DD Tips Åby 11/12

Publicerad på 11 Dec 2021 - 11:44

DrTrav

DrTrav

11 Dec 2021 - 11:44

DD Tips Åby Lördag 11/12

DD1: 3 Gareth Boko
DD2: 1,2,3,4,12

5 rader x 50 kr = 250 kr

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 3 Gareth Boko. Han står nämligen på tur för seger i min bok och i ett öppet lopp så väljer jag att ta ställning när procenten är tilltalande. I den senaste starten fick man en dryg inledning på loppet men avslutade bra i skymundan tillslut. Formkurvan är på uppåtgående och detta är en häst med skyhög kapacitet vilket man inte minst visade under Elitloppet tidigare i år när man slutade trea. Idag fick man ett bra utgångsläge och kommer få en bra position direkt. Tränaren Jerry Riordan har även börjat få tillbaka formen på stallet nu efter en liten dipp och i ett annars streck-krävande lopp är detta min förstahäst och jag väljer att spika.

Motbud
11 Ble du Gers kommer med imponerande fem raka segrar på kontot och har gjort allting rätt på slutet. Ikväll blir det dessutom Björn Goop i vagnen för första gången vilket känns spännande. Utgångsläget är såklart inte optimalt, men Ble du Gers tål att göra en hel del jobb själv. Ses som en given utmanare till segern här.

Nämner även 1 Lucifer Lane som kommer med en formkurva som pekar uppåt. Från bricka ett är man garanterad en bra resa här och för den som garderar kan detta vara skrällen om det löser sig optimalt längs vägen.

Min Vinnare: 3 Gareth Boko
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Lucifer Lane
Rankingen: A: 3 B 11,1,4,9,2,5 C 7,8,6,10,12

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
3 Betting Pacer är mitt hetaste drag i hela omgången! Därför väljer jag att sticka ut hakan och lägga han överst i ranken trots blott sina 3%. Han tränas av Niklas Robertsson som har ett litet material att förfoga över men som är mycket skicklig på att ställa iordning sina hästar inför specifika uppgifter. Bland annat minns jag Stosprinterns Final i somras när han gjorde det mycket bra som tvåa mot enbart topphästar. För två starter sedan var han också toppad inför en final på hemmabanan Kalmar och då vann man på bra sätt från ledningen. Visst det finns humör i hästen vilket gör att det har blivit några galopper men från ett bra utgångsläge är det full gas framåt som gäller. Enda gången man tidigare startat med liknande intervall som nu, dvs med 3-10 dagar mellan starterna var just när man var formtoppad och slutade tvåa bakom Fifty Cent Piece i finalen av stosprintern. När man dessutom från stallet låter optimistiska inför dagens start så drar i alla fall jag inte dövörat till. Jag har även varit i kontakt med kretsen kring hästen och man bekräftar att det är full laddning från start som är taktiken. På frågan om man kan tänka sig att släppa ledningen om man kommer dit med tanke på att det finns Open-Stretch att tillgå så är svaret “vi släpper inte”. Till 3% är spelvärdet skyhögt och Betting Pacer är ett givet drag på såväl V75 som på Dagens Dubbel.

4 Call Me Brodda gjorde det bra som trea bakom Sweetman och Rackham för två starter sedan men var en liten besvikelse senast på Charlottenlund när man borde vunnit från ledning. Man hittade inget fel på hästen efteråt och därför väljer man att starta här igen, med en normal prestation så duger Call Me Brodda bra här. Utgångsläget är bra, hon är kvick iväg från start men kommer få svårt att kunna köra sig till ledningen men Call Me Brodda går från andra positioner och ska ses med bra segerchans i loppet om allt bara står rätt till.

Nämner även 1 Miss Silver som kommer med formen på topp och hon har imponerat med två raka segrar på kontot. Miss Silver kan öppna bra men det är inte säkert hon kan hålla upp innerspåret trots allt, men oavsett vad som händer den första biten så är hon garanterad ett fint lopp och kommer kunna få luckan tillslut. Att det nu är sko-tvång ses som ett litet frågetecken men hon ska räknas tidigt vid gardering.

Min Vinnare: 3 Betting Pacer
Spets efter 500m: 3 Betting Pacer
Skrällen:
Rankingen: A: 3,4,1 B 2,12,8,6,11,5 C 10,9,7

Lycka till
DrTrav



Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto