DD Tips Åby & Solvalla 1/12

Publicerad på 1 Dec 2021 - 12:17

DrTrav

DrTrav

1 Dec 2021 - 12:17

Dagens Dubbel Åby & Solvalla 1/12
DD-1 8.3
DD-2 2.1.4
6 rader x 40kr = 240kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
8 Rotate får med viss tvekan tipset i loppet tack vare att jag är inne på att han öppnar Snabbare än 2 Zen Bi vilket gör att chanserna att hitta till ledningen bör vara bra. Spetsar initialt gör 3 Echelon men han lär knappast vilja köra i den positionen eftersom han älskar Åby och Open Stretch där sex av hans sju senaste segrar har kommit. Skor är såklart ett minus för Rotate som har bländat oss med några fantastiska insatser på V75 under året och även om formen kanske inte är på topp är det här ett motstånd som han normalt ska ha toppchans mot från ledningen.


3 Echelon vann mot favoriten 2 Zen Bi via just Open Stretch senast och även om Zen Bi behövde det loppet i kroppen visade han återigen att han trivs som allra bäst när han får sitta i ryggen på ledaren och försöka avgöra via open stretch. Nu tvingas han gå med skor den här gången och vi får se om han kan prestera på samma nivå nu men det går aldrig att räkna bort Echelon från innerspåret på Åby.
2 Zen Bi fick överta ledningen från Echelon senast i sin sverigedebut men orkade inte hålla undan den sista biten. Han borde ha gått framåt rejält med det loppet i kroppen och skulle han återigen hitta till ledningen kan det bli ombytta roller den här gången.
5 Innovation Love galopperade i debuten för Robert Bergh men jag gillade verkligen intrycket i starten efter. Han har inte varit pålitlig i tidigare regi men det finns mycket inombords och skulle det bli körning där framme är han inte helt golvad.
Min Vinnare: 8 Rotate
Spets efter 500m: 8 Rotate / 2 Zen Bi
Skrällen: 5 Innovation Love
Rankingen A: 8.3.2 B: 5.11.1.7.6 C: 4.9.10
Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
2 Powerbank är snabb från start men frågan är om han är tillräckligt snabb för att ta en längd på invändiga 1 Twigs Honor?. Den som tar hand om ledningen av dessa två startar med högst segerchans i loppet men det skulle kunna bli en utdragen körning vilket skulle kunna öppna upp för fler hästar bakom. Powerbank har visat att han trivs över den korta distansen och har tagit två rejäla segrar från utvändigt ledaren på slutet men det blir inte lätt att slå Twigs Honor den vägen.
4 Your Dreamlove skulle gynnas kraftigt om det skulle bli körning inledningsvis. Hon har gjort det bra en längre tid och står verkligen på tur för en seger och trots att det är tuffa hästar emot tycker jag inte att hon är avsågad om det klaffar lite. Hon går hela vägen in i mål och skulle favoriterna ta ut varandra där framme blir hon farlig den sista biten.
Jag betalar även för 6 Madame Of Djupmyra som verkligen har tänt till i Tomas Peterssons regi samt 5 Kimi Di Quattro som är segervan och har bra form för dagen.
Min Vinnare: 2 Powerbank
Spets efter 500m: 2 Powerbank / 1 Twigs Honor
Skrällen: 4 Your Dreamlove
Rankingen A: 2.1 B:4.6.5 C: 3.7.10.11.8.9
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto