DD Tips Åby 28/10

Publicerad på 28 Okt 2021 - 15:26

DrTrav

DrTrav

28 Okt 2021 - 15:26

DD-tips Åby Torsdag 28/10

DD-1 3 Matchpoint Pellini
DD-2 3,7,8

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
Här hittar vi omgångens spik på DD, 3 Matchpoint Pellini. Detta är en numera femåring som köptes dyrt på auktion och som inledde karriären med att vinna två raka lopp men som egentligen under hela sin karriär brottats med skadeproblem. Men senast gjorde han comeback efter nästan ett år och nu med lopp i kroppen lär formkurvan vara framflyttade en hel del tills ikväll. På pappret ser uppgiften passande ut, kunnande fart finns som sträcker sig en bit över motståndet han ställs emot ikväll. Han öppnar okej från start och Robert Bergh kommer säkerligen vara aktiv för att försöka ta hand om ledningen direkt, väl i den positionen har jag svårt att se Matchpoint Pellini förlora. Given spik på min kupong.

Motbud
9 I.D.Undeniable besitter högt kunnande i grunden vilket han visade upp för två starter sedan, då travade han på 14,6 över 2140 i ledning och vann enkelt. Ikväll är dock uppgiften annorlunda och man har ett tufft femtespår i volten, men klarar man bara av startmomentet och kan hitta en vettig position så kommer I.D.Undeniablem kunna avsluta snabbt den sista biten. Främsta motbudet till min spik på förhand.

Nämner även 1 Merge'em som vann enkelt från ledningen för tre starter sedan och visade då upp bra kunnande. Ikväll har man bricka ett i volten och troligtvis är taktiken densamma ikväll. Men frågan är bara vad man väljer att göra om Matchpoint Pellini tidigt kommer fram ochs ställer en fråga om spets? Men oavsett val så finns det tillgång till Open-Stretch på Åby över upploppet.

Min Vinnare: 3 Matchpoint Pellini
Spets efter 500: 3 Matchpoint Pellini
Skrällen: 1 Merge'em
Rankingen: A: 3 B 9,1,8,7,2,13,4,14 C 10,6,5

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
3 Nouba Mom kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, då vann hon på ett bra sätt efter att ha fått överta ledningen med varvet kvar till mål. Nouba Mom är ett sto som besitter hög kapacitet vilket hon också visat vid flera tillfällen, men hon har även i vissa starter haft svårt att hålla ihop travet hela vägen. Får hon aktionen att funka som senast hela vägen är segerchansen bra här ikväll, men som favorit på V64 vill jag ändå gardera med två skrällar.

Främsta skräll budet är 7 Kattis J.Boko som kan öppna bra från start och är i min bok knapp spetsfavorit i loppet. Skulle Markus Waldmûller lyckas med att ta sig till ledningen bakom Kattis J.Boko är detta en position hästen trivs i. Kattis J.Boko har nämligen tagit fem av sina sju segrar just från spets och ikväll är dessutom distansen passande. En spännande skräll til 7%.

Kioskvältaren är 8 La Plus Belle som visade upp bra kunnande tidigt på året och som nu gör comeback efter ett längre uppehåll. Skulle Christoffer Erikssons femåring vara väl förberedd för uppgiften här är segerchansen klart högre än de 2% hon är spelad till i nuläget.

Min Vinnare: 3 Nouba Mom
Spets efter 500: 7 Kattis J.Boko
Skrällen: 7 Kattis J.Boko
Rankingen: A: 3,7 B 8,10,6,5,4,1,9 C 11,12,2

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto