DD Tips Östersund Måndag 6/4

6 April 2020 - 13:11

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll i Östersund och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Östersund Måndag 6/4
DD1: 5,7
DD2: 3,7,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
5 Ohio U.B. gjorde det bra när han plockade ner sitt motstånd till seger från dödens senast. Han kan öppna bra så här tror jag att han kan nå ledningen och skulle så bli fallet så är det hästen att slå. Skulle det vankas svar invändigt så kan han vinna det här loppet från utvändig position också om det skulle behövas.

7 Ryjet gör comeback efter lång frånvaro så det kan saknas lopp i kroppen. Barfota runt om nu är en fördel så med lite klaff och tempo på loppet så är han ändå inte borta här.

8 Knifetown Hall har inte fungerat på sistone men han har gott kunnande och kan han få ut vad han kan till loppet här så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

2 Shut Up And Dance hade fyra raka galopper i raden innan han skötte sig senast och då vann han från ledningen. Felfri här så provar nog Robert Dunder mot spets men han är inte att lita på.

4 Gliding Sun kom med en stark avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av R.M.G. Lady In Red på Leangen senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten så från ett trevligt utgångsläge här så kan han ha vissa möjligheter. 

1 Invented Sund har inte startat sedan november 2018 och det kan vara tufft att begära seger efter så lång frånvaro. Intressant utgångsläge nu så får han smyga med på innerspår så kan han överraska med en lucka till slut.

Ranking DD-1: A 5,7 B 8,2,4,1 C 3,9,6,12,10,11

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
3 Spang Viktor gav ett fint formbesked när han spurtade in till seger i den senaste starten. Från ett fint utgångsläge här så kan han få en passande löpning i den främre träffen och då kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

12 Norrbo Odin kom med en stark avslutning till seger senast. Uselt läge nu men med lite draghjälp under slutrundan så biter hans avslutning bra till slut och då fäller han många hästar till slut över det långa upploppet.

7 Spik Loke kom med en stark sista långsida senast och såg segerfarlig ut men fick ge sig kort före mål när Norrbo Odin tog sig förbi senast. Löser det sig med positionerna så kan han få sin revansch här.

2 Optandsfröken galopperade senast men felfri nu så är hon kvick den första biten och det är inte omöjligt att Michael Von Essen provar i ledningen om hon skulle komma dit och då kan hon smälla till med en jätteskräll här.

11 Thess Prinsen var ute i nyss nämna lopp som Norrbo Odin vann senast och fullföljde då klart bra till fjärdeplatsen utan att kunna hota om segern. Kan han få smyga med i en bra rygg innan han går till attack så kan han bli farlig den sista biten. Eventuellt barfota runt om nu är intressant.

6 Edbest fullföljde klart godkänt till tredjeplatsen senast. Kan Rikard N Skoglund få till en bra styrning så kan han vara långt framme här.

8 Höstbo Elis övertygade vid vinsten i årsdebuten. Efter det har han gjort bort sig med galopp två gånger men felfri nu så har han gott kunnande och då kan han vara med och kriga om en fin placering.

1 Kolar Ville Har ett trevligt utgångsläge och kan få ett passande lopp på innerspår och kommer luckan till slut så kan han överraska här.

4 Rebekka hakade på bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Rappodina senast. Får hon ett bra lopp så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Ranking DD-2: A 3,12,7 B 2,11,6,8,1,4 C 5,9,10

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V64 Tips Östersund Måndag 6/4

6 April 2020 - 12:44

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Östersund med en Jackpot på 7 miljoner kronor och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 14 Elsa Mearas som är en tuff märr som kommer ut i en spännande comeback här. I det senaste jobbet var allt bra meddelar man från stallet. Däremot har voltstart har varit ett orosmoln tidigare fast det är fördelaktigt att det inte är någon häst utvändigt om henne så kliver hon iväg i rätt gångart och om hon kan få gå med i en vettig rygg under slutrundan så tror jag hon kan bli svår att stå emot över det långa upploppet här. Barfota runt om nu är en klar fördel för henne.

V64 Tips Östersund Måndag 6/4
V64-1 1,3,6
V64-2 8,9
V64-3 4,7
V64-4 14 Elsa Mearas
V64-5 1,2,4,5,7,8
V64-6 1,2,3,4,6,7,8,11,12

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Östersund Måndag 6/4
DD1: 5,7
DD2: 3,7,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Lupin Håleryd inledde karriären starkt med fem vinster på de sex första starterna ifjol men sedan gick det lite tyngre mot slutet av året. Nu är hon redo för comeback och är hon inte alltför ringrostig så¨tror jag att hon blir att räkna med direkt. Kan Magnus A Djuse som kör hästen servera henne ett passande lopp så kan hon blanda sig i segerstriden här.

3 A Nice Gift S.H. har varit borta från tävlingsbanorna sedan september ifjol men hon har tränat på hela vintern och känns bra även om det kanske behövs något lopp i kroppen för att hitta formen meddelar man från stallet. Hon har inte gått några snabbare farter men hon är rätt kvick iväg så här kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Global Worthy satt en bit ner i kön innan hon gick till attack i spåren med knappa varvet kvar till mål och via en stark avslutning så var hon först i mål näst senast. Gången efter det så blev det en invändig löpning och en galopp på den sista bortre långsidan. Hon kan få problem med att hålla upp ledningen här men det är inte så många hästar med i fältet så hittar hon bara loss i god tid före mål så kan hon vara med och utmana om en fin placering här.

Min Vinnare: 6 Lupin Håleryd
Spets efter 500m: 3 A Nice Gift S.H.
Skrällen: 5 Miss Hugloveyou
Ranking: A 6,3,1 B 8,5 B 2,4,7
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 8 Finalizer är väldigt galopplysten och har galopperat i 6 av karriärens 10 starter hittills. Näst senast i slutet av det förra året så startade han i Gävle och då skötte han sig och då travade han utvändigt om den ledande Nimbus Tabac och plockade ner denne till seger den sista biten. Utgångsläget är inte det bästa men om han kan hålla sig till rätt gångart så är motståndet rätt lämpligt så kan Nicklas Westerholm slinka ner i ett vettigt slagläge så är han stark och rejäl och kan bli svår att stå emot när han väljer att sätta in slutstöten.

9 Sugar Beans travade en stor del av loppet utvändigt om den ledande Lyckans Quick och tog ner denne in på upploppet men kunde inte stå emot Bone Hard Flash som hade liftat med i rygg så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Med en vettig rygg att gå i under slutrundan här så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen och då är det inte omöjligt att karriärens första seger kommer. Planen nu är att köra någon form av barfota troligen barfota runt om och eventuellt testar man även både jänkarvagn och någon form av skygglappar nu meddelar Daniel Wäjersten vilket kan ha en bra effekt här, vid ytterligare gardering kan 1 Hidden Assets som avslutade godkänt till fjärdeplatsen i ett V75 lopp som vanns av Youhadmeathello senast vara tänkbar. Kan han hitta loss från innerspåret i god tid före mål så kan han vara med och kriga om en framskjuten placering här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Finalizer
Spets efter 500m: 7 Anton Bore
Skrällen: 6 Tiara C.D.
Ranking: A 8,9 B 1,6,7,3,4,10,11 C 2,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-3
Sleipner Cup, Försök 6 - Fyraåringslopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 7 Bara Blixten kommer med fin form och två raka andraplatser till den här starten. Näst senast så avslutade han positivt men fick aldrig tag i Mjölner Apollo som vann från ledningen. Gången efter det så travade han i ledningen och gjorde det bra men Ulvsåsen var för stark. Han sänkte sitt rekord rejält vid andraplatsen senast och motståndet här ser överkomligt ut så kan Stefan Edin servera honom ett passande lopp så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här.

4 Langlands Viking har inlett karriären bra med två vinster och en tredjeplats på tre starter hittills. Nu är det årsdebut så formen nu är oviss men kan Lars-Åke Svärdfeldt som kör hästen få till en bra styrning så kan han dyka upp i segerstriden direkt i comebacken här, vid ytterligare gardering kan 1 Myrs Sol som ännu är obesegrad efter två starter vara tänkbar. Motståndet nu är dock lite tuffare och dessutom är det årsdebut så hon behöver nog sänka sitt rekord rejält om hon ska räcka hela vägen till seger så hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Bara Blixten
Spets efter 500m: 1 Myrs Sol
Skrällen: 3 Slotts Rigel
Ranking: A 7,4 B 1,9,3,6 C 5,10,2,8
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 14 Elsa Mearas som är en tuff märr som kommer ut i en spännande comeback här. I det senaste jobbet var allt bra meddelar man från stallet. Däremot har voltstart har varit ett orosmoln tidigare fast det är fördelaktigt att det inte är någon häst utvändigt om henne så kliver hon iväg i rätt gångart och om hon kan få gå med i en vettig rygg under slutrundan så tror jag hon kan bli svår att stå emot över det långa upploppet här. Barfota runt om nu är en klar fördel för henne.

Vid gardering kan 10 Testa Di Cavolo som har lämnat Hans R Strömbergs träning och kommer nu ut i en intressant debut för Nicklas Westerholm vara tänkbar. Han har varit ute i rätt tuffa gäng så raden är lite missvisande så klaffar det med löpningsförloppet så kan han utmana om en framskjuten placering direkt i comebacken här, 7 Showtimejackflower fullföljde klart bra till en delad andraplats bakom Charlock Wiking senast. Han är startsnabb så från springspåret här så tror jag att Ulf Ohlsson har siktet inställt på ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han leda loppet länge.

Min Vinnare: 14 Elsa Mearas
Spets efter 500m: 7 Showtimejackflower
Skrällen: 10 Testa Di Cavolo
Ranking: A 14 B 10,7,8,12,1,3,4,6 C 11,5,13,2,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 5 Ohio U.B. travade större delen av loppet utvändigt om den ledande Dyrgripen innan han satte klorna i ledaren i slutsvängen och tog över ledningen och från den positionen så höll han sedan undan för övriga ekipage till seger. Han kan öppna fort så här finns ledningen inom räckhåll så skulle han få bestämma som han vill i spets så kan det bli en ny seger, 7 Ryjet har inte startat sedan julhelgen så formen nu är oviss. Spår lite långt ut här men om Ingvar Nyberg som kör hästen kan ramla ner i ett vettigt slagläge innan han väljer att sätta in slutstöten så kan han blanda sig i segerstriden här. Barfota runt om nu är ett plus.

8 Knifetown Hall har bra farter i sig när han fungerar men han har inte fått till det på slutet. Uselt läge här över den korta distansen men felfri nu och med lite klaff så kan det vara läge för en fullträff, 2 Shut Up And Dance har haft svårt att sköta sig under vintern men senast så lyckades han hålla ordning på benen och då blev det också seger. Han travade då i ledningen och höll undan till en säker seger. Han är inte att lita på men felfri nu så gör nog Robert Dunder ett försök att svara upp ledningen mot tipsettan och då kan det bli ett uppskruvat tempo på loppet och då kan han göra livet surt för favoriten, 4 Gliding Sun kom med en stark avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av R.M.G. Lady In Red på Leangen senast. Det var första starten sedan september så med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Intressant med Ulf Ohlsson upp från ett trevligt utgångsläge så med ett passande lopp i den främre träffen så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 5 Ohio U.B.
Spets efter 500m: 5 Ohio U.B.
Skrällen: 7 Ryjet
Ranking: A 5,7 B 8,2,4,1 C 3,9,6,12,10,11
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med DubbelCupen, Försök 4 i Meeting 2 - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat nio hästar, 3 Spang Viktor gav ett fint formbesked när han spurtade in till seger i den senaste starten. Kan Björn Karlsson servera honom ett bra lopp här så kan han bli farlig när han väljer att sätta in slutstöten så han ska räknas tidigt här, 12 Norrbo Odin kom med en stark avslutning till seger senast. Tufft läge nu med många hästar att runda men får han lite draghjälp under slutrundan och om ett par hästar gör bort sig så kan han smälla till med en ny seger, 7 Spik Loke gick till attack från långt ner i kön på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så såg han segerfarlig ut in på upploppet men han fick ge sig mot Norrbo Odin den sista biten. Löser det sig med positionerna så kan han få sin revansch här.

2 Optandsfröken är kvick ut så från ett trevligt utgångsläge här är det inte omöjligt att Michael Von Essen provar i ledningen och skulle hon få trolla bort en del av loppet i spets så kan hon ställa till med en rejäl överraskning, 11 Thess Prinsen var ute i nyss nämna lopp som Norrbo Odin vann senast och fullföljde då klart bra till fjärdeplatsen utan att kunna hota om segern. Ingvar Nyberg som får chansen den här gången har lyckats väl med honom tidigare. Han är anmäld barfota runt om nu och blir det den balansen till loppet så är det mycket intressant här.

Min Vinnare: 3 Spang Viktor
Spets efter 500m: 2 Optandsfröken
Skrällen: 11 Thess Prinsen
Ranking: A 3,12,7 B 2,11,6,8,1,4 C 5,9,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

DD Tips Umåker Söndag 5/4

4 April 2020 - 14:54

Dagens Dubbel spelet avgörs på söndag i Umåker och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Umåker Söndag 5/4
DD-1 1 Lexington Tooma
DD-2 2,4,10,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Dagens Dubbel 1 2640 m Autostart
1 Lexington Tooma hade ett dåligt utgångsläge i årsdebuten senast men han kom med en klart godkänd avslutning och räddade andrapriset bakom Bottnas Easy Cash som vann det loppet. Lopp i kroppen nu och han har spetsat från innerspår tidigare så kan Magnus A Djuse som kör hästen hålla upp ledningen här så tror jag han har god chans att ta en seger om han inte får alltför hård press under vägen.

5 Corroded vann ett billigt lopp i Belgien för tre starter sedan. I den senaste starten så fick han ett rygglopp och gick i mål med sparade krafter. Han kan öppna fort vid laddning och skulle han snuva Lexington Tooma på ledningen så ökar hans möjligheter här.

6 B.W.L.Ruthless avslutade vasst och fångade in ledaren till seger senast. Han behöver sitt lopp i ryggar men får han lite draghjälp så kan han avsluta loppet vasst.

8 OnTrack He's Black fick trava utvändigt om den ledande Give Me Ten i comebacken senast och gjorde det bra även om han slutade oplacerad. Efter det har han varit borta i två månader till. Dåligt läge men får han ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet.

7 Zooropa spurtade bra och var först i mål i ett galoppfyllt lopp senast. Lång distans nu är inte hennes bästa men skulle ett par av de mer betrodda hästarna göra bort sig så kan hon överraska här.

Ranking DD-1: A 1 B 5,6,8,7,10,2 C 11,3,4,12

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
2 Redhot Tap Dancer har formen på topp. Han vann mycket lätt från spets senast. Kan han nå ledningen utan att ödsla alltför mycket kraft här så kan det bli en ny seger. Det är dock inte säkert att han kan komma till täten nu får han ett passande lopp i den främre träffen så kan han vara med och kriga om en fin placering igen.

4 Papidoux har inte fått till det på ett tag men han har gått med skor då och nu är tanken att han ska tävla barfota runt om och det tror jag kommer ha en god effekt på honom för alla vinster han tog ifjol var på den balansen.

10 Tottenham var inblandad i en alldeles för tuff öppning när Ulf Ohlsson och Robert Bergh körde hårt om ledningen senast så det slutade till slut med en fjärdeplats i ett lopp som In Love Boko vann. Bakspår här över kort distans men får han hjälp med tempot så har han en vass avslutning att ta till.

11 Conrads Gregor har inte startat på ett tag men han vann tre av fyra starter ifjol så han besitter gott kunnande. Eventuellt första barfota runt om är mycket intressant.

7 Whataboutyou Zaz är inte så startsnabb så det är risk att hon hamnar illa till från det här läget men kommer hon bara till i loppet så har hon gott kunnande fast det kan bli tufft att nå ända fram till seger. 

5 Atlas Eagra kan lägga iväg bra från start så det är inte omöjligt att Sandra Eriksson som kör hästen kan sitta i ledningen in i den första kurvan och skulle det bli på det viset så provar man nog där över den korta distansen och då kan han vara långt framme här.

Ranking DD-2: A 2,4 B 10,11,7,5,8,1,3 C 9,6,12

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

GS75 Tips Umåker Söndag 5/4

4 April 2020 - 14:17

På söndag är det Grand Slam 75 tävlingar ifrån Umåker med en Jackpot på drygt 4 miljoner kronor och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-2 på nummer 6 Hail Mary som har vunnit 6 av 7 starter hittills i karriären. I årsdebuten senast så travade han en stor del av loppet utvändigt om den ledande Livi Majesty men i den sista svängen så tryckte Robert Bergh upp tempot och då knäckte han ledaren i ett nafs och sedan så blev det en mycket enkel seger. 40 meters tillägg jämfört mot hästen på startvolten nu är inget som oroar för det är ett litet fält och håller han sig på benen så tror jag han är överlägsen det här motståndet. Vinnarodds 1.12 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

Min andra spik kommer i GS75-6 på nummer 1 Lexington Tooma som gjorde debut i ny regi för Anna Näslund senast. I årsdebuten då så hade han ett dåligt utgångsläge och hamnade långt bak men han gick en klart godkänd avslutning och räddade andrapriset bakom Bottnas Easy Cash som vann det loppet. Med det loppet i kroppen så borde han vara ännu vassare nu och han är kvick iväg och han har spetsat från innerspåret tidigare så här tror jag det blir full laddning från start för att försöka hålla ledningen och skulle det lyckas så tror jag han blir svår att plocka ner. Skulle det inte bli ledningen så kan det lösa sig bra ändå med en eventuell lucka till slut. Vinnarodds 3.25 hos Unibet & Casumo & LeoVegas

GS75 Tips Umåker Söndag 5/4
GS75-1 2,5,7,8,9,10
GS75-2 6 Hail Mary
GS75-3 Alla
GS75-4 2,4
GS75-5 2,4,8
GS75-6 1 Lexington Tooma
GS75-7 2,4,10,11

864 rader x 1 = 864 kr

DD Tips Umåker Söndag 5/4
DD-1 1 Lexington Tooma
DD-2 2,4,10,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 6 Helix (struken) kommer till den här starten med två raka segrar. Senast så vann han väldigt lätt från spets och det är en position han trivs i så här tror jag att Magnus A Djuse gör ett försök att komma till ledningen och skulle det lyckas så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Barfota runt om för första gången kan ge ytterligare en växel, 9 Al's Raging Ace tog hand om ledningen och fick bestämma och vann sedan enkelt i årsdebuten senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre nu. Bakspår här är lite chansartat men han har en bra startrygg så han borde kunna komma igenom rätt så vettigt och får han lite draghjälp under slutrundan så kan han blanda sig i segerstriden igen.

2 Harper Seabrook var inte som bäst under slutet av det förra året men har tränat på bra och kommer väl förberedd inför den här starten meddelar man från stallet. Felfri här så kan han få ett passande lopp i den främre träffen och kan då vara med och kriga om en fin placering, 10 Just Celebration smällde till med en rejäl överraskning vid vinsten näst senast. Gången efter det så var han ute i ett Klass II försök på Bergsåker i slutet av februari och där fick han ett lopp i andra utvändigt innan han vreds ut till attack på upploppet men han kunde inte så mycket utan höll mest farten och fick nöja sig med femteplatsen bakom Takata som vann det loppet. Kan han få gå med i en vettig rygg och få vänta med slutstöten så länge som möjligt så kan han bli farlig den sista biten om det blir överpace på loppet.

5 Master Sånna gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro näst senast och avslutade då positivt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Let's Go Ernie. Med en liknande spurt här så fäller han många hästar till slut, 8 Wasa Rebel var mycket fin när han stack undan till en överlägsen seger från spets senast. Utgångsläget här drar ner möjligheterna men med lite klaff så kan han duga en bit mot det här gänget också.

Min Vinnare: 9 Al’s Raging Ace
Spets efter 500m: 2 Harper Seabrook
Skrällen: 10 Just Celebration
Ranking: A 9,2 B 10,5,8,7 C 1,4,3,11,12
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo - Nordicbet

GS75-2
Ung i Norr - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Hail Mary som har vunnit 6 av 7 starter hittills i karriären. I årsdebuten senast så travade han en stor del av loppet utvändigt om den ledande Livi Majesty men i den sista svängen så tryckte Robert Bergh upp tempot och då knäckte han ledaren i ett nafs och sedan så blev det en mycket enkel seger. 40 meters tillägg jämfört mot hästen på startvolten nu är inget som oroar för det är ett litet fält och håller han sig på benen så tror jag han är överlägsen det här motståndet.

Vid gardering kan 3 Gun De Chanlecy som har årsdebuten avklarad och kan vara ännu bättre till den här starten vara tänkbar. Han galopperade då i starten men han kom sedan tillbaka storstilat och räddade andraplatsen i ett lopp som Digital Asset ledde från start till mål. Kan han hålla sig i rätt gångart så kan han vara långt framme på nytt men att han ska ska besegra min spik det tror jag inte men han kan vara med och kriga om andraplatsen, 2 Gazoline Mearas har vunnit 5 av 8 lopp hittills och är alltjämt obesegrad felfri. Här blir det nog en offensiv styrning mot ledningen men han kommer säkert att behöva loppet och Svante Båth som tränar honom har svårt att tro att han redan nu ska kunna utmana Hail Mary så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Hail Mary
Spets efter 500m: 2 Gazoline Mearas
Skrällen: 3 Gun De Chanlecy
Ranking: A 6 B 3,2 C 4,1,5
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

GS75-3
Ett Fyraåringslopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat alla sex hästarna, 5 Buska Blyg gjorde bort sig med dubbla galopper näst senast. Gången efter det så fick han en dryg inledning på loppet i tredjespår innan han tog då över ledningen med 1400 meter kvar till mål och från den positionen så höll han till kort före mål när G.G.Ojjdo tog sig förbi till en knapp seger. Han är inte att lita på men felfri nu så kan han blanda sig i segerstriden här, 6 Järvsö Elling gjorde comeback senast och han travade då en stor del av loppet utvändigt om ledaren och knäckte den ledande Alfa Lina in på upploppet och vann sedan lätt. Nu har han dubbla tillägg men han är klart gynnad av att det är så få hästar med i loppet så här tror jag han kan vara med och kriga om segern igen.

1 Fräcke Prins har efter vinsten i debuten nu galopperat sex gånger i rad. Här är han ensam på start och kan han hålla sig till rätt gångart så kan han leda det här loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.
2 Gorm har inte startat på länge men han känns fin inför årsdebuten nu meddelar Svante Båth fast det kan saknas en del till toppformen men det är så lite hästar med i loppet så han kan duga en bit mot det här gänget direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 5 Buska Blyg
Spets efter 500m: 1 Fräcke Prins
Skrällen: 3 Axel Sigfrid
Ranking: A 5,6,1 B 2,4,3
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo - Nordicbet

GS75-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Digital Ink har tävlat med framgång i gulddivisionen i vinter. Han levererade en mycket vass spurt till seger i den högsta klassen på Bergsåker i december. Nu återkommer han efter en paus men samtidigt är det ett mycket överkomligt motstånd och med en lyckad start här är det inte omöjligt att han sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också så oavsett så ska han räknas tidigt här.

2 Mr Golden Quick kunde inte ta så mycket i en snabb avslutning senast så han fick nöja sig med sjundeplatsen i ett lopp som vanns av Coogan. Han har nu två lopp i kroppen efter vila och närmar sig formen. Kan Magnus A Djuse som kör hästen sitta i ett bra slagläge när det ska avgöras så har han en härlig speed som biter bra till slut och då kan han blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 3 Eder Bob som har en nyttig genomkörare i kroppen och kan vara vassare nu vara tänkabar. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan han få en fin resa i den främre träffen och då kan han duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Digital Ink
Spets efter 500m: 4 Digital Ink
Skrällen: 5 Te Quiero Grif
Ranking: A 4,2 B 3,5,8,6 C 7,10,1,9,11
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

GS75-5
Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 So Chic flög till ledningen på den sista bortre långsidan men Let's Go Ernie som blev av med ledningen då kom tillbaka starkt till seger så han fick nöja sig med andraplatsen då. Hon är kvick iväg och från ett trevligt utgångsläge så tror jag hon kan sitta bra till omgående eventuellt i ledningen eller i vinnarhålet och skulle hon få en lucka från rygg på ledaren så kan hon blanda sig i segerstriden här.

4 Gorgeous L.A. har varit mycket fin på sistone och ståtar nu med tre raka segrar. Hon vann lätt från ledningen när hon tävlade barfota runt om och i jänkarvagn senast. Nu växlar man ner till skor runt om och vanlig vagn för att spara barfotakörningen till en framtida start inom V75 spelet. Kommer hon till spets utan någon större strid så kan det ändå räcka långt här, 8 Miss Duffy satt längst bak när hon gick till attack på den sista bortre långsidan och hon tog då över ledningen in på upploppet och höll sedan undan för övriga ekipage till seger för tre starter sedan. Dåligt läge nu men om hon kan hitta ner i en hygglig position så har hon en vass avslutning att ta till och blir det överpace på loppet så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 2 So Chic
Spets efter 500m: 4 Gorgeous L.A.
Skrällen: 8 Miss Duffy
Ranking: A 2 B 4,8,9,10,7,3 C 6,5,1
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo - Nordicbet

GS75-6
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 1 Lexington Tooma som gjorde debut i ny regi för Anna Näslund senast. I årsdebuten då så hade han ett dåligt utgångsläge och hamnade långt bak men han gick en klart godkänd avslutning och räddade andrapriset bakom Bottnas Easy Cash som vann det loppet. Med det loppet i kroppen så borde han vara ännu vassare nu och han är kvick iväg och han har spetsat från innerspåret tidigare så här tror jag det blir full laddning från start för att försöka hålla ledningen och skulle det lyckas så tror jag han blir svår att plocka ner. Skulle det inte bli ledningen så kan det lösa sig bra med en eventuell lucka till slut.

Vid gardering kan 5 Corroded som vann ett billigt lopp i Belgien för tre starter sedan vara tänkbar. Senast så gick han i mål med sparade krafter i ett V75 lopp som vanns av Coogan. Han kan öppna fort vid laddning men jag tror inte han tar sig förbi min spik men skulle Robert Bergh lyckas med det så stiger hans chanser här, 6 B.W.L.Ruthless satt djupt ner i kön men gick en mycket vass avslutning och fångade in den ledande Wasa Thunder kort före mål till seger senast. Kan Ulf Ohlsson som kör hästen få lite draghjälp under slutrundan så har han en vass spurt att ta till och då kan han utmana om en fin placering här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Lexington Tooma
Spets efter 500m: 1 Lexington Tooma
Skrällen: 6 B.W.L.Ruthless
Ranking: A 1 B 5,6,8,7,10,2 C 11,3,4,12
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Redhot Tap Dancer kommer med tre raka segrar och formen på topp till den här starten. Han vann lätt från ledningen senast. Trevligt utgångsläge nu och med den startsnabbheten han har visat så tror jag han kan nå ledningen på nytt och och kommer han till spets smärtfritt så kan det räcka långt här. Barfota runt om nu för att testa balansen inför stundande V75 tävlingar och dessutom jänkarvagn är intressant, 4 Papidoux har inte fått till det på ett tag men han har gått med skor och ska nu tävla barfota runt om i sin comeback här. Det tror jag kan bli ett lyft för honom för samtliga tre vinster han tog ifjol var på barfotabalansen och nu blir det första gången Robert Bergh kör honom så med en fin löpning i den främre träffen så kan han vara långt framme här.

10 Tottenham var inblandad i en alldeles för tuff öppning när Ulf Ohlsson och Robert Bergh körde hårt om ledningen senast och det satt i benen till slut så han fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av In Love Boko från dödens. Annat läge nu men får han gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir lite tempo på loppet, 11 Conrads Gregor var inte bra sist och har varit borta från tävlingsbanorna ett par månader. Han vann tre av fyra starter ifjol så kunnande finns och klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli farlig den sista biten. Är banan fin så kan det bli barfota runt om för första gången vilket kan ha en god effekt.

Min Vinnare: 2 Redhot Tap Dancer
Spets efter 500m: 2 Redhot Tap Dancer
Skrällen: 11 Conrads Gregor
Ranking: A 2,4 B 10,11,7,5,8,1,3 C 9,6,12
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo - Nordicbet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V65 Tips Romme Lördag 4/4

3 April 2020 - 21:35

På lördagkvällen är det V65 tävlingar ifrån Romme och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V65-4 på nummer 3 Idun A'lir som har vunnit hälften av sina åtta starter hittills. Hon gjorde första starten sedan december 2018 senast och hon klev då fram utvändigt om den ledande Bus med dryga varvet kvar till mål och Ulf Ohlsson som körde hästen måttade då in segern den sista biten. Med det loppet i kroppen så borde hon rimligtvis vara ännu vassare nu och kan Alexander Ljungman som kör henne den här gången få till en bra styrning så tror jag hon blir svårstoppad här.

Min andra spik kommer i V65-6 på nummer 3 Master Blaster som har vunnit 10 av 17 starter hittills i karriären. Nu handlar det om årsdebut men han är kvick iväg så jag tror att Fredrik B Larsson har siktet inställt på ledningen här och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till spets så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen även om det var ett tag sedan han startade. Skulle det vara upptaget där framme i ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

V65 Tips Romme Lördag 4/4
V65-1 1,2,5,8,9,10,11,12
V65-2 4,5,6,7,8
V65-3 7,8,10
V65-4 3 Idun A'lir
V65-5 3,5,10,13,14
V65-6 3 Master Blaster

600 rader x 1 = 600 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat åtta hästar, 8 Arabesque har tagit båda sina tidigare segrar över den korta distansen. Han är kvick iväg så med hjälp av den vinklade startbilsvingen på Romme här så kanske Ulf Eriksson som kör hästen kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit direkt i årsdebuten här. Blir det inte ledningen så borde han kunna ramla ner i en vettig position och då kan han bli farlig när Ulf Eriksson väljer att sätta in slutstöten,1 Fröken Hallanda satt en bit ner i kön men hon var gott gåendes ute i spåren när hon slog på en galopp i slutsvängen senast och så var den dagen förstörd. Det var första starten på ett tag så den genomköraren i kroppen hon fick kan ändå ha varit nyttig här. Nu har hon äntligen fått ett vettigt utgångsläge så med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon vara långt framme.

10 Ebba Running har bara tagit en seger på 26 starter hittills. Den senaste starten var i oktober så det är osäkert hur formen är nu men får hon lite draghjälp och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon utmana om en framskjuten placering här, 2 Conrads Eva är inte att lita på och hon har varit struken inför en tilltänkt start på Färjestad för dåliga muskelvärden. Kan hon hålla sig i rätt gångart så kan hon bli att räkna med över upploppet, 5 Max Majo jagar karriärens första seger. Han visade bra startsnabbhet näst senast men då stumnade han sista 200 meterna men den här gången är det 500 meter kortare distans än den gången så kan Magnus A Djuse som kör hästen nå ledningen och få bestämma lite där framme i täten så kan han rinna undan till en seger. I annat fall så kanske det kan bli ett lopp i vinnarhålet och en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 8 Arabesque
Spets efter 500m: 8 Arabesque
Skrällen: 5 Max Majo
Ranking: A 8,1 B 10,2,5,9,11,12 C 6,7,3,4
Travbonus: 100% upp till 2000 kr hos Unibet

V65-2
Ett Montélopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 VästeboNightShade startade så sent som i söndags i Östersund. Brioni-dottern tog då karriärens hittills första seger när hon ledde loppet från start till mål. Montédisciplinen har blivit ett lyft för henne då hon på tre starter ännu inte varit sämre än tvåa. Nu är hon anmäld barfota runt om och blir det så till loppet och om Emilia Leo som sitter på ryggen kan komma till ledningen smärtfritt här så kan hon ta andra raka segern, 8 Winner Bac avslutade vasst till seger i ett V75 lopp på Mantorp i sin senaste start. Nu blir det en intressant debut under sadel och faller det väl ut så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

7 Barney Granit fick en stentuff press i ledningen senast av Mellby Galanga och stapplade i mål på trötta ben långt efter vinnaren. Från stall Jörgen Westholm meddelar man att han kommer att få ett lugnare upplägg den här gången men med lite klaff så kan han utmana om en fin placering här, 6 Mio Flash höll farten bra till tredjeplatsen i ett sulkylopp som vanns av Cuarto Käbb senast. Han gjorde en start i monté under fjolåret men då slutade han oplacerad. Löser det sig med positionerna och ett par av de mer betrodda hästarna skulle göra bort sig så kan han överraska, 4 Joe's Day Tripper har inte fungerat på slutet så nu provar man montédisciplinen för första gången istället. Han kvalade på ett bra vis under sadel så i ett felfritt lopp här så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 5 VästerboNightShade
Spets efter 500m: 5 VästerboNightShade
Skrällen: 6 Mio Flash
Ranking: A 5,8 B 7,6,4 C 1,10,9,3,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, 888sport, LeoVegas

V65-3
Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Kick Her Highness vinner inte så ofta vilket en seger efter 18 starter skvallrar om men hon har gjort rätt hyggliga resultat under året även om det inte har räckt till någon seger. Intressant utgångsläge här med springspår på tillägg och endast en motståndare på startvolten så vid en lyckad start här är det inte omöjligt att hon kan trycka sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Blir det ingen ledning så borde hon kunna få en fin löpning i den främre träffen så oavsett så ska hon räknas tidigt här. Första barfota runt om nu är mycket intressant.

10 Lövdala Symphonie fick bestämma i ledningen och höll undan till en säker seger näst senast. Kan Mats E Djuse som får chansen bakom hästen den här gången få till en bra styrning så kan hon bli farlig den sista biten och då kan hon vara långt framme igen, 8 Nah Des Te tog över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så höll hon undan till en säker vinst näst senast. Hon är lite ojämn men är intressant med Magnus A Djuse i vagnen för första gången från det andra springspåret. Kan hon slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig när kusken väljer att sätta in slutstöten.

Min Vinnare: 7 Kick Her Highness
Spets efter 500m: 1 Pärlbys Ame
Skrällen: 2 Cordelia I.S.
Ranking: A 7,8,10 B 1,2,3,12 C 9,6,5,4,11
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V65-4
K150 - Like a Horse Körsvensserie avd 1 över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Idun A'lir som har vunnit hälften av sina åtta starter hittills. Hon gjorde första starten sedan december 2018 senast och hon klev då fram utvändigt om den ledande Bus med dryga varvet kvar till mål och Ulf Ohlsson som körde hästen måttade då in segern den sista biten. Med det loppet i kroppen så borde hon rimligtvis vara ännu vassare nu och kan Alexander Ljungman som kör henne den här gången få till en bra styrning så tror jag hon blir svårstoppad här.

Vid gardering kan 1 Attila Zack som har gjort en start på svensk mark för sin nya tränare David Persson vara tänkbar. Han tog då över ledningen på den första långsidan men på Axevallas långa upplopp så tröt krafterna och han fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Jetstream Rapida. Den genomköraren i kroppen nu kan ha gjort honom gott och nu är det aviserat barfota runt om och det kan ge en extra växel fast jag är osäker på om han kan är tillräckligt startsnabb för att hålla upp ledningen och skulle han inte lyckas med det så är han sårbar här, 4 Get Involved är snabb ut och från ett spår mitt i banan här så tror jag att Alice Engström som kör hästen siktar på ledningen och kommer han till spets utan att ödsla någon större kraft så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Idun A'lir
Spets efter 500m: 4 Get Involved
Skrällen: 4 Get Involved
Ranking: A 3 B 1,4,8,2,12,7 C 10,11,6,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, 888sport, LeoVegas

V65-5
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 13 Eldson gick en stark avslutning till seger i årsdebuten senast. Han står lite tufft till jämfört med hur mycket pengar han har tjänat men han gick 28,8 över kort distans vid vinsten senast och gör han om den tiden igen så borde det räcka en bit här, 10 Ängsodin radar upp fina insatser och han gjorde det bra när han vann från ledningen senast. Fjärdespår i volten nu är väl inte det bästa men om han kan hålla ordning på benen och om Wiktor Kylin Blom som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan han bli farlig den sista biten och kan då blanda sig i segerstriden på nytt.

3 Inga Ålj serverades ett bra lopp i rygg på den ledande Troll Bläsan och in på upploppet så satte hon klorna i ledaren och avgjorde till en knapp seger senast. Hon är rätt kvick iväg ur volten så här tror jag att hon kan komma till ledningen och skulle hon komma till spets och få bestämma lite där framme i täten så kan det räcka till en ny seger, 14 Faks Kungen gjorde bort sig med dubbla galopper senast. Gången innan det så gjorde han en stark insats när han knäckte ledaren från dödens och tog över ledningen på den sista bortre långsidan och från den positionen så höll han undan för övriga motståndare till seger. Han är inte att lita på men löser det sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen så kan han utmana om en framskjuten placering igen, 5 Årdals Snuppa plockade karriärens första seger i den tjugonde starten senast när hon vann från spets. Lyckas Stefan Rosén få till en bra styrning här så kan det bli andra raka vinsten här.

Min Vinnare: 13 Edson
Spets efter 500m: 3 Inga Ålj
Skrällen: 14 Faks Kungen
Ranking: A 13,10 B 3,14,5,11,8,1,9,15 C 6,4,7,2,12
Travbonus: 100% upp till 2000 kr hos Unibet

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Master Blaster som har vunnit 10 av 17 starter hittills i karriären. Nu handlar det om årsdebut men han är kvick iväg så jag tror att Fredrik B Larsson har siktet inställt på ledningen här och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till spets så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen även om det var ett tag sedan han startade. Skulle det vara upptaget där framme i ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 12 Karissa Bo som är en fin märr som har varit ute i en del tuffa gäng vara tänkbar. Hon gjorde bort sig med galopp senast men felfri här så har hon gott kunnande fast utgångsläget är mindre bra så hon kommer troligen hamna långt bak och då kan det bli väldigt långt fram till min spik, 2 In Love Boko kommer från en stark insats där han avgjorde till seger från dödens. Här har han fått ett passande spår bakom bilen så med en fin löpning i den främre träffen här så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering igen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Master Blaster
Spets efter 500m: 3 Master Blaster
Skrällen: 2 In Love Boko
Ranking: A 3 B 12,2,6,10,4,7 C 9,11,1,5,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, 888sport, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Fler inlägg: