DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Axevalla Fredag 2/10

1 Oktober 2020 - 15:08

Det är V65 tävlingar ifrån Axevalla på fredag. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 7 Halifax Mearas i den andra avdelningen.

V65 Tips Axevalla Fredag 2/10
V65-1 2,3,6,8
V65-2 7 Halifax Mearas
V65-3 3,4,9
V65-4 1,5,7,8
V65-5 1,2,3,4,6,7,9
V65-6 4,9

672 rader x 1 = 672 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V65 TIPS AXEVALLA FREDAG 2/10

V65-1
Vi inleder V65 med Treåringarnas Höstserie över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Trix For Free har gjort det bra så här långt även om det inte har blivit någon vinst ännu. Han bommade starten från springspåret senast men han klev sedan fram utvändigt om ledaren med 1200 meter till mål. Han tog sedan över ledningen med halvvarvet till mål och i en tät upploppsduell så fick han ge sig mot Fighter Simoni. Han kan vara lite vimsig i volten så autostart nu är en fördel. Han kan öppna rätt okej så här kan det bli en fin löpning i den främre träffen och då kan det räcka en bit mot det här gänget. Eventuellt helstängt huvudlag den här gången.

8 Boots Hanson avslutade riktigt bra till andraplatsen bakom Mangas Coloradas senast. Här har han dragit ett spår långt ut på vingen. Kan Dagfinn Aarum som sitter upp bakom hästen hitta ner i ett vettigt slagläge och om han kan få lite draghjälp under slutrundan innan attacken sätts in så kan det vara läge för en fullträff.

3 Sylvalies Scarlet drog undan till en överlägsen seger från ledningen näst senast. Gången efter det så galopperade hon i början av loppet. Hon kom tillbaka i en fullt godkänd avslutning och kom i mål som fyra i ett lopp där Fighter Simoni drog det längsta strået. Felfri nu och om Ville Karhulahti kan servera henne ett passande lopp så kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

6 Mill Cava är en bra häst som varit borta lite efter en sparkskada. Hon var jättefin i banjobb på Åby förra veckan och känns väldigt bra för dagen meddelar man från stallet. Hon är snabb ut med spår långt ut på vingen och hon öppnar kvickt. Carlos Söderström låter sugen på ledningen och kommer hon till spets smärtfritt så kan hon mycket väl vinna loppet om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 2 Trix For Free
Spets efter 500m: 6 Mill Cava
Skrällen: 1 That's It
Ranking: A 2 B 8,3,6,5,1,4,9 C 7,10

V65-2
Ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 7 Halifax Mearas som debuterade i ny regi för Ulf Stenströmer i början av augusti. Han kom då till spets efter ett halvvarv och från den positionen så vann han sedan i ohotad stil. På Solvalla senast så fick han inte fritt spelutrymme på upploppet och han gick i mål med gott om krafter sparade i ett tufft gäng som fyra bakom Kryptonite Hanover. Här går han ner i klass och klarar han bara av ett snävt fjärdespår i volten så tål han att göra en hel del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och då tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget.

Vid gardering kan 11 Being Jolly vara tänkbar. Han galopperade bort sig som gott gåendes näst senast. Gången efter det så kom han till ledningen på den första långsidan och från spets så blev det sedan en mycket enkel vinst. Det blir svårare att komma till täten nu från bakspår på tilläggsvolten men kan Mikael J Andersson få till en bra styrning så kan han ha vissa möjligheter här.

8 We The People gjorde det bra vid vinsten för fyra starter sedan. Gången efter det så galopperade hon bort sig i ledningen på upploppet när hon var hårt ansatt fast hon var inte slagen i det läget. Näst senast så fullföljde hon bra och kom i mål som tvåa bakom Bergakungen F. som vann det loppet. På Åmål senast så gjorde hon en ny bra insats men det räckte bara till en tredjeplats bakom Clear As Mud som satte nosen först. Får hon ett bra lopp så kan hon vara långt framme igen.

Min Vinnare: 7 Halifax Mearas
Spets efter 500m: 3 Estelle Tröjborg
Skrällen: 3 Estelle Tröjborg
Ranking: A 7 B 11,8,12,3,9,14 C 1,2,13,10,6,4,5

V65-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Stepping Moneyboy har gått bra mest hela tiden fast han har ofta fått tunga lopp så det har bara blivit två segrar på tolv starter. Senast på Vaggeryd fick han gå utvändigt om Oxidizer och han höll bra som trea bakom denne. Den här gången vill man nog undvika dödens och skulle han komma till spets så skulle det underlätta. Får han ett passande lopp i den främre träffen så kan han slå till med en ny seger. Eventuellt första gången barfota runt om nu är intressant.

3 Girlluggage Racing var inte som bäst på Solvalla näst senast så hon fick åtgärdas efter det loppet. Hon gjorde nyligen comeback på Åby och hon gick då riktigt bra de sista 400 meterna och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Bambi A.F. Hon är kvick ut och hon är gynnad av den korta distansen så hittar André Eklundh en bra väg med henne så kan hon blanda sig i segerstriden här.

9 T.J. tog hand om ledningen och trots att Vogue Face blev närgången på upploppet så höll han undan till karriärens andra seger näst senast. Han gick i ledningen även senast men han försvarade sig med en galopp när han var hårt ansatt på den sista bortre långsidan. Han har blivit behandlad efter den senaste starten. Bakspår över kort distans nu är inte det bästa men kan han få lite draghjälp under slutrundan innan han sätter in slutstöten så kan han bli farlig under den sista delen av loppet. Han går barfota runt om och i jänkarvagn som senast meddelar Carlos Söderström.

Min Vinnare: 4 Stepping Moneyboy
Spets efter 500m: 4 Stepping Moneyboy
Skrällen: 2 Farfar Lixarve
Ranking: A 4,3,9 B 12,2,10,1 C 6,11,7,5,8

V65-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 1 Isan travade i ledningen och från den positionen så försvarade hon sig länge och väl men Acredula R.L. som vann loppet tog sig förbi och det gjorde även Jessy Schermer så det slutade med en tredjeplats för tre starter sedan. På Axevalla näst senast så fick hon ett lopp i rygg på den ledande Garca innan hon tog sig loss och då kom hon med en härlig avslutning och då räckte det till andraplatsen bakom Alfredo Sauce som avgjorde till seger. Hon tog karriären hittills första seger när hon vann ett V86 lopp på Solvalla för en månad sedan från ledningen. Hon kan öppna bra och från spets så kan det räcka långt här.

5 Mahara Gutha tog karriärens hittills enda seger för fyra starter sedan. Hon öppnade då bra och tog ledningen ur volten och från spets så höll hon undan före en bra avslutande Herakles. Hon gick utvändigt om ledaren senast i ett rätt så tufft lopp och fullföljde mycket bra som trea i ett lopp där Explosive Flory vann. Kan Johan Svensson hitta en bra väg med henne så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

8 Miss Silver har lämnat Jörgen Westholms träning och kommer nu ut i en spännande debut i ny regi för Robert Bergh. Hon har inte startat sedan mitten på juli så formen nu är lite oviss men kan Robert Bergh hitta en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon slå till med en seger direkt i comebacken här.

7 Confusion Tårs gjorde det bra vid seger på Skive för fyra starter sedan. Hon satt då i andra utvändigt innan hon satte in slutstöten och då avgjorde hon väldigt enkelt över upploppet. Hon fick ge sig från ledningen fast det var mot bra hästar och hon höll bra ändå som trea bakom Little Brigadoon som drog det längsta strået gången efter det. Hon gick med skor runt om i Odense senast och hon avslutade sedan hyggligt efter att ha suttit långt bak och då räckte det till en tredjeplats bakom Macro Star som vann det loppet. Nu blir det barfota runt om igen och André Eklundh upp på Flemming Jensen tränat är intressant. Klaffar det med löpningsförloppet så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 1 Isan
Spets efter 500m: 1 Isan
Skrällen: 5 Mahara Gutha
Ranking: A 1 B 5,8,7,3,9,10,2 C 4,11,6

V65-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sju hästar. 4 The Trick Vick var segerlös efter 28 starter men han fick smaka segerns sötma i den senaste starten när Per Lennartsson fick förtroendet för första gången. Han gjorde det på ett bra vis efter att ha fått jobba ute i spåren under den sista delen av loppet då. Han är lite ojämnt startsnabb men det är inte jättesnabba hästar invändigt om honom så det är inte omöjligt att Ulf Ohlsson som kör nu kan trycka sig till spets i ett tidigt skede av loppet. Skulle så bli fallet så stiger hans chanser att ta andra raka vinsten.

2 Dimoko Merci var borta länge eftersom han blev opererad i ett framknä. Han var fin i ett kvallopp efter det och han gjorde det helt okej i comebacken på Jarlsberg senast när han blev tvåa bakom Odd Special Girl som vann det loppet från ledningen. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han har ett bra läge här men han är bara medelsnabb ut men kan Herman R Tvedt få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden här.

1 Gelatiamo har bara två segrar eter 58 starter. Han har också galopperat en hel del men på Visby i somras så skötte han sig. Han klev då fram i dödens med två varv till mål. Han knäckte den ledande Carioca på den sista bortre långsidan och tog över ledningen och från den positionen så gick han undan till en överlägsen seger. I ett felfritt lopp nu så är han har han en härlig styrka så den långa distansen är passande och blir han inte fast på innerspåret här så kan han duga en bit mot det här motståndet.

7 Acredula R,L. har varit mycket duktig vid två raka segrar innan hon blev struken sist. Hon fick ett fästingbett och hon drabbades sedan av hög feber. Det är en stark och rejäl märr som tål att göra en del grovjobb fast det kan vara så att hon behöver loppet innan hon är i full form igen men stämmer det med positionerna så kan det ändå räcka en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 4 The Trick Vick
Spets efter 500m: 4 The Trick Vick
Skrällen: 9 Epic Victory
Ranking: A 4,2 B 1,7,3,6,9 C 10,11,5,8,12

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 4 Leica Håleryd har gjort det bra i tre starter i André Eklundhs regi. Två vinster och en femteplats har det blivit. I regidebuten för tre starter sedan så drog han undan till en överlägsen seger från ledningen. Han fick en invändig löpning innan han vreds ner på open stretchen och han höll sedan farten bra och kom in som femma i ett lopp som vanns av Dekanen K. gången efter det. Senast så travade han i spets igen men på upploppet så såg han slagen ut när Madjestic Man hade kopplat greppet men han kontrade tillbaka och var först i mål. Dåligt spår i volten nu men han är väldigt snabb när han trampar iväg så taktiken här tror jag är given att det är ledningen som gäller och kort distans tror jag är ett plus och från spets så kan han bli svår att fånga in.

9 Au Pair Girl har skött sig två gånger i rad nu efter tre raka galoppmisslyckanden. Hon höll farten bra och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Southwind Queen näst senast. Senast så blev det en ny fjärdeplats och då var det Devs Daffodil som drog det längsta strået. Felfri nu och om hon kan få smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan det vara läge för en fullträff.

I övrigt kan 11 Copimade vara tänkbar. Han var ute under sadel senast och gjorde det okej som fyra i ett lopp som vanns av Robin Hood. Han har gjort jämna och bra resultat en tid men han vinner aldrig för vi får gå tillbaka till Elitloppshelgen 2016 för att hitta den senaste segern. Han vann då Klass II finalen. Det är ju minst sagt längesedan och jag tror inte han tar en ny seger här heller så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Leica Håleryd
Spets efter 500m: 4 Leica Håleryd
Skrällen: 1 Wallbanger R.W.
Ranking: A 4,9 B 11,10,1,8,5 C 6,2,3,7

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10

1 Oktober 2020 - 12:34

Ikväll är det Bollnäs som gäller för Dagens Dubbel-spelet. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
DD1: 2,4,6
DD2: 6 Lome Storm

3 rader x 60 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
4 Disco Volante har varit borta från tävlingsbanorna sedan juli så formen är en aning svårbedömd. Han är väldigt startsnabb och gäller som spetsfavorit här. Kommer han till täten och om Ulf Ohlsson skulle få fuska bort en del av loppet där framme så kan han rinna undan till en seger över den korta distansen.

6 Queer Fish kom med en stark spurt och fångade in Lawmaker till seger på linjen näst senast. Det följde han upp med en andraplats bakom Hevin Boko. Sitter han i en vettig position inför avgörandet så är han är vass om han får spara speeden fram till upploppet.

2 Bucks To Burn tog årets första seger i den senaste starten. Han kom då med en stark avslutning och sänkte ledaren och han höll även undan för övriga motståndare. Bra startspår nu och får han en fin löpning så kan det bli ytterligare en seger.

8 From The Mine gick bra i Gulddivisionen på Hagmyren senast när han blev trea bakom Missle Hill. Han är snabb ut men han drog det sämsta läget här så det kan kosta mycket kraft att försöka nå ledningen här. Hittar han ner i en hygglig position så kan han vara med och kämpa om en fin placering.

7 Chianti blev sjua i ett lopp i den högsta klassen som vanns av Cyber Lane på Färjestad senast. Kommer han till från det här spåret och om han får ett passande lopp så kan han vara långt framme. Intressant med Rikard N Skoglund upp på Björn Goop tränat för första gången.

1 On Track Piraten har lopp i kroppen nu så han kan vara förbättrad till den här starten. Det är en härlig kämpe som har hunnit bli 12 år nu och han är inte riktigt lika bra som han en gång i tiden var. Här kan det bli en invändig löpning och skulle han få en lucka till slut så kan han ha vissa möjligheter.

Ranking DD-1: A 4,6,2 B 8,7,1 C 3,5

Dagens Dubbel 2 2640 m Voltstart
6 Lome Storm har vunnit hela 11 av karriärens 17 starter. Han galopperade bort en framskjuten placering i ett V75 lopp på Rättvik näst senast. Gången efter det så kom han till spets smärtfritt och han vann sedan lätt från den positionen. Från springspåret nu så läser jag tidig ledning igen och skulle så bli fallet så tror jag han säljer sig dyrt.

5 T.B.'s Tröllgutt kommer från Norge till den här starten med två raka segrar. Läget är inte det bästa men kan Torbjörn Jansson få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet.

4 Prins C.K. gjorde det bra vid tre raka segrar under sommaren men senast så föll han tillbaka i gamla synder för han galopperade då dubbelt. Han är inte att lita på men kan han hålla ihop aktionen här så kan han ha vissa möjligheter att ta en ny vinst.

3 Häsen Räsern kan mer än vad han visat i de båda senaste starterna. Han har pausat ett tag nu men hittar Ulf Ohlsson en bra väg med honom så kan han vara långt framme.

14 Kaksen N.O. kommer med fin form. Han vann trots en startgalopp senast. Tufft läge med många hästar att runda från dubbla tillägg men med lite klaff så gör han inte bort sig.

Ranking DD-2: A 6 B 5,4,3,14,11,13 C 8,10,12,7,1,15,9,2

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10

1 Oktober 2020 - 12:06

Det är V64 tävlingar ifrån Bollnäs ikväll. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 6 Lome Storm i den sista avdelningen.

V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10
V64-1 1,3,4,5,9
V64-2 1,4,14
V64-3 1,2,7,12
V64-4 5,10,11
V64-5 2,4,6
V64-6 6 Lome Storm

540 rader x 1 = 540 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
DD1: 2,4,6
DD2: 6 Lome Storm

3 rader x 60 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS BOLLNÄS TORSDAG 1/10

V64-1
Vi inleder V64 med Norrlands Elitserie, försök - Stolopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar. 9 Aper Mede S.M. ser formstark ut för dagen. Hon fullföljde bra som trea bakom Break Through för tre starter sedan. Gången efter det så var hon ute över aktuell distans på Färjestad. Hon serverades då en fin löpning och via en härlig avslutning så sänkte hon Rushlight Face på upploppet till seger. Senast avslutade hon starkt igen men Briljant Sensation kom loss från rygg på ledaren och då drog den hästen det längsta strået så hon fick nöja sig med andraplatsen. Kan hon få lite draghjälp under slutrundan så biter hennes avslutning bra till slut.

4 Jasmine De Veluwe var ute över aktuell distans på Solvalla senast. Hon tog då omgående hand om ledningen men hon släppte sedan med två varv kvar av loppet till Tullibardine Boe. Hon liftade sedan med fint till andraplatsen bakom denne. Hon kan öppna bra så här borde hon kunna ramla ner i en vettig position eventuellt i ledningen. Får hon en fin löpning i den främre träffen så kan hon blanda sig i segerstriden här.

5 Love No More kom med en stark avslutning till seger för fyra starter sedan på Lindesberg. Hon har inte fungerat i de två senaste loppen som båda har resulterat i galopper. Kan hon hålla ihop aktionen nu och om Torbjörn Jansson kan servera henne en fin resa så kan hon utmana om en framskjuten placering.

3 Isa var ute mot tufft motstånd i ett uttagningslopp till Derbystoet senast. Där räckte hon inte till och hon slutade oplacerad i ett lopp där Orlando kom med en härlig avslutning och plockade ner Grande Diva Sisu på upploppet. Hon har efter det varit struken inför en tilltänkt start för ett par veckor sedan för en hovböld. Hon är kvick iväg vid laddning och kan vara loppets tidiga ledare. Det är lång distans nu så det kan bli spets och släpp. Skulle hon sedan få en lucka till slut så kan hon dyka upp långt framme här.

1 Ies Juvel fick en jobbig löpning och tappade mycket i ett V75 lopp på Halmstad näst senast. Gången efter det så tog hon över ledningen efter 650 meter. Hon orkade dock inte hela vägen och kom i mål först som fyra bakom Love No More som spurtade in till seger. Hon har efter det varit struken inför en tilltänkt start på Dannero i augusti för kolik. Formen nu är svårbedömd men har hon en bra dag så gör hon inte bort sig.

Min Vinnare: 9 Aper Mede S.M.
Spets efter 500m: 4 Jasmine De Veluwe
Skrällen: 5 Love No More
Ranking: A 9,4 B 5,3,1,7,6,10,12 C 11,8,2

V64-2
Ett Kallblodslopp - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Tangen Tore har tagit 6 segrar på 10 starter hittills i karriären. Han travade i ledningen och från den positionen så vann han rätt enkelt näst senast. Gången efter det på Bjerke så hade han många tillägg och han satt djupt nere i kön men han avslutade positivt i skymundan och kom i mål som sjua i ett lopp där B.B. Solrun spurtade in till seger. Han kan kliva iväg rätt bra från start och kan få en fin position från sitt tillägg omgående och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget.

1 Åsasindy kommer till den här starten med två raka segrar. Näst senast kom hon med en stark avslutning och hon sänkte då den ledande Höstbo Ellen. I den efterföljande starten så travade hon i dödens men när Ewertina i ledningen galopperade med varvet till mål så kom hon till spets. Från den positionen försvarade hon sig hela vägen till en ny vinst. Med endast en motståndare på startvolten här så tror jag på tidig ledning igen. Från spets så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

14 Klack Ymer gjorde comeback efter tre månaders frånvaro senast. Han höll då mest farten och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Järvsö Tord. Med lopp i kroppen nu så är en vassare insats nu att vänta. Här har han springspår på dubbla tilläggsvolten. Prickar Ulf Ohlsson bra i startögonblicket så kan han sitta i en hygglig position direkt. Med rätt resa här så gör han inte bort sig.

Min Vinnare: 4 Tangen Tore
Spets efter 500m: 1 Åsasindy
Skrällen: 11 Tangen Ternar
Ranking: A 4 B 1,14,8,11,12,6 C 10,13,7,3,5,2

V64-3
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 12 Versace Face har gjort det bra i sina tre starter så här långt. I debuten så travade han i ledningen och med klart grepp så slog han plötsligt på en galopp i den sista kurvan. Han ställde sig dock rätt snabbt och kom tillbaka starkt som tvåa bakom Indigo Keeper som vann det loppet. Gången efter det så blev han tvåa igen. Den gången var Persos Otello för svår att nå. Senast så travade han en stor del av loppet i dödens innan han tryckte till och tog över ledningen i den sista svängen och från den positionen så vann han sedan lätt. Tråkigt läge nu men strular det inte för mycket med positionerna så tror jag det blir en offensiv styrning här. Då kan han städa av det här gänget från utvändig position om det skulle behövas.

2 Excellent Liss gjorde det bra vid två raka segrar förvisso mot lite billigare motstånd. Senast räckte han inte riktigt till mot Solvallakonkurrens. Här har han ett trevligt utgångsläge och Mats E Djuse får chansen bakom honom för första gången. Med en fin löpning i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden igen. Det är den hetare chansen av Daniel Wäjerstens två hästar i loppet.

7 Art Brown gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Han blev påkörd strax efter start senast så det loppet kan vi glömma. Han har tränat på bra efter det. Spår lite långt ut här men kan Rikard N Skoglund som finns i vagnen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig om han får ligga på rulle och spara speeden in i det längsta. Det blir eventuellt hybridvagn den här gången meddelar man från stallet.

1 Berra Steel provade lyckan och försökte kvala in till Kriteriet senast. Det gick inte och han fick nöja sig med en sjätteplats i ett lopp som vanns av Önas Prince. Innerspåret nu kan bli en fälla för jag tror inte han kan hålla upp ledningen. Löser det sig med en lucka till slut så kan han duga en bit mot det här motståndet. Det blir troligen ett halvstängt huvudlag istället för helstängt som han gick med senast meddelar Daniel Wäjersten.

Min Vinnare: 12 Versace Face
Spets efter 500m: 5 Fiery
Skrällen: 7 Art Brown
Ranking: A 12 B 2,7,1,9,5,4,11,8 C 10,3,6

V64-4
Ett Kallblodslopp - Sleipner Bollnäs Stoserie, Final - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 10 Granetta är ett av landets klart bästa ston på kallblodssidan. För tre starter sedan så avslutade hon starkt som tvåa bakom Åsrud Vilja. Hon har inte fungerat i de två senaste loppen och senast så galopperade hon dubbelt. 60 meters tillägg jämfört mot hästarna på startvolten är tufft att hämta in men kan Jimmy Jonsson ta en lugn start så hon får trava in sig så kan hon bli svår att stå emot över upploppet om hon kan hålla sig till rätt gångart.

11 Alfie slutade tvåa i Sto-SM näst senast och hon nådde samma placering i Monté-SM för kallblod gången efter det bakom Don Viking som vann det loppet. Hon ska precis som tipsettan hämta in tre tillägg men hon är härdad i tuffa gäng så löser det sig med positionerna så kan hon blanda sig i segerstriden här.

5 Järvsö Majlis gick bra efter en kort startgalopp och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Skeie Lotta senast. Felfri nu så har hon 40 meters försprång på två av de mer betrodda hästarna. Kan Mats E Djuse få till en bra styrning så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 10 Granetta
Spets efter 500m: 2 Se På Mig
Skrällen: 1 Klack Alva
Ranking: A 10,11,5 B 6,7,1 C 8,12,4,2,3,9

V64-5
John Deeres Pokal över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Disco Volante har inte startat sedan han var ute i Årjängs Stora Sprinterlopp i juli. Han har tränat på bra men det är klart att han kan behöva loppet. Han är startsnabb och trivs i ledningen över kort distans. Kommer Ulf Ohlsson som finns i vagnen till spets smärtfritt så kan han bli svår att plocka ner så trots avsaknaden av lopp i kroppen så ska han räknas tidigt här.

6 Queer Fish slarvade lite med aktionen så han fick nöja sig med femteplatsen bakom Missle Hill som plockade ner Diamanten till seger för fem starter sedan. Gången efter det så var han lite trög och han höll bara farten och kom in som sjua i ett lopp där Dreammoko segrade. För tre starter sedan så gick han ett bra upplopp och kom in som trea i ett lopp där From The Mine segrade från ledningen. På Bergsåker näst senast så fick han ett lopp i rygg på den ledande Maxus innan han kom loss och via en stark avslutning så plockade han ner Lawmaker som gjorde ett bra lopp i utvändig position till seger på linjen. Han tog över ledningen med dryga varvet till mål senast. Från den positionen så höll han godkänt men han kunde inte stå emot Hevin Boko som drog det längsta strået då. Får han ett passande rygglopp så biter hans avslutning bra till slut.

2 Bucks To Burn fick en fin resa i andra utvändigt och han avslutade sedan positivt men han fick aldrig tag i From The Mine som vann det loppet från ledningen för tre starter sedan. Gången efter det i Silverörnen på Solänget så travade han i ledningen men han kunde inte stå emot Mindyourvalue W.F. så det blev en ny andraplats. På Jägersro senast så avslutade han starkt och han sänkte ledaren och han lyckades även hålla undan för Night Brodde som också spurtade bra till en efterlängtad seger. Här sitter Mats E Djuse bra till i den främre träffen omgående och då kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 4 Disco Volante
Spets efter 500m: 4 Disco Volante
Skrällen: 7 Chianti
Ranking: A 4,6,2 B 8,7,1 C 3,5

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 10 i Meeting 5 över 2640 meter. Jag har spikat 6 Lome Storm som har vunnit 11 av karriärens 17 starter. I ett V75 lopp på Rättvik näst senast så galopperade han in i den första svängen. Han kom tillbaka och avslutade positivt men på upploppet så slog han på en ny galopp och det var en fin placering som försvann då även om han troligen inte hade vunnit loppet. Senast så kördes han offensivt till spets och från den positionen så blev det en enkel seger. Ulf Eriksson körde honom senast och samma kusk får fortsatt förtroende här. Från springspår så tror jag på tidig ledning och väl i spets så blir han inte lätt att plocka ner.

Vid gardering kan 5 T.B.'s Tröllgutt vara tänkbar. Han har gjort det bra vid två raka segrar. Svårt spår i volten nu men om han kan klara av det momentet så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen. Torbjörn Jansson upp nu på Guri Gjermundshaug tränat är intressant.

4 Prins C.K. gjorde det bra vid tre raka segrar under sommaren. Han klev runt sitt motstånd enkelt i opressad stil vid den senaste vinsten i den näst senaste starten. På Umåker senast så fick han inte det att stämma för han galopperade upprepat. Han är inte helt att lita på och han har ett dåligt spår i volten men i ett felfritt lopp nu så kan han dyka upp långt framme om Jan Olov Persson kan servera honom ett passande lopp.

Min Vinnare: 6 Lome Storm
Spets efter 500m: 6 Lome Storm
Skrällen: 14 Kaksen N.O.
Ranking: A 6 B 5,4,3,14,11,13 C 8,10,12,7,1,15,9,2

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Skellefteå Lördag 3/10

30 September 2020 - 15:01

Dagens Dubbel-spelet avgörs i Skellefteå på lördag. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
DD-1: 13 Very Kronos
DD-2: 1,5,6,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 3140 m Voltstart
13 Very Kronos har vunnit 17 av karriärens 35 starter. Han vann enkelt näst senast men gången efter det så galopperade han bort sig i början av loppet. Felfri nu så tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget trots att han har många hästar till runda.

12 Apollon De Kacy kommer från en färsk seger. Han kom då med en våldsam spurt i vida spår och slog av Selmer I.H. som kopplat greppet till seger kort före mål. Med en liknande avslutning här så fäller han många hästar till slut.

2 Algot Zonett gjorde det bra när han plockade ner sitt motstånd till seger i den senaste starten. Får han en fin löpning i den främre träffen så kan han vara långt framme igen.

1 Enriko Ha kom i mål som fyra i Klass I finalen i lördags som vanns av Viscount. Han kan öppna fort och han kan ta ledningen här och skulle Björn Goop få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka en bit här.

9 Hunkydory Degato var duktig vid vinsten i den senaste starten. Får hon lite draghjälp innan attacken sätts in så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

3 Mellby Fog gjorde första starten sedan julhelgen ifjol senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad. Får han ett passande lopp så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 13 B 12,2,1,9,3,6,14 C 5,8,10,7,11,4

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
1 Rossi Palema har gjort två starter i Thule Jonssons regi. Han vann lätt i debuten och senast så satt han fast med rubbet kvar. Intressant läge här och han kan kliva iväg bra från start. Hittar Mats E Djuse en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden igen.

11 Cab Lane var strålande bra när han trummade på till seger från ledningen senast. Nu har han ett helt annat utgångsläge men kan han få lite draghjälp och om det blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

5 Fabian B.R. har varit duktig vid tre raka andraplatser i Aleksi Kytöläs regi. Klaffar det med löpningsförloppet nu så har han samlat ihop till en seger.

6 Cargo Door spetsade och släppte och när han sedan fick luckan så avgjorde han mycket enkelt senast. Han är väldigt startsnabb och kommer han till spets så körs han nog i den positionen över den korta distansen.

2 Balotelli Crown klev runt sitt motstånd till seger i den senaste starten. Han fick ett bra läge här men han möter tufft motstånd nu och får han smyga med i det längsta så kan han bli farlig under den sista delen av loppet.

7 In Love Boko kom med en stark avslutning till seger senast. Kan han ramla ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in attacken så kan han ha vissa möjligheter att ta en ny seger.

Ranking DD-2: A 1,11 B 5,6,2,7,3,9 C 12,8,10,4

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10

30 September 2020 - 14:32

På lördag avgörs V75 tävlingarna i Skellefteå. Det är en Jackpot på 36 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med tre spikar. 5 Tangen Haap i den tredje avdelningen samt 6 Seismic Wave i den femte avdelningen och 13 Very Kronos i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Avd 1: 1,3,5,7,8,9,12
Avd 2: 1,2,4,6,8,10,11
Avd 3: 5 Tangen Haap
Avd 4: 1,4,7,8,9,10,12,13,14,15
Avd 5: 6 Seismic Wave
Avd 6: 13 Very Kronos
Avd 7: 1,5,6,11

1960 rader x 0,50 = 980 kr

DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
DD-1: 13 Very Kronos
DD-2: 1,5,6,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V75 TIPS SKELLEFTEÅ LÖRDAG 3/10

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass I, Försök 2 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 8 Swagger har vunnit fyra av de fem senaste loppen. Näst senast så var han ute i ett Breeders' Crown lopp på Solänget. Han travade då i ledningen men han fick press av First Ideal Man i dödens och in på upploppet så var han slagen och han galopperade sedan uppgivet. Gången efter det så tog han över ledningen efter ett knappt halvvarv och han vann sedan i överlägsen stil. Han är orutinerad i voltstart och därför är spåret inte helt fel fast det finns risk att han blir fast. Hittar Mika Forss som kör åt Sandra Eriksson en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden. Det finns även open stretch att använda sig av om det skulle bli ett lopp i vinnarhålet.

12 Västerbo Pokerface har gjort tre starter efter en tids frånvaro. För tre starter sedan så tog han över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så blev det sedan en överlägsen seger. I den näst senaste starten så landade han i dödens med två varv till mål. I den sista svängen så knäckte han den ledande Apollo Effe och han gick sedan undan till en mycket lätt seger. På Hagmyren senast så satt han i andra utvändigt men när Enge Eros i dödens tröttnade så drogs han bakåt men när han fick fritt spelutrymme så avslutade han godkänt och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Iceland Falls. Utgångsläget nu är mindre bra men intressant med Björn Goop i sulkyn för första gången nu.

1 Mellby Granat kom med en väldigt vass avslutning i skymundan näst senast och kom i mål som trea i ett lopp där Moses segrade. Gången efter det på Jägersro så gick han i dödens över lång distans och det blev för tufft och han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Exclusive Matter. Innerspår nu och han kan öppna bra ur volten. Lyckas Ulf Eriksson hålla upp ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

5 Global Upset travade en stor del av loppet i dödens på den ledande Prince S.W. Han knäckte ledaren och han gick sedan undan till en säker seger för fyra starter sedan. Gången efter det var han fullständigt överlägsen när han vann ett Klass II försök på Solänget. I Klass II finalen på Solvalla i lördags så hade han ett dåligt utgångsläge så han hamnade långt bak men han avslutade klart godkänt i skymundan även om det bara räckte till en sjundeplats. Nu har han klivit upp en klass och han har ett snävt spår i volten. Han är dock rätt travsäker och han kan öppna rätt bra även från snäva spår så kan Rikard N Skoglund servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här gånget.

9 Faster Than You var ute i ett enklare gäng senast. Han tog då över ledningen med 1700 meter kvar av loppet och han vann sedan pliktskyldigt från den positionen. Man sparade medvetet fötterna då och målet nu är att han ska tävla barfota runt om. Han tränar starkt och utgångsläget är väl okej eftersom han ändå inte är någon raket i voltstart så med rätt resa här så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 8 Swagger
Spets efter 500m: 1 Mellby Granat
Skrällen: 3 Anthem
Ranking: A 8,12,1 B 5,9,3,7,4,10 C 6,11,2

V75-2
STL Klass II, Försök 2 i Meeting 7 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat sju hästar. 10 Leave Your Sox On kommer till den här starten med fem raka segrar. Trixton-sonen har verkligen hittat rätt för han har övertygat mer och mer för varje start. Näst senast kördes han till spets i ett tidigt skede av loppet och segrade sedan med tio längder på ett imponerande vis. Gången efter det fick han en dryg inledning på loppet innan han landade i dödens på den ledande Armida F.B. Han knäckte sedan ledaren och sprintade undan till en lätt seger. Nu blir det första gången över lång distans och det var synd med bakspår. Hittar Ulf Ohlsson en bra väg med honom så kan han visa sig vara starkast i det här gänget.

1 One Kind Of Art debuterade i Timo Nurmos regi för fem starter sedan. Det blev en rätt intetsägande seger då eftersom han fick bestämma som han ville i ledningen. Gången efter det så tog han över ledningen med varvet till mål och han vann sedan mycket lätt. För tre starter sedan så slog han på en galopp på upploppet och det var en fin placering som försvann i det läget. I den näst senaste starten så landade han utvändigt om den ledande Artico Zack med 1200 meter till mål. In på upploppet så satte han klorna i ledaren och han gick sedan undan till en lätt vinst. Det blev dubbla galopper senast som hårt betrodd på Hagmyren. Han kan öppna bra även om innerspåret kan vara lite lurigt men kliver han iväg i rätt gångart så kanske han kan hålla upp ledningen. Skulle så bli fallet så är mycket mycket här.

11 Golden Boy Sisu har gjort fyra starter efter ett års tävlingsuppehåll. I comebacken svarade han för en riktigt stark insats när han blev femma i ett lopp som vanns av en överlägsen Joule V.S. Efter det så plockade han två raka segrar och senast så hakade han på bra som tvåa bakom Rutger B.L. efter en snäll resa så formen är på topp. Med rätt resa så fäller han många hästar till slut.

6 Ingesson var ute på Solvalla över lång distans för fyra starter sedan. Han satt i fjärde utvändigt innan han vreds på i tredjespår på den sista bortre långsidan och in på upploppet så tog han ner den ledande Gipsy De Chamant och Nymo som satt utvändigt till en säker seger. Gången efter det så landade han i dödens ut på slutvarvet och han tryckte sedan till och tog över ledningen sedan Plato At Work galopperat med halvvarvet till mål och sedan så dansade han undan till en överlägsen seger. Han gick efter det bra som tvåa i ett lopp där Romantico segrade. Senast så hade han innerspår och hamnade illa till från start. Han kom sedan helt snett på det när han blev hängandes i tredjespår så det loppet kan vi glömma. Löser det sig med positionerna bättre den här gången så kan han duga en bit mot det här motståndet.

2 Shut Up And Dance höll mycket starkt från dödens bakom Bridge Jumper som vann från spets senast. Han tappade travet lite i utgången av den sista kurvan den gången och det kan ha varit det som gjorde att han inte tog sig förbi och fick nöja sig med andrapriset istället. Han är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb så han kan bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 10 Leave Your Sox On
Spets efter 500m: 1 One Kind Of Art
Skrällen: 4 Let's Dance L.A.
Ranking: A 10,1 B 11,6,2,8,4 C 12,7,3,9,5

V75-3
Steggbest Minne - STL Kallblodsdivisionen, Försök 10 i Meeting 2 över 1640 meter. Jag har spikat 5 Tangen Haap som är jämn och säker. Han gjorde det bra som tvåa bakom omöjlige Odd Herakles näst senast. Gången efter det så satt han i andra utvändigt innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och i slutsvängen så satte han klorna i den ledande Titan Tabac och han stack sedan undan till en mycket enkel seger. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan han öppna fort och skulle ledningen nås är mycket vunnet. Blir det inte spets så är han bra nog att han kan vinna det här loppet från utvändig position med om det skulle behövas. Eventuellt första gången med norskt huvudlag nu är intressant.

I övrigt kan 4 Mel Odin vara tänkbar. Han gjorde comeback efter lång frånvaro näst senast. Han galopperade då efter 300 meter men han kom tillbaka bra och via en stark avslutning så sänkte han sitt motstånd till seger. I SM senast så gick han bra som trea bakom Månlykke A.M. och Don Viking. Han kan öppna bra och skulle Micael Melander komma till spets så provar han nog i täten så länge lampan lyser och då kan det räcka en bit här.

6 Myr Faksen var ute i ett sexhästarslopp på Harstad senast. Han var storfavorit över kort distans då men han var aldrig med segerchans. Han kom i mål som trea bakom Gardin Trappa som ledde loppet från start till mål och han var sist av de tre felfria hästarna. Nu hoppar Björn Goop upp bakom hästen och kan han få fart på honom så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Tangen Haap
Spets efter 500m: 5 Tangen Haap
Skrällen: 2 Pave Faks
Ranking: A 5 B 4,6,2,7,1,11 C 10,8,9,12,3

V75-4
STL Diamantstoet, Försök 1 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat tio hästar. 10 Qeen Roc har visat en härlig form på sistone men hon vinner inte jätteofta. Hon känns jättefin i träningen och fick springspår här vilket passar henne då hon kan öppna riktigt bra och borde på så vis kunna få en fin position. Får hon gå med i ryggar och spara speeden fram till upploppet så kan hon bli svår att stå emot över upploppet så hon ska räknas tidigt här.

1 Brida fick ett lyft när hon testades barfota runt om. På den balansen har hon tagit karriärens tre första segrar. För tre starter sedan så valde Ove A Lindqvist i vagnen fel väg med henne och det fanns krafter kvar när hon kom i mål som sjua i ett Klass II försök bakom en överlägsen Global Upset. Näst senast så blev det en startgalopp innan hon anslöt och hon hängde sedan med godkänt. Hon blev fyra i ett lopp som vanns av M.T.Montpelier senast. Hon kan öppna bra och Ove A Lindqvist låter sugen på att köra i ledningen den här gången. Från spets så kan det räcka en bit här.

4 Mellby Hope kommer från en färsk seger. Hon klev då iväg bra ur volten och tog hand om ledningen. Från den positionen så vann hon sedan väldigt lätt. Hon fick gå tillbaka till träningsbalansen senast och då stämde det betydligt bättre för henne. Hon kan öppna fort och hittar Erik Adielsson ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

12 Abrystir gjorde första starten sedan januari senast. Hon låg då på lite mycket och kom in som sexa i ett lopp som vanns av Dante Godiva. Hon ska gå framåt rejält med det loppet i kroppen. Nu blir det troligen barfota runt om och jänkarvagn. Bakspår på tillägg nu är tufft men kan Magnus A Djuse som finns i sulkyn nu få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon bli att räkna med över upploppet.

13 Easy Creation var ute i ett stolopp på Halmstad senast. Hon avslutade godkänt och kom in som trea i ett lopp som vanns av Zanna Jet då. Hon har tidigare varit lite känslig för att resa och hon har ett svårt utgångsläge här. Med lite klaff och om ett par av de mer betrodda hästarna skull hamna snett på det eller göra bort sig med galopp så kan hon duga mot det här motståndet.

Min Vinnare: 10 Qeen Roc
Spets efter 500m: 1 Brida
Skrällen: 12 Abrystir
Ranking: A 10,1,4 B 12,13,7,8,14,9,15 C 5,6,2,3,11

V75-5
STL Silverdivisionen, Försök 2 i Meeting 7 över 2140 meter. Jag har spikat 6 Seismic Wave som har vunnit sju av sina åtta starter i Sverige. Han vann mycket enkelt från ledningen på Rättvik i början av juli näst senast. Han var efter det sjuk och han hade dåliga blodvärden som satt i länge. Han var därför inte helt i ordning i den senaste starten i Jubileumspokalen senast och då går det inte mot så tufft motstånd så där fick han nöja sig med sjätteplatsen bakom Missle Hill som drog fördel av ett högt tempo när han spurtade in till seger. Nu har han fått ladda om och han har tränat på rejält efter det loppet meddelar man från stallet. Här tror jag Björn Goop kan köra sig till spets och från den positionen så blir han svårstoppad. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska ses med en god segerchans här.

Vid gardering kan 2 Macelleria vara tänkbar. Han gick en stark avslutning efter en startgalopp och kom i mål som tvåa bakom Harran Boko näst senast. På Solvalla i finalen i Silverdivisionen senast så trivdes han inte riktigt på banan och han slutade oplacerad bakom Heading Reference som drog det längsta strået i det loppet. Här sitter han bra till i andraspår omgående och får han en fin löpning så kan han ha vissa möjligheter här jag tror inte han besegrar min spik.

3 Remarkable Feet var lite seg senast i ett litet fält på Bergsåker och kom i mål som fyra bakom Global Welcome som spurtade in till seger. Från stallet meddelar man att man har tränat honom hårdare efter det loppet och han känns fin i jobben fast han är ändå lite svårbedömd. Han är kvick iväg och han har ett bra läge här så med rätt resa här så kan han dyka upp långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Seismic Wave
Spets efter 500m: 6 Seismic Wave
Skrällen: 3 Remarkable Feet
Ranking: A 6 B 2,3,11,4,8,5 C 9,7,12,10,1

V75-6
Stig Lindmarks Styrkeprov över 3140 meter. Jag har spikat 13 Very Kronos har vunnit 17 av karriärens 35 starter. I ett litet fält på Solvalla näst senast så lade han en rejäl press på den ledande Short In Cash på den sista bortre långsidan. Han tog då över ledningen och från spets så dansade han undan till en överlägsen seger. Gången efter det på Hagmyren så slog han på en galopp i den första svängen. Han är inte helt att lita på och voltstart som gäller nu har han tidigare haft en del problem med. Kan han hålla ihop aktionen nu så blir han inte lätt att stå emot trots att han har dubbla tillägg att hämta in jämfört mot hästarna på startvolten.

Vid gardering kan 12 Apollon De Kacy vara tänkbar. Han kom med en stark avslutning och plockade ner Kalashnikov på linjen till seger för fem starter sedan. Det följde han upp med en tredjeplats i ett lopp som vanns av Kapten Kidd. Han avslutade starkt och kom i mål som tvåa bakom Borups Tornado för tre starter sedan. Gången efter det så slutade han oplacerad i The Owners Trophy på Solvalla där My Dream Art plockade ner den ledande Hierro Boko till seger kort före mål. På Umåker senast så flög han fram i vida spår på upploppet och fångade in Selmer I.H. som kopplat greppet till seger kort före mål. Sitter han i ett bra slagläge inför avgörandet så är han stark den sista delen av loppet.

2 Algot Zonett är precis som min spik inte helt pålitlig men han har gått felfritt i fyra lopp i rad nu. Han travade en stor del av loppet i dödens på den ledande Barry Wadd innan han tog över ledningen med knappa halvvarvet till mål och han vann sedan lätt senast. Nu blir det täta starter men det tror jag ska fungera bra och den långa distansen likaså. Kliver han iväg i rätt gångart och om Daniel Wäjersten kan servera honom en fin löpning så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 13 Very Kronos
Spets efter 500m: 1 Enriko Ha
Skrällen: 9 Hunkydory Degato
Ranking: A 13 B 12,2,1,9,3,6,14 C 5,8,10,7,11,4

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 2 i Meeting 7 över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 1 Rossi Palema har gjort två starter i Thule Jonssons regi. I debuten så tog han över ledningen med halvvarvet till mål och från den positionen så vann han sedan enkelt. Gången efter det så satt han fast med alla krafter sparade i ett lopp som vanns av Valiant Dream från ledningen. Eventuellt åker jänkarvagnen på nu och han kan öppna fort så här kan det kanske bli spets eller vinnarhålet så från ett fint läge här så ska han räknas tidigt.

11 Cab Lane som spurtade bra och kom i mål som tvåa bakom Very Kronos näst senast. Björn Goop körde honom för första gången senast. Han tog då hand om ledningen och från spets så vann han mycket enkelt. Bakspår över kort distans är inte det bästa men kan han få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

5 Fabian B.R. debuterade i ny regi för Aleksi Kytölä för tre starter sedan. Han travade då i dödens och han sänkte ledaren och tog över ledningen i den sista kurvan men han kunde inte stå emot Dante Godiva som var för bra så det slutade med en andraplats då. Han var efter det ute i försök och final samma tävlingsdag i Boden senast. I försöket så gick han starkt från dödens och kom i mål som tvåa bakom Syoss som vann från spets. I den efterföljande finalen så fullföljde han bra men Just A Flirt var för svår att nå så han fick på nytt nöja sig med en andraplats. Med rätt resa här så kan det vara läge för en fullträff.

6 Cargo Door kommer med fin form till den här starten. Han gick bra näst senast och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Bear Hope från ledningen. Det var debut i ny regi för William Eriksson senast. Han blixtrade då till ledningen och han släppte sedan omgående till Strong Heartbeat. Han hittade sedan loss och då avväpnade han ledaren lätt till seger. Han är kvick iväg och kan snuva tipsettan på ledningen. Skulle så bli fallet så tror jag att Magnus A Djuse provar i spets så länge lampan lyser.

Min Vinnare: 1 Rossi Palema
Spets efter 500m: 1 Rossi Palema
Skrällen: 2 Balotelli Crown
Ranking: A 1,11 B 5,6,2,7,3,9 C 12,8,10,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Fler inlägg: