DD Tips Åby 11/11

Publicerad på 11 Nov 2021 - 12:07

DrTrav

DrTrav

11 Nov 2021 - 12:07

DD-tips Åby Torsdag 11/11

DD-1 1,2,6,9
DD-2 3 Lucifer Boko

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
9 B.G.Pastor Jonte är en annan Dansk gäst jag vill varna för ikväll. Man har ett bra utgångsläge med rygg på startsnabba hästar och skulle kunna kan komma igenom bra från start. För två starter sedan var det debut för Flemming Jensen och då slutade det med galopp och senast fick man ett tufft lopp på V75. Jag är inne på att formen är bättre än vad resultatraden antyder och med ett bra lopp ikväll så ska man inte nonchalera B.G.Pastor Jonte till låg procent.

2 Kattis J.Boko kommer med toppform till kvällens start. Hon har ett bra utgångsläge och kan öppna kvickt från början. Kattis J.Boko har en speed som många inte kan mäta sig med ikväll och är därför inte beroende av något speciellt lopp för att utmana om segern. Givet segerbud på förhand.

Skrällen är 1 Milos Ganador som också håller bra form för dagen och har ett bra utgångsläge. Hon är kvick iväg från start och på Åby med Open-Stretch att tillgå är 1 Milos Ganador garanterad ett bra lopp ikväll. Till endast 4% är detta ett tidigt streck på min kupong.

Nämner även 6 Hat Trick som kommer med en minst sagt tråkig resultatrad, men det ska noteras att hästen har varit ute mot Önas Prince, Chiru, Mister Hercules på slutet och att tampas mot dessa är inte enkelt. Ikväll går han ner lite i klass och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 9 B.G.Pastor Jonte
Spets efter 500m: 2 Kattis J.Boko
Skrällen: 1 Milos Ganador
Ranking: A 9,2,1 B 6,4,5,8,10 C 3,7

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar V64 spelet med att ta ställning för 3 Lucifer Boko. I den senaste starten bjöd man konkurrenterna på 80-90m när man galopperade tidigt i loppet. Men han visade upp bra form den gången när han avslutade sylvasst över upploppet och gick i mål på mersmakande sätt. Det lös om hästen och med ett mer offensivt upplägg under slutvarvet hade det till och med kunnat bli seger. Lucifer Boko skrevs upp i boken för nästagångare och nu är det dags igen. Kapacitetsmässigt är han överlägsen i loppet och tävlar här emot sig själv. Håller han sig bara till rätt gångart är det ingen som rår på honom. Till 17% är spelvärdet högt och jag väljer därför att spika.

Motbud
9 Imperias Juliette var ute på V75 senast och blev två då efter att fått se sig besegrade strax före mål. Formen är bra och från bricka nio kommer hon kunna sitta bra på det direkt. Givet motbud vid gardering ikväll.

Framhåller även 4 Lexington Zon som har gjort det bra på slutet. Han kan öppna bra från start och från stallet låter man även även uppåt inför kvällens start. Detta är skrällen som man inte får missa vid gardering.

Min Vinnare: 3 Lucifer Boko
Spets efter 500m: 4 Lexington Zon / 3 Lucifer Boko
Skrällen: 4 Lexington Zon
Ranking: A 3 B 9,4,8,5,7 C 2,6,1,11,10,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto