DD Tips Åby 6/3

Publicerad på 6 Mar 2021 - 13:09

DrTrav

DrTrav

6 Mar 2021 - 13:09

DD Tips Åby Lördag 6/3

DD1: 1,2,4,12,14,15
DD2: 4 Dark Roadster

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2140m volt
14 Ultra Bright står för kapaciteten i startfältet, vilket 16 segrar och nästan fem miljoner insprunget avslöjar. Man har börjat året okej med en andraplats och en tredjeplats, nu i årets tredje start rycker man även skorna vilket är spännande. Man nöjer sig inte med bara den utrustningsförändringen utan väljer även att ändra huvudlag från ett öppna huvudlaget mot ett halvstängt, en utrustning man inte gått med sedan man vann på en 11-tid på Halmstad under förra sommaren. Med Örjan Kihlström i vagnen för andra gången ska detta ekipage ha fina segerchans trots dubbla tillägg.

4 Teton Sweet Lindy har nu gjort två starter för sin nya tränare Markus B Svedbergs och vid båda tillfällena har detta fe,åriga sto visat prov på fin form. Det har nämligen blivit en seger och en andraplats. Lyckas man komma iväg bra från fjärde spåret är det inte främmande i min bok att man har kapacitet för att vara med och göra upp om segern här. Tidigt streck på kupongen.

1 Garca gick en vass avslutning i den senaste starten via Open Stretch och var tvåa i mål bakom Princess S.W. Frågan är om man väljer att köra i ledningen idag om man kommer dit= Oavsett från ett fint utgångsläge kommer man få ett bra lopp och ska ses med segerchans.

Vill även nämna/varna för 15 Velegance, hon kommer högst troligt sitta i rygg på Ultra Bright och kommer på så sätt få ett fint lopp i draget. Hon kommer från ett stall som är i form och ska dessutom tävl barfota runt om vilket är ett plus. Skrällen för mig.

Min Vinnare: 14 Ultra Bright
Spets efter 500m: 1 Garca
Skrällen: 15 Velegance
Rankingen: A: 14,4,1, B 15,2,12,8,5,6,11 C 13,10,9,7,3

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
4 Dark Roadster hade ett lopp i kroppen inför den senaste starten, då blev man fast med allt sparat på V75 och han skrevs upp i boken för nästagångare. Nu är det nästa gång och dessutom ska man gå barfota runt om för första gången i år och för tredje gången i livet. De två tidigare barfota-starterna har resulterat i en seger och en tredjeplats. Han kan öppna kvickt och är min tidiga ledare av loppet, från den position kommer man sälja sig dyrt och är min förstahäst i loppet och även spik på Dagens Dubbel då jag vill ha med många hästar i den första DD-avdelningen.

8 Cargo Door är tidig i loppet blott sina 7% man är streckad på i nuläget. Han har nu fått två lopp för sin nya tränare Jerry Riordan, och man vann debuten för honom på bra sätt. Nu med två lopp i kroppen blir det dessutom barfota runt om något denna sjuåringen är kraftigt gynnad av. Man har fått ett tufft utgångsläge men löser det sig bara någorlunda från start kommer Cargo Door vara med där framme när avgörandet kommer.

2 Exclusive Matter hade gjort det bra inför den senaste starten när det dessvärre blev galopp. Men med formen intakt och racer balans anmäld till dagen start och dessutom från ett perfekt utgångsläge kan man inte nonchalera denna fina femåring från Johan Untersteiner.

9 Sweetman klarade inte av volten i den senaste starten. Men formen är fortsatt bra och nu från bakspår kan man ta det lugnt från början och endast söka position. Det är anmält barfota runt om och jänkarvagn och som inte detta vore nog är det första gången Örjan Kihlström sätter sig i vagnen bakom denna femåring.

Min Vinnare: 4 Dark Roadster
Spets efter 500m: 4 Dark Roadster
Skrällen: 8 Cargo Door
Rankingen: A: 4 B 8,2,9,1,3,5,6 C 7,11,10,12

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto