DD Tips Åby 31/3

Publicerad på 31 Mar 2022 - 13:14

DrTrav

DrTrav

31 Mar 2022 - 13:14

DD-tips Åby Torsdag 31/3

DD-1 2,5,8,9
DD-2 7 Nashy Håleryd

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
5 Ture L.A. är ett känt ansikte för många V75 spelare. Nu har det visserligen gått sju starter sedan senast han vann, och i merparten av dessa starter har han också varit hårt betrodd. Detta väcker såklart lite frågetecken kring formen, men i de senaste starten gjorde han det bra som tvåa efter ett tufft lopp i dödens. Han klev då iväg bra från samma spår som ikväll och skulle han efter en bit hitta till ledningen här blir Ture L.A. normalt svårslagen.

2 Solkattens Ferrari gjorde även han det bra senast efter att blivit tvåa från dödens. Detta är en femåring som vi också fått bekanta oss med på V75, han var tvåa bakom Amalencius B.B. i Januari. André Eklundh sitter i vagnen, tillsammans har de segrar i två av sina tre lopp tillsammans. Med ett passande lopp ikväll är detta främsta utmanaren till Ture L.A.

8 Chopin Gar gjorde under 2021 det bra i flera tuffa treåringslopp. Nu ska ha ut i voltstart för första gången vilket är svårbedömt. Men utgångsläget är bra med springspår och träffar Mika Forss starten blir han att räkna med även här.

Min Vinnare: 5 Ture L.A.
Spets efter 500m: 5 Ture L.A.
Skrällen: 8 Chopin Gar
Ranking: A 5 B 2,8,9,4,10,7 C 3,1,6

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Draget i loppet är 7 Nashy Håleryd som nu fått tre lopp i kroppen för sin nya tränaren Per Nordström. För två starter sedan höll man klart godkänt från ledningen och den senaste starten blev dagen förstörd av en galopp med 350m kvar. Nashy Håleryd kan öppna kvickt den första boten och dessutom ska man utrustas med barfota runt om och amerikansk vagn för första gånge vilket är spännande. Nashy Håleryd har segrat två av tre gånger han tävlat i spets och kommer hon dit ikväll är Nashy Håleryd hästen att slå. Spik på DD. 

8 Honor kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, då vann hon från ledningen på Ålborg efter att travat första varvet på 12,5. För två starter sedan stod hon för en rapp upphämtning efter galopp. Formen är bra men utgångsläget är chansartat. Men skulle det lösa sig med positionerna i början av loppet så besitter Honor både form och kunnande för att segerstrida här.

Nämner även 10 Jeopardy som i den senaste starten galopperade med 400m kvar till mål som hår betrodd i ett Diamantstoförsök. Jeopardy är en tuff märr som är härdad och tål att göra en del jobb på egen hand. Är formen bibehållen inför ikväll kommer Jeopardy på ren kapacitet blanda sig i segersnacket här.

Min Vinnare: 7 Nashy Håleryd
Spets efter 500m: 7 Nashy Håleryd
Skrällen: 8 Honor
Ranking: A 7,8,10 B 6,13,4,5,1,2,11 C 14,9,3

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto