DD Tips Åby & Solvalla 26/2

Publicerad på 25 Feb 2020 - 20:30

DrTrav

DrTrav

25 Feb 2020 - 20:30

Dagens Dubbel spelet delas på onsdagen mellan Åby & Solvalla. Den första avdelningen körs på Åby och det andra loppet går på Solvalla.

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 26/2
DD1: 4,5,6,9
DD2: 11 Reverend Wine

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart

9 Utah Broline återkom efter en tids frånvaro senast och plockade då karriärens hittills första seger. Han kördes då fram i dödens med halvvarvet kvar till mål och från den positionen så knäckte han den ledande Akbar och höll även ifrån sig övriga motståndare till vinst. Kan han få gå med i en bra rygg fram tills han väljer att sätta in slutstöten så kan han bli farlig den sista biten.

4 Upper Face har galopperat mycket tidigare och det såg likadant ut senast när han la bort många meter på en startgalopp men han ställde sig och då rundade han sitt motstånd till en överlägsen seger. Jag tror inte han har råd med någon galopp den här gången men i ett felfritt lopp nu så ska han räknas tidigt här.

6 King Of Everything har gjort det bra på sistone. Det blev en andraplats i ett lopp som vanns av L.L.Royal näst senast. Det följde han upp med en enkel seger från ledningen. Jag tror att Claes Svensson har siktet inställt på ledningen här och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan det räcka långt här.

5 Betting Ace gick bra flera gånger ifjol utan att det räckte till seger. Nu handlar det om årsdebut men kan Robert Bergh som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon ha vissa möjligheter här.

3 Rapido S.W. satt fast med sparade krafter i comebacken senast. Det loppet i kroppen har säkerligen fört fram honom en del i form till den här starten och läget blev bra här så kan han hitta ner på innerspår så kan han få chansen via open stretchen till slut.

Ranking DD-1: A 9,4,6 B 5,3,10,8,7 C 11,1,2

Dagens Dubbel 2 2140 m Voltstart
11 Reverend Wine gjorde första starten sedan han blev trea bakom Linus Boy i ett V75 lopp på Axevalla på nyårsafton senast. Han tryckte sig då till ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så gick han undan till en säker seger. Här blir det ingen ledning utan nu får han attackera bakifrån istället men om han kan få gå med i en bra rygg och om han kan få en del draghjälp fram till upploppet så har han en vass spurt att ta till och då tror jag han vinner det här loppet.

Första motbudet är nummer 1 Sigel Garline som har bra form och han stark och rejäl. Han kan öppna hyggligt i volten men det är inte säkert att han når spets men om det inte blir ledningen så kanske han kan hitta loss i god tid före mål eller så kan han få en eventuell lucka till slut så med ett bra lopp i den främre träffen så kan han duga en bit mot det här gänget.

9 Sir Ratzeputz har inte startat på 11 månader men han gjorde det bra i kvalet senast. Han har hög kapacitet och han besitter gott kunnande så han kan vara långt framme direkt i comebacken fast jag tror det kan bli tufft att vinna loppet efter så lång frånvaro även om Timo Nurmos hästar sällan behöver lopp i kroppen.

6 Havbergs Knight har springspår så prickar Fredrik B Larsson i starten så kanske han kan komma till spets smärtfritt och då kan han ha vissa möjligheter här.

3 Global Unspoken hakade på okej till andraplatsen i ett lopp som vanns av Nappa Scar senast. Tätare starter nu passar bra och får han smyga med i en bra rygg så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 11 B 1,9,6,3,2,7,8 C 5,4,10

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto