DD Tips Åby & Örebro Onsdag 27/5

Publicerad på 26 Maj 2020 - 21:51

DrTrav

DrTrav

26 Maj 2020 - 21:51

Dagens Dubbel-spelet delas på onsdagen mellan Åby & Örebro. Den första avdelningen avgörs på Åby och det andra loppet körs i Örebro. Nedan följer mitt DD-tips.

DD Tips Åby/Örebro Onsdag 27/5
DD1: 1,6,8
DD2: 2,9

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
6 Irish Steel övertygade vid en överlägsen spetsseger senast. Med en lyckad start från springspåret här så tror jag på tidig ledning och från täten så tror jag hon säljer sig dyrt. Blir det inte ledningen så kan hon vinna loppet från andra positioner med om det skulle behövas.

1 Omega Superstar gör debut i ny regi för Robert Bergh. Hon har gjort bort sig mycket för sin tidigare tränare men kan hon hålla ordning på benen nu så kan det räcka långt här.

8 Dixi vann på ett bra vis från dödens senast. Chansartat läge nu men Björn Goop upp så löser det sig med positionerna så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

11 Prapai R. hade nog blivit tvåa om Bo Westergaard hade suttit kvar i rygg på ledaren senast men nu blev det bara en femteplats. Med lite klaff här så är hon inte borta.

3 La Cerise gick bra som tvåa i ett lopp som vanns av Allagash Nancy näst senast. Kan Peter Untersteiner få till en bra styrning så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

12 Sunday Sonata gjorde flera bra prestationer på V75 spelet under vintern. Hon spurtade klart godkänt i ett tufft gäng senast. Får hon lite draghjälp under slutrundan så har hon en vass spurt att tillgå.

Ranking DD-1: A 6 B 1,8,11,3,12,9,15,14,7,5 C 13,2,10,4

Dagens Dubbel 2 2100 m Autostart
2 All Star behövde loppet senast så jag tror på en bättre prestation nu. Han har ett trevligt utgångsläge här och får han en fin resa så har han en vass avslutning att ta till och då kan det räcka långt här.

9 Flaming Ace Sisu satt fast med sparade krafter som femma i ett lopp som vanns av Adi Gallia senast. Hon ska köras på väntan men får hon bra draghjälp så har hon en härlig speed och då kan det vara läge för en fullträff.

4 Devil Sound är väldigt snabb ut så här tror jag han sitter i täten direkt. Hade det varit halvvarvet kortare distans hade jag trott mer på honom än vad jag gör nu men skulle han få fuska bort en del av loppet så kan han rinna undan till vinst.

10 Summit In Sight debuterade för Daniel Redén senast. Han var då utan chans och galopperade på upploppet. Det loppet i kroppen kan ha gjort honom gott till den här starten och löser det sig med positionerna här så kan han ha vissa möjligheter.

1 Ad Hoc fick vandra i dödens senast och höll klart bra som trea bakom Smevikens Cruiser. Innerspåret här kan innebära problem men kan han få en lucka till slut så kan han bli farlig.

7 Smokey Herman fick öppna alldeles för fort senast och stumnade. Han är snabb ut så kan Ulf Ohlsson hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han vara med och kämpa om en god placering här.

Ranking DD-2: A 2 B 9,4,10,1,7,6,11,3 C 5,12,8

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto