DD Tips Åby 5/11

Publicerad på 5 Nov 2020 - 18:00

DrTrav

DrTrav

5 Nov 2020 - 18:00

DD-tips Åby Torsdag 5/11

DD-1 5,6
DD-2 2 MELLBY GRANAT

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens dubbel 1 - 2140m auto
5 Vikens High Yield hade jag som drag senast. Då såg man riktigt fin ut i sitt avancemang i fjärdespår 350m från mål men blev då för ivrig och galopperade. Att han galopperade senast är såklart inte bra, men intrycket han gav visade verkligen att formen är där och med genomköraren i kroppen bör han vara ytterligare framflyttad till kvällens start. Är man offensiva här direkt och kör hela vägen till ledningen så kommer man inte bli lätt för övriga konkurrenter att fånga in.

6 Ribaude vinner kanske inte så ofta, men är van att möta tuffare motståndare. Ikväll möter man motståndare där segerchansen bör vara god. Senast var han ute i ett stayerlopp på V75 och blev då fast med sparade krafter. Får man användningen för de krafterna ikväll så kommer Björn Goops sjuåriga valack bli att räkna med ikväll.

4 Andre Ward är segervan, senast kommer man från en enkel seger hemma i Danmark. Han har visat upp fina prestationer på svensk mark tidigare, ikväll har man ett vettigt utgångsläge. Andre Ward är både stark och snabb.

Min Vinnare: 5 Vikens High Yield
Spets efter 500: 5 Vikens High Yield
Skrällen:6 Ribaude
Rankingen: A 5 B 6,4,1,10,2,3 C 12,7,9,11,8

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
I detta kortlopp som avslutar V64 spelet hittar vi också min enda spik i omgången. 2 Mellby Granat, i senaste starten tog man sin första årsseger efter att man gjort en “Åke Svanstedtare” och svepte fältet på sista bortre långsidan. Mellby Granat kan öppna bra och skulle man sitta i tidig ledning kommer övriga konkurrenter få det riktigt tufft att sätta nosen först. Dock är man inte beroende av ledningen för att vinna loppet. Jag spikar med vetskapen om att formen är bra för dagen.

Motbud
3 Bordeaux S. har fått känna på årgångstopparna emellanåt och visade för tre starter sedan att han är mycket konkurrenskraftig i vanliga lopp. Bordeaux S har styrkan som sitt främsta vapen och gynnas därför inte av att det ikväll är kortlopp. Men kapacitet för att gå i dödens hela loppet och vinna på styrka finns.

1 Joyride Cane kommer med en färsk seger i bagaget från senaste starten, då avgjorde man säkert efter man blivit serverad en fin resa. Han kan öppna bra och kommer få ett fint lopp även denna gången. Väljer man positionen rygg på ledaren är man garanterad att få fritt in på upploppet och då kan man avsluta rappt.

Noterbart är också att 10 Victory´s Club reser man från Dalarna ner till Göteborg med ikväll. Senast visade man verkligen att formen är på topp och gången innan tog hem en V75-segern. Läget är dock inte optimalt.

Min Vinnare: 2 Mellby Granat
Spets efter 500: 2 Mellby Granat
Skrällen: 10 Victory´s Club
Rankingen: A 2 B 10,3,1,9,6,4,12,11 C 7,8

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto