DD Tips Åby 20/1

Publicerad på 20 Jan 2022 - 13:48

DrTrav

DrTrav

20 Jan 2022 - 13:48

DD-tips Åby Torsdag 20/1

DD-1 1 Nikita Vrijthout
DD-2 1,3,4,7,11

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
1 Nikita Vrijthout är en häst jag personligen gillar. I den senaste starten var man ute på V75 och Nikita Vrijthout hade utan ett felval från Rikard N Skoglund med 600m kvar till mål slutat ännu längre fram i loppet. Dessförinnan har hon stått för bra prestationer vid två raka andraplatser. Ikväll är förutsättningarna optimala för startsnabba Nikita, det är spetsläge över 1640m och det är anmält amerikansk vagn. Carl Johan Jepson som sitter i vagnen kommer gör allt han kan för att hålla upp innerspåret från start. Lyckas man med det är också segern nära till hands. Spik på DD.

3 Quiz Roc kommer med två raka segrar i bagaget till kvällens start, båda segrarna är tagna från ledningen. I den senaste starten var hon ute på V86, där fick hon själv bestämma tempot och hon kunde tillslut hålla undan hela vägen in i mål via en rapp avslutngin. Quiz Roc kommer vara en utmanare i spetsstriden ikväll och skulle hon mot min förmodan snuva Nikita Vrijthout på ledningen är detta hästen att slå för övriga. Men annars är det såklart ett minus för Quiz Roc.

Nämner även 9 Nanny’s Girl som kommer med toppform till kvällens start. I den senaste starten vann hon med krafter sparade och för två starter sedan var hon bra som tvåa bakom Piemonte. Ikväll skulle Nanny’s Girl kunna vara den som får loppet i rygg på ledande Nikita Vrijthout och skulle det bli en lite för tuff öppning på loppet så kan Nanny’s Girl profitera på detta och vara vinnaren via Open-Stretch.

Min Vinnare: 1 Nikita Vrijthout
Spets efter 500: 1 Nikita Vrijthout
Skrällen:
Rankingen: A: 1 B 3,9,10,4,5,6,7 C 2,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Min ide i loppet är 7 Cassiel Font som kommer med två raka pallplatser på svensk mark och som ikväll för tredje starten här i Sverige. Kapaciteten är hög och i den senaste starten var prestationen mersmakande vid andraplatsen bakom en överlägsen vinnare. Ikväll är motståndet mer passande och med Adrian Kolgjini i vagnen för första gången känns 10% som man är streckad på i nuläget alldeles för lågt.

3 Speedy Cash Vicane fick en tuff resa senast när han fick göra jobbet i dödens men höll trots detta bra hela vägen in i mål. Speedy Cash Vicane har styrkan som sitt främsta vapen. Ikväll är utgångsläget passande och med en formkurva som pekar uppåt ska han inte nonchaleras i segersnacket.

Favoriten 1 My Story is True övertygade vid segern för två starter sedan men var inte som bäst i den senaste starten. Formen är ett frågetecken och utgångsläget är en aningen chansartat. Men skulle My Story is True studsa tillbaka snabbt och prestera som vid segrarna på slutet är man såklart given i segerstriden på nytt. Tuff att lämna utanför systemet vid gardering.

Min Vinnare: 7 Cassiel Font
Spets efter 500:
Skrällen: 3 Speedy Cash Vicane
Rankingen: A: 7,3 B 1,11,4,2,6,5,10 C 12,9,8

Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto