DD Tips Åby & Solvalla 3/2

Publicerad på 3 Feb 2021 - 19:36

DrTrav

DrTrav

3 Feb 2021 - 19:36

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 3/2

DD1: 4,8
DD2: 2,3,6,7,11

10 rader x 30 kr = 300 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
8 Baron Frontline kommer till dagens start med bra form. två segrar och en tredjeplats på de tre senaste starterna. För tre starter sedan var man överlägsen via 13,8 sista 1000m. I den senaste starten var man trea bakom Demon Ima och Mystic Mom. Jag är inne på att man kommer trots sitt tuffa utgångsläge följa med startsnabba 7 Dali Pagadi från start för att sen kunna hitta ner i en vettig position från start. Med ett bra slagläge in på slutvarvet är man ett givet segerbud. Förstahäst.

4 Enzo är en kvick femåring som kan öppna raskt. I den senaste starten blev det galopp när man var på väg mot ledningen. Tränaren och kusken Jeppe Juul har fin form på stallet för dagen. Skulle man sitta i rygg på ledaren här kommer man kunna avsluta vasst via open stretch. Enzo trivs i Sverige och har tre segrar på fem starter. Till 15% är man ett givet streck på kupongen.

6 Run Brodde Run är jämn och stabil och är oftast med där framme när loppen ska avgöras. Med bra form och ett okej utgångsläge är man ytterligare ett streck för den som garderar bredare. 

7 Dali Pagadi var inte som bäst i den senaste starten. Men detta är en sexåring som är väldigt kvick från start och kommer trots ett tufft utgångsläge kunna sitta i ledningen från start och nu över kort distans kan man mycket väl rinna undan till seger här. 

Min Vinnare: 8 Baron Frontline
Spets efter 500m: 7 Dali Pagadi
Min Skräll: 4 Enzo
Rankingen A: 8,4 B 6,7,12,1,10,9 C 2,11,3,5

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
7 Global Winner gjorde årsdebut efter ett kortare uppehåll i den senaste starten. Då fick man via en tuff öppning köra sig till ledningen efter en bit men fick ge sig mot stallkamraten Deede Star över upploppet. Med den genomköraren lär Global Winner vara framflyttad formmässigt endel till dagen start, ikväll är även motståndet aningen enklare och är ett givet streck på kupongen. Anmärkningsvärt är dock att Global Winner inte vunnit ett travlopp på över ett år nu. Men känns mer som en tillfällighet än att det skulle handla om att Timo Nurmos travare skulle vara en ickevinnare.

3 Twinkle Face tog en säker seger från utvändigt om ledaren näst senast men orkade inte utmana om segern från samma position på V75 gången efter. Detta är en rejäl tjej som har styrkan som sitt främsta vapen. Hon kan göra endel själv under loppen och ska räknas tidigt trots den korta distansen.

2 Surf´n Turf gynnas däremot över distansen och har tre segrar på nio försök över 1600m. Han är kvick från start och min tidiga ledare av loppet. Från ledningen är man dessutom obesegrad på fyra starter. Pass upp ikväll, endast streckad på 3%.

Vill även nämna 6 Fleet Admiral som fick ett helt omöjligt lopp i comebacken senast. Men nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad. Hittar bara Örjan Kihlström som sitter i vagnen ner i en vettig position från start kommer man blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 7 Global Winner
Spets efter 500m: 2 Surf´n Turf
Min Skräll: 2 Surf´n Turf
Rankingen A: 7,3 B 2,6,11,5,4,9 C 8,1,10,12

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto