleryd har vunnit 10 av karriärens starter. Han kan öppna rätt bra och ska räknas tidigt här då han blivit nedstruken ett hack.

Skrällen för mig är 12 Payet D.E. som inte haft någon tur med spårlottningen. Payet D.E. har fin form och skulle det bli bra fart på detta loppet kommer Hanna Lähdekorpis travare gynnas. Till endast 4% är det en skräll jag väljer att betala för.

Min Vinnare: 4 Emilion
Spets efter 500m: 7 Love Håleryd
Skrällen: 12 Payet D.E.
Ranking: A 4 B 12,7,6,2,10 C 9,5,8,1

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
6 Don Cash är en bra sexåring som i min bok står på tur för seger. Han har gått bra på slutat utan att fått sätta nosen först över mållinjen. Ikväll har man framspår och man är hyfsat kvick från start och hittar man en bra position härifrån kommer man på hemmabanan vara med och utmana om segern. Enbart 11% i skrivande stund. Förstahäst.

2 Romero gjorde ett bra lopp senast utan att kunna rå på vinnaren Mamba. För två starter sedan gick man starkt efter galopp. Ikväll har man ett bra utgångsläge och är garanterad ett bra lopp. Från stallet låter man uppåt och meddelar att man tror på en bättre insats än senast, och tycker man ska kunna vara med och segerstrida här.

8 Bravo Santana har ett tufft utgångsläge men man är väldigt kvick från start och man kommer ladda iväg vad som går härifrån, i hopp om att få en vettig position. Ser det heller inte som en omöjlighet att det slutar med att man sitter i ledningen även om det inte är mitt favorit scenario. Man är kapabel och löser det sig bara från start är man intressant här. Den låga spelprocenten är såklart inbakad med det tuffa utgångsläget.

3 Oxidizer var inte som bäst senast, men visade fin form innan det då han spurtade bra som tvåa bakom Billi Time för två starter sedan. Detta är en sexåring som tidigare visat bra kapacitet. Ikväll är det anmält amerikansk vagn för första gången i Sverige, vilket är intressant. Man öppnar även upp för att utrusta Oxidizer med helstängt huvudlag. Det skulle i så fall innebära full laddning från start och lyckas man nå ledningen blir man tuff för övriga att plocka ner. Givet streck på kupongen.

Min Vinnare: 6 Don Cash
Spets efter 500m: 3 Oxidizer/8 Bravo Santana
Skrällen: 2 Romero
Ranking: A 6,2,3 B 8,11,5,7,1,12,9 C 10,4

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Umåker 15/1

15 Januari 2021 - 10:34

DD-tips Umåker Fredag 15/1.

DD-1 1,2,3,6,9,12
DD-2 5 Shut Up And Dance

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
3 Magnifik Brodde kommer med en något svårbedömd form till dagens start. Med tioåring brukar trivas bra under vinterhalvåret och idag har man ett perfekt utgångsläge. Man är kvick iväg från start och är anmäld med amerikansk vagn till dagens start, vilket är intressant. Ikväll lär Samu Sundqvist som sitter i vagnen ladda vad som går från start och hittar man till ledningen bör segerchansen vara hög. Men med tanke på den svårbedömda formen kommer jag ändå¨att gardera här. Given förstahäst.

1 Callela Leonard kommer däremot med form till dagens start, har en färsk seger med sig i bagaget. Callela Leonard är bara okej från start så frågan är vart man hamnar här. Skulle man kunna hålla upp propositionen rygg på ledaren blir man väldigt intressant med luckan över upploppet. streckas.

6 Cupido Sisu kommer även han med en färsk seger i bagaget. Denna nioåring besitter en vass avslutning och hittar Mats E Djuse en bra position ikväll kommer Cupido Sisus avslutning bita bra över upploppet. Pass upp.

9 Highspeed Call åker man med från Solvalla upp till Umåker med ikväll. Man går ner något i klass och Highspeed Call är härdad i tuffa sammanhang. Kapacitetsmässigt håller man hög klass i detta sällskap men tränaren Niklas Pettersson hade nog gärna haft ett framspår med sin kvicka travare ikväll, men hamnar man bara inte för långt bak ikväll så är man med och utmanar om segern ändå.

Min Vinnare: 3 Magnifik Brodde
Spets efter 500m: 3 Magnifik Brodde
Skrällen: 6 Cupido Sisu
Ranking: A 3 B 1,6,9,2,12,4,5 C 11,7,10,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar Dagens Dubbel med att spika 5 Shut Up And Dance. Han alltid leverera starka prestationer och är en häst som är van att möta hårda hästar på V75. I den senaste starten mötte han enklare motstånd i Umeå och stod för en vass prestation, pressade sig till ledningen under slutvarvet och lämnade övriga konkurrenter på upploppet. Ikväll är det bättre motstånd med jag tycker att Shut Up And Dance är bästa hästen och har styrkan för att vinna från samtliga positioner ikväll. Från tränarhåll aviseras det ett offensivt upplägg och jag väljer att spika.

Motbud
4 Darlington har nu gjort tre starter för Daniel Selin och visat fina fartresurser och lär vara nära toppformen. Darlington är allround och hyfsat kvick iväg från start. Kapacitetsmässigt duger man bra för klassen och från detta utgångsläge bör man hitta en bra position och kommer vara med och utmana om segern här.

3 B.W.T.Daenerys är kvick iväg från start och för tränaren Hanna Olofsson har detta sexåriga sto visat fina fartreurser. För två starter vann man från ledningen och man är min tidiga ledare av loppet. Från den positionen kommer man bita ifrån sig bra och vara hästen att slå för övriga.

Min Vinnare: 5 Shut Up And Dance
Spets efter 500m: 3 B.W.T.Daenerys
Skrällen: 4 Darlington
Ranking: A 5 B 4,3,1,2,9,12,10 C 7,6,8,11

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Umåker 15/1

15 Januari 2021 - 10:31

V64 hämtar vi från Umåker denna fredag. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar ikväll, det är 2 Cristal Medallion i den tredje avdelningen och 5 Shut Up And Dance i den sjätte avdelningen.

V64-tips Umåker Fredag 15/1

v64-1 5,6,8,10,12
v64-2 5,9,12,13
v64-3 2 Cristal Medallion
v64-4 1,3,4,10,11
v64-5 1,2,3,6,9,12
v64-6 5 Shut Up And Dance

600 x 1kr = 600kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Umåker Fredag 15/1

DD-1 1,2,3,6,9,12
DD-2 5 Shut Up And Dance

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
5 Zätasekinen detta är en startsnabb sexåring som kommit tillbaka bra efter sin operation. Formkurvan pekar uppåt och ikväll står man perfekt inne i loppet, har endast 600kr tillgodo. Zätasekinen är min tidiga ledare av loppet och från den positionen är man hästen att slå för övriga. Förstahäst.

8 Bourne Dominion har en hög kapacitet men är allt annat än lättkörd under loppen. Han har galopperat i 10 av 21 starter. Men starterna som man hållit sig ifrån galopp har man visat prov på fina fartresurser. I senaste starten fick Bourne Dominion visa sig från sin rätta sida, då pressade man sig till ledningen efter en bit och sen gick man undan till en lätt seger via 13,3 sista 800m. Gör man om den prestationen ikväll får man troligen addera ytterligare en seger i resultatraden. Men som sagt det är svårt att veta vad man får av denna femåring. Men ett givet streck på kupongen.

6 Global Wannabe kommer utmana 5 Zätasekinen om ledningen initialt men tror inte man tar sig förbi. Men frågan är hur utdragen körningen blir. För detta är ett sto som också kommer ha siktet inställt på seger ikväll. Man kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, och den segern togs från just ledningen. Lyckas man köra sig till ledningen är detta istället hästen att slå för övriga. Blir det inte för utdragen körning är detta sexåriga sto kapabel att utmana om segern från andra positioner också.

Skrällen för mig är 12 Flight Deck som kan vara den som profiterar på en utdragen körning. DEtta är en finsk gäst som tidigare tränats av Stefan Melander. Han jagar fortfarande första segern för sina nya finska tränare, men har gjort endel fina prestationer på slutet och snart sitter segern där. I den senaste starten gjorde man det bra efter att blivit trea från utvändigt om ledaren. Spåret ikväll är såklart inte optimalt, men skulle de köra för fort där framme kommer Flight Deck bjudas in i loppet. Dessutom kör den duktiga kusken Mats E Djuse ikväll vilket ger en extra krydda till skrällen som i nuläget endast är streckad på 5%.

Min Vinnare: 5 Zätasekinen
Spets efter 500m: 5 Zätasekinen
Skrällen: 12 Flight Deck
Ranking: A 5,8,6 B 12,10,3,4,7,11 C 9,2,1

V64-2 2140m auto
9 Mjölner Apollo imponerade stort under första halvan av fjolåret, vann då fem av sina första sju starter för Lars Wikström. Han fick snabba pengar på sig och fick möta tuffare hästar vilket har gjort att segrarna inte kommer lika ofta numera. I den senaste starten galopperade man bort en seger precis på mållinjen och fick vila efter det. Nu återkommer man efter vila ocg även om man har bra chans att segra direkt vill jag pröva gardera Mjölner Apollo när man är streckad på över 60%.

5 Minna C.G. har en formkurva som pekar uppåt, och trots sina nio är verkar man fortfarande ha utvecklingspotential i sig. I den senaste starten satt man fast med sparade krafter. Man är kvick från start och ör min titida ledare av loppet, får man väl i ledningen även användning för de obrukade krafterna ifrån senast så kommer denna damen ge storfavoriten en match. Givet streck vid gardering.

Nämner även 12 Rote Lini som kommer med fin form. För tre starter sedan var man rejäl och fick segerdefilera. Näst senast gick man ett bra slutvarv och senast blev det startgalopp. Travar man hela loppet idag kommer man rundar många sista varvet.

Min Vinnare: 9 Mjölner Apollo
Spets efter 500m: 5 Minna C.G.
Skrällen: 12 Rote Lini
Ranking: A 9 B 5,12,13,7,11,10,4,3,8 C 1,12,2,15

V64-3 2140m auto
Här hittar vi kvällens första spik 2 Cristal Medallion. Hon har alltid visat fin fart, men också osäkra tendenser vilket sex galopper på elva starter är ett bevis på. I den senaste starten var det comeback efter lite tävlingsuppehåll, man stod då för en bra comeback och såg segeraktuell ut fram tills man fick problem med aktionen när attacken skulle sättas in. Nu ett lopp i kroppen efter vila och bör man formmässigt gå framåt en hel del till dagens start. Med två av de främsta utmanarna strukna väljer jag att ta ställning och spika Cristal Medallion och hoppas tränare och kusk Nicklas Westerholm lyckas hålla ihop auktionen på sin travare.

Motbud
4 Fly Bird FLy jagar första segern i karriären, denna fyraåring besitter en hel del fart och skulle med rätt läkningsförlopp mot enklare motstånd nu kunna vara med och utmana spiken om segern.

14 Upper Crust gynnas av de två strykningarna innanför, vilket gör att det dåliga utgångsläget blivit något förbättrat. För två starter sedan vann man enkelt från ledningen, ett scenario som inte kommer upprepas ikväll. I den senaste starten var man inte som bäst, men skulle man studsa tillbaka till prestationen för två starter sedan är man ett givet streck för den som garderar loppet.

Min Vinnare: 2 Cristal Medallion.
Spets efter 500m: 2 Cristal Medallion.
Skrällen:
Ranking: A 2 B 3,14,4,9,11,6,7 C 5,1,10,8

V64-4 2140m volt
11 Torpa Olea har en spännande uppgift i min bok, detta nioåriga stoet har ikväll en passande uppgift. Springspår på bakvolten med endast fyra hästar på start borde innebära att man kommer ha en bra position efter en bit. I den senaste starten var man bra som tvåa och gick en vass avslutning. Ikväll finns det med att man skulle kunna köra sig till ledningen efter en bit och från den positionen kommer man inte bli lätt för övriga att plocka ner. Oavsett om man når ledningen eller inte kommer Torpa Olea med fin form till dagens start och ska räknas in i segerstriden. Streckad på endast 13% i skrivande stund tycker jag är klart intressant. Förstahäst för mig.

Favoriten 10 Forspärla har också en bra uppgift framför sig, även hon har springspår på bakvolten. Men jag anser inte att hon är lika kvick från start som min ide och riskerar därför att få göra en del jobb själv under loppet. Forspärla har bättre form än vad resultatraden skvallrar om, hon haft en del otur på slutet. På pappret är detta en bra uppgift och Forspärla kommer vara med och göra upp om segern ikväll.

3 Thess Prinsen kommer med formen på topp och med en färsk seger i bagaget. Han trivs bäst med att spara speeden in i det sista. Idag är utgångsläget bra och man kommer få få ett fint lopp och ska inte nonchaleras vid lucka över upploppet. Skräll.

Min Vinnare: 11 Torpa Olea
Spets efter 500m:
Skrällen: 3 Thess Prinsen
Ranking: A 11,10 B 3,1,4,5,8 C 9,7,6,2

V64-5 1640m auto
3 Magnifik Brodde kommer med en något svårbedömd form till dagens start. Med tioåring brukar trivas bra under vinterhalvåret och idag har man ett perfekt utgångsläge. Man är kvick iväg från start och är anmäld med amerikansk vagn till dagens start, vilket är intressant. Ikväll lär Samu Sundqvist som sitter i vagnen ladda vad som går från start och hittar man till ledningen bör segerchansen vara hög. Men med tanke på den svårbedömda formen kommer jag ändå¨att gardera här. Given förstahäst.

1 Callela Leonard kommer däremot med form till dagens start, har en färsk seger med sig i bagaget. Callela Leonard är bara okej från start så frågan är vart man hamnar här. Skulle man kunna hålla upp propositionen rygg på ledaren blir man väldigt intressant med luckan över upploppet. streckas.

6 Cupido Sisu kommer även han med en färsk seger i bagaget. Denna nioåring besitter en vass avslutning och hittar Mats E Djuse en bra position ikväll kommer Cupido Sisus avslutning bita bra över upploppet. Pass upp.

9 Highspeed Call åker man med från Solvalla upp till Umåker med ikväll. Man går ner något i klass och Highspeed Call är härdad i tuffa sammanhang. Kapacitetsmässigt håller man hög klass i detta sällskap men tränaren Niklas Pettersson hade nog gärna haft ett framspår med sin kvicka travare ikväll, men hamnar man bara inte för långt bak ikväll så är man med och utmanar om segern ändå.

Min Vinnare: 3 Magnifik Brodde
Spets efter 500m: 3 Magnifik Brodde
Skrällen: 6 Cupido Sisu
Ranking: A 3 B 1,6,9,2,12,4,5 C 11,7,10,8

V64-6 2140m auto
Vi avslutar omgången med att spika 5 Shut Up And Dance. Han alltid leverera starka prestationer och är en häst som är van att möta hårda hästar på V75. I den senaste starten mötte han enklare motstånd i Umeå och stod för en vass prestation, pressade sig till ledningen under slutvarvet och lämnade övriga konkurrenter på upploppet. Ikväll är det bättre motstånd med jag tycker att Shut Up And Dance är bästa hästen och har styrkan för att vinna från samtliga positioner ikväll. Från tränarhåll aviseras det ett offensivt upplägg och jag väljer att spika.

Motbud
4 Darlington har nu gjort tre starter för Daniel Selin och visat fina fartresurser och lär vara nära toppformen. Darlington är allround och hyfsat kvick iväg från start. Kapacitetsmässigt duger man bra för klassen och från detta utgångsläge bör man hitta en bra position och kommer vara med och utmana om segern här.

3 B.W.T.Daenerys är kvick iväg från start och för tränaren Hanna Olofsson har detta sexåriga sto visat fina fartreurser. För två starter vann man från ledningen och man är min tidiga ledare av loppet. Från den positionen kommer man bita ifrån sig bra och vara hästen att slå för övriga.

Min Vinnare: 5 Shut Up And Dance
Spets efter 500m: 3 B.W.T.Daenerys
Skrällen: 4 Darlington
Ranking: A 5 B 4,3,1,2,9,12,10 C 7,6,8,11


Lycka till med spelet

Oliver Bergman


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Fler inlägg: