V64 Tips Bergsåker Fredag 17/1

17 Januari 2020 - 14:41

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Bergsåker med en SuperJackpot på 9 miljoner och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 12 Vårbusan som vann säkert från ledningen efter att ha kört sig till spets med 1500 meter kvar av loppet näst senast. Gången efter det så gjorde hon en stark insats som tvåa bakom en så bra häst som Buska Blyg. Här möter hon ett överkomligt motstånd men bakspår på kort distans kan ställa till en del men det tror jag att Mats E Djuse som kör hästen löser och blir det inte för långt fram så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten.

V64-1 3,6,8,9,10
V64-2 1,2,9,10
V64-3 1,10,12
V64-4 12 Vårbusan
V64-5 1,2,5,6,10
V64-6 5,6

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 1,2,5,6,10
DD2: 5 Order By Box

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Double Night gjorde comeback efter lång frånvaro senast och fastnade då med sparade krafter. Här har han springspår på tilläggsvolten så med en lyckad start här så borde han kunna komma rätt så vettigt på det och då kan han blanda sig i segerstriden här, 3 True Gift har fyra raka galopper i raden. Han har tagit sina tidigare vinster från ledningen så felfri nu så kan det bli tidig ledning här med endast två motståndare på startvolten och skulle så bli fallet så kan Ulf Ohlsson som kör hästen leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Indine Keeper höll bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Payet från utvändigt ledaren i comebacken näst senast. Gången efter det så blev det en galopp i startrusningen men hon kan ha varit för lätt balanserad då så nu blir det järnskor bak. Hon är kvick iväg så om Emilia Leo som kör hästen kan få en bra start så kan hon få en fin resa i den främre träffen och löser det sig med positionerna så kan hon utmana om en framskjuten placering här. Senast hade hon goggles men nu blir det troligen ett helstängt huvudlag och även första gången med rycktussar meddelar man från stallet, 8 Yayas Nova Sansa är jämn och säker och hon höll farten bra till andraplatsen i ett lopp som vanns Payet senast. Kan hon få smyga med i en vettig rygg och om hon kan få en del draghjälp under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 10 Double Night
Spets efter 500m: 3 True Gift
Skrällen: 6 Neverstop Cheri
Ranking: A 10,3 B 9,8,6,1,5,2 C 4,7,11,12,14,13
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Shut Up And Dance ströks inför en tilltänkt start under julhelgen för feber men har nu årsdebuten avklarad. Han svarade för ett rejält slutvarv då när han kördes fram utvändigt ledaren och var då inte så långt ifrån segern även om han inte var helt klockren i travet. Han gick för tungt balanserad då så nu kommer han att lättas i balansen till den här starten och sköter han sig så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här, 1 O.P.'s Fantastic var knappt slagen från ledningen näst senast. Nu återkommer han efter en tids frånvaro så formen nu är ett frågetecken men om Ulf Ohlsson kan få en bra start här så kan det bli en fin löpning i den främre träffen så med en lucka till slut så kan han utmana om en framskjuten placering.

2 Sugar Beans har två lopp i kroppen nu för han har gjort två starter i ny regi för Daniel Wäjersten. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra på det i andraspår omgående och slipper han att göra alltför mycket grovjobb på egen hand så kan han dyka upp i segerstriden här, 9 Dragon Mearas har hunnit bli sju år nu men har bara gjort tre starter i karriären. Han har ännu ingen seger men han har inte varit sämre än trea i mål och kan Jonas Edlund som kör hästen få till en vettig styrning här så kan det vara läge för den första vinsten.

Min Vinnare: 10 Shut Up And Dance
Spets efter 500m: 4 Castor Troy
Skrällen: 8 Bus
Ranking: A 10,1 B 2,9,5,8,11,12 C 3,4,6,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Positiva Kickens Ungdomsserie över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Redhot Tap Dancer avgjorde till en säker seger efter en fin löpning i andra ytter senast. Han kan öppna bra men det är inte säkert att han kan hålla ut alla hästar utvändigt men om han skulle misslyckas med det så tror jag han kan ta över ledningen i ett andra skede så här kan det bli tidig ledning och kan han komma till spets smärtfritt så kan han bli svårfångad från ledningen. Skulle han bli fast invändigt så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

10 Merritt kom med två raka segrar inför den senaste starten. Han gavs då en tung slutrunda utvändigt ledaren i ett stayerlopp och hade bara tuffa trion Bowling Triple X. samt Arch Lane och Kalashnikov före sig i mål. Nu är det klart enklare motstånd och kan Olle Wäjersten som kör hästen få till en bra styrning här så kan han blanda sig i segerstriden igen, 12 No April Fool har ett jobbigt läge men han visade gryende form som tvåa i ett lopp som vanns av I.T.Inventor senast. Kan han få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen och är då intressant till en låg procent på spelet. Eventuellt blir det ett halvstängt huvudlag den här gången meddelar Nicklas Westerholm.

Min Vinnare: 1 Redhot Tap Dancer
Spets efter 500m: 1 Redhot Tap Dancer
Skrällen: 12 No April Fool
Ranking: A 1,10 B 12,7,11,4,6 C 2,3,8,5,9
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 12 Vårbusan som vann säkert från ledningen efter att ha kört sig till spets med 1500 meter kvar av loppet näst senast. Gången efter det så gjorde hon en stark insats som tvåa bakom en så bra häst som Buska Blyg. Här möter hon ett överkomligt motstånd men bakspår på kort distans kan ställa till en del men det tror jag att Mats E Djuse som kör hästen löser och blir det inte för långt fram så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 2 Hyttas Vrålsnabb som har startat sex gånger tidigare vara tänkbar. Fyra galopper och två vinster har det blivit hittills. De båda vinsterna är tagna från ledningen så här tror jag att Billy Svedlund gör ett försök att nå spets och kan han komma till täten smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 4 Paulas Prins har nu gjort två starter i sin nya regi och han var klart förbättrad vid segern senast. Med en fin start här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och då kan det räcka en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Vårbusan
Spets efter 500m: 2 Hyttas Vrålsnabb
Skrällen: 10 B.W.Anna
Ranking: A 12 B 2,4,6,7,10,8 C 5,1,11,9,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Knifetown Hall kördes fram utvändigt ledaren med 750 meter kvar av loppet och från den positionen avgjorde han på ett bra vis till seger för tre starter sedan. Han var sedan hårt betrodd i ett V75 lopp på nyårsafton men då var det inte riktigt något tryck i honom så han slutade oplacerad. Distansen nu är kanske i kortaste laget men om det klaffar med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 6 Overpaid gick fullt godkänt som tvåa i ett lopp som vanns av Betting King efter en tids frånvaro senast. Nu blir det tätare starter så med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu vassare den här gången. Han är kvick iväg och passar på den korta distansen så kan han komma till ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Ulf Ohlsson upp nu är intressant.

1 Recall Rivner gjorde det bra när hon vann från ledningen näst senast. Gången efter det så gick hon godkänt som trea i ett lopp som vanns av Listas Alice. Skulle hon hålla upp ledningen eller få ett bra lopp i vinnarhålet här så kan det räcka långt här, 2 Mellby Hyacint har gjort tre starter för sin nuvarande tränare Marlene Näslund och hon blir allt bättre. Här sitter hon bra till i andraspår omgående och kan hon få spara speeden fram till upploppet så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 10 Knifetown Hall
Spets efter 500m: 6 Overpaid
Skrällen: 5 Granit Palema
Ranking: A 10,6 B 1,2,5,12,11,7 C 4,9,3,8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Order By Box har två raka galopper vilket oroar en del och det var en framskjuten placering som gick upp i rök i ett V75 lopp på Bergsåker som vanns av Indra's Secret senast. Här kliver han ner en del i klass och felfri nu så kan han öppna rätt så hyggligt så med en fin löpning i den främre träffen så kan han bli farlig om han får spara speeden fram till upploppet så han ska räknas tidigt här.

6 Tottenham var inte som bäst senast han startade och fick en paus på drygt två månader. Han tränar klart positivt igen fast formen är lite svårbedömd nu men han kan öppna bra så det är inte omöjligt att Ulf Ohlsson kan nå ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner men ledningen är inget måste för att han ska kunna blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 3 Variety Show som övertygade vid segern från ledningen senast vara tänkbar. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan han få ett bra lopp och kan då duga en bit mot det här gänget också men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Order By Box
Spets efter 500m: 3 Variety Show
Skrällen: 7 Livi Mistress
Ranking: A 5,6 B 3,11,10,15,9,8,13 C 2,14,4,12,7,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V75 Tips Kalmar Lördag 18/1

16 Januari 2020 - 15:57

Lördagen bjuder på V75 tävlingar ifrån Kalmar och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-3 på nummer 3 Baron Gift som har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han kördes till ledningen efter 650 meter och han gick sedan undan till en säker seger från den positionen senast. Han kan lägga iväg bra från start men det är inte säkert att han kan hålla ut alla hästar utvändigt men om Rickard Svanstedt som kör hästen skulle lyckas med det så tror jag han kan trycka sig till ledningen och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen här. Han är bra nog att han kan vinna loppet om han får gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet också så ledningen är inget måste för att han ska vinna det här loppet. Vinnarodds 3.30 hos Unibet & LeoVegas

V75 Tips Kalmar Lördag 18/1
Avd 1: 4,5,6,8,9
Avd 2: 7,9,12
Avd 3: 3 Baron Gift
Avd 4: 5,7,8,9,11,14
Avd 5: 1,3,9
Avd 6: 1,2,6
Avd 7: 1,3

1620 rader x 0,50 = 810 kr

Dagens Dubbel Tips 18/1
DD-1: 1,2,6
DD-2: 1,3

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Diamantstoet, Försök 6 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Dancin In The Rain har övertygat på sistone och ståtar nu med två raka segrar på V75 efter lång frånvaro. Hon har tjänat snabba pengar nu men om det klaffar med löpningsförloppet här så kan hon bli farlig den sista biten om Stefan Persson som kör hästen kan få till en bra styrning här, 9 Ivana Boko öppnade snabbt från springspår men galopperade sedan in i första kurvan fast hon kändes sedan väldigt fin efter det meddelar man från stallet. Näst senast så travade hon utvändigt ledaren och knäckte denne men fick ge sig mot Van Gogh Z.S. den sista biten. Nu är det återigen springspår och med endast tre hästar på start så kan det bli tidig ledning här om hon öppnar lika bra som senast och skulle hon komma till spets smärtfritt så kan hon bli svårfångad från ledningen så hon ska räknas tidigt här.

5 Lyx Håleryd travade i vinnarhålet och sedan så tryckte hon sig loss på upploppet och spurtade sedan mycket vasst till seger. Kan hon få smyga med i en bra rygg fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 8 Very Many Legs är jämn och säker men hon vinner inte så ofta. Kan Johan Untersteiner som kör hästen ge henne ett bra lopp så kan hon utmana om en framskjuten placering igen, 4 Cactus blev alldeles för het i ledningen över den långa distansen och hon var slagen in på upploppet senast. Nu tror jag att man kör i ryggar och kan hon få spara speeden fram till upploppet så kan hon bli att räkna med här.

Min Vinnare: 6 Dancin In The Rain
Spets efter 500m: 9 Ivana Boko
Skrällen: 11 Sunday Sonata
Ranking: A 6,9 B 5,8,4,11,7,14,12,10 C 15,13,2,1,3
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Försök 5 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Il Duce Boko har fem vinster på åtta starter hittills. Han avgjorde på ett bra vis till seger via open stretchen i den senaste starten. Efter det så har han varit struken inför en tilltänkt start på Solvalla under julhelgen men han har tränat bra så han har nog inte tappat så mycket av formen. Han är ingen raket iväg men han har springspår här så om Marc Elias kan få en bra start så tror jag att han kan få ta över ledningen i ett andra skede och skulle han komma till spets smärtfritt så är mycket vunnet här och då kan det bli en ny seger. Norskt huvudlag den här gången meddelar man från stall Lugauer.

12 Global Venture satt långt bak i sjätte utvändigt innan han gick med i anfall med knappa varvet kvar till mål men han blev sedan störd till galopp och det var en framskjuten placering som försvann i det läget även om det nog inte hade räckt till seger. Tufft läge här men om han kan få gå med i en vettig rygg under slutvarvet och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut och då kan han dyka upp i segerstriden här, 9 First One In har två lopp i kroppen efter ett par månaders frånvaro. Han gick undan till en överlägsen seger näst senast och gången efter det så blev det fel när han blev tempotorsk i ett Klass II försök som vanns av Sunday Sonata. Här sitter han i andraspår omgående och klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 7 Il Duce Boko
Spets efter 500m: 7 Il Duce Boko
Skrällen: 6 Ottens Flamma
Ranking: A 7 B 12,9,10,6,1,4,8 C 2,11,3,5
Travbonus: 1000 kr i spelkrediter hos bet365

V75-3
STL Gulddivisionen, Försök 5 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Baron Gift som har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han kördes till ledningen efter 650 meter och han gick sedan undan till en säker seger från den positionen senast. Han kan lägga iväg bra från start men det är inte säkert att han kan hålla ut alla hästar utvändigt men om Rickard Svanstedt som kör hästen skulle lyckas med det så tror jag han kan trycka sig till ledningen och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen här. Han är bra nog att han kan vinna loppet om han får gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet också så ledningen är inget måste för att han ska vinna det här loppet.

Vid gardering kan 6 Stepping Spaceboy som har gjort det mycket bra vid seger i både försök och final på sistone i den högsta klassen vara tänkbar. Då har han haft innerspår bakom bilen men nu har han ett spår lite längre ut så det är inte säkert att det blir någon ledning den här gången men om Rikard N Skoglund som kör hästen kan hitta ner i en vettig position så kan han vara långt framme på nytt, 12 Linus Boy svarade för en strålande avslutning till seger senast. Nu är det debut i den högsta klassen och precis som vid vinsten senast så har han fått ett uselt utgångsläge fast skulle det bli en del körning där framme i täten så biter hans avslutning bra till slut men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Baron Gift
Spets efter 500m: 3 Baron Gift
Skrällen: 1 Monark Newmen
Ranking: A 3 B 6,12,2,5,1,9,4 C 11,10,7,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
STL Diamantstoet, Försök 7 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 14 Vikens Fingerprint var för tre starter sedan ute mot de bästa stona i landet och hon gjorde det bra som tvåa bakom Wild Love och i starten efter det så vann hon väldigt enkelt. Senast blev det en dryg inledning innan hon kom till ledningen och sedan så kunde hon inte stå emot Green Mamba som hade liftat med i rygg utan hon fick nöja sig med andraplatsen då. Kan Henriette Larsen som kör hästen få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut så hon ska räknas tidigt här, 5 Viola Grif gjorde debut för Sofia Aronsson senast och hon fastnade då med gott om krafter kvar. Med lopp i kroppen nu så tror jag hon är redo för ett offensivare upplägg och kan hon komma till spets utan att ödsla alltför mycket krafter så kan det räcka långt här. Senast var det halvstängt huvudlag och vanlig vagn men nu blir det troligen norskt huvudlag och jänkarvagn. Sedan blir det även rycktussar den här gången meddelar man från stallet.

9 Sharp Dream gjorde comeback senast efter ett par månaders frånvaro och även om det var ett enklare motstånd då än vad hon stöter på nu så såg hon mycket fin ut vid en lätt seger. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara ännu bättre till den här starten och Örjan Kihlström upp nu är spännande så kan hon få en fin resa här så kan det räcka till en ny seger, 11 Uappa Di Azzurra har gjort det bra i de senaste starterna och kommer med mycket fin form. Klaffar det med positionerna så biter hennes avslutning bra till slut så då kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 14 Vikens Fingerprint
Spets efter 500m: 5 Viola Grif
Skrällen: 11 Uappa Di Azzurra
Ranking: A 14,5 B 9,11,7,8,6,2,10,3,15 C 13,4,1,12
Travbonus: 1000 kr i spelkrediter hos bet365

V75-5
Kurt Anderssons Minne - STL Silverdivisionen, Försök 5 i Meeting 1 över 1640 meter och jag har streckat tre hästarna, 3 Secret Mission vann senast i Silverdivisionen på Halmstad. Det var spets och slut då och här tror jag på tidig ledning igen och nu är det ett halvvarv kortare distans men det är en fördel och skulle Henriette Larsen som kör hästen få bestämma i ledningen här så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage så han ska räknas tidigt här. Han blev behandlad efter vinsten senast fast han känns bra i jobben efter det meddelar man från stallet.

1 Niky Flax gick en bra avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Harran Boko senast. Innerspår över kort distans är inte optimalt men om han kan hitta loss från innerspåret i god tid före mål så har han en vass spurt och kan då blanda sig i segerstriden här, 9 Dizzy River gick i mål med en hel del sparade krafter senast. Kort distans fungerar bra och kan han få smyga med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen. Han går i jänkarvagn och med ett helstängt huvudlag som tidigare meddelar Johan Untersteiner.

Min Vinnare: 3 Secret Mission
Spets efter 500m: 3 Secret Mission
Skrällen: 9 Dizzy River
Ranking: A 3 B 1,9,5,11,12,8 C 10,2,4,6,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
STL Klass I, Försök 5 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Atik D.L. kommer med tre raka segrar och vid vinsten i den senaste starten så kördes han fram i dödens med varvet kvar och sedan så tog han över ledningen på sista bortre långsidan och gick sedan undan till en överlägsen seger. Från ett trevligt utgångsläge här sitter han bra till i andraspår omgående så med en fin löpning i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt så han ska räknas tidigt här. Det blir helstängt huvudlag och jänkarvagn som tidigare Magnus Dahlén.

1 Ingo gjorde en stark insats vid vinsten från utvändigt ledaren senast. Han har öppnat bra från innerspår tidigare och det är inte omöjligt att han håller upp ledningen initialt fast om den stora favoriten trycker på utvändigt så kanske han släpper men då kanske det kan lösa sig bra från rygg ledaren här så med en fin resa här så kan han vara långt framme igen, 6 Dallas klev ut i dödens med knappa varvet kvar och krigade sig till segern i ett V86 lopp på Åby senast. Tre av fyra tidigare segrar är tagna över kort distans men kan Markus Niklasson som kör hästen få till en bra styrning här så kan han öppna riktigt fort och han borde kunna hitta ner i en vettig position och då kan han utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 2 Atik D.L.
Spets efter 500m: 1 Ingo
Skrällen: 6 Dallas
Ranking: A 2 B 1,6,10,9,12,4,8,3,11 C 5,7
Travbonus: 1000 kr i spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 5 i Meeting 1 över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 1 Eldorado Mearas satt långt ner i kön men via en rejäl avslutning i spåren så spurtade han in till seger senast. Han är inte jättesnabb iväg så innerspåret riskerar att bli en fälla men om han kan hitta loss i god tid före mål så fäller han många hästar till slut med en liknande avslutning som senast, 3 Man At Work var ute i en tuff final som vanns av Night Brodde senast. Han hade då ett uselt läge men han gick med i ryggar och spurtade sedan in till fjärdeplatsen den gången. Han är snabb ut men det är inte säkert att det blir någon ledning här fast han är bra nog att han kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas så han ska räknas tidigt här.

Vid ytterligare gardering kan 2 Velasquez Gar som har visat god form en längre tid utan att få sätta nosen först vara tänkbar. Han hade ett uselt utgångsläge och han gick sedan godkänt i skymundan i ett lopp som vanns av tipsettan senast. Betydligt bättre läge nu och kan Jim Oscarsson som kör hästen servera honom ett bra lopp så kan det räcka långt här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Eldorado Mearas
Spets efter 500m: 4 Franklin Face
Skrällen: 8 Randemar R.D.
Ranking: A 1,3 B 2,4,5,9,8,10,6,7 C 12,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V64 Tips Bollnäs Torsdag 16/1

16 Januari 2020 - 12:10

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Bollnäs med en Jackpot på 4,5 miljoner och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 5 Cyrius D'Ariane som gör en intressant debut i ny regi för Katja Melkko. Det är samma tränare som tränar Elian Web som vi såg vinna i högsta klassen på V75 i lördags. Han startade i Harper Hanovers lopp under i Elitloppshelgen ifjol där han slutade oplacerad och efter det blev det ytterligare en start innan han skadade sig och var borta från tävlingsbanorna till i november där det blev två lopp i Frankrike med en tredjeplats som bästa resultat. Femtespår i volten är inget plus men han är inte så stor så det tror jag han ska klara av och med rutinerade Jorma Kontio så tror jag att ett offensivt upplägg är att vänta då han har styrkan som främsta vapen så jag tror han visar sig vara starkast i det här gänget. Vinnarodds 1.80 hos Unibet & LeoVegas

V64-1 1,5,6,12
V64-2 4,6,11
V64-3 2,3,6,7,8,12
V64-4 1,3,7
V64-5 5 Cyrius D'Ariane
V64-6 4,6,9

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 5 Cyrius D'Ariane
DD2: 1,4,5,6,9,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Västerbo Cirkus gick en bra avslutning till seger i sin näst senaste start och gången efter det så fastnade hon med en del sparade krafter. Kan Ulf Eriksson servera henne en fin löpning i den främre träffen här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Moon Zappa hade innerspår bakom bilen även i den senaste starten och tog då ingen ledning utan hon fick trava i rygg ledaren och när luckan kom med 100 meter kvar till mål så var det försent så hon fick nöja sig med andraplatsen bakom Diamond's Sweety. Nu är det ett halvvarv kortare distans och här tror jag att Ulf Ohlsson laddar rejält för att försöka hålla upp ledningen och skulle det lyckas så är mycket vunnet och då kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Hon är dock väldigt stor favorit på spelet i nuläget.

12 Bear Gift har gjort tre starter för Thomas Lönn och i de två första loppen så gick hon rätt bra. Senast var hon en besvikelse fast hon hade problem med magen den dagen och det var troligen förklaringen till den sämre insatsen. Dåligt läge här men om Magnus A Djuse som får chansen i vagnen den här gången kan få smyga med i en bra rygg fram till upploppet och vänta med slutstöten så kan hon bli farlig den sista biten. Eventuellt helstängt huvudlag nu meddelar man från stallet, 6 Carmencita Majo har inte startat på ett par månader så formen nu är svårbedömd men hon är nerstruken två spår nu och då hon är kvick iväg så kan hon med en lyckad start nå ledningen så till en låg procent på spelet kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 5 Västerbo Cirkus
Spets efter 500m: 1 Moon Zappa
Skrällen: 6 Carmencita Majo
Ranking: A 5,1 B 12,6,4,9,10,11 C 7,8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Sleipner Bollnäs Månadstäcke - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Järvsö Fux fullföljde godkänt från köposition till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Fräcke Vicke senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och med en lyckad start från springspåret här så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge så han ska räknas tidigt här.

4 Haga Bruden övertygade vid två raka segrar i höstas men hon var inte som bäst i sin senaste start och har fått vila efter det. Kan Peter Eriksson som kör hästen servera henne en fin resa i den främre träffen så kan hon utmana om en framskjuten placering här, 11 Vesle Maia satt långt ner i kön innan hon gick med i tredjespår med knappa varvet kvar till mål och höll sedan bra i skymundan bakom en överlägsen Demex senast. Kan Bård Humborstad som kör hästen få gå med i en vettig rygg under slutvarvet så kan hon bli farlig över upploppet och hon är då intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 6 Järvsö Fux
Spets efter 500m: 6 Järvsö Fux
Skrällen: 11 Vesle Maia
Ranking: A 6 B 4,11,5,1,12,10,7,3,8,2 C 13,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Stayerlopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 12 I.T.Inventor avgjorde på ett bra vis till seger över aktuell distans senast. Utgångsläget är inte bra men den långa distansen är passande och han tål att göra en del grovjobb på egen hand så trots det här spåret så ska han räknas tidigt här, 2 Axl Brown var ute på vinterbanan senast när Umåker körde V75 tävlingar och kom aldrig riktigt till från långt ner i kön utan han fick nöja sig med sjundeplatsen bakom vinnande Mr Sånna. Här är det ett bättre läge så med en bra start här så tror jag att Rikard N Skoglund kan trycka sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen.

6 Uret var väldigt trög och fick inte travet att flyta och föll tungt som jättefavorit i den senaste starten. Han är inte någon snabbstartare så här finns det risk att han blir hängandes till en början men om Pasi Aikio som kör själv den här gången kan hitta ner i en vettig position så kan han bli farlig över upploppet, 7 Ten Times hade tre raka andraplatser innan han kom ut som hårt betrodd i ett Grand Slam 75 lopp på Romme senast men där galopperade han bort sig med 250 meter kvar av loppet. Löser det sig med positionerna och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så kan han blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 12 I.T.Inventor
Spets efter 500m: 2 Axl Brown
Skrällen: 7 Ten Times
Ranking: A 12,2 B 6,7,3,8,4,1,11 C 10,9,5
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Dånpilen gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Gången efter det så hade han åter segerchans men tappade då stilen och galopperade bort sina möjligheter. Även den senaste starten slutade med ett galoppmisslyckande men felfri nu så kan han bli farlig över upploppet om Tomas Rosén som kör hästen kan få till en bra styrning så han ska räknas tidigt här.

1 Häsern Räsern fullföljde okej till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Buska Blyg senast. Här har han ett bättre utgångsläge än då och kan han hålla upp ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det blir halvstängt huvudlag och vanlig vagn precis som senast, säger Jan-Olov Persson. 3 Järvsömalla har ett lopp i kroppen nu efter en tids frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han är jämn och säker och han kan öppna bra så om Wiktor Kylin-Blom kan servera honom en fin resa i den främre träffen så kan det vara läge för en seger.

Min Vinnare: 7 Dånpilen
Spets efter 500m: 1 Häsern Räsern
Skrällen: 10 Sol Varga
Ranking: A 7 B 1,3,10,11,2,5,9,14 C 12,13,6,8,4,15
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Cyrius D'Ariane som gör en intressant debut i ny regi för Katja Melkko. Det är samma tränare som tränar Elian Web som vi såg vinna i högsta klassen på V75 i lördags. Han startade i Harper Hanovers lopp under i Elitloppshelgen ifjol där han slutade oplacerad och efter det blev det ytterligare en start innan han skadade sig och var borta från tävlingsbanorna till i november där det blev två lopp i Frankrike med en tredjeplats som bästa resultat. Femtespår i volten är inget plus men han är inte så stor så det tror jag han ska klara av och med rutinerade Jorma Kontio så tror jag att ett offensivt upplägg är att vänta då han har styrkan som främsta vapen så jag tror han visar sig vara starkast i det här gänget.

Vid gardering kan 7 Pirate Broline som har visat fin form på sistone vara tänkbar. Han ställde till med en överraskning vid vinsten i den senaste starten och med en lyckad start från springspåret här så borde han kunna slinka ner i en vettig position och kan då vara långt framme på nytt, 9 Herrera Boko höll farten bra till tredjeplatsen från utvändigt ledaren i ett lopp som vanns av Bara Min näst senast. Gången efter det så blev det galopp men felfri nu så kan han duga en bit mot det här gänget fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Cyrius D'Ariane
Spets efter 500m: 6 Primus Altero
Skrällen: 9 Herrera Boko
Ranking: A 5 B 7,9,6,12,4,2,8,13 C 11,3,10,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Mr Charming kommer från en seger. Han fick det bra serverat i rygg ledaren innan han tog sig loss och avgjorde sedan på ett bra vis tillsammans med Magnus A Djuse i vagnen då. Samma kusk den här gången också och kan han glida igenom bra och få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så kan han bli farlig över upploppet även om distansen kanske är i det kortaste laget.

4 Chiptime har travat i ledningen i de två senaste starterna utan att få vinna. Senast så fick han bestämma i spets men han åkte han dit mot en smygkörd Okashi Cheri men det var lite märklig stil över upploppet för det var tydligen brodden som lossnade den gången. Han är kvick iväg och slipper han alltför hård press i ledningen så kan han rinna undan till seger här. Eventuellt helstängt huvudlag nu, 6 Classics Never Die har endast en seger på 22 starter hittills men han kommer med fin form och har tre raka andraplatser i raden. Här finns det en viss risk att han får göra en del grovjobb på egen hand men kan han få en del draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och kan då dyka upp i segerstriden här.

Min Vinnare: 9 Mr Charming
Spets efter 500m: 4 Chiptime
Skrällen: 12 Viggo Frontline
Ranking: A 9 B 4,6,5,1,12,7,3,8 C 10,2,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V86 Tips Åby & Solvalla 15/1

15 Januari 2020 - 15:05

Kvällens V86 tävlingar delas mellan Åby & Solvalla och efter att utdelningen frös inne på 6 rätt senast så har vi en Jackpot på 13 miljoner och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V86-1 på nummer 6 Gizmo De Veluwe som har gjort det bra i två starter efter väldigt lång frånvaro. Näst senast så hängde han med fint till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Electrical Storm. Gången efter det så plockade han ner sitt motstånd till seger från utvändig position.

Här tror jag att Henriette Larsen som kör hästen kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 1.75 hos Unibet & LeoVegas

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 15/1
V86-1 6 Gizmo De Veluwe
V86-2 2,8,9,10
V86-3 2,4,7,9,12
V86-4 7,8
V86-5 1,8,9
V86-6 3,4
V86-7 1,6,10,13
V86-8 1,3,7,8

3840 rader x 0,25 = 960 kr

Dagens Dubbel Tips 15/1
DD1: 6 Högstenastalldräng
DD2: 1,3,7,8

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med Xpressprintern över 1640 meter och jag har spikat nummer 6 Gizmo De Veluwe som har gjort det bra i två starter efter väldigt lång frånvaro. Näst senast så hängde han med fint till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Electrical Storm. Gången efter det så plockade han ner sitt motstånd på ett bra vis från utvändig position. Här tror jag att Henriette Larsen som kör hästen kan få ta över ledningen i ett tidigt skede av nummer 5 Wisdom Teacher som är kvick iväg och skulle så bli fallet så blir han mycket svårslagen här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 1 That’s Art som kan öppna bra men innerspåret på Åby är inte det bästa vara tänkbar. Utifrån finns det startsnabba konkurrenter i nummer 2 Tournado Dream och nummer 5 Wisdom Teacher så det kan bli tufft för Johan Untersteiner att hålla upp ledningen men om han skulle tråckla sig loss från innerspåret i god tid före mål så kan han utmana om en framskjuten placering här. Skor på är nog ingen fördel för han känns klart vassare på barfotabalansen, 10 Asger Molar avgjorde på ett bra vis till seger senast. Han är tuff och tål att göra en del grovjobb på egen hand men jag tror han får svårt att plocka ner min spik så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Gizmo De Veluwe
Spets efter 500m: 6 Gizmo De Veluwe
Skrällen: 11 Gideon H.Renka
Ranking: A 6 B 1,10,11,7,3,5 C 2,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Religious höll upp ledningen från innerspåret och från den positionen så vann han mycket enkelt med krafter kvar senast. Han är kvick iväg och trivs bra i ledningen så om Mika Forss kan få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en ny seger, 8 Grainfield Aiden var duktig vid två raka segrar på V75 innan han så sent som i lördags höll bra som tvåa bakom Rocky Tilly i ett Bronsdivisionsförsök på Bergsåker. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och då han kan dyka upp i segerstriden igen.

9 Busy Doin’ Nothing har varit ute i en del tuffa lopp. Kan han få smyga med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han vara intressant till en låg procent på spelet, 10 Cafu Boko har inte vunnit på länge men gick rätt bra som tvåa i ett lopp som vanns av Pablo Andover näst senast. Kan Björn Goop som kör hästen nu få till en bra styrning så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 2 Religious
Spets efter 500m: 2 Religious
Skrällen: 9 Busy Doin’ Nothing
Ranking: A 2 B 8,9,10,11,4,5,1 C 7,6,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Välkommen till V75 Champions 1 februari över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 9 Jareth Boko har galopperat en hel del och han kostade även på sig en kortare startgalopp vid vinsten senast. Det har varit i voltstartslopp när han har haft svårt att hålla sig i rätt gångart så att det är bilstart nu tror jag är en klar fördel och kan Marc Elias som kör hästen slinka igenom bra från bakspåret här och kan han få en del draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt här, 12 Alocco Jet har visat god form en längre tid utan att det har räckt till seger. Dåligt läge här men om det löser sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

7 Enzo har visat god form och har tagit två raka segrar på Åby på sistone. Han är inte så snabb iväg men om Jeppe Juel kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig över upploppet, 4 Patos Rose vann säkert från ledningen för tre starter sedan. Med en offensiv Mikael J Andersson i vagnen så tror jag på spets även här och skulle hon få bestämma en del i täten så kan hon rinna undan till en ny seger, 2 Laurenti är inte helt att lita på men hon hängde med fullt godkänt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Candy Crush senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få en fin löpning och kan då duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 9 Jareth Boko
Spets efter 500m: 4 Patos Rose
Skrällen: 2 Laurenti
Ranking: A 9,12 B 7,4,2,3,1 C 6,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 7 Indy D. är inte att lita på och han hade två raka galopper i raden innan han avgjorde på ett bra vis till seger senast. Han är inte så snabb iväg men han är stark så den långa distansen är passande. Löser det sig med positionerna och om han kan hålla sig i rätt gångart så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här, 8 M.T.Mourinho har inte startat på ett halvår så formen nu är ett frågetecken men det är debut i ny regi för Björn Goop här. Dåligt startspår nu men det är lång distans så om han kan få gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han vara långt framme direkt i comebacken här.

Vid ytterligare gardering kan 10 Little Boss som är en finsk gäst som gör första starten på svensk mark nu vara tänkbar. Han har haft problem tidigare när han startat bakom bilen och galopperat så bakspår nu tror jag kan passa bra och kan han få ett hyggligt lopp så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud, 4 Langen’s Airborne drar en del streck då han är väldigt snabb iväg och får ses som spetsfavorit här men jag tror inte han håller hela vägen till seger så han får inte plats på mitt system.

Min Vinnare: 7 Indy D.
Spets efter 500m: 4 Langen’s Airborne
Skrällen: 8 M.T.Mourinho
Ranking: A 7,8 B 10,3,4,5,6 C 2,9,12,1,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Xpressjakten över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Zelante C.R. har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han kan öppna rätt fort ur volten och jag tror han tar hand om ledningen här och om Hanna Lähdekorpi drar på i ett jämnt hårt tempo där framme så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage så han ska räknas tidigt här, 9 Sevilla var duktig när han spurtade till seger näst senast. Gången efter det så blev han fyra i finalen av Silverdivisionen efter att ha travat i ledningen. Här gynnas han av ett litet fält och han kan bli farlig den sista biten men han är väldigt mycket streckad och 40 meters tillägg över medeldistans är inte helt lätt att plocka in på hästarna på startvolten.

8 Just Wait And See har två lopp i kroppen efter lång frånvaro och kan vara ännu vassare till den här starten. Kan Stefan Persson som kör hästen få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så kan han dyka upp i segerstriden här.

Min Vinnare: 1 Zelante C.R.
Spets efter 500m: 1 Zelante C.R.
Skrällen: 8 Just Wait And See
Ranking: A 1 B 9,8,7,4 C 5,3,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Green Mamba kommer med mycket fin form. Näst senast avslutade hon klart bra från köposition och nådde andraplatsen bakom vinnande Nisse Sånna. Senast så tog hon ledningen men släppte efter en bit för att sedan avgöra mycket enkelt till seger när hon fick luckan. Kan Rikard N Skoglund som kör hästen servera henne en fin löpning så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 3 He’s Marvelous har inte startat sedan november 2018 så formen nu är svårbedömd. Han har visat gott kunnande tidigare och kan öppna bra vid laddning så om Björn Goop vill köra i ledningen här så kan det räcka en bit i comebacken.

Vid ytterligare gardering kan 5 Betting Rebel som höll farten bra till tredjeplatsen bakom Hector Boko senast vara tänkbar. Han är snabb ut och kan Oskar Kylin Blom som kör hästen hitta ner i en vettig position så kan han vara långt framme här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Green Mamba
Spets efter 500m: 3 He’s Marvelous
Skrällen: 5 Betting Rebel
Ranking: A 4,3 B 5,6,1,11 C 9,10,7,8,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Xpresstayertrappan över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Högstenastalldräng kommer med två raka andraplatser och fin form. Han kan öppna bra så här tror jag att Mikko Aho laddar hästen mot ledningen och skulle han komma till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utså alltför hård press under vägen, 13 Celsius Evo är åter i nygammal regi hos Veijo Heiskanen. Han gick rätt bra efter galopp i comebacken senast och felfri nu och med ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

10 Admirer gjorde comeback efter en tids frånvaro senast men visade inga tecken på ringrost när hann vann i fin stil från ledningen. Kan Marc Elias som kör hästen servera honom ett bra lopp och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet här så fäller han många hästar till slut, 1 Armour As har gjort det godkänt i två starter på svensk mark sedan flytten från Italien. Innerspåret är inte det bästa men om Peter Ingves kan ta sig loss i god tid före mål så kan han blanda sig i segerstriden här. I annat fall så finns det dubbla open stretch att använda och då kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 6 Högstenastalldräng
Spets efter 500m: 6 Högstenastalldräng
Skrällen: 13 Celsius Evo
Ranking: A 6 B 13,10,1,4,5,11,8,9,15 C 12,14,3,7,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Digital Class stod för en vass avslutning senast och var inte så långt ifrån vinnande Digital Wave. Med en invändig löpning här och en eventuell lucka till slut så kan det vara läge för en efterlängtad seger, 1 Captain My Captain kommer med två raka segrar och med en lyckad start ur volten här så kan det bli tidig ledning även här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

7 Pols Crazy Diamond var med i en väldigt snabb öppning senast men trots den tuffa löpningen så höll han starkt till tredjeplatsen bakom vinnande Volare Gar. Han är kvick iväg och om Kevin Gondel laddar mot ledningen så kan det gå undan den första biten men om han slipper bränna alltför mycket krafter i början så kan han vara långt framme här, 3 Enriko Ha ståtar med sex segrar på tio starter. Valacken är också snabb ut så om Björn Goop kan servera honom ett bra lopp i den främre träffen så kan det räcka till en ny seger.

Min Vinnare: 8 Digital Class
Spets efter 500m: 1 Captain My Captain
Skrällen: 7 Pols Crazy Diamond
Ranking: A 8,1 B 7,3,10,11,6,12 C 9,4,2,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer

V64 Tips Jägersro Tisdag 14/1

14 Januari 2020 - 12:35

Det är V64 tävlingar ifrån Jägersro ikväll och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-3 på nummer 8 Burning Man som inte startat sedan i början av november men han håller hög grundkapacitet och Petri Puros travare var bland annat tvåa i en stenhård V75-final i slutet av september ifjol som vanns av Ike Schermer. Innan det så hade han radat upp segrarna så även om han nu inte startat på länge så tror jag han är väl förberedd inför sin comeback nu och i ett litet fält mot ett överkomligt motstånd så tror jag han blir svårstoppad här. Vinnarodds 1.60 hos Unibet & LeoVegas

V64-1 3,7
V64-2 1,3,4,5,6,8,11
V64-3 8 Burning Man
V64-4 1,4,8
V64-5 5,7,11
V64-6 4,6,8,10,11,12

756 rader x 1 = 756 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 5 B.B.S.Solarsystem
DD2: 4,6,8,10,11,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 3 Global Takeover var utan chans efter en tuff resa ett V75 lopp som vanns av Harran Boko senast. Innan det så var han duktig vid två raka andraplatser. Han är kvick iväg och i ett litet fält här så tror jag att Adrian Kolgjini trycker sig till ledningen och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så han ska räknas tidigt här. Det blir halvstängt huvudlag den här gången samt jänkarvagn meddelar man från stallet.

7 Stella Newmen har gjort två lopp efter vila och har galopperat i båda dessa. Här fick hon det sämsta spåret men felfri nu så kan hon bli farlig om Flemming Jensen som kör hästen kan få lite draghjälp under slutvarvet för då fäller hon många hästar till slut, vid ytterligare gardering kan 2 Harpos Rockland som har varit ute i den del tuffa lopp vara tänkbar. Han har hunnit bli 13 år gammal nu och vinner inte direkt ihjäl sig men från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till i den främre träffen omgående och kan då lifta med till en framskjuten placering men jag tror inte det räcker till vinst.

Min Vinnare: 3 Global Takeover
Spets efter 500m: 3 Global Takeover
Skrällen: 5 Finish Future
Ranking: A 3,7 B 2,6 C 5,4,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sju hästar, 5 Clean Cash gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast och kan vara klart förbättrad med det loppet i kroppen till den här starten. Hon hade ett dåligt läge då och fick backa sig sist och gick sedan okej i skymundan. Bättre startspår nu och med en lyckad start så kanske hon kan trycka sig till spets och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 6 Call The Shots tog hand om ledningen men släppte sedan efter ett drygt halvvarv och hängde sedan med bra till andraplatsen bakom Confusion Tårs senast. Kan hon få en bra start och kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig över upploppet så hon ska räknas tidigt här.

4 Dario Sotto galopperade bort sig senast men hade innan det varit duktig vid två raka segrar. Han är inte så snabb ut men är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så om tempot bedarrar där framme i täten så tror jag Ken Ecce sänder fram mot dödens för det får inte gå för långsamt i ledningen om han ska ha med segern att göra och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget, 1 Run And Repeat kommer från en seger via en rejäl avslutning från tredje utvändigt. Nu är det debut i ny regi för Hanna Lähdekorpi och det kan bli en fin löpning på innerspår här och med en eventuell lucka till slut så kan han blanda sig i segerstriden igen.

Min Vinnare: 5 Clean Cash
Spets efter 500m: 5 Clean Cash
Skrällen: 11 French Quick
Ranking: A 5,6,4 B 1,11,8,3 C 9,7,2,12,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 8 Burning Man som inte startat sedan i början av november men han håller hög grundkapacitet och Petri Puros travare var bland annat tvåa i en stenhård V75-final i slutet av september ifjol som vanns av Ike Schermer. Innan det så hade han radat upp segrarna så även om han nu inte startat på länge så tror jag han är väl förberedd inför sin comeback nu och i ett litet fält mot ett överkomligt motstånd så tror jag han blir svårstoppad här.

Vid gardering kan 2 Barolo D.K. som höll bra till tredjeplatsen från utvändigt ledaren i ett V75 lopp på Charlottenlund under Winter Burst mellan jul och nyår vara tänkbar. Hon är kvick iväg så här tror jag hon tar hand om ledningen till en början och skulle min spik komma snett på det eller ha en sämre dag så kan hon rinna undan till seger, 4 Zio Tom Jet fick en jobbig resa innan han landade i dödens med knappa varvet kvar i ett V75 lopp på Halmstad senast och det blev för tufft för han stumnade och slutade oplacerad. Han lyfte sig ett snäpp på barfotabalansen så att han måste gå med skor nu är ingen fördel men om Henriette Larsen kan servera honom en fin löpning så kan han vara långt framme här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Burning Man
Spets efter 500m: 2 Barolo D.K.
Skrällen: 5 Youngblood Pellini
Ranking: A 8 B 2,4,5 C 1,7,6,3
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Zeeland Kronos travade i ledningen senast men gav sig med 200 meter kvar av loppet så hon fick då nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande Gizmo De Veluwe. Hon är snabb den första biten så om Johan Untersteiner kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig över upploppet så hon ska räknas tidigt här. Hon känns dock vassare på barfotabalansen så skor på nu är ingen fördel.

4 Takemon gjorde senast sin första start på mer än ett år i ny regi för Wim Paal. Han kördes då till spets varifrån han höll okej till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Sharp Dream. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och kan han komma till ledningen igen så kan det räcka hela vägen den här gången, 1 Aha kan öppna fort så här tror jag det kan bli spets eller vinnarhålet så med en fin löpning i den främre träffen så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 8 Zeeland Kronos
Spets efter 500m: 4 Takemon
Skrällen: 1 Aha
Ranking: A 8 B 4,1,2,7,9,3 C 6,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 5 B.B.S.Solarsystem kommer från en seger. Hon kördes då till ledningen omgående och vann sedan enkelt från den positionen. Båda hennes tidigare segrar är tagna över den korta distansen som även gäller den här gången så här tror jag att Marc Elias som kör hästen är ute efter ledningen och kan hon komma till spets smärtfritt så kan det räcka långt så hon ska räknas tidigt här.

7 Confusion Tårs har gjort det bra på sistone och ståtar nu med två raka segrar. Hon är ingen startraket och har ett spår lite långt ut nu så det kan kosta mycket kraft att komma ner i en vettig position men löser det sig så kan hon vara med och göra upp om segern på nytt, 11 Zolid Wise As tryckte sig till ledningen med varvet kvar senast och det kostade mer än det smakade för det blev stumma ben till slut så hon fick nöja sig med sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Edmund. Utgångsläget är inte det roligaste nu men kan Wim Paal som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 5 B.B.S.Solarsystem
Spets efter 500m: 5 B.B.S.Solarsystem
Skrällen: 11 Zolid Wise As
Ranking: A 5 B 7,11,1,2,9,12,8 C 6,4,3,10
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 8 Sweetman har gjort tre starter som valack. I de två första loppen efter kastrationen så slutade han tvåa men senast slutade han oplacerad i ett V75 lopp efter en tidig galopp. Dåligt läge nu men om Christoffer Eriksson kan få gå med i en vettig rygg och kan få en del draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och kan då blanda sig i segerstriden här, 10 Jimpeto Joy hade två raka segrar innan han galopperade bort sig som hårt betrodd efter 150 meter i ett V75 lopp senast och efter det så var han utan chans. I ett felfritt lopp nu så kan han bli farlig över upploppet om Johan Untersteiner kan servera honom en fin löpning.

4 Beautiful Kiss har åtta segrar på 28 försök och hon var duktig vid fullträffen senast. Utgångsläget är helt perfekt så här tror jag det blir full laddning mot ledningen och skulle Flemming Jensen få trolla bort en del av loppet där framme i täten så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 11 Maharanee Star är inte att lita på men hon levererade en positiv avslutning från köposition och nådde tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Velegance senast. Kan hon hålla ordning på benen nu och det blir överpace på loppet så biter hennes avslutning bra till slut så då är hon intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 8 Sweetman
Spets efter 500m: 4 Beautiful Kiss
Skrällen: 11 Maharanee Star
Ranking: A 8,10 B 4,11,12,6 C 7,5,9,1,3,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Fler inlägg: