DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Kalmar 26/6

26 Juni 2022 - 07:17

Dagens Dubbel Kalmar 26/6

DD-1 4,10

DD-2 11 Charliebrown Effe


2 rader x 150 kr = 300kr


Spelbolag med fasta odds på trav:

bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


Dagens Dubbel 1 - 1640m auto

Kalmarsundspokalen 2022 inleder Dagens Dubbel och jag väljer att låsa loppet på två hästar.

4 Racing Mange som har imponerat hittills i år och satt fast med allt sparat i sitt Sweden Cup försök näst senast. Senast var man ute på Tingsryd och många lyfter kanske att finger för formen då det inte slog gnistor om Racing Mange när luckan uppstod över upploppet. Men jag är inte lika orolig, vi vet att Tingsryd är en annorlunda bana och tränaren Joakim Lövgren är skicklig och skulle inte ta ut en av sina stjärnor här om han inte var redo. Dessutom är han min troliga ledare av loppet idag, och väl i den positionen har vi sett Racing Mange stå för mersmakande prestationer förr. Väl i ledningen är han min första häst i loppet.

Väljer ändå att dubbla systemet med 10 Click Bait som stod för mycket bra prestation senast när han höll berömvärt från ledningen i Jämtlands Stora Pris. Utan all den kraft han fick offra mitt i loppet så hade han kunnat gå av med segern. Idag är motståndet enklare men till hans nackdel så är spåret missgynnande för startsnabba Click Bait. Nio av elva segrar är tagna från spets men med lite tempo på loppet från start idag är jag inne på att hans avslutning kommer kunna bita bra och att han är streckvärd till 20%.


Min Vinnare:4 Racing Mange

Spets efter 500m: 4 Racing Mange

Skrällen:

Ranking: A 4,10 B 6,1,2,12,11,7 C 3,8,9,5


Dagens Dubbel 2 - 2140m auto

Vi avslutar dagen med att spika fyraåriga 11 Charliebrown Effe som har imponerat stort i samtliga tre starter på svensk mark i år. Han har för tränaren Genaro Casillos tagit sex segrar och en andraplats på sina sju starter och har visat sig kunna vinna lopp på alla möjliga sätt. Charliebrown Effe är allround och Rick Ebbinge som sitter i vagnen känner hästen väl. Senast vann man en klass-l final på Solvalla med en hel del jobb på egen hand och även om man nu går upp i klass så skrämmer inte motståndet och jag är inne på att segerchansen är god.

Motbud

1 Stenson mötte Charliebrown Effe senast och stod då för en klart bra prestation från ett tufft utgångsläge. Idag är förutsättningarna bättre med ett passande utgångsläge och med Thomas Uhrberg i vagnen är jag inne på att man kan hålla upp innerspåret från start och om inte så är man garanterad ett bra lopp i rygg på ledaren. För mig är Stenson främsta motbudet till Charliebrown Effe på förhand.

Nämner även 6 Gerben som är en häst med bra kapacitet för klassen och har dessutom bra form. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn, vilket skulle vara första gången man testar den kombinationen. Jag räknar även med att tränaren Hans Crebas har laddat lite extra nu när han kommer tillbaka till gamla hemmabanan igen. 3% är lågt och för den som garderar i avslutnignen är han spännade.


Min Vinnare: 11 Charliebrown Effe

Spets efter 500m: 11 Charliebrown Effe

Skrällen: 6 Gerben

Ranking: A 11 B 1,6,5,2,9,3 C 4,10,7,8,12


Lycka till

DrTrav


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Kalmar 26/6

24 Juni 2022 - 23:44

Midsommartravet på Kalmar är en tradition för mig och för många andra. Detta är en tävlingsdag som alltid drar mycket publik och där omgången ofta är spelvänlig. Till årets omgång har Kalmar dessutom lyckats få med sig en JACKPOT på 54 Miljoner vilket såklart ses som en extra krydda på moset.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar, 5 Palmyra i den andra avdelningen och 11 Charliebrown Effe i den avslutande avdelningen.

V75 Söndag Kalmar 26/6
V75-1 2,4,5,9
V75-2 5 Palmyra
V75-3 1,4,7,9,10
V75-4 1,2,4,5,7,8,9,10,12,14
V75-5 1,5,7,8,9,10,11
V75-6 4,10
V75-7 11 Charliebrown Effe

2800 rader x 0.50 = 1400kr

Dagens Dubbel Kalmar 26/6
DD-1 4,10
DD-2 11 Charliebrown Effe

2 rader x 150 kr = 300kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2640m volt
9 Rossi Garline blir knapp första häst här för mig. Flemming Jensen som tränar ligger själv lite lågt på förhand, men samtidigt är han ingen man av de större orden och jag tycker man ska ta hans passivitet lite med en nypa salt. Detta är i grunden en bra häst som är van att tävla över längre distans och som står bra inne i loppet här. Vid segern för tre starter sedan fick vi se Rossi Garlines kunnande. I den senaste starten var man ute i en tuff V75 final och galopperade dessvärre då med sparade krafter. Till dagens start blir det återigen Erik Adielsson i vagnen, precis som vid senaste segern. Min vinnare av loppet på förhand, även om det är givet att gardera.

4 Black Fire inledde karriären lovande med tre raka segrar. Därefter dröjde det till för två starter sedan innan han återigen fick sätta nosen först över linjen. Black Fire vann även senast och såg då mersmakande ut när han på lätta ben trots dödens och med extraväxel, det norska huvudlaget sparat tog hem segern. Detta är en fyraåring som är under fin utveckling och som nu med lopp i kroppen kommer vara med och utmana om segerstriden här.

Nämner även 2 Oskar Run som senast gick barfota runt om för första gången och hade utan strul i inledning av loppet troligtvis inte fått se sig besegrad. Nu är det anmält barfota runt om igen vilket är spännande och kan han bara sitta bättre till idag blir han att räkna med tilllsut.

Min Vinnare: 9 Rossi Garline
Spets efter 500m: 1 Baroncini Jet
Skrällen: 2 Oskar Run
Ranking: A 9,4 B 2,5,8,7,6,1 C 10,3,11,12

V75-2 1640m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 5 Palmyra. Detta är ett femårigt sto som slutat topp-2 i tolv av sina 14 starter. Nu har hon även gjort två starter för Joakim Lövgren och imponerat båda gångerna. För två starter sedan öppnade hon rappt bakom bilen och spetsade från spår ett. Hon var sen överlägsen från ledningen. Senast avslutade Palmyra rappt från ett tufft utgångsläge över kort distans. Idag har Palmyra fått bra förutsättningar, hon är spetsfavorit från bricka fem bakom bilen och väl i ledningen kommer Palmyra sen bli svårslagen. Men skulle hon mot förmodan inte komma till ledningen är segerchansen bra ändå. Spik.

Motbud
2 Franklin Zet var ute på V75 senast och kom aldrig riktigt in i matchen. Men formen verkar bra och sista 700m klockades på 10,5. Idag är utgångsläget passande och dessutom är det debut för Hanna Lähdekorpi nu, vilket är spännande. Tidig vid gardering.

Nämner även 9 Real Scotch som har vunnit sex av sju starter i livet och med den segerraden går det inte annat än att bli imponerad. Idag är det dock tuffaste motståndet hittills och när man dessutom har bakspår dras segerchanserna ner en aning. Men för den som garderar ska Real Scotch inte nonchaleras.

Min Vinnare: 5 Palmyra
Spets efter 500m: 5 Palmyra
Skrällen: 2 Franklin Zet
Ranking: A 5 B 2,9,1,4,12,11,7 C 6,8,3,10

V75-3 2140m auto
1 Iceland Falls testade senast Harper Hanovers lopp under Elitloppshelgen men fick då stöta på övermakten. Men detta är en individ som besitter bra kunnande och gjorde det bra för två starter sedan som tvåa bakom Oscar L.A. Iceland Falls har spetsat med liten marginal från innerspåret tidigare och skulle han göra detsamma här idag från ett tufft innerspår på Kalmar så är mycket vunnet. Men oavsett ska han räknas tidigt här idag och jag håller Iceland Falls som mitt förstaval.

4 Devs Daffodil gillar jag även om resultatraden inte är den roligaste läsningen. Men formen är bättre än vad resultaten antyder. Devs Daffodil besitter en ruskig speed som alltid biter bra tillslut. Skulle hon dessutom få ett passande lopp i bra ryggar ikväll kommer det gå undan över Kalmars upplopp här. Till endast 14% är hon given för mig idag.

Framhåller även 9 Digital Class som är jämn och säker i sina prestationer. I den senaste starten var man ute i storloppet Jämtlands Stora Pris och avslutade då bra som fyra i mål. Med det rätta loppet kommer hon återigen gå bra tillslut och med lite tempo på tillställningen från start är Digital Class med i segerstriden här.

Min Vinnare: 1 Iceland Falls
Spets efter 500m: 1 Iceland Falls
Skrällen: 4 Devs Daffodil
Ranking: A 1,4,9,7 B 10,8,2,5 C 3,6

V75-4 2140m volt
1 Whispering Hills har nu fått två lopp i kroppen efter en lite paus och kommer med en formkurva som pekar uppåt. I den senaste starten var dessutom avslutnignen mersmakande när man slutade tvåa bakom Southwind Boko via 1.12 sista 800m. Skulle Björn Goop lyckas vända bort konkurrenterna på start ikväll och tidigt sitta i ledningen ökar också vinstchanserna. I ett öppet lopp på förhand är Whispering Hills förstavalet.

7 Breidabliks Kahlua är spännande här till låg procent. Senast blev hon störd till galopp efter en omöjlig uppgift och för två starter sedan var hon ute mot för tufft motstånd. Nu ser det bättre ut motståndsmässigt och formen är dessutom bättre än vad resultatraden antyder. Det är dessutom återigen anmält barfota runt om. Felfri måste hon räknas tidigt idag.

5 Heartbeat Julie imponerade stort vid segern senast, då var det första gången barfota runt om och så blir det även idag. Från stallet meddelar man att det kändes som hästen vaknade till senast och man räknar med en ny bra insats idag. Endast 6%.

9 Anastasia Tav har nu gjort tre bra lopp på svensk mark och senast fick man också sätta nosen först över linjen efter att ha blivit serverad ett snällt lopp och lucka tillslut. Formen är bra och fart finns i Anastasia Tav men det behöver lösa sig bra från bricka fyra i volten idag för att hon ska komma in i loppet. Bara en av flera för mig.

Min Vinnare: 1 Whispering Hills
Spets efter 500m: 1 Whispering Hills
Skrällen:7 Breidabliks Kahlua / 5 Heartbeat Julie
Ranking: A 1,7,5 B 9,4,8,2,10,14,11,6 C 12,13,15,3

V75-5 2140m auto
11 Champ Lane är en individ som besitter ett högt kunnande och som bland annat varit med i Derbyt. Nu tränas han av Magnus Jernemyr och i comebacken senast var känslan att vi fick se prov på hans höga kapacitet igen. Han vann på en 10-tid då och nu med det loppet i kroppen bör vi kunna få se en ännu bättre insats idag. Utgångsläget är såklart inte det bästa, men med tanke på senaste prestationen så är jag inne på att det kan gå ändå för Champ Lane, förstahäst.

Skrällen för mig är 8 Rotate. Detta är en häst som verkligen blommade ut under fjolåret och klättrade då i klasserna. Detta är en häst som kan mycket och lär trots dåligt spår här laddas framåt från start. Han står bra inne i klassen och löser det sig bara med positionerna inledningsvis räcker kapaciteten helt klart för att segerstrida.

10 Laradja Vrijthout imponerade verkligen under Elitloppshelgen när han bara åkte från konkurrenterna och vann på 1.09,6 över 1640m från spets. Men det är just det, spets är hans signum och bakspår är ett klart minus. Men skulle det ändå klaffa lite med positionerna idag är han trots bricka tio tidig på min kupong.

Min Vinnare: 11 Champ Lane
Spets efter 500m:
Skrällen: 8 Rotate
Ranking: A 11,8 B 10,9,7,5,1 C 4,2,6,12,3

V75-6 1640m auto
Kalmarsundspokalen 2022 inleder Dagens Dubbel och jag väljer att låsa loppet på två hästar.
4 Racing Mange som har imponerat hittills i år och satt fast med allt sparat i sitt Sweden Cup försök näst senast. Senast var man ute på Tingsryd och många lyfter kanske att finger för formen då det inte slog gnistor om Racing Mange när luckan uppstod över upploppet. Men jag är inte lika orolig, vi vet att Tingsryd är en annorlunda bana och tränaren Joakim Lövgren är skicklig och skulle inte ta ut en av sina stjärnor här om han inte var redo. Dessutom är han min troliga ledare av loppet idag, och väl i den positionen har vi sett Racing Mange stå för mersmakande prestationer förr. Väl i ledningen är han min första häst i loppet.

Väljer ändå att dubbla systemet med 10 Click Bait som stod för mycket bra prestation senast när han höll berömvärt från ledningen i Jämtlands Stora Pris. Utan all den kraft han fick offra mitt i loppet så hade han kunnat gå av med segern. Idag är motståndet enklare men till hans nackdel så är spåret missgynnande för startsnabba Click Bait. Nio av elva segrar är tagna från spets men med lite tempo på loppet från start idag är jag inne på att hans avslutning kommer kunna bita bra och att han är streckvärd till 20%.

Min Vinnare:4 Racing Mange
Spets efter 500m: 4 Racing Mange
Skrällen:
Ranking: A 4,10 B 6,1,2,12,11,7 C 3,8,9,5

V75-7 2140m auto
Vi avslutar dagen med att spika fyraåriga 11 Charliebrown Effe som har imponerat stort i samtliga tre starter på svensk mark i år. Han har för tränaren Genaro Casillos tagit sex segrar och en andraplats på sina sju starter och har visat sig kunna vinna lopp på alla möjliga sätt. Charliebrown Effe är allround och Rick Ebbinge som sitter i vagnen känner hästen väl. Senast vann man en klass-l final på Solvalla med en hel del jobb på egen hand och även om man nu går upp i klass så skrämmer inte motståndet och jag är inne på att segerchansen är god.

Motbud
1 Stenson mötte Charliebrown Effe senast och stod då för en klart bra prestation från ett tufft utgångsläge. Idag är förutsättningarna bättre med ett passande utgångsläge och med Thomas Uhrberg i vagnen är jag inne på att man kan hålla upp innerspåret från start och om inte så är man garanterad ett bra lopp i rygg på ledaren. För mig är Stenson främsta motbudet till Charliebrown Effe på förhand.

Nämner även 6 Gerben som är en häst med bra kapacitet för klassen och har dessutom bra form. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn, vilket skulle vara första gången man testar den kombinationen. Jag räknar även med att tränaren Hans Crebas har laddat lite extra nu när han kommer tillbaka till gamla hemmabanan igen. 3% är lågt och för den som garderar i avslutnignen är han spännade.

Min Vinnare: 11 Charliebrown Effe
Spets efter 500m: 11 Charliebrown Effe
Skrällen: 6 Gerben
Ranking: A 11 B 1,6,5,2,9,3 C 4,10,7,8,12

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Rättvik 25/6

24 Juni 2022 - 23:41

Dagens Dubbel Rättvik 25/6

DD-1 2 Diamanten
DD-2 2.11.12

3 rader x 80kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2140m Auto
2 Diamanten har inte vunnit lopp på ett knappt år men han möter alltid tufft motstånd och jag tycker han har gjort det väldigt bra och håller bra form för dagen. För tre starter sedan var han tvåa bakom Don Fanucci Zet efter en snabb avslutning när luckan kom och han var inte allt för långt efter i mål. Därefter var han ute i två lopp under Elitloppshelgen när han deltog i Sweden Cup och jag tycker han visade fortsatt form. I försöket var han förvisso långt efter slutvinnaren Bepi Bi i mål men han avslutade återigen loppet fort och i finalen satt han fast på innerspåret med till synes gott om krafter kvar. Han möter några bra hästar nu också men det är lättare emot än vad det har varit på slutet och här tycker jag det ser upplagt ut för en klassisk spets och slut. Jag spikar i ett lopp där ett par hästar höjer sig över mängden.

6 Missle Hill har högst kapacitet i fältet men den forna elitlopps-femman har inte fått till det fullt ut på ett tag nu. Om han tävlar på topp är det här normalt sätt ett mycket lämpligt motstånd och det är bra träningsrapporter inför det här. Nu väljer man dessutom att testa honom med en amerikansk sulky, vilket var ett tag sen.

4 Antonio Trot var tapper som trea i samma lopp som Diamanten för två starter sedan efter att ha utmanat Don Fanucci Zet men krafterna tröt till slut den sista biten. Här får han troligen söka sig fram i dödens för att Diamanten inte ska stjäla loppet där framme och han kan mycket väl utmana från den positionen.

Min Vinnare: 2 Diamanten
Spets efter 500m: 2 Diamanten
Skrällen:
Rankingen A:2 B:6.4.5.11.7.1 C:1.9.8.10.12

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
12 Kentucky River var fruktansvärt bra senast när han vann en V75-final i en förkrossande stil på 1.11.1 över distansen. Med den insatsen på näthinnan lär Per Nordström vara offensiv från ett tufft utgångsläge och om formen är intakt ska det vara en bra chans att kliva runt samtliga ekipage trots utgångsläget.

11 E.L Jetpack fick Jorma Kontio i sulkyn för första gången senast och när Jorma sitter upp bakom hästar som är lite tröga av sig brukar det ofta ge en väldigt bra effekt. Han stod för en topprestation och var bara bäst och även om det är tuffare emot nu känns han klart intressant med ett lopp i kroppen och en amerikansk sulky för första gången.

2 Power Doc har haft ett kortare uppehåll efter att ha varit två i Kungapokalen i början av maj bakom Francesco Zet och avslutningen han stod för var av bäst sort efter 10.7/800m.
Han höjer sig rejält när han får tävla utan skor på hovarna och det kommer han att göra nu också.

7 Indy Rock var fyra i Svenskt Travkriterium under fjolåret och dessutom tvåa i en Breeders Crown-final och att det finns mycket kapacitet inombord råder det inga tvivel om. Han har inte alls fått till det i årets tre starter som samtliga har slutat med galopp men man ska ha gjort vissa korrigeringar som man tror kommer falla väl ut och han har gått ett bra banjobb inför det här.

Min Vinnare:12 Kentucky River
Spets efter 500m: 2 Power Doc / 6 Mustang Racer
Skrällen: 11 E.L Jetpack
Rankingen A:12.11 B:2.7.6.10 C:1.9.4.8.5.3

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Rättvik 25/6

24 Juni 2022 - 23:39

Rättvik som som värd för veckans GS75-omgång på midsommardagen. Jag spelar med två spikar, 2 Chestnut i GS75-3 samt 2 Diamanten i GS75-6.

Nedan följer min lösning på omgången.

Gs75 Rättvik 25/6
GS75-1 8.10
GS75-2 4.5.6
GS75-3 2 Chestnut
GS75-4 1.2.6.8.12
GS75-5 2.5.8.9.10.11
GS75-6 2 DIamanten
GS75-7 2.6.7.10.11.12

1080 rader x 1 kr =1080kr

Dagens Dubbel Rättvik 25/6
DD-1 2 Diamanten
DD-2 2.11.12

3 rader x 80kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 3140m Volt
8 Versace Face är under utveckling och trivs med förutsättningarna och lever på sin styrka. Han fick ett passande springspår på tillägg och kommer komma iväg bra från start och Örjan Kihlström kör troligen framåt omgående för att ställa en fråga om ledningen. Det låter dock som att man vill köra i ledningen med 1 Spike Razz och då kommer han få trava utvändigt om ledaren i tre varv. Han är stark och har inga problem att gå i dödens och kan vinna den vägen också och för en häst som startade i Harper Hanovers senast så är motståndet av en helt annan kaliber nu.

10 Devs Definitif har sett väldigt fin ut på slutet och kommer med två raka segrar i raden. Han är oöm för positioner och har inga problem att göra jobbet på egen hand och han har dessutom bra statistik över distansen (3/5). Han startar ensam på fyrtio meters tillägg och har gott om plats för att komma iväg bra från start och om Versace Face får göra jobbet utvändigt om ledaren kan Devs Defintif hårdhet fälla avgörandet till slut.

Jag har ingen riktigt feeling för någon bakom och väljer att låsa systemet på två hästar.

Min Vinnare: 8 Versace Face
Spets efter 500m: 1 Spike Razz_
Skrällen:
Rankingen A:8.10 B:1.5.3.9.4.7 C:12.2.6.11

GS75-2 2140m Auto
5 Xerava C.D är väldigt stor favorit i skrivande stund och det ser ut som en lämplig uppgift på pappret. Hon har visat prov på en stor talang och har vunnit 5/6 lopp hittills och den gången hon fick se sig besegrad var det av Eierann som stod för en väldigt bra prestation. Hon är snabb iväg bakom bilen och det ser ut som att hon kommer att sitta i ledningen omgående och sedan bör det vara en bra chans att leda det här loppet hela vägen.

Det skiljer dock alldeles för mycket på spelet jämfört med 6 Jiggi i skrivande stund (7%).. Hon galopperade lite omotiverat senast in mot första sväng i ett uttagningslopp till E3 men hon har visat prov på väldigt fina fartresurser tidigare och jag tror att det är en häst som är väl så bra som favoriten. Nu får hon återigen Magnus A Djuse i sulkyn som känner hästen bättre och jag tror på en bra prestation.

Bakom räknas främst 4 O’Mara Zon som inledde karriären med tre raka segrar men hon tog inte ett travsteg senast när det var första gången hon startade med framspår bakom bilen. Det är en spännande häst och skulle hon hålla sig mer lugn bakom bilen den här gången finns kunnandet för att utmana.

Min Vinnare: 5 Xerava C.D
Spets efter 500m: 5 Xerava C.D
Skrällen: 6 Jiggi
Rankingen A:5.6 B:4.3.12.1 C:10.2.8.9.11

GS76-3 2140m Auto
2 Chestnut blir min första spik i omgången. Han visade prov på riktigt höga toppar i Oskar Kylin-Bloms regi och det är en väldigt kapabel häst för klassen. Nu ska han göra sin första start för sin nya tränare Daniel Redén och det låter som att han är väldigt väl förberedd inför den här uppgiften.
Han gjorde sin senaste start i början av april och fick avsluta på bästa sätt i föregående regi och vann på lätta ben trots att han fick gå stora delar av loppet utvändigt om ledaren. Han är snabb iväg bakom bilen och mitt huvudscenario är att han sitter i ledningen efter ett par hundra meter men han har visat att han tål tuffare upplägg också och är inte beroende av någon ledning för att vinna loppet.

Motbud
1 Parveny slutade oplacerad senast men han hade väldigt mycket oflyt då och den starten ska man inte lägga alltför stor vikt vid. Han är ganska kvick iväg bakom bilen och skulle Magnus A Djuse få lite extra fart på honom när bilen släpper vingarna och hitta till ledningen skulle det öppna upp loppet. Jag tror ändå att risken är överhängande att han blir över från start men kommer han loss från innerspåret så har han visat att han kan avsluta loppen fort tidigare.

7 Conrads Diderot vann på 1.12.5 över distansen senast efter att ha avancerat framåt med 1000m kvar till mål och han kunde sedan vinna loppet den tunga vägen. Han verkar ha absolut toppform för dagen men han är inte speciellt snabb ut från start och från det här utgångsläget kan han hamna på vingel från start.

Bakom finns det några roliga kantbollar om man väljer att gardera loppet och jag förespråkar främst 4 Ploquepin som har bra form och även om han svek som favorit senast avslutade han loppet fort bakom en formtoppad Niras Donatello som “stal” loppet. Han kommer sitta bättre till nu och även om det är några tuffare emot är han inte avsågad.

Min Vinnare: 2 Chestnut
Spets efter 500m: 2 Chestnut
Skrällen: 4 Ploquepin
Rankingen A:2 B:1.7.4.3.10.11.5.9.6 C:12.8

GS75-4 2140m Auto
2 Lara Boko gör en intressant årsdebut för Timo Nurmos och som bekant brukar hästarna vara väl förberedda efter vila. Jag är vansinnigt förtjust i den här damen som förkrossande enkelt vann Svenskt Trav-Oaks från dödens i fjol. Hon kan öppna ganska fort från start och skulle hon komma till ledningen talar det mesta för att hon inleder sin tävlingssäsong med en seger men det blir skor på hovarna nu och det kan bli svar invändigt.

6 Isabell Cash är ytterligare en intressant häst från Stall Nurmos som ska göra årets första start. Hon har vunnit 5/8 lopp och även om jag håller Lara Boko som en bättre häst så är Isabell Cash åtminstone inte långt efter. Hon var faktiskt mer betrodd än Lara Boko av spelarna inför Svensk Trav-Oaks men tyvärr fick hon den dagen spolierad av en startgalopp.

1 Donna Summer öppnade fort från spår 1 bakom bilen i Drottning Silvias Pokal innan hon galopperade och håller hon sig lugn från start kan hon mycket väl ta hand om ledningen. Formen är inget fel på och hon var på väg mot en mycket enkel seger senast när hon snöpligt galopperade kort före mål.

8 Kashmir River var trea bakom Lara Boko i Svenskt Trav-Oaks i fjol. Hon imponerade inte senast men har haft en sjukdomsbild och har haft svårt att komma i form. Hon har fått två lopp i kroppen vilket borde ha flyttat henne framåt rejält i form och jag tror vi får se en bättre insats nu.

12 Breeze har aldrig varit sämre än trea när hon har travat felfritt. Från det här utgångsläget behövs såklart lite tempo och tur med positioner men med rätt resa fäller hon många till slut och det kan finnas ringrost hos ett par konkurrenter.

Min Vinnare: 2 Lara Boko
Spets efter 500m: 1 Donna Summer/ 2 Lara Boko
Skrällen: 12 Breeze
Rankingen A:2.6 B:1.8.12 C:7.11.5.4.10 C:9.3

GS75-5 2140m Auto
5 Night Art är en sund tipsetta i loppet. Han är snabb från start och jag tror inte att någon kan utmana honom om ledningen och i den positionen är han obesegrad på tre försök. Han var väldigt bra från ledningen näst senast när han vann på 1.13.6 över distansen i ohotad stil och gör han om den prestationen får motståndarna vara väldigt bra för att kunna utmana.

8 Rocket Tile orkade inte stå emot Barack Face till slut efter ett hårt tempo på loppet men prestationen var mycket bra och han gick i mål på 1.12.8 över distansen. Jag tycker att han har en intressant utvecklingskurva och håller honom som en bättre häst än Night Art men han fick ett klart sämre utgångsläge och det minskar såklart chanserna att vara först i mål.

11 Moses Boko har fått två lopp i kroppen på svensk mark och jag gillade intrycket vid segern senast. Han står väldigt tufft inne på pengarna men jag tror å andra sidan att han har för lite pengar på sig sett till sin kapacitet.

2 Blue Boy Face är snabb från start och har ett perfekt spår bakom bilen och kommer få en bra position direkt. Han har sett väldigt fin ut vid segrarna och gick fortsatt bra senast efter att ha tappat massor av mark från start. Han har tjänat 85.000kr och möter hästar som samlat på sig mer hårdhet nu men han är under utveckling och kan räcka långt om det klaffar lite.

10 Drake Kronos har än så länge gjort sin bästa lopp i den främre träffen och bakspår är inte till hans fördel men det finns både styrka och snabbhet i honom om han är på rätt humör.

9 Last Dying Breath får plats på kupongen men känns klart överspelad i skrivande stund till sina 19%. Hon är obesegrad felfri och har varit bra men det är ett helt annat motstånd nu än vad hon har mött uppe i Norrland.

Min Vinnare: 5 Night Art
Spets efter 500m:5 Night Art
Skrällen: 11 Moses Boko
Rankingen A:5.8.11 B:2.10.9 C:6.4.12.3.1

GS75-6 2140m Auto
2 Diamanten har inte vunnit lopp på ett knappt år men han möter alltid tufft motstånd och jag tycker han har gjort det väldigt bra och håller bra form för dagen. För tre starter sedan var han tvåa bakom Don Fanucci Zet efter en snabb avslutning när luckan kom och han var inte allt för långt efter i mål. Därefter var han ute i två lopp under Elitloppshelgen när han deltog i Sweden Cup och jag tycker han visade fortsatt form. I försöket var han förvisso långt efter slutvinnaren Bepi Bi i mål men han avslutade återigen loppet fort och i finalen satt han fast på innerspåret med till synes gott om krafter kvar. Han möter några bra hästar nu också men det är lättare emot än vad det har varit på slutet och här tycker jag det ser upplagt ut för en klassisk spets och slut. Jag spikar i ett lopp där ett par hästar höjer sig över mängden.

6 Missle Hill har högst kapacitet i fältet men den forna elitlopps-femman har inte fått till det fullt ut på ett tag nu. Om han tävlar på topp är det här normalt sätt ett mycket lämpligt motstånd och det är bra träningsrapporter inför det här. Nu väljer man dessutom att testa honom med en amerikansk sulky, vilket var ett tag sen.

4 Antonio Trot var tapper som trea i samma lopp som Diamanten för två starter sedan efter att ha utmanat Don Fanucci Zet men krafterna tröt till slut den sista biten. Här får han troligen söka sig fram i dödens för att Diamanten inte ska stjäla loppet där framme och han kan mycket väl utmana från den positionen.

Min Vinnare: 2 Diamanten
Spets efter 500m: 2 Diamanten
Skrällen:
Rankingen A:2 B:6.4.5.11.7.1 C:1.9.8.10.12

GS75-7 2140m Auto
12 Kentucky River var fruktansvärt bra senast när han vann en V75-final i en förkrossande stil på 1.11.1 över distansen. Med den insatsen på näthinnan lär Per Nordström vara offensiv från ett tufft utgångsläge och om formen är intakt ska det vara en bra chans att kliva runt samtliga ekipage trots utgångsläget.

11 E.L Jetpack fick Jorma Kontio i sulkyn för första gången senast och när Jorma sitter upp bakom hästar som är lite tröga av sig brukar det ofta ge en väldigt bra effekt. Han stod för en topprestation och var bara bäst och även om det är tuffare emot nu känns han klart intressant med ett lopp i kroppen och en amerikansk sulky för första gången.

2 Power Doc har haft ett kortare uppehåll efter att ha varit två i Kungapokalen i början av maj bakom Francesco Zet och avslutningen han stod för var av bäst sort efter 10.7/800m.
Han höjer sig rejält när han får tävla utan skor på hovarna och det kommer han att göra nu också.

7 Indy Rock var fyra i Svenskt Travkriterium under fjolåret och dessutom tvåa i en Breeders Crown-final och att det finns mycket kapacitet inombord råder det inga tvivel om. Han har inte alls fått till det i årets tre starter som samtliga har slutat med galopp men man ska ha gjort vissa korrigeringar som man tror kommer falla väl ut och han har gått ett bra banjobb inför det här.

6 Mustang Racer och 10 Lee Harvey Bros får också plats på kupongen.

Min Vinnare:12 Kentucky River
Spets efter 500m: 2 Power Doc / 6 Mustang Racer
Skrällen: 11 E.L Jetpack
Rankingen A:12.11 B:2.7.6.10 C:1.9.4.8.5.3


Lycka till 
DrTrav 


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Årjäng 24/6

24 Juni 2022 - 02:43

Vi sparkar igång helgen med en V65 där Årjäng står som värd och omgången är dessutom kryddad med en jackpot på 3 miljoner kronor. Jag spelar med två spikar i omgången, 7 Tripsson Ö.K i V65-1 samt 6 Jetsun Dream i V65-4.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Årjäng 24/6
V65-1 7 Tripsson Ö.K
V65-2 2.3.4.6.8.9
V65-3 1.3.8.11
V65-4 6 Jetsun Dream
V65-5 1.3.5.6.10
V65-6 2.5.6.7.8.10

720 rader x 1 kr = 720kr (spelar för endast 6 rätt)

Lunch Dubbel Årjäng 24/6
LD-1 10 Infinitus
LD-2 5.6.7.8

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m Volt
Det är bara sju hästar till start i den inledande avdelningen som är ett kallblodslopp över tre volter och jag tror att det främst handlar om en duell mellan två hästar.
Jag väljer att ta ställning för 7 Tripsson Ö.K som har dokumenterad form och vann på en bra tid över kort distans hemma i Norge senast. Han startar förvisso med 40 meters tillägg men det är ett klart överkomligt motstånd och han är gynnad av ett litet fält. Cato Antonsen får vara offensiv från det här utgångsläget och prova framåt direkt och det borde vara en bra chans att runda samtliga ekipage.

Motbud
2 S.K’s Ariel startar i den främre volten och ska ha goda möjligheter att sitta i ledningen omgående. Han fick se sig slagen från den position senast men det var ett bra sällskap han var ute i och insatsen var klart bra. Det är en stark utmanare från ledningen och den sunda lösningen på loppet är att låsa loppet på två hästar.

5 Vollanfaks och 6 Nordy Fröy har båda kapacitet för att vinna den här typen av lopp om de löper upp till sitt kunnande men det var ett tag sen någon av dom presterade fullt ut och får endast ses som outsiders här.

Min Vinnare: 7 Tripsson Ö.K
Spets efter 500m: 2 S.K’s Ariel
Skrällen: 5 Vollanfaks
Rankingen A:7 B:2 C:5.6.4.1.2

V65-2 2140m Volt Monté
8 Randemar R.D möter ett lämpligt motstånd men han är orutinerad inom disciplinen och det är ett frågetecken för vart han står formmässigt för dagen. Det känns som en given tipsetta på sin kapacitet men utgången av loppet känns oviss och jag garderar.

4 Bravivvicimo var ute i ett försök till Diamantstoet senast och gjorde det väldigt bra som fyra i tuff konkurrens. Hon är ensamt sto i loppet och det är alltid tufft men hon har sett fin ut vid samtliga starter i år och hanterar hon bara monté, som hon provar på för första gången är hon en tidig utmanare.

6 Categorical vann ett montélopp i september i fjol och slog bland annat Fromheaven Idzarda den gången. Han har inte visat något extra på slutet men förhoppningsvis kan han tända till av att tävla under sadel igen och är han i samma författning som vid segern i fjol kan han mycket väl vinna det här.

2 Spinofhope L.B är väldigt osäker och måste först och främst komma iväg felfritt men han är snabb från start och är loppets troliga ledare. Hon fick endast se sig slagen av Ibelieveinamerica från den positionen för fyra starter sedan och håller hon sig i rätt gångart leder hon loppet länge.

Jag betalar även för 9 Ribaude som är härdad i tuffa sällskap samt 3 Benzema. ( 9 Ribaude Struken, 1 Global Steffo ersätter)

Min Vinnare: 8 Randemar R.D
Spets efter 500m: 2 Spinofhope L.B
Skrällen: 6 Categorical
Rankingen A:8.4 B:6.2.9.3 C:1.5

V65-3 1640m Volt
8 Basisten var segerlös under fjolåret men till den här säsongen verkar det ha lossnat rejält för honom och han har vunnit 4/5 lopp i år. Den senaste insatsen var mycket rejäl när han tillsammans med Svein Frost lämnade sina konkurrenter med många längder och kunde till slut plocka ner honom utvändigt.

3 Arja Oda avslutade bra som tvåa bakom Valle Rappa senast och står bra inne i det här loppet där det är fördel för ston som startar med tjugo meters försprång. Det är några bra hästar på tillägg men det är aldrig lätt att ta in tjugo meter över kort distans och kan hon gå en 27-tid måste hästarna hästarna på tillägg springa fort.

11 Svein Frost fick mer förtroende av spelarna än Basisten senast men han orkade inte stå emot Peter Grundmanns häst från ledningen då. Nu är distansen kortare och han känns mer gynnad av kort distans än Basisten och det kan mycket väl bli ombytta roller nu.

1 N.O Dröm är snabb från start och får ses som klar favorit till att sitta i ledningen. Sitter man i ledningen med tjugo meters försprång på flera av sina värsta motståndare är såklart mycket vunnet och hon kan leda det här hela vägen.

Min Vinnare: 8 Basisten
Spets efter 500m: 1 N.O Dröm
Skrällen: 3 Arja Oda
Rankingen A:8.3.11.1 B:9.2.5.12 C:10.6.7.4

V65-4 2140m Auto
6 Jetsun Dream tycker jag är omgångens bästa spik. Det är en mycket intressant häst som är under utveckling och han har dessutom sett väldigt fin ut vid årets två starter som båda har slutat med seger. Det bet riktigt bra när han gav sig iväg ute i spåren senast och han kunde vinna loppet förkrossande enkelt på
1.13.8 över distansen. Han är inte beroende av något speciellt scenario för att vinna den här typen av lopp och det bör vara en toppchans oavsett upplägg.

Motbud
2 Job American tycker jag är värst emot på förhand. Han var klen senast men han fick fel typ av lopp och jag tycker det är en häst som går som allra bäst i ledningen, vilket han visade när han vann sin årsdebut. Här ser det ut som goda möjligheter att nå ledningen igen och därifrån leder han loppet länge, men jag tror inte han orkar stå emot min spik till slut.

3 Bold Heuvelland är kapabel och skulle han få det att fungera kan han mycket väl vinna loppet men han har fyra raka galopper i raden och får först och främst fokusera på att gå felfritt nu.

Min Vinnare: 6 Jetsun Dream
Spets efter 500m: 2 Job American
Skrällen:
Rankingen A:6 B:2.3.5.7.10.4.8 C:11.12.1.9

V65-5 3140m Volt
10 Infinitus ska ha goda möjligheter att vinna det här stayer-loppet. Han vinner kanske inte så ofta numera men han är samtidigt matchad i tuffa sällskap och gör det bra mer eller mindre varje gång. Distansen ska inte vara något problem och över tre varv bör det bli svårt för hästarna på de främre volterna att stå emot honom till slut. LD-spik.

6 Bunch Of Budgies står ensam på springspår och sitter i ledningen omgående. Han har varit ute i stenhård konkurrens på slutet och går ner i klass till den här starten och från ledningen är det en tidig utmanare, även om distansen kanske är i det längsta laget.

1 Mäster Sauron tycker jag är spännande till låg spelprocent. Han har öppnat fort från spår 1 i volten tidigare och lyckas han ta rygg på Bunch Of Budgies kommer han få ett väldigt passande lopp på innerspåret.

5 Millmighty har visat prov på höga toppar men är minst sagt svårbedömd efter att ha varit ifrån tävlandet i närmare ett och ett halvt år. Han får ses som en outsider i sin comeback men det blir knappast något offensivt upplägg den här gången.

Det blev stumma ben för 3 Profintif senast efter en en väldigt offensiv styrning av Carl-Philip Lindblom som körde den gången. Han fick åtminstone är rejäl genomkörare i kroppen efter några månaders frånvaro och har han tagit det loppet på rätt sätt är han med långt fram nu.

Min Vinnare: 10 Infinitus
Spets efter 500m: 6 Bunch Of Budgies
Skrällen: 1 Mäster Sauron
Rankingen A:10.6 B:1.5.3 C:7.2.4.8.9

V65-6 1640m Auto
8 Beartime har visat att han kan avsluta ruskigt fort när han får rätt lopp och kan spara på sin speed. Hans senaste framträdande var i Sweden Cup där han lyckades ta sig till final och nu är motståndet inte av samma kaliber. Han är lite utlämnad från spår åtta men hittar bara André Eklundh ner någonstans ska han ses med god segerchans.

6 Hickothepoo har inte presterat på topp hittills i år men jag vill påminna om att det här är en häst som startade i elitloppet och som vann Finlandia Ajo under fjolåret. Han måste såklart höja sig men han har fått tre lopp i kroppen och det ser ut som att han skulle kunna bli lite bortglömd av spelarna den här gången.

7 Gretzky B.R orkade inte stå emot Lucifer Lane från ledningen över Åmåls korta upplopp och borde kanske ha vunnit det loppet. Nu har han fått ett spår långt ut på vingen och även om han är snabb från start blir det svårt att nå ledningen. Han räknas på sin kapacitet men han kan få ett tufft lopp från det här utgångsläget.

5 Ragazzo Da Sopra var det mycket surr om senast i samma lopp som Gretzky B.R men han galopperade tyvärr från start och fick sina chanser spolierade. Han ställde sig dock och såg fin ut mellan hästar därefter och fick ett välbehövligt lopp i kroppen. Han är ojämnt startsnabb men har öppnat riktigt fort vid ett par tillfällen och det hade varit spännande om han tog sig till ledningen.

2 Deep Pockets får också plats på kupongen. Han möter några bra hästar här och har inte vunnit lopp på länge men han är kvick iväg bakom bilen och kommer få ett bra lopp på innerspåret, kanske t.om. i ledningen.

Min Vinnare: 8 Beartime
Spets efter 500m: 2 Deep Pockets / 5 Ragazzo Da Sopra / 7 Gretzky B.R
Skrällen: 5 Ragazzo Da Sopra
Rankingen A:8.6.7.5 B:2 C:9.4.3.1

Lycka till 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Fler inlägg: