V86 onsdag 17/07

17 Juli 2019 - 13:47

Kvällens V86 tävlingar avgörs på Eskilstuna och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-1 på nummer 5 Who's Who som har varit duktig i årets tre starter och har vunnit två av dessa. Näst senast så kördes han väldigt passivt i Gulddivisionen på Mantorp men avslutade bra och nådde andraplatsen bakom vinnande Racing Mange. Gången efter det så serverades han bra löpning i andra ytter och avslutade sylvasst fram till seger via 07,5 sista 400 meterna. Här är det ett litet fält med endast fyra motståndare och om inte Örjan Kihlström såsar bort loppet så har han bra chans till en ny seger här.

Min andra spik kommer i V86-4 på nummer 5 Coktail Fortuna som var ute i Gulddivisionen på Halmstad senast. Han spetsade då men var inte som bäst för dagen och var slagen tidigt. Nu är det mer passande sprinterdistans och om Robert Bergh kan slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag han städar av det här gänget över upploppet.

V86-1 5 Who's Who
V86-2 2,3,4,9
V86-3 2,7,8,9,12
V86-4 5 Coktail Fortuna
V86-5 1,2,4,5,8,10
V86-6 11,15
V86-7 2,3,4,10
V86-8 2,4,8

2880 rader x 0,25 = 720 kr

Dagens Dubbel
DD1: 3 U.R.Amazing
DD2: 2,4,8

3 rader x 50 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Who's Who som har varit duktig i årets tre starter och har vunnit två av dessa. Näst senast så kördes han väldigt passivt i Gulddivisionen på Mantorp men avslutade bra och nådde andraplatsen bakom vinnande Racing Mange. Gången efter det så serverades han bra löpning i andra ytter och avslutade sylvasst fram till seger via 07,5 sista 400 meterna. Här är det ett litet fält med endast fyra motståndare och om inte Örjan Kihlström såsar bort loppet så har han bra chans till en ny seger här, vid gardering kan 3 Vainqueur R.P. som har gjort två starter för Björn Goop och han har avslutat bra båda gångerna vara tänkbar här. Han är kvick ut och jag tror att det är loppets tidiga ledare och om han skulle få trolla bort en del av loppet i spets så kan han leda loppet länge här men jag håller min spik som ett strå vassare.

Min Vinnare: 5 Who's Who
Spets efter 500m: 5 Who's Who
Skrällen: 1 Kövras So Far
Ranking: A 5 B 3,1,4,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Ett Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Carry Cash har endast startat en gång i karriären. Hon kördes då fram till dödens efter 600 meter och avgjorde sedan säkert via 14,9 sista varvet. Nu är det debut bakom bilen men från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och hon ska räknas tidigt här, 2 Ghostintheshell är obesegrad efter två starter. Senast vann hon mycket lätt efter att ha kört sig till ledningen i ett tidigt skede och i debuten vann hon från utvändigt ledaren. Hon kan öppna rätt bra och med ett helstängt huvudlag istället för öppet så tror jag det kan bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press, 4 Schweppes var mycket bra vid vinsten för tre starter sedan. Hon gjorde comeback efter en tids frånvaro på Solvalla i början av månaden och med det loppet i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten så om Carl Johan Jepson kan servera henne en bra löpning så kan hon blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 3 Carry Cash
Spets efter 500m: 2 Ghostintheshell
Skrällen: 9 Sideslip
Ranking: A 3,2 B 4,9,10,11,1,7 C 6,8,12,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Misty Trotting - Diamantstoet, Försök 4 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Exciting Chip kommer med två raka segrar. Hon gjorde det bra vid vinsten från dödens senast och Björn Goop upp i vagnen för första gången nu är intressant och skulle ekipaget få ta över ledningen efter en bit så kan det bli en ny seger här men det är inte säkert och då kan det bli dödens på nytt fast oavsett så ska hon räknas tidigt här, 2 Whitestripe Maid gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och fastnade då med sparade krafter i ett lopp som vanns av Mama America. Hon kan öppna rätt så vettigt och från ett trevligt utgångsläge här så kan det vara loppets tidiga ledare men det är inte säkert att hon körs i spets men från vinnarhålet så kan hon bli farlig med en lucka till slut och kan då vara intressant till en låg procent på spelet, 9 Intake visade fin form senast men blev avslagen på linjen av Hankypanky Peyton då utan hon fick nöja sig med andraplatsen. Hon är van vid tufft motstånd och nu blir det ett open-eye huvudlag för första gången och om Jörgen S Eriksson som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan och kan bli fint framdragen här så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 7 Exciting Chip
Spets efter 500m: 2 Whitestripe Maid
Skrällen: 9 Intake
Ranking: A 7 B 2,9,8,12,6,10,3,11,15 C 1,13,14,5,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 5 Coktail Fortuna som var ute i Gulddivisionen på Halmstad senast. Han spetsade då men var inte som bäst för dagen och var slagen tidigt. Nu är det mer passande sprinterdistans och om Robert Bergh kan slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag han städar av det här gänget över upploppet, vid gardering kan 2 Ajlexes Cubano som vann på ett bra vis från spets senast vara tänkbar. Han trivs väldigt bra i ledningen vilket 12 segrar på 20 starter han travat i spets visar så jag tror att Tomas Pettersson laddar mot täten här men det är inte säkert att han kan ta sig förbi nummer 1 Attack Diablo som är kvick den första biten och skulle kunna hålla upp ledningen från innerspåret och då kan det bli ett uppskruvat tempo på tillställningen vilket skulle gynna min spik här, 7 Elian Web avslutade fint till en andraplats bakom Ajlexes Cubano senast och om Jorma Kontio som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 5 Coktail Fortuna
Spets efter 500m: 2 Ajlexes Cubano
Skrällen: 1 Attack Diablo
Ranking: A 5 B 2,7,1,4,3 C 8,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Pablo Andover fick hård press i ledningen senast och han höll bra till tredjeplatsen bakom vinnande Flash Håleryd då. Från ett bra utgångsläge här så sitter han bra till omgående även om det inte skulle bli någon ledning här för han går bra med ett lopp i ryggar med och han ska räknas tidigt här, 4 Corroded kördes till ledningen med 1350 meter kvar av loppet senast och gick undan till seger via 12 tempo sista 800 meterna. Robert Bergh har bra form på stallet och han kan öppna bra och kanske kan trycka sig till spets efter en bit här och skulle så bli fallet så kan han rinna undan i ledningen om han skulle få bestämma en del i täten, 5 Ferry Boko har mycket fin form och han vann säkert i senaste starten. Den gången var det Carl Johan Jepson upp i sulkyn för första gången och den kusken tar plats i vagnen även ikväll och löser det sig med positionerna här så kan det bli en framskjuten placering igen, 10 Track Angle hade två raka segrar innan han startade på Lindesberg senast. Då fick han en invändig resa och slutade oplacerad utan att pressas men får han en bra rygg att gå i och hjälp med tempot under slutrundan här så fäller han många hästar till slut och kan då vara långt framme.

Min Vinnare: 2 Pablo Andover
Spets efter 500m: 4 Corroded
Skrällen: 8 Talassio
Ranking: A 2,4,5 B 10,1,8,11,9 C 12,3,6,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Gregers Minne - MälardalsCupen, Final - Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 15 Visa As har gjort fem starter på svensk mark i år och har svarat för fina prestationer när hon inte har galopperat. Hon startade så sent som i lördags men var då borta med galopp omgående när Björn Goop skulle vrida ut hästen därav blev det inget riktigt lopp och det ska troligtvis inte vara några problem med täta starter nu. Spår 15 hade hon även näst senast men fick då se sig besegrad av Global Undecided då och med en offensiv Alessandro Gocciadoro i vagnen här så kan hon bli svår att stå emot över upploppet om det inte strular för mycket med positionerna, 11 J.J. var duktig när hon kopplade grepp på sitt motstånd vid vinsten näst senast. Hon galopperade med 1100 meter kvar av loppet senast men felfri här så är hon stark och rejäl och om Carlos Söderström kan ge hästen en fin resa så kan hon blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 6 Sweet On You som kommer med full form och två raka segrar vara tänkbar om Björn Goop kan slinka ner i ett vettigt slagläge men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 15 Visa As
Spets efter 500m: 5 Hersey Boko
Skrällen: 11 J.J.
Ranking: A 15,11 B 6,5,4,7,13,9 C 2,14,1,10,8,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
STL Klass I, Försök 5 i Meeting 5 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 U.R.Amazing kördes extremt passivt av Thorsten Tietz senast men när han fick luckan med 75 meter kvar av loppet så spurtade han strålande och var inte långt ifrån segern men fick nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande Bag's Simoni då. Från ett bättre spår nu så borde han kunna få en bra löpning i den främre träffen och om han kan få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut och han ska räknas tidigt här, 2 Zanzibar Wise As blev det dubbla galopper för i senaste starten men felfri här har han ett perfekt läge och då tror jag att Alessandro Gocciadoro har ledningen i sikte och om han skulle komma till spets utan någon större strid så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 10 Marrakesh inledde sitt tävlande med fem raka segrar innan han föll som stor favorit i det finska kriteriet. Nu handlar det om årsdebut och han har skött vinterträningen på ett bra sätt och känns väl förberedd inför den här starten meddelar man från stallet och om Jorma Kontio kan servera hästen en bra löpning så kan det bli seger direkt i comebacken här, 4 Mago gick en bra avslutning via 10,9 sista 800 meterna fram till seger senast. Han kan öppna rätt så bra och om Carl Johan Jepson kan slinka ner i en bra position så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 3 U.R.Amazing
Spets efter 500m: 2 Zanzibar Wise As
Skrällen: 3 U.R.Amazing
Ranking: A 3 B 2,10,4,11,1,8,9 C 5,7,12,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med ett Fyraåringslopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Inti Boko segrade i Kriteriet och var sedan tvåa i Breeders' Crown bakom vinnande Global Welcome ifjol. På nio starter hittills har han ännu inte varit sämre än tvåa och när han nu kommer ut i årsdebut här så tror jag att han är i bra ordning och då han kan öppna fort bakom bilen så kan det bli tidig ledning här och skulle han hitta till spets utan någon större strid så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 4 Avant Garde fick ett tufft lopp senast och galopperade med dryga halvvarvet kvar. Testades då barfota fram men nu är tanken att det ska bli barfota runt om för första gången och det är mycket intressant. Han är stark och felfri här så kan han blanda sig i segerstriden här om Robert Bergh kan servera honom en bra löpning, 8 Forfantone Am fick en bra resa senast och avgjorde på ett bra vis via 10,7 sista 700 meterna. Här är spåret inte det bästa men om Örjan Kihlström kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och då kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 2 Inti Boko
Spets efter 500m: 2 Inti Boko
Skrällen: 5 Zabul Fi
Ranking: A 2 B 4,8,1,5,9,10,7 C 3,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V64 tisdag 16/07

16 Juli 2019 - 13:58

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Jägersro och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-2 på nummer 4 Upset Face som har vunnit 5 av sina 6 tidigare starter. I den senaste starten kom den första förlusten när han var ute i Treåringseliten på Solvalla under Elitloppshelgen. Han tog då ledningen och fick sedan utstå hård press i omgångar av Alessandro Gocciadoro med Axl Rose och höll sedan bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Aetos Kronos. Nu har det gått ett tag sedan det framträdandet men i ett litet fält här så tror jag att Lutfi Kolgjini kör till ledningen omgående och i den positionen så säljer han sig dyrt och man tror från stallet att han springer en låg 11-tid i ledningen och skulle han göra det så blir han svårslagen här.

V64-1 Alla
V64-2 4 Upset Face
V64-3 1,3,10
V64-4 1,3,5
V64-5 6,7
V64-6 1,2,12

648 rader x 1 = 648 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 6,7
DD2: 1 Victoria Lane

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 6 Nyhet har vunnit hälften av sina 8 starter. Senast så var han ute i ett V75 lopp på Halmstad under Sprintermästardagen och spetsade då och höll sedan godkänt till fjärdeplatsen bakom vinnande Giant Shadow. Nu är det ett halvvarv kortare distans och om Robert Bergh som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Betula Dream såg ut att gå mot segern in på upploppet senast men hon blev infångad på linjen då. Hon är väldigt snabb ut och från ledningen över kort distans här så kan hon rinna undan över nerförsbacken på Jägersro om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 3 Hector Greenwood kan öppna bra och med Thomas Uhrberg i sulkyn så kan han få en fin resa här och kan bli att räkna med över upploppet, 4 Spartak Face var slagen in i sista sväng från ledningen senast men med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och då kan han utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 6 Nyhet
Spets efter 500m: 1 Betula Derm
Skrällen: 3 Hector Greenwood
Ranking: A 6,1 B 3,4,7,9,5,2,8,10 C 12,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Treåringarnas Sommarpris - Uttagningslopp Breeders Course 3 years old 2019 Second Final över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Upset Face som har vunnit 5 av sina 6 tidigare starter. I den senaste starten kom den första förlusten när han var ute i Treåringseliten på Solvalla under Elitloppshelgen. Han tog då ledningen och fick sedan utstå hård press i omgångar av Alessandro Gocciadoro med Axl Rose och höll sedan bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Aetos Kronos. Nu har det gått ett tag sedan det framträdandet men i ett litet fält här så tror jag att Lutfi Kolgjini kör till ledningen omgående och i den positionen så säljer han sig dyrt och man tror från stallet att han springer en låg 11-tid i ledningen och skulle han göra det så blir han svårslagen här, vid gardering kan 3 Eric The Eel som har gjort två starter i ny regi för Johan Untersteiner vara tänkbar. I debuten så blev det seger efter en bra avslutning men gången efter det så var han ute i E3 kval på Gävle och där gjorde han bort sig med en tidig galopp men felfri här så kan han vara långt framme på nytt, 6 Ubiquarian Face gjorde en godkänd avslutning fram till femteplatsen bakom vinnande Aetos Kronos i E3 finalen senast. Med en liknande spurt här så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Upset Face
Spets efter 500m: 4 Upset Face
Skrällen: 1 Trix On Line
Ranking: A 4 B 3,6,1,5 C 7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Uttagningslopp Super Trot Cup 2019 - Fördel Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Pelle Barosso gjorde det bra vid vinsten i näst senaste starten. Han tog då hand om ledningen initialt men släppte och sedan så plockade han ner sitt motstånd via open stretchen till slut. Med visad startsnabbhet så tror jag att Christoffer Eriksson laddar mot ledningen och skulle han komma till täten är mycket vunnet och han ska räknas tidigt här, 10 Victory Island är en segervan häst som har vunnit 13 av 29 starter hittills. Näst senast så var han ute i Klass I finalen på Solvalla i slutet av maj och gick då en bra avslutning och nådde andraplatsen bakom vinnande Norton Commander. Senast så galopperade han bort sina möjligheter i sista sväng men om han skulle hålla ordning på benen den här gången och om Steen Juul kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han duga en bit mot det här gänget, 1 Quattro Töll är rätt snabb ut bakom bilen och har fått ett trevligt startspår och från spets eller vinnarhålet här så kan han bli att räkna med här och kan då vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 3 Pelle Barosso
Spets efter 500m: 3 Pelle Barosso
Skrällen: 1 Quattro Töll
Ranking: A 3 B 10,1,8,7,5,4,2 C 9,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 1609 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Spartan Kronos har två lopp i kroppen efter lång frånvaro och senast så blev det en lätt seger i ett femhästarsfält. Han är kvick ut men det är flera som kan öppna fort här och det är inte säkert att Conrad Lugauer som kör hästen kan hålla upp ledningen men det är inte många hästar med i loppet och det kan lösa sig bra ändå om han skulle bli av med ledningen, 3 Jairo spurtade bra till tredjeplatsen bakom vinnande Cyber Lane senast. Gången innan det så slutade han oplacerad i Kymi Grand Prix men i ett litet fält här med endast fem motståndare så kan han få en bra löpning och då har han en vass avslutning och kan då blanda sig i segerstriden här, 5 Montdore var ute i ett långlopp på Jarlsberg senast och var då utan chans mot vinnande Juan utan fick nöja sig med en sjätteplats. Med en fin resa här så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 1 Spartan Kronos
Spets efter 500m: 1 Spartan Kronos
Skrällen: 5 Montdore
Ranking: A 1 B 3,5,2,6,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Uttagningslopp Super Trot Cup 2019 - Fördel Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Zefiro Dei Cedri har radat upp bra prestationer på sistone. För tre starter sedan så travade han större delen av loppet i dödens innan han kopplade grepp och tog över ledningen på sista bortre långsidan och gick sedan undan till en säker seger. Gången efter det så spurtade han vasst via 10,5 sista 800 meterna och nådde tredjeplatsen bakom vinnande Flash Hammering efter en invändig resa och senast så var han mycket bra efter en tidig galopp och felfri här så är han stark och kan bli svår att stå emot över upploppet, 7 Unar Bi är ett sexårigt sto som har vunnit hälften av sina starter hittills. Hon öppnade fort och nådde ledningen på Bjerke senast och stack sedan undan till en klar seger. Nu har hon lottats till ett spår långt ut och det är inte säkert att det går att nå ledningen här men Rick Ebbinge gör säkert ett allvarligt försök och om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon utmana om en framskjuten placering på nytt, vid gardering kan 10 Breidabliks Cognac som galopperade senast men var klart bra vid andraplatsen i ett lopp som vanns av Sukpoint C.C. gången innan det vara tänkbar om Conrad Lugauer som kör hästen kan bli fint framdragen under slutvarvet och då fäller han många hästar till slut men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Zefiro Dei Cedri
Spets efter 500m: 7 Unar Bi
Skrällen: 10 Breidabliks Cognac
Ranking: A 6,7 B 10,5,11,3,8,2,4 C 9,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Uttagningslopp Summer Meeting Mares - Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Victoria Lane galopperade från start senast men innan det så hade hon gjort flera bra prestationer i rad. Hon gick en bra avslutning via 10 tempo sista 800 meterna fram till andraplatsen i ett lopp som vanns av Sobel Jasmine gången innan det. Från innerspåret här så tror jag hon kan få loppet i vinnarhålet och med en lucka till slut så kan hon bli svår att stå emot den sista biten, 2 Jopi vann enkelt senast efter att ha kört sig till ledningen. Senast hon gästade Jägersro för tre starter sedan så hade hon också spår 2 bakom bilen och tog ledningen enkelt men åkte dit kort före mål och fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Epsom. Peter Zadel har kört hästen i samtliga lopp på svensk mark tidigare och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan hon leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 12 Vive Le Vent fastnade med sparade krafter bakom vinnande Princess Corner på Bjerke senast. Här är spåret inte det bästa men om det blir överpace på loppet och om Rick Ebbinge kan bli fint framdragen under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 1 Victoria Lane
Spets efter 500m: 2 Jopi
Skrällen: 8 Very Many Legs
Ranking: A 1 B 2,12,8,10,7,9 C 4,5,3,6,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V64 måndag 15/07

15 Juli 2019 - 13:30

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Skellefteå och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-1 på nummer 8 B.W.Sture som var mycket duktig vid vinsten i comebacken näst senast. Han kördes då resolut till ledningen med varvet kvar och gick sedan undan till en säker seger fast gången efter det var han inte lika bra när han kördes fram i dödens i ett långlopp på Dannero men stumnade och slutade oplacerad då. Här är motståndet enklare och trots ett spår långt ut här är det inte omöjligt att det kan bli ledningen efter en bit och skulle så bli fallet är mycket vunnet men han är bra nog att vinna loppet från andra positioner med om det skulle behövas.

V64-1 8 B.W.Sture
V64-2 3,6,7,8,12
V64-3 1,2,7,9,12
V64-4 3,4,5,6
V64-5 8,9
V64-6 1,3,4

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 8,9
DD2: 1,3,4

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Kallblodslopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har spikat nummer 8 B.W.Sture som var mycket duktig vid vinsten i comebacken näst senast. Han kördes då resolut till ledningen med varvet kvar och gick sedan undan till en säker seger fast gången efter det var han inte lika bra när han kördes fram i dödens i ett långlopp på Dannero men stumnade och slutade oplacerad då. Här är motståndet enklare och trots ett spår långt ut här är det inte omöjligt att det kan bli ledningen efter en bit och skulle så bli fallet är mycket vunnet men han är bra nog att vinna loppet från andra positioner med om det skulle behövas, vid gardering kan 7 Polar Northug som gjorde ett bra lopp som tvåa bakom Don Viking senast vara tänkbar om Jens Eriksson som kör hästen kan servera honom en bra löpning, 11 Guli Storm vinner inte så ofta men har bra form och svarat för vassa avslutningar mot hårt motstånd tidigare. Med en bra rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 B.W.Sture
Spets efter 500m: 8 B.W.Sture
Skrällen: 11 Guli Storm
Ranking: A 8 B 7,11,10,5,4 C 1,9,2,3,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Fyraåringslopp Ston - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 12 Gasolina svarade för en mycket stark insats vid vinsten i den senaste starten. Hon drog då tåget först i tredjespår dryga varvet från mål och trots att hon fick göra grovjobbet så var hon starkast och plockade ner den ledande National Knight över upploppet. Här står hon illa till men om hon slipper att göra alltför mycket av jobbet själv den här gången så kan hon bli farlig den sista biten och ska räknas tidigt här, 8 You Only Live Once gjorde bort sig med galopp 250 meter från mål senast när hon krängde ner i banan men innan det så hade hon visat upp goda resultat och felfri så kan hon blanda sig i segerstriden om Mika Forss som får chansen i sulkyn den här gången kan servera henne en bra löpning, 7 La Norna kördes till spets och tog en överlägsen seger senast. Nu handlar det om debut bakom startbilen men om hon kan kliva iväg lika kvickt som i volten så tror jag att Hanna Olofsson har ledningen i sikte och skulle hon hitta till spets utan någon större strid så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 12 Gasolina
Spets efter 500m: 7 La Norna
Skrällen: 6 Mindyourtime W.F.
Ranking: A 12,8 B 7,6,3,9,10,11 C 2,5,4,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Uttagningslopp till Dam-SM över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 1 B.W.L.Ruthless är härdad mot betydligt hårdare motstånd än det här och går ner i klass här. Han kan öppna bra och skulle Hanna Olofsson som kör hästen lyckas hålla upp ledningen är mycket vunnet men även om han skulle bli över från start så kan det lösa sig bra med en lucka till slut och han ska räknas tidigt här, 2 Barbed Wire Bronco kommer med fin form och han var duktig när han vann ett billigt lopp näst senast. Från ett bra utgångsläge här så sitter Jenny Engfors som kör hästen bra till omgående och kan blanda sig i segerstriden här, 12 Bear Briar gjorde bort sig med galopp i starten senast men gången innan det så var han duktig när avgjorde till seger från vinnarhålet. Här är spåret dåligt men om Heidi Hiltunen kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet och med ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

Min Vinnare: 1 B.W.L.Ruthless
Spets efter 500m: 1 B.W.L.Ruthless
Skrällen: 9 Beach Lover
Ranking: A 1 B 2,12,7,9,4,6 C 3,8,5,10,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Dante Godiva har bara gjort två starter hittills men har inlett lovande. I debuten så vann han på ett bra vis från ledningen och gången efter det så travade han i dödens och då blev det en andraplats bakom vinnande Wild N.Crazy W.F. och om Mika Forss som kör hästen kan komma iväg hyggligt från femtespåret i volten här så kan det bli en framskjuten placering på nytt, 4 Gun De Chanlecy har varit struken för en halsinfektion och återkommer nu efter tre månaders frånvaro så formen kan vara ett litet frågetecken men om Hanna Olofsson kan servera honom en bra löpning här så kan han duga direkt i comebacken, 3 Crazy Honey har börjat karriären med tre andraplatser på fyra starter. Hon gjorde det bra som tvåa bakom vinnande Guinness Sisu näst senast fast gången efter det var hon inte lika bra men om det löser sig med positionerna här så kan det vara läge för den första segern, 6 Chic Summer kan öppna bra från springspåret här och då kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 5 Dante Godiva
Spets efter 500m: 6 Chic Summer
Skrällen: 3 Crazy Honey
Ranking: A 5 B 4,3,6,8,10,7 C 2,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Spårtrappa lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 8 Jazza Håleryd visade bra form vid försök och finalvinst på Lycksele senast. Hon vann försöket från dödens och i finalen så gick hon en rejäl svepning på sista bortre långsidan och rundade sitt motstånd. Här är spåret dåligt men om Ove A Lindqvist kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli svår att stå emot den sista biten och hon ska räknas tidigt här, 9 Rally Funny agerar lite ojämnt men hon var duktig vid vinsten för tre starter sedan och om hon kan komma igenom rätt bra från sitt bakspår här så kan hon få ett bra lopp och har hon sin dag kan hon bli att räkna med här, vid ytterligare gardering kan 3 Antonio America som gör debut i ny regi vara tänkbar. Han kan öppna hyggligt och det kan vara loppets tidiga ledare och om Jenny Engfors skulle få bestämma en del i spets så kan han vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Jazza Håleryd
Spets efter 500m: 3 Antonio America
Skrällen: 3 Antonio America
Ranking: A 8,9 B 3,2,1,5,11,7,10 C 6,12,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Ålia Rännil har gjort två starter i år efter lång vila. Han såg fräsch och fin ut vid segern senast. Från det här utgångsläget så tror jag på tidig ledning och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan det bära hela vägen. Han har 5 vinster på 6 försök han har travat i spets i Sverige, 1 Järvsö Fux har vunnit 7 av 15 starter hittills och han kommer med fin form för han var duktig vid vinsten i näst senaste starten när han plockade ner sitt motstånd via 24,5 sista 800 meterna. Innerspåret här är ingen fördel men om Jan-Olov Persson kan hitta ut i andraspår så har han kapacitet att blanda sig i segerstriden på nytt, 4 Hönn Prinsen var duktig vid två raka segrar i maj månad. Senast så blev han störd och galopperade bort sig men felfri här så kan han få en bra löpning i den främre träffen och då kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 3 Ålia Rännil
Spets efter 500m: 3 Ålia Rännil
Skrällen: 4 Hönn Prinsen
Ranking: A 3 B 1,4,7,10,15,12,11 C 14,13,9,2,6,8,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V75 lördag 13/07

12 Juli 2019 - 16:30

Lördagens V75 tävlingar hämtar vi ifrån Årjäng och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-2 på nummer 1 Deede Star som endast har gjort sju starter i karriären fast han har segrat i fem av dessa. Han gick en vass avslutning via 11,7 sista varvet fram till seger senast. Han är ovan med voltstart men om han inte håller upp ledningen initialt så tror jag att Jorma Kontio som kör hästen söker sig ut för att ta över ledningen i ett andraskede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårstoppad här. Eventuellt barfota runt om för första gången är mycket intressant.

Min andra spik kommer i V75-5 på nummer 4 Charlock Wiking som galopperade bort sig i spetskörningen näst senast men gången efter det så var han ute i ett lite billigare lopp på Axevalla och kördes då till ledningen och gick undan till en säker seger från den positionen. Här tror jag att Magnus Jakobsson kan trycka sig till spets in i första sväng och skulle han lyckas med det så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage då han har fem vinster på fem försök han har travat i spets.

V75-1 1,6,7
V75-2 1 Deede Star
V75-3 5,10,12,13,14
V75-4 1,2,11,14,15
V75-5 4 Charlock Wiking
V75-6 1,2,4,11
V75-7 1,2,3,5,6

1500 rader x 0,50 = 750 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,2,4,11
DD2: 5 Milliondollarrhyme

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Silverdivisionen över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Ragazzo Da Sopra var utan chans från ett hopplöst läge i Kalmar senast så den starten kan vi glömma. Gången innan det så tog han över ledningen med varvet kvar och gick undan till lätt seger via 11,5 sista varvet då. Det är en bättre distans nu och med en bra löpning här så fäller han många hästar till slut och kan då utmana om en framskjuten placering. Det blir barfota runt om och jänkarvagn nu meddelar man från stallet, 1 Eldorado B. var mycket duktig när han vann från ledningen i Östersund över kort distans näst senast. I finalen senast så hade han bakspår fast han gick en bra avslutning fram till femteplatsen bakom vinnande Bucks To Burn då. Han är mycket explosiv den första biten och i ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Virginia Grif har vunnit i hälften av hennes 32 tidigare starter och hon vann lätt efter tidig ledning näst senast och gången efter det så spurtade hon bra och kopplade greppet på upploppet men blev avslagen på linjen av en smygkörd Lolo Lee. Nu hoppar Örjan Kihlström upp i vagnen för första gången och klaffar det med positionerna så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 6 Ragazzo Da Sopra
Spets efter 500m: 1 Eldorado B.
Skrällen: 8 Antonio Trot
Ranking: A 6 B 1,7,8,2,10,3 C 4,9
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Deede Star som endast har gjort sju starter i karriären fast han har segrat i fem av dessa. Han gick en vass avslutning via 11,7 sista varvet fram till seger senast. Han är ovan med voltstart men om han inte håller upp ledningen initialt så tror jag att Jorma Kontio som kör hästen söker sig ut för att ta över ledningen i ett andraskede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårstoppad här. Eventuellt barfota runt om för första gången är mycket intressant, vid gardering kan 4 Great Winner som avgjorde lätt senast trots en tung resa vara tänkbar. Spår 4 i volten här är inte optimalt och det blir nog ingen snabbare start om han skulle kliva iväg i rätt gångart men om Magnus Jakobsson skulle lyckas få iväg honom så kan han duga en bit mot det här gänget. Rycktussar nu för första gången kan ge en extra växel över upploppet, 2 The Real Star var duktig vid vinsten för tre starter sedan. Han fick inte travet att flyta helt till slut och fick nöja sig med sjätteplatsen bakom vinnande Eppur Si Muove efter ett kortare galoppinslag från start senast. Han är van vid att möta hårt motstånd och om Adrian Kolgjini som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Deede Star
Spets efter 500m: 1 Deede Star
Skrällen: 2 The Real Face
Ranking: A 1 B 4,2,6,8,3,7,5 C 10,11,12
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Erik Perssons Memorial - DubbelCupen, Final - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 13 Lukas Rauen har tre vinster och två andraplatser på årets fem starter. Han har tagit två lätta segrar i de två senaste loppen och för tre starter sedan i Östersund så fick han en sen lucka och gick då en bra avslutning via 23 tempo sista 500 meterna. Här har han springspår på 20 meters tillägg och om Magnus A Djuse som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden här. Eventuellt barfota runt om nu är mycket intressant, 10 Pyrmo ståtar med två raka segrar och han var okörd senast via 23 tempo sista rundan. Han är redo för en rejäl rekordsänkning meddelar Martin Lundahl som tränar och skulle tempot bli för lågt där framme så tror jag Ulf Ohlsson som kör hästen söker sig framåt för han tål att göra en del grovjobb och kan då vara långt framme på nytt. Barfota runt om nu är intressant, 5 Spik Loke har vunnit 7 av årets 10 starter. Spåret här är inte optimalt så det blir nog ingen snabbare start men om han kliver iväg så är det inte omöjligt att Jimmy Jonsson kan få ta över ledningen efter ett varv och skulle så bli fallet så kan det bli en ny seger här.

Min Vinnare: 13 Lukas Rauen
Spets efter 500m: 6 Myrsjös Stalo
Skrällen: 12 Björs Viking
Ranking: A 13 B 10,5,14,12,1,6,8,15,7 C 2,11,3,4,9
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 11 Dallas As var ute i finalen av StoSprintern senast och travade då 12,5 sista 700 meterna bakom vinnande Zeta Wise As. Här har hon springspår på tilläggsvolten och om Robert Bergh som kör hästen kan få en bra start så kan hon få en fin löpning och kan då blanda sig i segerstriden här, 2 Lady Nadine återkom efter lång frånvaro senast och svarade då för en mycket bra prestation när hon tog en överlägsen seger. Hon har tidigare galopperat mycket men felfri här så tror jag att Jorma Kontio som kör hästen kan köra sig till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 15 Hope And Dreams avgjorde på ett bra vis vid vinsten i Boden senast. Här har hon dubbla tillägg och många hästar att runda men om Emilia Leo som kör hästen kan bli fint framdragen under slutvarvet så kan hon bli att räkna med över upploppet. Barfota runt om nu är intressant meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 11 Dallas As
Spets efter 500m: 2 Lady Nadine
Skrällen: 1 Timotejs Godis
Ranking: A 11,2 B 15,1,14,6,10,3 C 13,9,8,7,4,5
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Klass I över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Charlock Wiking som galopperade bort sig i spetskörningen näst senast men gången efter det så var han ute i ett lite billigare lopp på Axevalla och kördes då till ledningen och gick undan till en säker seger från den positionen. Här tror jag att Magnus Jakobsson kan trycka sig till spets in i första sväng och skulle han lyckas med det så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage då han har fem vinster på fem försök han har travat i spets, vid gardering kan 5 Macelleria som ståtar med tre raka andraplatser vara tänkbar. Han är kvick iväg men jag tror inte att han kan ta sig förbi min spik i starten och då finns det en klar risk att han får göra mycket av grovjobbet här och från dödens kan det bli tufft att vinna, 10 Mellby Frodo hakade på fullt godkänt till fjärdeplatsen bakom vinnande Zalie Gar i Klass I finalen på Eskilstuna senast. Här är det bakspår men om Kristian Malmin som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Charlock Wiking
Spets efter 500m: 4 Charlock Wiking
Skrällen: 10 Mellby Frodo
Ranking: A 4 B 5,10,6,1,2,9,11,3 C 7,12,8
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
STL Bronsdivisionen över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 N.Y.Coeurdesoleil utrustades med jänkarvagn och helstängt huvudlag på Solvalla näst senast och blixtrande till ledningen och vann på ett bra vis och det blir samma utrustning här och om Magnus Teien Gundersen kan nå ledningen även här så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage, 1 Visa As var med i samma lopp som tipsettan på Solvalla och felade då på upploppet. Senast så höll hon mycket starkt till andraplatsen bakom vinnande Global Undecided efter en jobbig löpning. Innerspåret är inte optimalt i Årjäng så det kan bli tufft att hålla ledningen men om Björn Goop skulle lyckas ta sig loss så är hon bra nog att blanda sig i segerstriden här, 4 Jaques Noir har ofta dragits med tråkiga lägen men står fint till denna gång. Han gick en rejäl avslutning via 09,6 sista 800 meterna till tredjeplatsen bakom vinnande Hierro Boko senast och klaffar det med löpningsförloppet här så kan det vara läge för en seger, 11 Zio Tom Jet står svår placerad och hårt inne i loppet och behöver en del tur från det här läget men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 2 N.Y.Coeurdesoleil
Spets efter 500m: 2 N.Y.Coeurdesoleil
Skrällen: 11 Zio Tom Jet
Ranking: A 2,1 B 4,11,5,6,7 C 12,3,9,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Årjängs Stora Sprinterlopp - Gazza Degatos Minneslopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Milliondollarrhyme avslutade mycket bra bakom Propulsion i Norrbottens Stora Pris i Boden senast. Här tror jag att Fredrik B Larsson som kör hästen kan trycka sig till ledningen och skulle han lyckas med det så kan han rinna undan till seger om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 2 Nadal Broline var mycket bra i debuten för Björn Goop men i Oslo Grand Prix senast så stod han inte att känna igen men han verkade inte trivas på Bjerkes bana den dagen. Han har tränat bra nu och från ett bra spår här så kan han få en bra löpning och kan då blanda sig i segerstriden här, 1 Dante Boko är kvick iväg men innerspåret i Årjäng är inte det bästa så jag tror att tipsettan kan ta sig förbi i starten men oavsett så kan han få en bra löpning på innerspår här och kan då vara långt framme med en lucka till slut.

Min Vinnare: 5 Milliondollarrhyme
Spets efter 500m: 5 Milliondollarrhyme
Skrällen: 3 Uza Josselyn
Ranking: A 5 B 2,1,3,6,7,8 C 4,9,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V64 fredag 12/07

12 Juli 2019 - 12:53

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Axevalla och samtliga avdelningar är fyllda av uttagningslopp till StoChampionatet och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-1 på nummer 7 Conrads Rödluva som underpresterade i Drottning Silvias Pokal i maj när hon fick nöja sig med andraplatsen, men det visade sig att hon hade en halsinfektion då. Efter det har hon vunnit ett Breeders' Crownlopp i Rättvik. Här tror jag att Örjan Kihlström kör till och får ta över över ledningen i ett tidigt skede och sedan är loppet över men hon är bra nog att vinna loppet även från andra positioner med om det skulle behövas.

V64-1 7 Conrads Rödluva
V64-2 1,2,6,11
V64-3 2,3,7,10,11
V64-4 3,11
V64-5 11,12
V64-6 4,6,8,10,11

400 rader x 1 = 400 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 12 Zeta Kronos
DD2: 4,6,8,10,11

5 rader x 30 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Uttagningslopp StoChampionatet över 2640 meter och jag har spikat nummer 7 Conrads Rödluva som underpresterade i Drottning Silvias Pokal i maj när hon fick nöja sig med andraplatsen, men det visade sig att hon hade en halsinfektion då. Efter det har hon vunnit ett Breeders' Crownlopp i Rättvik. Här tror jag att Örjan Kihlström kör till och får ta över över ledningen i ett tidigt skede och sedan är loppet över men hon är bra nog att vinna loppet även från andra positioner med om det skulle behövas. Inga ändringar är planerade utan det blir skor runt om samt ett öppet huvudlag och jänkarvagn som senast meddelar man från stall Daniel Redén, vid gardering kan 3 Global Vintage som hängde med bra som tvåa bakom just Conrads Rödluva senast vara tänkbar. Hon kan öppna bra och kan nå ledningen initialt men jag tror att Jorma Kontio släpper när den stora favoriten ställer frågan och kan då kanske lifta med till en final.

Min Vinnare: 7 Conrads Rödluva
Spets efter 500m: 7 Conrads Rödluva
Skrällen: 3 Global Vintage
Ranking: A 7 B 3,4,11,10,1 C 8,9,2,5,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Uttagningslopp StoChampionatet över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Fantasia Sisu vann ett lärlingslopp
på V75 i Halmstad så sent som i lördags. Hon kan är hygglig från start och är lättplacerad och kan hon ramla ner i ett vettigt slagläge så har hon en bra spurt att tillgå till slut och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 11 Racing Brodda inledde året i fin stil med två raka segrar innan det blev en femteplats i finalen av Drottning Silvias Pokal. Senast så var hon ute i Rättvik och fick då göra jobbet utvändigt om ledaren och galopperade då i samma veva som hon blev rundad av Conrads Rödluva. Med en bra rygg att gå i under slutrundan här så fäller hon många hästar till slut och ska räknas tidigt, 2 A'Nana De Bohem gav ett riktigt fint intryck när hon vann finalen av Diamantstoet under Elitloppshelgen näst senast. Gången efter det så satt hon långt ner i kön och galopperade bort sig. Här är utgångsläget fint men hon är inte så kvick iväg men om Oskar J Andersson som kör hästen kan servera henne en bra löpning så kan hon bli farlig över upploppet, 1 Adi Gallia har inte vunnit något lopp sedan mars ifjol men hon är ofta med långt framme och från innerspåret här så tror jag det kan bli tidig ledning och om Nicklas Westerholm skulle få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 6 Fantasia Sisu
Spets efter 500m: 1 Adi Gallia
Skrällen: 9 I'm Sailing
Ranking: A 6,11 B 2,1,9,8,5,7 C 4,3,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Uttagningslopp StoChampionatet över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Miss Sober har galopperat i de två senaste starterna men hon reparerade galoppen starkt och nådde tredjeplatsen bakom vinnande A'Nana De Bohem senast. Nu kommer hon från ett tävlingsuppehåll men man har haft detta loppet i sikte och som snabbast har hon gått ett 18-jobb inne på Åby. Robert Bergh låter nöjd med förberedelserna och hästen har inget emot den långa distansen och felfri här så tror jag att hon sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon bli svårfångad från den positionen. Det blir framskor denna gång istället för barfota runt om som senast, 2 Flaming Ace Sisu kommer med två raka andraplatser. Hon avslutade senast starkt bakom vinnande Valetta och gången innan det slog hon tipsettan som dock hade en galopp på vägen. Med bra form från ett trevligt utgångsläge här så är hon vass om hon får spara speeden fram till upploppet och kan då duga en bit mot det här gänget, 11 Don't Be Shy har vunnit hälften av sina åtta starter hittills och hon avgjorde till en enkel seger näst senast men gången efter det så slutade det med en galopp men felfri här så kan hon utmana om en framskjuten placering även om utgångsläget inte är det bästa. Det blir jänkarvagn istället vanlig vagn nu men barfota runt om och norskt huvudlag som senast meddelar Peter Untersteiner, 10 Indiana Boko har två lopp i kroppen nu och kan vara klart förbättrad till den här starten men hon har inget kul utgångsläge här men löser det sig med positionerna och hon kan bli fint framdragen under slutvarvet så kan hon bli att räkna med över upploppet, 3 Miss Silver hade två raka galopper innan hon var duktig som tvåa i ett lopp som vanns av I Am Rapida senast. Felfri här från ett bra utgångsläge här så kan hon få ett vettigt lopp och kan då ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 7 Miss Sober
Spets efter 500m: 7 Miss Sober
Skrällen: 3 Miss Silver
Ranking: A 7 B 2,11,10,3,5,6,1,8 C 4,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Uttagningslopp StoChampionatet över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 11 A Sweet Dance kommer från en seger över aktuell distans och det är ett segervant sto som har vunnit 11 av 18 starter hittills. Här har hon bakspår men om Stefan Söderkvist som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan hon bli svår att stå emot över det långa upploppet här och hon ska räknas tidigt, 3 Head For Home galopperade senast men gick en bra avslutning och nådde tredjeplatsen bakom vinnande Hankypanky Rubyred då. Hon är rätt så kvick ut så jag tror att Rikard N Skoglund laddar mot ledningen och skulle hon komma till spets smärtfritt så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, vid ytterligare gardering kan 8 Vikens Fingerprint som höll bra till andraplatsen bakom tipsettan näst senast. Gången efter det så vann hon enkelt från spets men jag tror det blir tuffare att komma till ledningen från det här läget men om Oskar J Andersson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon duga en bit mot det här gänget men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 A Sweet Dance
Spets efter 500m: 3 Head For Home
Skrällen: 6 Zeeland Kronos
Ranking: A 11,3 B 8,6,4,5,9 C 10,2,7,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Uttagningslopp StoChampionatet över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 12 Zeta Kronos visade att formen är i antågande när hon avslutade starkt via 10,8 sista varvet från fjärde par utvändigt senast och nådde tredjeplatsen bakom vinnande Conrads Rödluva. Här har hon fått ett besvärligt utgångsläge men om Björn Goop kan hitta en bra rygg att gå i och bli fint framdragen under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut och ska räknas tidigt här, 11 Activated skrällde rejält när hon plockade hem Drottning Silvias Pokal i sin senaste start. Nu är det två månader sedan det framträdandet fast hon gick ett bra banjobb nyligen i 15 tempo i 2000 meter meddelar Fredrik Wallin som tränar och om Carl Johan Jepson kan servera henne en bra löpning så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, vid ytterligare gardering kan 9 Ottens Flamma som blev fast med sparade krafter näst senast men gången efter det så höll hon farten bra till seger i ett V86 lopp i Åmål vara tänkbar. Hon är gynnad av den långa distansen då hon är mer stark än snabb och kan duga en bit mot det här gänget men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Zeta Kronos
Spets efter 500m: 4 Bear Victory
Skrällen: 9 Ottens Flamma
Ranking: A 12,11 B 9,1,2,4,10 C 8,5,7,3,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Uttagningslopp StoChampionatet över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Real Caviar testade barfota runt om för första gången senast och släppte då ledningen till Hankypanky Rubyred och fullföljde starkt till andraplatsen bakom denne. Här tror jag att Torbjörn Jansson som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och då är det inte säkert att hon vill släppa om inte den stora favoriten kommer omgående men oavsett så ska hon räknas tidigt här, 11 Hankypanky Rubyred tog över ledningen från tipsettan efter 700 meter senast och gick undan till seger. Här är det bakspår men med en offensiv Jorma Kontio i sulkyn är jag inne på att hon söker sig framåt när tempot när tempot har bedarrat där framme och då kan hon plocka en ny seger från dödens om det skulle behövas, 6 Quarcia gick på i fjärdespår med 400 meter kvar av loppet senast och med en bra spurt via 11,8 sista 800 meterna så hann hon fram till seger och om Kim Moberg som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig den sista biten och kan då vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 4 Real Caviar
Spets efter 500m: 4 Real Caviar
Skrällen: 6 Quarcia
Ranking: A 4,11 B 6,8,10 C 1,5,2,9,3,7,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Fler inlägg: