DD Tips Åby 12/3

Publicerad på 12 Mar 2022 - 11:28

DrTrav

DrTrav

12 Mar 2022 - 11:28

DD Tips Åby Lördag 12/3

DD1: 1 Sanibel
DD2: 2,4,5,9,10,11

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel  1 - 2140m volt
1 Sanibel har imponerat i sina två starter för Jimmy Dahlman, det har slutat med seger båda gångerna och i den senaste starten vann han enkelt från ledningen med sparade krafter i mål. Idag har man fått ett perfekt utgångsläge för att återigen hitta till ledningen och oavsett om man kommer dit eller sitter i rygg på ledaren så kommer man få ett bra lopp. Jimmy Dahlman låter själv optimistisk på förhand och Sanibel blir mitt första val i loppet.

8 Jeopardy var det en del snack kring senast på V75 men då felade han bort sig direkt från start. Jeopardy såg fin ut efter galoppen och håller bra form för dagen. Utgångsläget är inte det bästa men det ökar samtidigt sannolikheten för felfri avgång trots allt och till endast 8% är han tidig.

5 Love You Sweden har imponerat på slutet och kommer nu med fyra raka segrar på kontot. För Robert Bergh är han fortsatt obesegrad och även om motståndet är tuffare denna gången så kan han inte helt nonchaleras. Han är beroende av en del klaff från bricka fem i volten men med invändig strykning så finns det numera större plats att vända runt på för Berghs sjuåring.

Min Vinnare: 1 Sanibel
Spets efter 500: 1 Sanibel
Skrällen: 8 Jeopardy
Rankingen: A: 1,8,5 B 11,13,15,6,9,3,10 C 14,12,7,4

Dagens Dubbel 2 -2140m auto
5 Sweetman är en startkatapult som alla V75 spelare väl känner till vid det här laget. Tränaren själv Lars I Nilsson låter optimistisk inför dagens start. Vi vet om att Sweetman är som två olika hästar när han får vara med i den främre träffen kontra att gå bakifrån. I den senaste starten blev det mesta fel och det är bara att glömma den starten. Kapacitet och fart finns i Sweetman och skulle Adrian Kolgjini som sitter i vagnen hitta till ledningen från start är också segerchansen bra.

11 Phoenix Photo har imponerat i två raka segrar nu och har sett bättre ut än någonsin. Detta är en individ som är rejäl och tuff, han går från samtliga positioner och tål att göra en hel del jobb på egen hand. Att man ikväll har bricka elva gör såklart att strecken hålls nere en aning. Men skulle det bara lösa sig någorlunda längs vägen kommer Phoenix Photo bli tuff att stå emot tillslut. Dock ska det nämnas att man har en final på V75 framför sig och kanske innebär detta att man inte är beredd att offra allt krut på att harva själv ute i spåren idag. Men han är given på kupongen.

Skrällen är 4 Baritone Artist som skulle kunna vara den som får loppet idag. Hann kan öppna kvickt och med ryggen på Sweetman efter en bit här kommer Marcus B Svedbergs sjuåring kunna avsluta kvickt via Open-Stretch. I den senaste starten blev man fast med sparade krafter i mål och till endast 4% idag kan detta vara en härlig rensare i avslutningen på V75.

Min Vinnare: 5 Sweetman
Spets efter 500: 5 Sweetman
Skrällen: 4 Baritone Artist
Rankingen: A: 5,11 B 4,10,9,2,8,6,7 C 3,1,12

Lycka till
DrTrav
 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto