GS75 Tips Örebro Söndag 20/10

20 Oktober 2019 - 10:44

Det är Grand Slam 75 tävlingar ifrån Örebro i eftermiddag när det fina tvååringsloppet Svampen med 455 000 kr i förstapris ska avgöras och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-1 på nummer 1 Valley Brodde som gjorde debut i ny regi för Daniel Reden senast och gav då ett mycket fint intryck när han trots att han hade sämsta läget bakom bilen rundade sitt motstånd och vann enkelt över kort distans. Med det loppet i kroppen så kan han vara klart förbättrad till den här starten och han kan öppna rätt så vettigt fast det är inte säkert att han håller upp ledningen initialt men om Örjan Kihlström skulle bli överflyglad den första biten så tror jag han borde kunna ta sig ut i andraspår och ska då ha en god chans att ta en ny seger.

Min andra spik kommer i GS75-7 på nummer 6 Deede Star som var väldigt bra när han plockade hem Klass II finalen på Solvalla senast. Han travade då först i andraspår med dryga varvet kvar och var stark och tog ner den ledande Highspeed Dynamite över upploppet och kunde även stå emot attackerna bakifrån och vann lätt. Nu är det tuffare motstånd men han har visat sig att han kan öppna fort och skulle Örjan Kihlström som kör hästen nå spets så tror jag han blir svårfångad från den positionen fast han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

GS75-1 1 Valley Brodde
GS75-2 1,2,4,7,9
GS75-3 1,5,9
GS75-4 1,2,3,4,6,7
GS75-5 6,7,8,14
GS75-6 5,8
GS75-7 6 Deede Star

720 rader x 1 = 720 kr

Dagens Dubbel
DD1: 5,8
DD2: 5,6

4 rader x 50 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 2100 meter och jag har spikat nummer 1 Valley Brodde som gjorde debut i ny regi för Daniel Reden senast och gav då ett mycket fint intryck när han trots att han hade sämsta läget bakom bilen rundade sitt motstånd och vann enkelt över kort distans. Med det loppet i kroppen så kan han vara klart förbättrad till den här starten och han kan öppna rätt så vettigt fast det är inte säkert att han håller upp ledningen initialt men om Örjan Kihlström skulle bli överflyglad den första biten så tror jag han borde kunna ta sig ut i andraspår och ska då ha en god chans att ta en ny seger, vid gardering kan 10 Leader Brodde som är jämn och säker även om han inte vinner så ofta vara tänkbar om Mattias Djuse kan hitta en vettig rygg att gå i och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen men han får ses främst som ett platsbud, 4 Southwind Hydro är ännu utan seger i år men hängde med godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Everton från vinnarhålet senast och han är härdad mot hårt motstånd så med en fin löpning här så kan han vara långt framme men jag tror inte det räcker till seger.

Min Vinnare: 1 Valley Brodde
Spets efter 500m: 1 Valley Brodde
Skrällen: 4 Southwind Hydro
Ranking: A 1 B 10,4,6,5,9 C 11,3,7,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-2
Ett Treåringslopp över 2100 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Mister Donald har gjort tre starter tidigare och han höll godkänt som tvåa i debuten och gången efter det så vann han enkelt från ledningen. Senast travade han också i spets och sänkte sitt rekord rejält även om han bara blev trea i mål då. Kan Björn Goop hitta till ledningen i ett tidigt skede och få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka till en ny seger här, 7 Dwayne Zet har inte startat på några månader så formen nu är en aning svårbedömd och dessutom riskerar han att hamna på vingel här men om Örjan Kihlström kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering här, 2 Unarmed Face kördes till ledningen i ett tidigt skede och drog sedan undan till en ohotad seger från den positionen näst senast. Han är inte att lita på men om han skulle hålla ordning på benen här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan då bli att räkna med över upploppet, 1 Get Involved gör debut bakom bilen och är svårbedömd hur han kan öppna men om inte innerspåret blir en fälla så kan det det räcka en bit här.

Min Vinnare: 4 Mister Donald
Spets efter 500m: 4 Mister Donald
Skrällen: 2 Unarmed Face
Ranking: A 4 B 7,2,1,9 C 6,3,5,10,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-3
Ett lopp över 1609 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Sukpoint C.C. gjorde comeback efter tre månaders frånvaro i ny regi för Ulf Stenströmer senast. Han gick då en bra avslutning i vida spår fram till andraplatsen bakom vinnande Ottens Dibaba. Han är kvick ut och om Carl Johan Jepson som kör hästen kan hålla upp ledningen här så kan han leda loppet länge och han ska räknas tidigt här. Eventuellt jänkarvagn nu är intressant, 5 Poem In Motion har inte startat på ett tag och har varit struken för en sårskada i början av månaden. Hon är startsnabb och kan snuva tipsettan på ledningen och skulle så bli fallet så kan hon bli svårfångad över den korta distansen om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Il Diablo travade i ledningen näst senast men fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Findus M. då. Gången efter det så var han ute i Lärlings-SM på Åby där det slutade med en startgalopp men felfri nu så har han gott kunnande och klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden här, 7 Aiming to Win drar en del streck. Han galopperade bort sig med krafter kvar 350 meter från mål senast. Nu aviseras det ett snällt upplägg för han ska ha det här loppet inför stundande Breeders' Crown om en vecka och av den anledningen så får han inte plats på systemet.

Min Vinnare: 1 Sukpoint C.C.
Spets efter 500m: 1 Sukpoint C.C.
Skrällen: 8 Vikens Dome
Ranking: A 1 B 5,9,8,7,3,4,2 C 11,6,10,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-4
STL Klass II, Försök 6 i Meeting 7 över 2100 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Le Crack Sox tog en överlägsen seger från ledningen för tre starter sedan och efter det så har han noterat två raka andraplatser. Här finns det risk att han får göra en del grovjobb men oavsett så ska han räknas tidigt från ett trevligt utgångsläge här. Barfota bak nu är intressant, 3 Zingy Kronos blandar och ger i sina prestationer men hon kan öppna fort och skulle hon sno åt sig ledningen så tror jag Erik Adielsson kör i den positionen då samtliga hennes tre tidigare vinster är tagna från spets, 1 Cruise travade i ledningen senast men var slagen redan med 600 meter kvar av loppet, banan var mycket dålig den dagen och dessutom gick han med skor vilket kan ha varit en del av förklaringen till den dåliga insatsen. Han kan öppna helt okej men det är långtifrån säkert att det blir någon ledning men det kan lösa sig bra med en lucka till slut eller om kusken kan ta sig ut i andraspår omgående. Eventuellt barfota runt och bike meddelar man från stall Goop, 2 Love Håleryd går bra varje gång nu och gick en stark avslutning och var rätt nära vinna på Årjäng senast även om det står en femma i kolumnen eftersom det var fem hästar på linjen då. Nu har han ett bra läge fast han får gå med aluminiumskor runt om istället för barfota runt om som det var senast och det är ett minus.

Min Vinnare: 4 Le Crack Sox
Spets efter 500m: 3 Zingy Kronos
Skrällen: 6 Västerbo Crush
Ranking: A 4,3 B 1,2,6,7,8,9 C 5,10,11,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-5
Diamantstoet, Försök 7 - Spårtrappa över 2100 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Velegance galopperade i ett tidigt skede näst senast men hon gick sedan en stark upphämtning till fjärdeplatsen bakom vinnande Ivana Boko. Gången efter det så fick hon sin revansch när hon gick på i fjärdespår med 650 meter kvar av loppet och via 10 tempo sista 800 meterna rundade hon sitt motstånd till seger. Här är läget dåligt men om Peter Untersteiner kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 6 Moon Zappa har fått två lopp i kroppen efter lång frånvaro. Senast så kördes hon till ledningen i ett tidigt skede och gick sedan till en enkel seger från den positionen och kan Ulf Ohlsson som kör hästen hitta ner i en bra position så kan hon utmana om en framskjuten placering på nytt, 7 Ies Elisabet har gjort det bra varje gång på slutet utan att få sätta nosen först. Senast så travade hon i vinnarhålet innan hon fick luckan på upploppet och avslutade mycket positivt men fick inte tag i ledande Ghostintheshell utan fick nöja sig med andraplatsen. Hon är snabb ut vid laddning så det är inte omöjligt att Emilia Leo som sitter upp bakom hästen kan nå spets och skulle så bli fallet så kan det vara läge för en efterlängtad seger, 14 Timotejs Godis har ingen vidare rad och har ett tufft utgångsläge med många hästar att runda men hon är härdad mot hårt motstånd och med lite klaff och överpace på loppet så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 8 Velegance
Spets efter 500m: 7 Ies Elisabet
Skrällen: 14 Timotejs Godis
Ranking: A 8,6 B 7,14,10,3,11 C 15,9,4,5,2,1,13
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-6
Svampen Örebro - Tvååringslopp över 1609 meter och jag har streckat två hästar, 5 Sayonara vann i fin stil från spets senast och här tror jag att Carl Johan Jepson har ledningen i sikte på nytt och skulle hon få bestämma en del i täten så kan det räcka till en ny seger och hon ska räknas tidigt här, 8 Global Badman är obesegrad efter tre starter hittills. Spår 8 bakom bilen över kort distans är inte optimalt och dessutom är det första gången på en ny bana då han enbart tävlat på Bergsåker tidigare men om det löser sig med positionerna så har han visat upp gott kunnande och kan då blanda sig i segerstriden igen, vid ytterligare gardering kan 12 Custom Cheval som har radat upp fyra raka andraplatser vara tänkbar. Han gick ett starkt upplopp senast och var inte långt ifrån att ta sin första seger. Svårt läge här men med en vettig rygg att gå i under slutvarvet och ett uppskruvat tempo på loppet så fäller han många hästar till slut fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Sayonara
Spets efter 500m: 5 Sayonara
Skrällen: 12 Custom Cheval
Ranking: A 5,8 B 12,4,9,6,10,7 C 11,2,1,3
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-7
Vi avslutar GS75 med STL Bronsdivisionen, Försök 5 i Meeting 7 över 2609 meter och jag har spikat nummer 6 Deede Star som var väldigt bra när han plockade hem Klass II finalen på Solvalla senast. Han travade då först i andraspår med dryga varvet kvar och var stark och tog ner den ledande Highspeed Dynamite över upploppet och kunde även stå emot attackerna bakifrån och vann lätt. Nu är det tuffare motstånd men han har visat sig att han kan öppna fort och skulle Örjan Kihlström som kör hästen nå spets så tror jag han blir svårfångad från den positionen fast han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 5 All Star som har visat fin form en längre tid vara tänkbar. Senast så gjorde han det bra som trea i Bronsfinalen bakom vinnande From The Mine och kan Peter G Norman servera honom en fin löpning här så kan han vara långt framme på nytt, 9 Bo C. galopperade bort sig senast men hade innan det radat upp flera bra prestationer. Han har blivit åtgärdad efter senast och den långa distansen är inga problem och med en bra rygg att gå i under slutrundan så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 6 Deede Star
Spets efter 500m: 6 Deede Star
Skrällen: 5 All Star
Ranking: A 6 B 5,9,8,3,11,10,4 C 2,1,7,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V75 Tips Romme Lördag 19/10

18 Oktober 2019 - 17:07

Lördagens V75 tävlingar avgörs på Romme med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-3 på nummer 4 Milligan's School som näst senast var med i Masters-finalen på Vincennes och gick klart godkänt där. Senast kördes han till täten efter ett drygt halvvarv och vann sedan väldigt lätt och här tror jag att Ulf Eriksson som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede på nytt och från den positionen så säljer han sig dyrt. Vinnarodds 1.55 LeoVegas & Unibet.

V75-1 1,6
V75-2 8,9,11,15
V75-3 4 Milligan's School
V75-4 3,4,9,13
V75-5 5,9
V75-6 1,2,3,6,11
V75-7 4,9,10,11

1280 rader x 0,50 = 640 kr

Dagens Dubbel
DD1: 6 Global Undecided
DD2: 4,9,10,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 4 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Macelleria höll upp ledningen från innerspåret senast och stack sedan undan till en enkel seger via 11,8 sista 800 meterna. Från springspåret här så tror jag Robert Bergh som kör hästen sitter i ledningen in i första sväng och från den positionen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Electrical Storm kom tillbaka efter halsinfektion senast och fick då en bra löpning i rygg ledaren där han fastnade med mycket sparade krafter. Utgångsläget är helt perfekt nu då han är bäst med ryggresa och han var väldigt fin i måndagens jobb meddelar man från stallet och skulle en lucka uppenbara sig till slut så kan han bli farlig över upploppet, vid ytterligare gardering kan 5 Win B.Hill som gjorde debut på svensk mark efter fem års tävlingsfrånvaro och han visade verkligen ingen ringrost när han avslutade 08,9 sista 700 metrarna fram till seger vara tänkbar. Han har gjort tre starter i livet och dras med en hög tvångsprissumma och har ett lurigt femtespår i volten så han kan lika gärna vara borta direkt och får därför inte plats på systemet.

Min Vinnare: 6 Macelleria
Spets efter 500m: 6 Macelleria
Skrällen: 7 Ontrack He's Black
Ranking: A 6,1 B 5,7,8,11,4 C 3,10,9,2,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Charlie Mills Race - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat fyra hästar, 15 Apollon De Kacy satt fast med sparade krafter i den senaste starten och hade det norska huvudlaget oryckt. Han är härdad mot eliten och trots att han står med 60 meters tillägg jämfört med hästarna på startvolten så ska han räknas tidigt. Den långa distansen är passande och det aviseras ett offensivt upplägg den här gången, 8 Magic Cash är mycket stark och vann näst senast enkelt i ett lopp över tre varv men gången efter det så galopperade han bort sina möjligheter. Felfri nu så tror jag att Jorma Kontio är offensiv och skickar hästen till spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan blanda sig i segerstriden på nytt, 9 Guillaume Boko avslutade bra till knapp seger näst senast. Gången efter det så fick han dra tåget i tredjespår under slutvarvet i Klass I finalen på Solvalla och höll klart bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Ike Schermer. Nu är det debut över den långa distansen men det tror jag ska fungera bra så han kan då utmana om en framskjuten placering på nytt, 11 Coal Trader gick starkt som fyra bakom vinnande Viking Brodde över aktuell distans senast. Han har aldrig varit bättre än vad han är nu och känns smällfin i jobben meddelar man från stallet och med lite klaff här så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 15 Apollon De Kacy
Spets efter 500m: 8 Magic Cash
Skrällen: 11 Coal Trader
Ranking: A 15 B 8,9,11,3,13,6,4,1,2,10 C 5,7,14,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
STL Gulddivisionen, Försök 3 i Meeting 7 över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Milligan's School som näst senast var med i Masters-finalen på Vincennes och gick klart godkänt där. Senast kördes han till ledningen efter ett drygt halvvarv och vann sedan väldigt lätt och här tror jag att Ulf Eriksson som kör hästen sitter i täten i ett tidigt skede på nytt och från den positionen så säljer han sig dyrt, vid gardering kan 1 Exodus Hanover som har bytt regi från Roger Walmann till Daniel Redén vilket får ses som en fördel vara tänkbar. Det här blir tredje starten i den nya regin och kan Örjan Kihlström ge hästen en bra löpning på innerspår eventuellt i vinnarhålet så kan han lifta med till en framskjuten placering men han får ses främst som ett platsbud, 5 Chianti har fått tre lopp i kroppen efter vila och han gick en rejäl avslutning till andraplatsen bakom vinnande Dibaba senast. Nu är det debut i högsta klassen fast om Björn Goop kan servera honom en bra löpning så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 4 Milligan's School
Spets efter 500m: 4 Milligan's School
Skrällen: 1 Exodus Hanover
Ranking: A 4 B 1,5,6,2,11 C 8,10,9,3,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Järvsöodin hamnade svårt till men han gick en bra avslutning i skymundan senast. Han är stark och trivs över distansen och löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme här, 3 Bokli Rapp gjorde debut i ny regi för Daniel Redén senast och vann då på ett mycket bra vis. Han kan öppna bra och felfri här så tror jag att Örjan Kihlström som kör hästen kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det bli en ny seger men han är stark och tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas och han ska räknas tidigt här, 4 Hvalstad Odin har vunnit två raka i ny regi men då har det varit sprinterdistans. Han är stark så jag tror att den längre distansen nu kan passa bra fast det finns en viss galopprisk från spår fyra i volten fast om han kliver iväg i rätt gångart så kan han bli att räkna med över upploppet, 13 Lukas Rauen fick ett tufft lopp senast och fick inte riktigt chansen till slut och gick i mål med sparade krafter. Jag tror att han klarar av att gå felfritt från det här läget fast det blir nog ingen snabbare start men den långa distansen är passande och då kan han avsluta loppet starkt.

Min Vinnare: 9 Järvsöodin
Spets efter 500m: 3 Bokli Rapp N.O.
Skrällen: 13 Lukas Rauen
Ranking: A 9,3 B 4,13,10,14,1,7,12 C 8,11,5,2,15,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
STL Klass II, Försök 5 i Meeting 7 över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 5 Digital Summit är riktigt fin och har varit duktig i två raka segrar. Han är bra i jobben meddelar man från stallet fast det är lite frågetecken över den korta distansen men om Örjan Kihlström kan servera honom en fin löpning i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt. Det blir troligen skor runt om och jänkarvagn meddelar Stefan Melander, 9 Fighter Mearas har galopperat en hel del tidigare men har nu skött sig i de två senaste loppen. Han vann enkelt efter ledning runt om senast och har mycket hög kapacitet för klassen. Kan han komma igenom vettigt från bakspåret här och hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, vid ytterligare gardering kan 6 Bordeaux Doc som var positiv i ett Derbykval näst senast som fyra bakom vinnande Campo Bahia vara tänkbar. Han tog karriärens första seger i den senaste starten och då han är startsnabb så tror jag att Åke Lindblom är ute efter ledningen men det finns flera startsnabba konkurrenter med i loppet så det kan bli överpace och kostar det för mycket kraft att komma till spets kan det bli tufft att vinna loppet.

Min Vinnare: 5 Digital Summit
Spets efter 500m: 6 Bordeaux Doc
Skrällen: 3 Brake Cooling
Ranking: A 5,9 B 6,1,2,3,12,4 C 11,8,7,10
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
STL Silverdivisionen, Försök 4 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Global Undecided gjorde det bra vid överlägsen seger näst senast. I finalen senast så var han inte lika bra och slutade oplacerad. När ett motbud i Esprit Sisu har blivit struken så tror jag att Örjan Kihlström är offensiv då hästen trivs bäst utan någon rygg framför sig och från dödens eller kanske rentav ledningen här så ska han räknas tidigt, 1 Ural vann på ett bra vis näst senast men var inte som bäst gången efter det och galopperade bort sig med mycket krafter sparade då. Han kan öppna bra men det är inte säkert att det blir någon ledning här men det kan lösa sig bra med en lucka till slut om det inte skulle bli spets, 2 Track Angle är härdad i V75 där han har gjort jämna och fina prestationer från svåra utgångslägen utan att ha fått sätta nosen först. Senast spurtade han riktigt vasst som tvåa via 10 tempo sista 800 metrarna till andraplatsen bakom vinnande From The Mine. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en bra löpning och då kan det vara läge för en seger, 3 From The Mine har mycket fin form och kommer närmast från en seger i Bronsfinalen på Solvalla. Nu är han upp en klass men är bra nog att göra sig gällande på nytt om Magnus A Djuse kan servera honom ett bra lopp, 11 Reverend Wine bestämde i ledningen senast och gick sedan undan till en enkel seger. Kan Björn Goop som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han bli farlig den sista biten om det blir överpace på loppet.

Min Vinnare: 6 Global Undecided
Spets efter 500m: 5 Exclamation Mark
Skrällen: 11 Reverend Wine
Ranking: A 6 B 1,2,3,11,9,5 C 12,10,8,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Klass I, Försök 7 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Rocky Tilly var mycket bra vid vinsten i den senaste starten trots att han blev överflyglad med halvvarvet kvar men han kom sedan tillbaka starkt och vann lätt sedan ledaren galopperat på upploppet. Han är snabb ut och jag tror han kommer till ledningen smärtfritt och skulle han få bestämma lite som han vill i täten så kan det räcka långt här, 9 Istanbul Boko avgjorde i fin stil näst senast och hade slutat långt framme utan galoppen i sista sväng senast när han krokade ihop med en konkurrent. Kan Jorma Kontio komma igenom bra från bakspåret här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 10 McGarret kommer med två raka segrar och kan han få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 11 Toreador avgjorde på ett bra vis vid vinsten näst senast och gången efter det så höll han bra till andraplatsen bakom tipsettan. Löser det sig med positionerna här så kan han ställa till med en rejäl överraskning och är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 4 Rocky Tilly
Spets efter 500m: 4 Rocky Tilly
Skrällen: 11 Toreador
Ranking: A 4 B 9,10,11,7,5,3,12,1 C 6,2,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V64 Tips Umåker Fredag 18/10

18 Oktober 2019 - 13:00

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Umåker och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 11 Dante Godiva som har vunnit fem av sju starter hittills. Han övertygade stort vid seger i ett Breeders' Crown-lopp från dödens näst senast. Senast startade han i ett Kriteriekval på Solvalla och var då inte alls att känna igen men han var sjuk då och nu känns han bra igen meddelar man från stallet. Det här är ett led i matchningen in för kommande Breeders' Crown fast vid sunda vätskor nu så tror jag han har bra chans att runda det här motståndet och ta en ny seger även om det knappast är tal om någon toppform nu. Vinnarodds 1.45 LeoVegas & Unibet.

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 11 Selmer I.H. som visade fina takter i försöket när han kördes fram i dödens efter ett halvvarv och kunde sedan reglera fältet från den positionen. Han kopplade greppet i slutsvängen och även om han blev rejält utmanad till slut så kunde han sedan hålla undan. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och felfri här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Vinnarodds 1.85 LeoVegas & Unibet.

V64-1 11 Dante Godiva
V64-2 3,4,5,8,11,12
V64-3 1,6,12
V64-4 1,3,5,7,9,10
V64-5 2,4,8,9,11,12
V64-6 11 Selmer I.H.

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 4,8,9,11
DD2: 11 Selmer I.H.

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Treåringslopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 11 Dante Godiva som har vunnit fem av sju starter hittills. Han övertygade stort vid seger i ett Breeders Crown-lopp från dödens näst senast. Senast startade han i ett Kriteriekval på Solvalla och var då inte alls att känna igen men han var sjuk då och nu känns han bra igen meddelar man från stallet. Det här är ett led i matchningen in för kommande Breeders' Crown fast vid sunda vätskor nu så tror jag han har bra chans att runda det här motståndet och ta en ny seger även om det knappast är tal om någon toppform nu, vid gardering kan 9 Pretty Boy Floyd som har visat upp gott kunnande tidigare vara tänkbar. Han gjorde ett godkänt lopp vid tredjeplatsen senast. Klaffar det med löpningsförloppet så kan han vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud, 2 Empty The Tanks vann från spets för tre starter sedan. Nu kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan duga en bit mot det här gänget men jag tror inte han räcker till vinst.

Min Vinnare: 11 Dante Godiva
Spets efter 500m: 8 Highly Lovely
Skrällen: 9 Pretty Boy Floyd
Ranking: A 11 B 9,2,8,4,1 C 3,5,6,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 3 Krutov Sund gjorde comeback i ett V75 lopp på Skellefteå som vanns av Gossip's Lord där han blev fyra senast. Han är mycket vass den första biten och med spetsläge här så kan Magnus A Djuse som kör hästen leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 8 Ornstein kommer med två raka andraplatser. Här har han ett dåligt läge men han är stark och rejäl så jag tror att Per Linderoth sänder fram mot dödens och från den positionen så kan han bli att räkna med här även om distansen kanske är i kortaste laget, 4 Kathedral Zon gick en godkänd avslutning till andraplatsen bakom vinnande Power Swirl senast. Han kan öppna fort men jag tror inte han kan ta en hel längd på tipsettan fast med en fin löpning i den främre träffen här så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 11 Lisa S.E. är inte att lita på och galopperade bort sig senast. Felfri nu så kan hon bli farlig om Mika Forss som kör hästen kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 3 Krutov Sund
Spets efter 500m: 3 Krutov Sund
Skrällen: 5 Whispering Pines
Ranking: A 3,8 B 4,11,5,12,14,9,15 C 13,7,6,2,10,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Sambucus P.R. har fått två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han är väldigt snabb ut och med spetsläge över kort distans här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 6 Mellby Emeralds gick rätt bra som fyra i ett Bronsdivisionsförsök på Skellefteå som vanns av Macelleria senast. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten så om Roger Nilsson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering här, 12 Anaheim Kemp var med i samma V75-lopp som Mellby Emeralds senast och satt då snäppet bakom denne på innerspår och fick nöja sig med femteplatsen. Här har han ett risigt utgångsläge men om Magnus A Djuse kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 1 Sambucus P.R.
Spets efter 500m: 1 Sambucus P.R.
Skrällen: 10 Kabanoss
Ranking: A 1,6,12 B 10,7,4,5,2,9,8 C 3,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 9 Hamilkar Boko gick en bra avslutning ute i spåren men nådde inte vinnande Electric Eye Am utan fick nöja sig med andraplatsen senast. Kan Robert Dunder som kör hästen komma igenom bra från det här utgångsläget och bli fint framdragen under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och han ska räknas tidigt här. Eventuellt jänkarvagn för första gången nu är intressant, 1 U.Boat trivs med tätkänning och var duktig från ledningen som tvåa i ett breddlopp som vanns av Livi Mistress senast. Han är snabb ut och om Magnus A Djuse som får chansen i vagnen den här gången kan få bestämma en del i ledningen så kan det räcka en bit här men annars så kan det lösa sig bra med en lucka till slut om man väljer att släppa ledningen, 3 Fragolini Am har inte startat sedan slutet av maj så formen nu är knappast på topp men han har bra grundkapacitet och kan göra sig gällande direkt i återkomsten här, 5 Uncertain When var nyligen tvåa i ett V75 lopp på Solänget bakom vinnande Arras Cando och kliver ner i klass här. Han kan öppna rätt bra och det är inte omöjligt att han kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka till vinst.

Min Vinnare: 9 Hamilkar Boko
Spets efter 500m: 1 U.Boat
Skrällen: 7 Sweet Eddie
Ranking: A 9 B 1,3,5,7,10 C 12,4,6,11,8,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Forspärla slutade fyra i sto-SM senast och gången innan det galopperade hon bort en trolig seger i ett V75 lopp på Solänget som vanns av Husnäs Elving. Hon är snabb ut och står nu 20 meter före ett par av de värsta motståndarna och kostar det inte för mycket kraft att nå spets så kan hon leda loppet länge. Hon är samtidigt mycket vass när hon får spara speeden till slut och ett sådant upplägg är inte heller helt fel så oavsett så ska hon räknas tidigt här, 9 Norrlands Scott är jämn och säker och slutar ofta långt framme. Senast mötte han lite tuffare hästar och gjorde det fullt godkänt som fyra bakom vinnande Bokli Rapp N.O. Med en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan han bli farlig över upploppet om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 8 Spang Kinge kördes till ledningen i ett tidigt skede senast han gästade Sverige men fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Norrlands Scott då. Klaffar det med positionerna nu så kan han få sin revansch här, 11 Bonaldo galopperade under angrepp senast men reparerade det snyggt till andraplatsen bakom vinnande Faks Nils. Han är inte att lita på men intressant att Micael Melander får chansen bakom hästen för första gången och skulle han gå felfritt så kan han ställa till med en rejäl överraskning, 12 Husnäs Elving har hittat nya växlar på slutet och vunnit två av de tre senaste starterna. Han är inte att lita på men om han skulle sköta sig nu så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 4 Forspärla
Spets efter 500m: 4 Forspärla
Skrällen: 11 Bonaldo
Ranking: A 4 B 9,8,11,12,2 C 3,13,10,7,1,14,6,5
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med UMIA-Mästaren 2019 över 2140 meter och jag har spikat nummer 11 Selmer I.H. som visade fina takter i försöket när han kördes fram i dödens efter ett halvvarv och kunde sedan reglera fältet från den positionen. Han kopplade greppet i slutsvängen och även om han blev rejält utmanad till slut så kunde han sedan hålla undan. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och felfri här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 12 Hesiod som fick ge sig mot min spik senast vara tänkbar. Han var inte så stort slagen då och om min vinnare skulle ha en sämre dag eller galoppera bort sig så kan det räcka en bit här, 13 Höwings Star var med i en snabb öppning senast och med tanke på den tuffa öppningen så höll han bra till tredjeplatsen. Han kan spurta bra till slut om han kan få gå med i bra rygg under slutvarvet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Selmer I.H.
Spets efter 500m: 2 Topnotch Liss
Skrällen: 13 Höwings Star
Ranking: A 11 B 12,13,7,6,2 C 8,3,14,10,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V64 Tips Åby Torsdag 17/10

17 Oktober 2019 - 13:59

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Åby och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-3 på nummer 6 HögstenaStalldräng som är en sexårig hingst som är inne på sin första tävlingssäsong. Han vann från ledningen näst senast och gången efter det så fick han endast ge sig mot en smygkörd Best Of All som tog sig förbi till en knapp seger. Han är snabb iväg så jag tror att Iina Aho som kör hästen har siktet inställt på ledningen här och skulle det inte kosta alltför mycket kraft att komma till spets så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen.

Min andra spik kommer i V64-4 på nummer 10 Quite A Quality som svarade för en mycket vass insats senast efter ett par sämre insatser innan det. Han laddades då iväg rejält från start men fick inte ta över ledningen utan hamnade i dödspositionen fast trots bra fart under vägen så knäckte han ledaren på sista bortre långsidan och stack sedan undan till en klar seger. Nu är det lång distans men det klarar han och som ensam från springspår på tilläggsvolten så tror jag att Marc Elias som kör hästen kan få en bra start och då det bara är tre motståndare på startvolten så är det inte omöjligt att han sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så är det hästen att slå men han har bra segerchans även från andra positioner om han är lika bra som senast.

V64-1 1,3,4,6
V64-2 3,7,10
V64-3 6 HögstenaStalldräng
V64-4 10 Quite A Quality
V64-5 Alla
V64-6 1,2,3,5,8

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 2 Uappa Di Azzurra
DD2: 1,2,3,5,8

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Romero har inte startat sedan början av juni så formen nu är ett ett frågetecken men Conrad Lugauers hästar brukar prestera bra efter vila. Med bevisad startsnabbhet så tror jag att Marc Elias som kör hästen sitter i ledningen in i första sväng och skulle han få bestämma som han vill i täten så kan det räcka till seger direkt i comebacken här, 3 Countdown Fougett gick en bra avslutning till tredjeplatsen efter en invändig löpning i ett lopp som vanns av Devs Dragon senast. Kan Markus Niklasson som kör hästen hitta ner i ett bra läge så kan han bli farlig via open stretchen till slut och han kan då blanda sig i segerstriden här, 1 Great Winner har inte visat något extra på slutet. Senast orkade han inte från ledningen över lång distans inom V75 spelet och går nu ner en del i klass men här tror jag han får svårt att hålla upp ledningen fast om det löser sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här gänget även om den korta distansen knappast är en fördel, 4 Havbergs Viking trivs över den korta distansen och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 6 Romero
Spets efter 500m: 6 Romero
Skrällen: 4 Havbergs Viking
Ranking: A 6,3 B 1,4,9,12,2,10 C 7,11,5,8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas


V64-2
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Il Duce Boko har kommit tillbaka starkt i ny regi för Conrad Lugauer och har gjort två starter efter ett drygt års tävlingsfrånvaro. Näst senast så vann han lätt från spets och gången efter det var han ute i ett rätt tufft lopp på Solvalla, och han gjorde det helt okej som trea bakom J.H.Respons och Fast Food Hanover. Här har han springspår och om Marc Elias kan pricka starten så kan det bli tidig ledning här och skulle han få trolla bort en del av loppet i täten så kan det räcka långt här men han är väldigt stor favorit på spelet så jag vill ha med ett par hästar till, 3 Suarez kördes till ledningen efter ett knappt halvvarv för tre starter sedan och gick sedan undan till en överlägsen seger. Efter den fullträffen så har han inte lyckats lika bra men om Per Berg Thomsen som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han vara intressant till en låg procent på spelet, 10 Corleone kommer med fin form och avgjorde ett billigt lopp från utvändigt ledaren näst senast. Han är stark och den långa distansen är passande och skulle den stora favoriten göra bort sig eller ha en sämre dag så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 7 Il Duce Boko
Spets efter 500m: 7 Il Duce Boko
Skrällen: 10 Corleone
Ranking: A 7 B 3,10,1,5,9,2 C 4,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Lärlingslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 HögstenaStalldräng som är en sexårig hingst som är inne på sin första tävlingssäsong. Han vann från ledningen näst senast och gången efter det så fick han endast ge sig mot en smygkörd Best Of All som tog sig förbi till en knapp seger. Han är snabb iväg så jag tror att Iina Aho som kör hästen har siktet inställt på ledningen här och skulle det inte kosta alltför mycket kraft att komma till spets så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen, vid gardering kan 3 Master Sea som vann med Klas Olsson i sulkyn näst senast vara tänkbar. Den kusken sitter upp bakom honom även den här gången och med en fin löpning i den främre träffen här så kan det räcka en bit här, 8 Snobben C.D. är inte helt att lita på även om han har skött sig på slutet och kan Dwight Pieters som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 HögstenaStalldräng
Spets efter 500m: 6 HögstenaStalldräng
Skrällen: 8 Snobben C.D.
Ranking: A 6 B 3,8,7,9,11,12 C 2,5,10,4,13
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas


V64-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 10 Quite A Quality som svarade för en mycket vass insats senast efter ett par sämre insatser innan det. Han laddades då iväg rejält från start men fick inte ta över ledningen utan hamnade i dödspositionen fast trots bra fart under vägen så knäckte han ledaren på sista bortre långsidan och stack sedan undan till en klar seger. Nu är det lång distans men det klarar han och som ensam från springspår på tilläggsvolten så tror jag att Marc Elias som kör hästen kan få en bra start och då det bara är tre motståndare på startvolten så är det inte omöjligt att han sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så är det hästen att slå men han har bra segerchans även från andra positioner om han är lika bra som senast, vid gardering kan 7 Typhoeus Face som gick mycket bra efter galopp senast vara tänkbar. Från spår fyra i volten nu så finns det en klar galopprisk på nytt men om han skulle hålla ordning på benen så kan han vara långt framme här, 4 Bag's Simoni kommer närmast från en seger i ett billigt gäng. Löser det sig med positionerna här så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt men jag håller min spik som ett strå vassare.

Min Vinnare: 10 Quite A Quality
Spets efter 500m: 10 Quite A Quality
Skrällen: 7 Typhoeus Face
Ranking: A 10 B 7,4,6,8,1,2 C 5,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla tio hästarna, 2 Uappa Di Azzurra har visat fin form på slutet utan att räcka till seger men kan Christian Fiore som kör hästen servera henne en bra löpning och kan sitta i en vettig position fram till upploppet så är hon vass på speed och kan då blixtra till på open stretchen eller över upploppet till slut och kan blanda sig i segerstriden här, 7 Very Good Z.S. är ett italienskt nyförvärv som gör första starten för Magnus Dahlén. Han är startsnabb och med strykningen av Peder Mykla som var spetsbudet tidigare så tror jag vi får se Carl Johan Jepson i ledningen här och skulle han få bestämma en del i täten så kan han rinna undan till seger, 10 Höwings Unbeatable kördes till ledningen efter ett knappt halvvarv senast och vann sedan från den positionen. Nu har han bakspår över kort distans men om Robert Bergh kan hitta en bra rygg att gå i och bli fint framdragen under slutvarvet så kan han bli farlig om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 8 Liza With A Z. har visat fin form på slutet utan att få sätta nosen först. Nu har hon ett svårt läge men om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge och det klaffar med positionerna så kan hon ställa till med en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 2 Uappa Di Azzurra
Spets efter 500m: 7 Very Good Z.S.
Skrällen: 8 Liza With A Z.
Ranking: A 2 B 7,10,8,4,6,1 C 9,5,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas


V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Fossens Wally gick starkt efter galopp näst senast och gången efter det så rundade hon sitt motstånd till seger. Hon kan öppna rätt så vettigt men jag tror att Magnus Jakobsson siktar på att hitta ner i vinnarhålet och skulle så bli fallet så kan hon bli farlig via open stretchen till slut och hon ska räknas tidigt här, 2 Princess Corner är kvick den första biten och kan ta hand om ledningen här. Skulle Johan Untersteiner få strypa tempot där framme i ledningen så kan hon rinna undan till seger, 5 Ofelia O.E. gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast när hon startade i Breeders' Crown nere i Berlin utan att räcka till där. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon vara långt framme. Första gången barfota bak kan ge en extra växel över upploppet, 1 Thanasi Bob är härdad mot hårt motstånd och hon kan öppna bra från start och kan då få en fin invändig löpning och kan vara intressant till en låg procent på spelet, 8 Boxer Shrimp var klen senast när hon var ute i Oakskval. Spår åtta drar ner chanserna men med lite klaff så kan hon komma in i matchen om det blir överpace på tillställningen.

Min Vinnare: 3 Fossens Wally
Spets efter 500m: 2 Princess Corner
Skrällen: 1 Thanasi Bob
Ranking: A 3,2 B 5,1,8 C 12,7,4,6,11,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 16/10

16 Oktober 2019 - 14:28

Kvällens V86 tävlingar delas mellan Bergsåker & Solvalla och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i tre av loppen dels i V86-2 på nummer 3 Conrads Rödluva som gör idel starka prestationer även om hon inte har fått sätta nosen först i de stora årgångsloppen under året. Senast var hon ute i finalen av Derbystoet på Jägersro där hon endast fick se sig besegrad av en bra avslutande Racing Brodda. Här tror jag att Örjan Kihlström kan glida till ledningen i ett tidigt skede och skulle hon nå spets smärtfritt är mycket vunnet men hon är bra nog att hon kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas. Vinnarodds 1.25 Unibet

Min andra spik kommer i V86-3 på nummer 6 Tangen Haap som galopperade bort en framskjuten placering i ett V75 lopp på Skellefteå senast. Här tror jag att Björn Karlsson som kör hästen kan få en bra start från springspåret och då tror jag att han sitter i spets in i första sväng och från den positionen så tror jag han blir svår att plocka ner för övriga ekipage över den korta distansen. Vinnarodds 1.65 Unibet

Den tredje spiken kommer i V86-8 på nummer 10 Missle Hill som kommer med en fin rad. Senast var han ute över sprinterdistans i Gävle och tog då över ledningen med varvet kvar och gick sedan en bra avslutning via 11 tempo sista 800 meterna till seger. Nu är det medeldistans och bakspår istället fast jag tror att Örjan Kihlström styr på och landar utvändigt ledaren när tempot har bedarrat där framme och då tror jag han visar sig vara huvudet högre än sina konkurrenter här. Vinnarodds 2.65 Unibet

V86-1 1,4,5,6
V86-2 3 Conrads Rödluva
V86-3 6 Tangen Haap
V86-4 2,6,8,11
V86-5 1,2,5,9
V86-6 1,4,7,9
V86-7 3,4,5,6,7,9,13,14,15
V86-8 10 Missle Hill

2304 rader x 0,25 = 576 kr

Dagens Dubbel
DD1: 4,7,9,15
DD2: 10 Missle Hill

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med STL Klass II, Försök 4 i Meeting 7 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Mellby Galanga avslutade starkt fram till seger i montédebuten näst senast. Senast så blev det en startgalopp i Klass II-finalen på Solvalla men felfri nu så tror jag att han kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Lolee Trizzofrock är härdad mot hårt motstånd och han är ännu obesegrad efter två starter över lång distans så löser det sig med positionerna från innerspåret här så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt. Barfota runt om och jänkarvagn nu, 6 Zodiac Kronos är både stark och snabb och skulle tipsettan göra bort sig från start, så tror jag Zodiac Kronos sitter i ledningen och kan då bli svår att plocka ner för han har vunnit de båda tidigare gångerna han har travat i ledningen fast han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, 5 M.T.Lecavalier vann på ett bra vis från rygg på ledaren näst senast. Kan Oskar Kylin Blom som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 4 Mellby Galanga
Spets efter 500m: 4 Mellby Galanga
Skrällen: 5 M.T.Lecavalier
Ranking: A 4 B 1,6,5,10,7,11,2,3,9 C 12,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Conrads Rödluva som gör idel starka prestationer även om hon inte har fått sätta nosen först i de stora årgångsloppen under året. Senast var hon ute i finalen av Derbystoet på Jägersro där hon endast fick se sig besegrad av en bra avslutande Racing Brodda. Här tror jag att Örjan Kihlström kan glida till ledningen i ett tidigt skede och skulle hon nå spets smärtfritt är mycket vunnet men hon är bra nog att hon kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas, vid gardering kan 2 Zeta Wise As som vann ett försök till Drottning Silvias Pokal i våras och tog sedan hem försök och final av StoSprintern vara tänkbar. Hon är startsnabb och jag tror hon tar ledningen initialt men sedan tror jag hon släpper då det här är ett led i matchningen inför Breeders' Crown och kan isåfall lifta med till en fin placering i rygg på min vinnare, 8 Fanny Chenal vann lätt från ledningen senast men det blir tufft att komma till spets från det här läget men om Björn Goop kan slinka ner i en vettig position så kan hon duga en bit mot det här gänget fast jag tror inte hon räcker till seger.

Min Vinnare: 3 Conrads Rödluva
Spets efter 500m: 3 Conrads Rödluva
Skrällen: 2 Zeta Wise As
Ranking: A 3 B 2,8,4 C 10,1,5,9,7,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Paul Oscarsons Minneslopp - Kallblodslopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 6 Tangen Haap som galopperade bort en framskjuten placering i ett V75 lopp på Skellefteå senast. Här tror jag att Björn Karlsson som kör hästen kan få en bra start från springspåret och då tror jag att han sitter i spets in i första sväng och från den positionen så tror jag han blir svår att plocka ner för övriga ekipage över den korta distansen, vid gardering kan 1 Tand Kraft som galopperade bort sig dubbelt senast vara tänkbar. Han gick bra mellan galopperna senast och kan han hålla ordning på benen nu så kan han få en fin löpning eventuellt i vinnarhålet och med en lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten, 4 Pydin kommer från två tveksamma insatser och har ett svårt spår i volten nu men han har bra grundkapacitet och kan vara långt framme om han löper upp till sitt kunnande men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Tangen Haap
Spets efter 500m: 6 Tangen Haap
Skrällen: 1 Tand Kraft
Ranking: A 6 B 1,4,2,3 C 8,7,5,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Dominic Wibb inledde karriären med en andraplats men har efter det tagit två raka segrar från utvändigt ledaren. Efter det har han fått en liten paus men han är stark och tål att göra en del grovjobb här om det skulle behövas och han kan blanda sig i segerstriden på nytt, 2 Gazoline Mearas galopperade bort sig i tävlingsdebuten men har efter det plockat fem raka segrar. Senast så la han av efter två varv och förstod inte riktigt att det var ett halvvarv kvar av loppet men han kunde trots detta komma tillbaka till seger. Han kan öppna rätt så vettigt fast det är inte säkert att det blir någon ledning men med en fin löpning i den främre träffen så ska han räknas tidigt här. Han har gått rejält dövad tidigare och med ett helstängt huvudlag men nu ska man plocka bort en del av dövningen och dessutom sätta på ett open eye huvudlag meddelar man från stallet, 8 Don Fanucci Zet har startat fem gånger tidigare och har tagit fyra segrar. Samtliga vinster är tagna från ledningen och om Örjan Kihlström kan komma till ledningen här så kan det bli en ny seger men det kan kosta mycket kraft att komma till täten från det här utgångsläget men om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering igen, 11 Arnie Express fick bestämma i ledningen senast och gick sedan undan till en lätt seger. Här är det ett helt annat läge men om Björn Goop kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut och är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 6 Dominic Wibb
Spets efter 500m: 2 Gazoline Mearas
Skrällen: 11 Arnie Express
Ranking: A 6,2 B 8,11,10,9,1,3,7,5 C 12,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Giampaolo Poof har inte vunnit på de senaste två åren men har nu gjort två starter på svensk mark sedan återkomsten från Frankrike. Senast så fick han en invändig löpning och sköt sedan till vasst när luckan uppenbarade sig till femteplatsen bakom vinnande Kövras So Far. Från ett fint utgångsläge här så kan han få en bra smygare på innerspår och med en lucka till slut så kan det vara läge för en efterlängtad seger, 5 Vanessa F.B. kommer med fin form och hon gick en bra avslutning till tredjeplatsen i ett V75 lopp på Skellefteå som vanns av Walkie Talkie senast. Här kan hon kanske köra sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Eder Bob var mycket duktig när han tog en V75 seger på Skellefteå senast. Han gled då fram utvändigt om ledaren med dryga varvet kvar innan han tog över kommandot på sista bortre långsidan och stack sedan undan till en säker seger via 11,3 sista varvet. Kan Magnus A Djuse som kör hästen servera honom en bra löpning så kan det bli en framskjuten placering på nytt, 2 Hunkydory Degato fick en tuff resa senast och höll sedan godkänt även om det bara blev en sjundeplats bakom vinnande Walkie Talkie. Med ett bra lopp i den främre träffen nu så kan hon vara långt framme här.

Min Vinnare: 1 Giampaolo Poof
Spets efter 500m: 5 Vanessa F.B.
Skrällen: 1 Giampaolo Poof
Ranking: A 1 B 5,9,2,12,10 C 7,4,3,11,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
STL Klass I, Försök 6 i Meeting 7 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Tengil Face har galopperat bort sig i tre raka starter. Nu är det autostart istället för voltstart vilket får ses som en fördel. Han kan öppna bra och kan han hålla ordning på benen här så tror jag att Kevin Oscarsson kan trycka sig till spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här, 9 Global Winner har agerat ojämnt men han var duktig när han rundade sitt motstånd till seger på V75 näst senast. Han är inte att lita på men trivs över distansen och felfri nu så kan han blanda sig i segerstriden här, 1 Young King kommer med två raka segrar. Han kan öppna bra och från ett fint utgångsläge här så sitter Per Lennartsson som kör hästen bra till omgående och med en lucka till slut så kan han bli farlig över upploppet, 4 Tsar Brodde kommer med en fin rad och han höll bra till andraplatsen bakom vinnande Burning Man senast. Nu återkommer han efter en tids frånvaro och han är inte snabb från början men han tål att göra en del grovjobb under slutvarvet och kan då duga en bit här.

Min Vinnare: 7 Tengil Face
Spets efter 500m: 7 Tengil Face
Skrällen: 7 Tengil Face
Ranking: A 7,9 B 1,4,6,12,8,2,3 C 5,11,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Diamantstoet, Försök 6 - Spårtrappa - Norrlands Elitserie, Försök- Ston över 2140 meter och jag har streckat nio hästar, 7 Dame Dream startade så sent som för en vecka sedan och gick då i mål med en del sparade krafter. Hon är snabb ut och gynnas av en invändig strykning och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 15 Walkie Talkie tog en välförtjänt seger när hon vann ett V75 lopp på Skellefteå senast. Här har hon många hästar att runda och det kan bli långt fram men om det löser sig med positionerna så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 9 Global Well Off var inte så långt ifrån att kvala in till Derbystoet senast. Efter det har hon pausat och hon har varit struken för feber men om Mats E Djuse som kör hästen kan servera henne en fin löpning här så fäller hon många hästar till slut, 4 Pippi Roc var vass vid vinsten i debuten för Henrik Svensson näst senast men sämre gången efter det och hon har pausat efter det. Hon är snabb den första biten och kan nå ledningen initialt men jag tror att man släpper till tipsettan isåfall och kan då vara intressant från vinnarhålet med en lucka till slut.

Min Vinnare: 7 Dame Dream
Spets efter 500m: 7 Dame Dream
Skrällen: 3 Abrystir
Ranking: A 7,15 B 9,4,13,5,14,6,3 C 8,11,2,12,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 10 Missle Hill som kommer med en fin rad. Senast var han ute över sprinterdistans i Gävle och tog då över ledningen med varvet kvar och gick sedan en bra avslutning via 11 tempo sista 800 meterna till seger. Nu är det medeldistans och bakspår istället fast jag tror att Örjan Kihlström styr på och landar utvändigt ledaren när tempot har bedarrat där framme och då tror jag han visar sig vara huvudet högre än sina konkurrenter här, vid gardering kan 2 Cab Lane som har vunnit sju av tio starter hittills. De lopp han har förlorat har varit i Kriteriet ifjol och nu de två senaste loppen som var uttagningsloppet till Derbyt och försöket till Europaderbyt. Han är snabb ut och är spetsfavorit och skulle Jorma Kontio som kör hästen få bestämma en del i täten så kan det räcka en bit här men jag tror att min spik är starkare till slut, 3 Lawmaker har inte fått någon vidare utdelning på sina tre Sverigestarter men från ett fint läge så kan han få ett bra lopp men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Missle Hill
Spets efter 500m: 2 Cab Lane
Skrällen: 3 Lawmaker
Ranking: A 10 B 2,3,5 C 4,9,1,7,8,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Fler inlägg: