V75 torsdag 22/08

22 Augusti 2019 - 13:27

V75 Premium Week rullar vidare med V75 tävlingar ifrån Bjerke och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-1 på nummer 5 Riva Renn som kommer med två raka segrar. Hon tog hand om ledningen i ett tidigt skede senast och vann säkert till slut och hon kan öppna bra så jag tror att Stian Eilefsen söker sig framåt omgående och kan då bli släppt till ledningen och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårslagen här. Hon är bra nog att hon kan vinna loppet från dödens också om det skulle behövas.

Min andra spik kommer i V75-2 på nummer 10 Moe Tyr som om inte nådde Brenne Banker och Bråtnesfaks sist på Biri men gjorde det ändå bra som trea. Han har sex segrar i år på elva starter och går ner i klass här och med en offensiv Tom Erik Solberg i sulkyn här så tror jag han kan servera hästen en fin löpning och om det klaffar med positionerna här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

V75-1 5 Riva Renn
V75-2 10 Moe Tyr
V75-3 1,4,7
V75-4 4,11
V75-5 2,5
V75-6 Alla
V75-7 2,3,4,7,9,10,11,12,13

1188 rader x 0,50 = 594 kr

Dagens Dubbel
DD1: 4,5,9,12
DD2: 4 Troja Face

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med ett Stolopp över 2100 meter och jag har spikat nummer 5 Riva Renn som kommer med två raka segrar. Hon tog hand om ledningen i ett tidigt skede senast och vann säkert till slut och hon kan öppna bra så jag tror att Stian Eilefsen söker sig framåt omgående och kan då bli släppt till ledningen och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårslagen här. Hon är bra nog att hon kan vinna loppet från dödens också om det skulle behövas, vid gardering kan 4 Denali vara tänkbar. Hon är inte så snabb iväg men om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge så har hon en vass speed att tillgå och kan bli farlig över upploppet. Svein Ove Wassberg upp nu är intressant, 2 Divine Salt är startsnabb och kan få en fin löpning i den främre träffen men känns vassare över kortare distans och får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Riva Renn
Spets efter 500m: 5 Riva Renn
Skrällen: 9 E.Street
Ranking: A 5 B 4,2,1,3,9,10,7 C 8,12,6
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Ett Kallblodslopp över 2100 meter och jag har spikat nummer 10 Moe Tyr som inte nådde Brenne Banker och Bråtnesfaks sist på Biri men gjorde det ändå bra som trea. Han har sex segrar i år på elva starter och går ner i klass här och med en offensiv Tom Erik Solberg i sulkyn här så tror jag han kan servera hästen en fin löpning och om det klaffar med positionerna här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 9 Kos Odin som vi har sett i Sverige tidigare vara tänkbar. Han vann enkelt i sin näst senaste start på Romme och sist var han tvåa bakom Pyrmo i Bollnäs. Kan han komma igenom hyggligt från det här läget och kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han duga en bit mot det här gänget, 1 Frøyu Petter galopperade som tvåa senast in på upploppet och det var minst en andraplats som försvann i det läget och från ett bra utgångsläge här så kan han få en fin resa men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Moe Tyr
Spets efter 500m: 1 Frøyu Petter
Skrällen: 9 Kos Odin
Ranking: A 10 B 9,1,11,8,3,7 C 5,6,2,4
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Yarrah Bokos æresløp över 2100 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Kick Off Classic har gått i dödens två starter i rad och har gjort det bra båda gångerna. Det blir knappast någon ledning här men han kan få ett fint lopp på innerspår om inte kusken kan ta sig ut i andraspår fast oavsett så ska han räknas tidigt från ett trevligt utgångsläge, 4 Cash Okay har härdats mot tufft motstånd i Oslo Grand Prix och Åby Stora Pris under sommaren och han var även med i Norskt Mästerskap näst senast där han fastnade med en del sparade krafter. Nu hoppar Magnus Teien Gundersen upp bakom hästen och jag är inne på att han kan köra sig till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han blanda sig i segerstriden här, 7 Floris Baldwin har gjort bra lopp en längre tid utan att få vinna men om Kristian Malmin som kör hästen kan få bra draghjälp under slutvarvet här så har han en vass avslutning och fäller många hästar till slut.

Min Vinnare: 1 Kick Off Classic
Spets efter 500m: 4 Cash Okay
Skrällen: 4 Cash Okay
Ranking: A 1 B 4,7,11,12,10,5,9 C 6,3,2
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett Kallblodslopp över 3120 meter och jag har streckat två hästar, 11 Ulsrud Tea har hunnit bli 12 år och hon verkar fortfarande bli bättre och bättre. Hon vann Norskt Mästerskap för ston enkelt näst senast och det följde hon upp med att ta en lätt seger i den efterföljande starten. Hon har bara startat på distansen två gånger tidigare med en andraplats och en tredjeplats som resultat och här har hon 60 meters tillägg jämfört med hästarna på startvolten fast löser det sig med positionerna så kan hon bli svår att stå emot över upploppet, 4 Bråtnesfaks kommer med fin form fast han är inte att lita på men han gick starkt efter galopp näst senast och kan han få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka en bit här, vid ytterligare gardering kan 8 Will Prinsen som galopperade bort sig på Solvalla senast vara tänkbar och felfri nu så kan det vara en jätteskräll men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Ulsrud Tea
Spets efter 500m: 4 Bråtnesfaks
Skrällen: 4 Bråtnesfaks
Ranking: A 11,4 B 8,10,6,5,1 C 9,3,2,7
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
Ett lopp över 2100 meter och jag har streckat två hästar, 5 Abrakadabra var riktigt bra som trea efter ett lopp i dödens senast. Nu har han ett lopp i kroppen och jag tror att Erlend Rennesvik som kör hästen nu kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 2 Dan Mølgård kommer från en seger då han avslutade på ett bra vis och vann säkert. Han är ingen raket från start fast från det här läget sitter han bra till i andraspår direkt och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, vid ytterligare gardering kan 7 Gianluca B.R. som har ett chansartat utgångsläge vara tänkbar om Åsbjørn Tengsareid som kör hästen kan ge honom ett bra lopp men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Abrakadabra
Spets efter 500m: 5 Abrakadabra
Skrällen: 7 Gianluca B.R.
Ranking: A 5,2 B 7,10,1,12,4 C 6,11,9,3
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Silverdivisionen över 2100 meter och jag har streckat alla elva hästarna, 12 Madelen L.T.C. satt fast med rubbet kvar i EM för ston förra onsdagen på Solvalla där Uza Josselyn vann. Här har hon ett risigt utgångsläge men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen och om Eirik Höitomt som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutvarvet så kan hon blanda sig i segerstriden här, 9 Calina har inte fått det att stämma lika bra i år efter ett fint fjolår men om hon går felfritt här så kan hon bli att räkna med över upploppet, 5 Falcon Dragon är mycket kvick ut och jag tror han sitter i spets i ett tidigt skede och väl där så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 4 Captain Morgan vann på Solvalla förra veckan på ett bra vis men nu är det ett varv kortare distans och han är allra bäst över lite längre distanser men kan duga en bit här ändå.

Min Vinnare: 12 Madelen L.T.C.
Spets efter 500m: 5 Falcon Dragon
Skrällen: 5 Falcon Dragon
Ranking: A 12,9,5,4 B 1,2,3,8,6 C 11,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat nio hästar, 4 Troja Face kommer med två raka segrar och här tror jag att Åsbjørn Tengsareid kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 10 Red Bar fick en ganska så tuff löpning senast fast höll ändå godkänt. Den långa distansen klarar han och om det klaffar med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden här, 7 C Nu Gilbak ståtar med två raka vinster och han är van vid den långa distansen. Senast så kunde han köra sig till spets i ett tidigt skede men här är det helt andra förutsättningar med tillägg och det kan kosta mycket kraft att komma fram i position men han är bra nog att göra en del grovjobb om det skulle behövas, 2 Black Voice skrällde rejält vid vinsten näst senast. Här kan han få en fin smygare från ett trevligt utgångsläge och kan vara en rejäl överraskning på nytt.

Min Vinnare: 4 Troja Face
Spets efter 500m: 4 Troja Face
Skrällen: 2 Black Voice
Ranking: A 4 B 10,7,2,13,3,12,11,9 C 8,1,5,6,15,14
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V75 onsdag 21/08

21 Augusti 2019 - 14:20

Det är V75 tävlingar ifrån Jägersro ikväll med uttagningslopp till Svenskt Travderby och Derbystoet 2019 och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-5 på nummer 5 Attraversiamo som är förstahästen i det här loppet. Han var inte som bäst senast men vann ändå med tussarna oryckta från ledningen. Gången innan det så slog han svenskt rekord vid vinsten på Solvalla. Nu har man kollat upp hästen efter senast och har gjort ett par justeringar till den här starten. Det blir skor runt om denna gång meddelar Svante Båth och jag tror att han vinner det här loppet från dödens om det skulle behövas.

Min andra spik kommer i V75-7 på nummer 11 Staro McMillan som svepte till spets med varvet kvar senast och gick sedan undan till en lätt seger från den positionen. Han känns väldigt fin för dagen och håller toppform meddelar man från stallet och han är stark och med en fin löpning här så tror jag han visar sig vara starkast över upploppet. Det blir barfota fram den här gången och Erik Adielsson upp i stället för Steen Juul nu är intressant.

V75-1 1,2,8,10,11
V75-2 Alla
V75-3 1,3,5,8
V75-4 1,6,7,9
V75-5 5 Attraversiamo
V75-6 1,7
V75-7 11 Staro McMillan

1600 rader x 0,50 = 800 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,7
DD2: 11 Staro McMillan

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med ett Uttagningslopp - Svenskt Travderby 2019 över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 8 Campo Bahia vann Kungapokalen i maj senast och efter det har han enbart siktats mot Derbyt och har inte startat fast han gick ett väldigt fint banjobb på Jägersro för några veckor sedan. Här har han fått ett spår långt ut så jag tror att Conrad Lugauer tar det lugnt från start och när positionerna är intagna tror jag han sänder framåt och kan då bli släppt till ledningen och skulle så bli fallet så blir han svårslagen här men han har galopperat ett par gånger tidigare och som jättefavorit här vill jag ha med ett par hästar till, 11 Viking Brodde kan vara vinnaren om Campo Bahia gör bort sig även om han inte alls fungerade i SprinterMästaren senast. Han hade innan det gjort många starka prestationer och han var mycket duktig vid vinsten på Solvalla i slutet av maj och med en bra rygg att gå i under slutvarvet här så kan han bli farlig den sista biten och kan utmana om en framskjuten placering, 10 Sandsjöns Enzo kommer från en seger där han avgjorde på ett bra vis via 13 tempo sista varvet. Han har vunnit över den långa distansen tidigare och om den stora favoriten skulle hamna snett på det eller galoppera så kan han vara intressant här.

Min Vinnare: 8 Campo Bahia
Spets efter 500m: 8 Campo Bahia
Skrällen: 10 Sandsjöns Enzo
Ranking: A 8 B 11,10,2,1 C 6,4,5,7,9
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Ett Uttagningslopp - Svenskt Travderby 2019 över 2640 meter och jag har streckat alla tio hästarna, 10 Betting Gangster var jättefin vid vinsten i årsdebuten men det finns en del frågetecken kring hästens form då han varit struken inför en tilltänkt start och vid den senaste starten så blev det galopp direkt men han har bra kapacitet och felfri här så fäller han många hästar till slut om Rikard N Skoglund som kör hästen kan servera honom en fin löpning, 2 Ad Hoc fick perfekta förutsättningar med god chans att komma till spets i ett tidigt skede och väl i den positionen så kan han bli svårfångad om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det vankas dessutom intressanta ändringar i form av rycktussar samt blinkers och troligen barfota runt om för första gången, 5 Night Brodde har inte startat sedan början av maj men har jobbat på bra inför det här meddelar man från stallet. Han kan öppna bra så jag tror att Conrad Lugauer laddar iväg för att komma ner i en vettig position och med en fin resa här så kan han duga en bit mot det här gänget. Eventuellt barfota runt om nu, 1 Kennedy har innerspår här men han är inte speciellt startsnabb och får svårt att hålla ledningen men med en vilsam löpning så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut. Det kan bli helstängt huvudlag för första gången för att han ska bli lite rappare från start nu.

Min Vinnare: 10 Betting Gangster
Spets efter 500m: 2 Ad Hoc
Skrällen: 1 Kennedy
Ranking: A 10,2 B 5,1,3,4,9,8 C 7,6
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Ett Uttagningslopp - Svenskt Travderby 2019 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Global Welcome har vunnit 13 av sina 17 starter hittills. Han tog en överlägsen seger i årsdebuten och gången efter det så fastnade han med rubbet sparat och fick nöja sig med sjätteplatsen bakom vinnande Cab Lane. Han är snabb iväg och här tror jag att Erik Adielsson som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede och om det inte kostar alltför mycket kraft att nå spets så säljer han sig dyrt från den positionen, 3 Magic Cash var riktigt bra i våras och startade i Harper Hanovers lopp på Solvalla i den senaste starten fast var då inte alls att känna igen utan slutade oplacerad så formen är ett frågetecken men den långa distansen är en plusfaktor då han är stark och har han en bra dag så kan han bli att räkna med här, 8 Alone har ett risigt utgångsläge men han var riktigt bra som trea bakom Cab Lane efter att ha travat en stor del av loppet i dödens senast. Nu hoppar Örjan Kihlström upp i vagnen igen och om det löser sig med positionerna så kan det räcka långt här, 1 Moneykeeper var duktig vid vinsten i den senaste starten. Han blir troligen över från start men om en lucka skulle uppstå så kan han ställa till med en rejäl överraskning. Balans och utrustning blir så optimal som möjligt med barfota runt om samt can't see back på vänster sida och jänkarvagn rapporterar André Eklundh.

Min Vinnare: 5 Global Welcome
Spets efter 500m: 5 Global Welcome
Skrällen: 1 Moneykeeper
Ranking: A 5 B 3,8,1,4,6,10,2 C 9,11,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett Uttagningslopp Derbystoet 2019 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Fantasia Sisu har gått mycket bra på slutet och utvecklats rejält. Hon avslutade mycket bra fram till seger i försöket till StoChampionatet näst senast. I finalen sedan så flög hon fram över upploppet efter en sen lucka fram till fjärdeplatsen bakom vinnande Activated. Kan Robert Bergh slinka igenom rätt så vettigt här och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut och ska räknas tidigt här, 7 Zeta Kronos tog ner sitt motstånd efter en bra avslutning näst senast. Senast så fastnade hon med krafter kvar i finalen av StoChampionatet men om Björn Goop som kör hästen kan servera henne en fin resa så kan hon bli att räkna med här, 6 Aleppo Pine gick en bra avslutning via 08,9 sista 400 meterna fram till andraplatsen bakom vinnande Staro Miami när hon tävlade barfota runt om och i jänkarvagn för andra gången senast. Det blir troligen samma den här gången och då hon är kvick ut så tror jag Örjan Kihlström laddar mot spets och skulle hon få bestämma en del i täten så kan det vara läge för årets första seger, 1 Ilydia Boko kommer med en färsk seger i raden och hon har vunnit fyra utav fem tidigare starter på Jägersro och hon har aldrig varit varit sämre än tvåa på den banan. Här har hon innerspår och kan få en fin löpning i den främre träffen och första gången med rycktussar nu är intressant.

Min Vinnare: 9 Fantasia Sisu
Spets efter 500m: 6 Aleppo Pine
Skrällen: 3 Miss Silver
Ranking: A 9,7 B 6,1,3,5,4 C 2,8,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
Ett Uttagningslopp - Svenskt Travderby 2019 över 2640 meter och jag har spikat nummer 5 Attraversiamo som är förstahästen i det här loppet. Han var inte som bäst senast men vann ändå med tussarna oryckta från ledningen. Gången innan det så slog han svenskt rekord på Solvalla. Nu har man kollat upp hästen efter senast och har gjort ett par justeringar till den här starten. Det blir skor runt om denna gång meddelar Svante Båth och jag tror att han vinner det här loppet från dödens om det inte skulle bli spets här, vid gardering kan 2 Cab Lane som har gjort två starter i år och har vunnit båda dessa vara tänkbar om Jorma Kontio skulle få bestämma i spets här men det är heller inte omöjligt att han släpper om min spik skulle komma tidigt och skulle då kunna lifta med till en final i rygg på tipsettan, 3 Dali Pagadi kommer från två raka segrar i betydligt enklare gäng än detta. Han har ett trevligt spår här och kan få ett bra lopp i den främre träffen men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Attraversiamo
Spets efter 500m: 2 Cab Lane
Skrällen: 3 Dali Pagadi
Ranking: A 5 B 2,3,9,8,7 C 1,10,6,4
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Ett Uttagningslopp - Svenskt Travderby 2019 över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 7 Inti Boko spurtade hem Kriteriet ifjol och avslutade fjolåret med att bli tvåa i Breeders' Crown finalen. I årsdebuten som var så sent som i mitten på juli så krånglade han innan start och tappade mycket mark men kördes runt i 12,9 sista 2400 meterna. Med den genomköraren i kroppen nu så tror jag på en förbättrad insats här och felfri nu så kan han bli att räkna med här. Nu hoppar Björn Goop upp i vagnen för första gången och med en fin resa här så kan han blanda sig i segerstriden, 1 Marcello Wibb var ute i Klass I-finalen på Åby senast. Då tog han hand om ledningen initialt och släppte sedan och efter en snäll invändig resa höll han mest farten på open stretchen och fick nöja sig med femteplatsen bakom vinnande Short In Cash. Nu har han innerspår och han kan han öppna rätt så vettigt så det kan bära av till ledningen och i spets har hästen vunnit tre segrar på fyra försök och skulle han få trolla bort en del av loppet i ledningen så kan han rinna undan till seger, vid ytterligare gardering kan 6 Avant Garde som inledde året i bästa stil med seger men efter det har han inte fått till det och har nu två raka galopper i raden vara tänkbar här om han skulle hålla ordning på benen och om Robert Bergh kan servera hästen ett bra lopp.

Min Vinnare: 7 Inti Boko
Spets efter 500m: 1 Marcello Wibb
Skrällen: 10 Global Winner
Ranking: A 7,1 B 6,10,2,3,8,4,9 C 5,11
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Uttagningslopp - Svenskt Travderby 2019 över 2640 meter och jag har spikat nummer 11 Staro McMillan som svepte till spets med varvet kvar senast och gick sedan undan till en lätt seger från den positionen. Han känns väldigt fin för dagen och håller toppform meddelar man från stallet och han är stark och med en fin löpning här så tror jag han visar sig vara starkast över upploppet. Det blir barfota fram den här gången och Erik Adielsson upp i stället för Steen Juul är intressant, vid gardering kan 10 Forfantone Am som blir allt bättre och när han kördes barfota runt om och i bike för första gången senast så blev han fast i ryggen på ledande och vinnande Cab Lane med sparade krafter. Kan Örjan Kihlström hitta en bra rygg att gå i här så kan han vara långt framme, 8 Pinto Bob överraskade rejält i SprinterMästaren där han vann ett försök och blev sedan tvåa i finalen bakom vinnande Tae Kwon Deo. Det följde han upp med en säker seger i Eskilstuna när han spurtade ner sitt motstånd via 10,5 sista varvet. Här har han ett risigt läge men om det löser sig med positionerna så kan han duga en bit här.

Min Vinnare: 11 Staro McMillan
Spets efter 500m: 7 Ike Schermer
Skrällen: 2 Adde S.H.
Ranking: A 11 B 10,8,7,6,2,1,3 C 9,5,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V64 tisdag 20/08

20 Augusti 2019 - 13:35

Det är V64 tävlingar ifrån Solvalla ikväll och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 14 Wingmaster som satt i andra ytter senast och när körande Kim Eriksson kastade loss med 700 meter kvar så gick det fort och han fullföljde starkt i spåren och var inte så långt efter vinnande Adi Gallia. Han har bara vunnit ett lopp tidigare men från springspår på tilläggsvolten här så tror jag han kan komma iväg rätt så vettigt och han är stark och och den långa distansen här är inga bekymmer och med en bra rygg att gå i under slutrundan så tror jag han blir svårstoppad. Två strykningar underlättar att det inte blir lika många hästar att runda också.

V64-1 2,4,6,8
V64-2 5,6,9,11,12
V64-3 2,5,6,10,11
V64-4 3,4,6
V64-5 1,3
V64-6 14 Wingmaster

600 rader x 1 = 600 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 1,3
DD2: 14 Wingmaster

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Grevin Sisu kommer med fin form och han drog upp spurten sista 800 meterna senast och gjorde det bra som tvåa bakom vinnande Arnie Express då. Han är inte snabb den första biten men från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en bra löpning i andraspår och han ska räknas tidigt här, 4 Gulfstream As har inte varit i närheten av förlust i sina tre starter hittills. Han återkom efter ett par månaders frånvaro senast och han fick då ett lopp i vinnarhålet och när luckan uppstod så sköt han till vasst och avgjorde på ett bra vis. Här tror jag att Conrad Lugauer som kör hästen skickar hästen till ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan det bli en ny seger, 6 Kick The Dust Ås plockade tre raka segrar i maj-juni och gav ett fint intryck då. Han kan öppna rätt så vettigt och om Johan Untersteiner som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 8 Eagle Hall har varit ute mot riktigt tuffa motståndare på slutet men har gjort det okej. Här har Bold Eagle-sonen ett risigt utgångsläge men om det klaffar med positionerna och Markus B Svedberg som kör hästen kan bli fint framdragen under slutvarvet så kan han bli farlig den sista biten och är då intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 2 Grevin Sisu
Spets efter 500m: 4 Gulfstream Am
Skrällen: 8 Eagle Hall
Ranking: A 2,4 B 6,8,1,10,3,7 C 5,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Global At Work har bara gjort en start hittills men imponerade då när hon kördes till spets i ett tidigt skede och gick sedan undan till seger från den positionen. Här har hon ett knivigt spår i volten fast en strykning av nummer 3 Jilla May underlättar och om hon kan kliva iväg rätt så vettigt så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och kan då bli att räkna med här även om det är lite tuffare motstånd nu, 12 Lady Nadine vann i comebacken näst senast och det följde hon upp med en tredjeplats bakom vinnande Timotejs Godis från spets gången efter det. Nu möter hon ett överkomligt motstånd och felfri här så kan hon bli svår att stå emot över upploppet, 6 Oui Cherie har inte visat så mycket men springspår i kombination med Erik Adielsson i vagnen brukar betyda en bra start och kan hon nå ledningen utan någon större strid så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 5 Global At Work
Spets efter 500m: 6 Oui Cherie
Skrällen: 6 Oui Cherie
Ranking: A 5,12 B 6,11,9,2,7,1 C 13,8,4,10,14
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Uttagningslopp till K.G. Bertmarks Minne 2019 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 6 U.R.Amazing kommer från en seger när han kördes till ledningen efter ett knappt halvvarv och gick sedan undan till seger från den positionen via 12 tempo sista varvet. Kan Sarah Kube som kör hästen den här gången hitta ner i ett vettigt slagläge och eventuellt ledningen så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 2 Zaragoza höll bra till andraplatsen bakom vinnande Hossiana Boko senast. Här har han ett bra läge och om Annsofie Bergfelt som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han duga en bit mot det här gänget, 5 Minnestads Ecuador gör sin första start i ny regi för Stefan P Pettersson här. Det var ett tag sedan det senaste framträdandet men från ett trevligt spår här så kan han få ett bra lopp och kan då bli att räkna med direkt i comebacken, 10 Harvey har varit ute mot V75-motstånd i varje start på slutet. Det blev en andraplats bakom vinnande Andre Ward senast och med en bra rygg att gå i under slutvarvet här så kan det vara läge för en seger, 11 Sethmikael Blanche kan vara en trevlig skräll som kan bli farlig med ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 6 U.R.Amazing
Spets efter 500m: 6 U.R.Amazing
Skrällen: 11 Sethmikael Blanche
Ranking: A 6,2 B 5,10,11,7,8,1,9 C 3,4,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Easy Cash har inlett karriären lovande med två segrar och en andraplats på tre starter hittills. Han är kvick den första biten och om Jörgen Westholm som kör hästen kan hitta till ledningen i ett tidigt skede så kan han bli svårfångad om han skulle få bestämma en del där framme i täten, 6 Gardner Shaw vann efter att ha gjort en del grovjobb näst senast och gången efter det så fullföljde han godkänt till tredjeplatsen i samma lopp som tipsettan blev tvåa i senast. Kan Oskar J Andersson servera hästen en bra löpning här så kan göra sig gällande över upploppet här, 3 Gargamel Sisu har tagit sin hittills enda seger från spets så Jorma Kontio gör säkert ett försök att komma till spets här men jag tror det kan bli vinnarhålet istället fast skulle en lucka uppenbara sig till slut så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 4 Easy Cash
Spets efter 500m: 4 Easy Cash
Skrällen: 6 Gardner Shaw
Ranking: A 4,6,3 B 11,9,2,1,12,10 C 7,8,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 1 Virgina Grif har varit framgångsrik vid sina starter i Sverige och även om det inte blivit någon vinst på slutet så har insatserna varit bra. Hon fick trava utvändigt om Double Exposure näst senast och fullföljde bra till tredjeplatsen. Senast så spurtade hon klart bra bakom vinnande Baron Gift och här kliver hon ner rejält i klass. Örjan Kihlström ersätter Alessandro Gocciadoro den här gången och då hon är kvick iväg så tror jag hon sitter i spets omgående och om hon skulle få trolla bort en del av loppet i täten så kan hon rinna undan till seger, 3 Aron Palema fick aldrig fritt och gick i mål med sparade krafter i ett lopp som vanns av Mr Lindy senast. Han är snabb den första biten och trivs i ledningen och skulle han ta sig förbi tipsettan i starten så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen här men det kan lika gärna bli en lugn dödens men han är bra nog att göra en del grovjobb och han ska räknas tidigt här, vid ytterligare gardering kan 9 Dartagnan Sisu som gör debut i ny regi för Hans R Strömberg här vara tänkbar men det är första starten sedan januari så det kan nog saknas en del till toppformen och då tror jag inte han räcker till seger här.

Min Vinnare: 1 Virginia Grif
Spets efter 500m: 1 Virgina Grif
Skrällen: 9 Dartagnan Sisu
Ranking: A 1,3 B 9,5,7 C 4,6,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 14 Wingmaster som satt i andra ytter senast och när körande Kim Eriksson kastade loss med 700 meter kvar så gick det fort och han fullföljde starkt i spåren och var inte så långt efter vinnande Adi Gallia. Han har bara vunnit ett lopp tidigare men från springspår på tilläggsvolten här så tror jag han kan komma iväg rätt så vettigt och han är stark och och den långa distansen här är inga bekymmer och med en bra rygg att gå i under slutrundan så tror jag han blir svårstoppad här, vid gardering kan 5 Exclusive Fire som var duktig vid vinsten i näst senaste starten när han vann från spets vara tänkbar men han är inte att lita på och från det här spåret i volten kan han lika gärna vara borta direkt även om en strykning av nummer 4 Howard T. gör att det finns mer plats i volten, 12 Liam Dana hade två raka segrar innan han senast slutade oplacerad i ett V75 lopp på Rättvik. Kan Jörgen Westholm ge hästen en bra löpning här så fäller han många hästar den sista biten och kan då vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 14 Wingmaster
Spets efter 500m: 5 Exclusive Fire
Skrällen: 15 Ricke
Ranking: A 14 B 5,12,15,11,2 C 9,6,7,3,1,13,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V64 måndag 19/08

19 Augusti 2019 - 12:39

Det är V64 tävlingar ifrån Eskilstuna ikväll och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-3 på nummer 1 Tracy's Princess som är orutinerad och endast har gjort tre starter hittills. I den senaste starten så kom karriärens första seger när hon tog hand om ledningen från spår två i volten och trots en del press under vägen så gick hon undan till vinst via 15,5 sista 800 meterna. Här tror jag det är bra chans till ledning igen och kort distans är nog ingen nackdel och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag hon jag hon kan ta en ny seger här.

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 2 Maximus M.M. som som har härdats i V75-konkurrens i stort sett hela året och gjort det fullt godkänt. Nu går han ner rätt rejält i klass till den här starten och då han är startsnabb så tror jag han tar spets smärtfritt och sedan ser jag inte någon motståndare som kommer trycka upp tempot och då tror jag han rinner undan till seger över den korta distansen här.

V64-1 2,4,7,10,11
V64-2 2,3,6,7,10,14
V64-3 1 Tracy's Princess
V64-4 1,2,3,4,7
V64-5 2,4,7,10
V64-6 2 Maximus M.M.

600 rader x 1 = 600 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 2,4,7,10
DD2: 2 Maximus M.M.

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Bear Victory travade en stor del av loppet i dödens senast och via 11 tempo sista 800 meterna avgjorde hon till en knapp seger. Hon trivs bra med Torbjörn Jansson i vagnen och om hon slipper att göra alltför mycket grovjobb här så kan det räcka till en framskjuten placering på nytt, 7 Kyrkebys Rut kördes till ledningen och fick bestämma och gick sedan undan till seger över sprinterdistans i Visby senast. Här har hon springspår och kan nå ledningen igen och om så skulle bli fallet så kan hon leda loppet länge och hon ska räknas tidigt här, 4 Euskara återkommer efter lång tävlingsfrånvaro på svensk mark efter att ha tävlat i Frankrike ifjol. Lång distans är passande och trots avsaknaden av lopp i kroppen så kan hon bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 2 Bear Victory
Spets efter 500m: 7 Kyrkebys Rut
Skrällen: 11 Lukas Bris
Ranking: A 2,7 B 4,11,10,1,3,5,6,8 C 12,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Montélopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 7 Lövdala Principito gjorde en mycket övertygande start under sadel näst senast när det blev en överlägsen seger tillsammans med Emilia Leo på ryggen. Gången efter det startade han i ett sulkylopp över lång distans och höll då farten godkänt men var utan chans på segern. Med en liknande prestation som näst senast så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 10 Butterfly Ima gick undan till en säker seger i ett billigt lopp för tre starter sedan. Här gör hon debut i montédisciplinen men tillsammans med duktiga Sofia Adolfsson som sitter upp på hästen så kan det bli en framskjuten placering om det klaffar med positionerna, 14 Roadscanner trivs ypperligt under sadel och trots ett tufft läge här så kan han bli farlig över upploppet, 2 Famiglia Am har endast en seger i karriären men startar nu för första gången i monté och från ett trevligt utgångsläge här så kan det bli tidig ledning och till en låg procent på spelet så kan hon vara intressant.

Min Vinnare: 7 Lövdala Principito
Spets efter 500m: 2 Famiglia Am
Skrällen: 6 Sete
Ranking: A 7 B 10,14,2,3,6,8,12,13 C 9,11,5,4,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Tracy's Princess som är orutinerad och endast har gjort tre starter hittills. I den senaste starten så kom karriärens första seger när hon tog hand om ledningen från spår två i volten och trots en del press under vägen så gick hon undan till vinst via 15,5 sista 800 meterna. Här tror jag det är bra chans till ledning igen och kort distans är nog ingen nackdel och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag hon jag hon kan ta en ny seger här, vid gardering kan 11 Emoko som vann från ledningen i sin näst senaste start vara tänkbar. Med en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han bli farlig om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen men han får ses främst som ett platsbud, 7 Italiano Boko är ännu segerlös men om Örjan Kihlström kan få en bra start från springspåret här så kanske han kan hitta ner i ett vettigt slagläge och kan då vara långt framme här.

Min Vinnare: 1 Tracy's Princess
Spets efter 500m: 1 Tracy's Princess
Skrällen: 4 Hereicome
Ranking: A 1 B 11,7,4 C 3,9,12,10,2,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Flavienne Lascaux inledde året i bästa stil med två raka spetssegrar men i den tre efterföljande starterna har hon inte varit lika framgångsrik. Från ett trevligt utgångsläge och med en offensiv Jorma Kontio i vagnen är det inte omöjligt att det kan bli tidig ledning på nytt och skulle så bli fallet så kan hon bli svårfångad, 1 I Am Rapida tog ledningen på Mantorp näst senast och höll undan till en säker seger. Här har hon innerspår bakom bilen men om Torbjörn Jansson som kör hästen kan få en bra start så kan hon få en fin resa i den främre träffen och hon ska räknas tidigt här, 2 Frequency Am kommer med mycket fin form. Hon var senast ute i försök och final på Gävle. I försöket så spurtade hon vasst från kön till seger och i finalen så tog hon hand om ledningen men fick se sig besegrad kort före mål av Moschino Degato då. Här sitter hon bra till omgående och kan göra sig gällande på nytt, 4 Fikonia Am har gjort bort sig med två raka galopper men felfri nu så kan hon duga en bit mot det här gänget. Kim Eriksson upp nu är intressant, 7 Lilly Palema gjorde årsdebut efter lång frånvaro senast. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och med lite klaff här så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 3 Flavienne Lascaux
Spets efter 500m: 3 Flavienne Lascaux
Skrällen: 7 Lilly Palema
Ranking: A 3,1 B 2,4,7,9,12,5 C 10,8,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Puccy Italia var duktig vid seger på Vaggeryd för tre starter sedan och har även efter det svarat för bra prestationer även om det inte har räckt till vinster. Nu har han fått ett bättre utgångsläge och då han trivs bäst på innerspår så tror jag att Henna Halme laddar mot spets här men det är inte säkert att det blir ledningen men oavsett så ska han räknas tidigt här, 7 Sign Me Up Too är van vid hårt motstånd och är rätt startsnabb så om Emilia Leo kommer fram och ställer frågan tidigt så kan han bli släppt till ledningen men annars är hästen bra nog att vinna även den tunga vägen i dödens om det skulle behövas, 2 El Fitzgerald vann på Vermo i början av maj men har efter det inte riktigt fått till det men här har hon ett bra spår och hon kan få en bra löpning och kan då utmana om en framskjuten placering igen, 10 Highspirit har mest ägnat sig åt galopper på sistone men har hög kapacitet och felfri här så kan han bli farlig även om han är bäst i den främre träffen men med överpace på loppet så kan det vara en trevlig skräll.

Min Vinnare: 4 Puccy Italia
Spets efter 500m: 4 Puccy Italia
Skrällen: 10 Highspirit
Ranking: A 4,7 B 2,10,8,9 C 1,5,6,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 2 Maximus M.M. som har härdats i V75-konkurrens i stort sett hela året och gjort det fullt godkänt. Nu går han ner rätt rejält i klass till den här starten och då han är startsnabb så tror jag han tar spets smärtfritt och sedan ser jag inte någon motståndare som kommer trycka upp tempot och då tror jag han rinner undan till seger över den korta distansen här, vid gardering kan 5 Showman Brodde som har gjort tre starter för Petter Lundberg efter en väldigt lång frånvaro från tävlingsbanorna vara tänkbar. Han är rätt kvick den första biten och skulle han ta sig förbi min spik i startögonblicket så kan han duga en bit här, 3 K.S.Cascade kan avsluta vasst om han får spara speeden fram till upploppet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Maximus M.M.
Spets efter 500m: 2 Maximus M.M.
Skrällen: 3 K.S.Cascade
Ranking: A 2 B 5,3,1,6,12,4,8,7 C 11,10,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

GS75 söndag 18/08

18 Augusti 2019 - 10:48

Det är Grand Slam 75 tävlingar ifrån Tingsryds milebana i eftermiddag med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-2 på nummer 5 Durello som har startat sex gånger tidigare och har aldrig varit sämre än fyra. Nu återkommer han för sin första start sedan i februari fast Joakim Lövgren brukar ha sina hästar väl förberedda och han är fortsatt kvar i en låg klass. Här är det första starten som valack och även om det knappast är tal om toppform så tror jag han har bra chans att ta en ny seger här. Eventuellt första barfota runt om är intressant.

Min andra spik kommer i GS75-3 på nummer 4 Thriller N.P. som inte klarade fjärdespåret i volten senast utan galopperade och tappade mycket mark. Han gjorde sedan en bra upphämtning till femteplatsen bakom vinnande Smevikens Cruiser och hade troligen varit långt framme felfri. Den här gången är det autostart över lång distans och i ett litet fält här så tror jag han kan glida till ledningen i ett tidigt skede och om han skulle få bestämma som han vill i spets så tror jag han blir svårslagen här.

GS75-1 1,2,3,5,6,11,12
GS75-2 5 Durello
GS75-3 4 Thriller N.P.
GS75-4 3,5
GS75-5 3,4,7
GS75-6 2,6,10
GS75-7 2,3,4,5

504 rader x 1 = 504 kr

Dagens Dubbel
DD1: 6 Speedy Foxy Vicane
DD2: 2,3,4,5

4 rader x 50 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 1609 meter och jag har streckat sju hästar, 6 It's Time är kvick den första biten så jag tror att Stefan Persson har siktet inställt på ledningen här och om han skulle ta sig till spets utan någon större strid så kan han bli svårfångad från den positionen och han ska räknas tidigt här, 1 Nordmann har radat upp tre raka andraplatser i sin nya regi för Peter Untersteiner. Det blir tufft att hålla upp ledningen men om han skulle hitta loss i god tid före målgång så kan det vara läge för en seger, 11 Vertigo N.P. står illa till här men vann ifrån samma spår senast fast då var det ett halvvarv längre distans. Med en bra rygg att gå i och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan det räcka långt här, 2 Hennesy Boko har ett lopp i kroppen efter ett par månader frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han kan öppna bra och kan få en fin löpning i den främre träffen och kan blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 6 It's Time
Spets efter 500m: 6 It's Time
Skrällen: 12 Jopi
Ranking: A 6,1 B 11,2,3,5,12 C 8,4,10,7,9
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-2
Ett lopp över 1609 meter och jag har spikat nummer 5 Durello som har startat sex gånger tidigare och har aldrig varit sämre än fyra. Nu återkommer han för sin första start sedan i februari fast Joakim Lövgren brukar ha sina hästar väl förberedda och han är fortsatt kvar i en låg klass. Här är det första starten som valack och även om det knappast är tal om toppform så tror jag han har bra chans att ta en ny seger här. Eventuellt första barfota runt om är intressant, vid gardering kan 4 Galant Sisu som är kvick iväg och kanske kan nå ledningen i ett tidigt skede vara tänkbar om så skulle bli fallet och hon slipper att utstå alltför hård press i den positionen, 7 Daydream La Marc har svårt att hålla sig i rätt gångart och har ännu aldrig vunnit lopp fast hon skötte sig senast och efter en dryg inledning av loppet så höll hon godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Tengil Face. Felfri nu så kan hon duga en bit mot det här gänget om Kim Eriksson kan ge henne ett bra lopp men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Durello
Spets efter 500m: 4 Galant Sisu
Skrällen: 7 Daydream La Marc
Ranking: A 5 B 4,7,6,3,10,8 C 12,1,11,9,2
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-3
Stayermästaren över 3218 meter och jag har spikat nummer 4 Thriller N.P. som inte klarade fjärdespåret i volten senast utan galopperade och tappade mycket mark. Han gjorde sedan en bra upphämtning till femteplatsen bakom vinnande Smevikens Cruiser och hade troligen varit långt framme felfri. Den här gången är det autostart över lång distans och i ett litet fält här så tror jag han kan glida till ledningen i ett tidigt skede och om han skulle få bestämma som han vill i spets så tror jag han blir svårslagen här, vid gardering kan 7 Breidabliks Cognac som inte har fått till det på ett tag men har hög grundkapacitet vara tänkbar. Conrad Lugauer låter väldigt uppåt och i ett litet fält här så kan han göra sig gällande över upploppet, 6 Zio Tom Jet är ojämn men har varit ute mot tufft motstånd och om han får smyga med och spara sin speed fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Thriller N.P.
Spets efter 500m: 4 Thriller N.P.
Skrällen: 6 Zio Tom Jet
Ranking: A 4 B 7,6,1,3,2,5
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-4
Ett lopp över 1609 meter och jag har streckat två hästar, 5 Corleone D.K. har gjort tre starter för Veijo Heiskanen och tog senast den första segern i den nya regin efter att via dödens ha övertagit ledningen efter 450 meter. Nu är det sprinterdistans och då han inte är den snabbaste från start så föreligger det en klar risk att han får göra en del grovjobb här men oavsett så ska han räknas tidigt, 3 Leica Håleryd gick en bra avslutning till andraplatsen bakom vinnande Crazymonsterheart senast. Han kan öppna rätt så vettigt så det är inte otänkbart att Peter Untersteiner som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, vid ytterligare gardering kan 1 Glowbull Fusion som höll godkänt till andraplatsen bakom tipsettan senast vara tänkbar om Carl Johan Jepson kan servera honom en bra löpning men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Corleone D.K.
Spets efter 500m: 3 Leica Håleryd
Skrällen: 1 Glowbull Fusion
Ranking: A 5,3 B 1,10,4,6,11 C 2,8,12,7,9
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-5
Ett Stolopp över 1609 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Veravia As spurtade vasst till en fin seger i ett billigt gäng för tre starter sedan och hon har gått bra även efteråt. Hon kan öppna bra vid laddning så om Carl Johan Jepson kan slinka ner i ett vettigt slagläge här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 4 Spring Alone är snabb ut och jag tror hon tar hand om ledningen och om hon kan hålla sig lugn i den positionen så kan det räcka långt här. Samtliga tre tidigare segrar är tagna från spets så det troliga är att hon körs i den positionen om hon kommer dit, 3 Miss Pastis har övertygat vid två raka segrar. Näst senast så vann hon med galopp och gången efter det gick hon en stark slutrunda i spåren. Felfri nu från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 7 Veravia As
Spets efter 500m: 4 Spring Alone
Skrällen: 5 Verona Brodda
Ranking: A 7 B 4,3,11,6,5,1,2 C 9,10,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-6
Ett lopp över 1609 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Speedy Foxy Vicane gick en bra avslutning via 09,3 sista 700 meterna fram till andraplatsen bakom Double Exposure i Stoeliten senast. Nu möter hon hingstar och valacker också men hon har en härlig speed och om Kim Eriksson kan hitta en bra rygg att gå i under slutdelen av loppet så fäller hon många hästar till slut, 10 Tango Negro kommer med fin form. Han tog ledningen och fick tuff press och släppte efter ett halvvarv till Coktail Fortuna och gick sedan bra på open stretchen till andrapriset bakom vinnande Jairo senast. Med överpace på loppet så är han inte borta här, 2 Food Money har varit positiv på slutet. Han höll starkt utvändigt ledande Star Advisor Joli senast och var inte så stort slagen. Han är en av flera som kan öppna fort och får han spets här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 6 Speedy Foxy Vicane
Spets efter 500m: 2 Food Money
Skrällen: 10 Tango Negro
Ranking: A 6 B 10,2,3,9,4,1,5 C 12,7,8
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-7
Vi avslutar GS75 med STL Bronsdivisionen, Försök 3 i Meeting 6 över 1609 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Illuminati var senast ute i långloppet Malmö Stads Pris under Hugo Åbergs-kvällen och galopperade då bort en klar seger kort före mål. Nu är det kort distans istället men är han lika bra som senast så kan han bli farlig över upploppet och ska räknas tidigt här. Eventuellt första jänkarvagn kan vara spännande, 2 Niky Flax fick en tuff resa senast och fick se sig nerspeedad av en smygkörd Wild Love och fick nöja sig med andrapriset. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan blanda sig i segerstriden här, 3 Randemar R.D. galopperade senast men är van vid tufft motstånd och gick bra som tvåa i Klass I finalen bakom en överlägsen Zalie Gar gången innan det och om Peter Untersteiner kan servera hästen en fin löpning så kan han duga en bit mot det här gänget, 4 Gento höll godkänt till tredjepriset i ett lopp som vanns av Sanda Love senast. Han kan öppna rätt så vettigt och skulle ledningen nås utan någon större strid så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 5 Illuminati
Spets efter 500m: 4 Gento
Skrällen: 10 Cobbys Olifant
Ranking: A 5,2 B 3,4,10,6,8,7 C 1,9,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Fler inlägg: