DD Tips Åby & Solvalla 9/11

Publicerad på 8 Nov 2022 - 23:28

DrTrav

DrTrav

8 Nov 2022 - 23:28

Dagens Dubbel Åby & Solvalla 9/11

DD-1 3.7.8.11
DD-2 1 Southwind Boko

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Volt
11 EenymeenyminimoeDK är kanske rätt favorit i loppet men jag tycker att hon får bära ett alldeles för stort favoritskap utifrån förutsättningarna och även om det är ett sto som håller mycket hög klass tycker jag att en gardering är på sin plats. Man vet aldrig riktigt vad man får av Flemming Jensen när han kommer till Sverige och den dryga distansen känns som ett minus.

8 Love No Pain trivs över längre distanser och får Carl-Johan Jepson i sulkyn. Hon såg väldigt fin ut senast när hon vann i enklare sällskap och med det loppet i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare. Det är klart tuffare emot nu men när hon får rätt rygglopp brukar hon ha en sylvass spurt till slut.

7 Readly’s Dream var trea i det norsk Sto-derbyt tidigare i år och är en häst under utveckling. Jag tror att det är hon som är snabbast fram från tillägg och om Johan Untersteiner ställer frågan, skulle hon kunna få överta ledningen efter en bit.

3 Devs Dandelion väljer jag att ranka upp en bra bit i min ranking. Hon har höjt sig markant på barfotabalansen och även om hon kommer med två raka galopper i raden, har hon visat en kanonform innan dess. Visst, det är många tuffa emot nu men att hon endast är spelad till 2% kontra favoritens dryga 50% är en alldeles för stor skillnad.

Min Vinnare: 11 EenymeenyminimoeDK
Spets efter 500m: 3 Devs Dandelion / 7 Readly’s Dream
Skrällen: 3 Devs Dandelion
Rankingen A:11.8 B:7.3.10.4.1 C:9.2.6.5

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
1 Southwind Boko kan öppna snabbt från start och om hon lyckades svara ut de utvändiga ekipagen från start så skall hon ses med goda chanser från ledningen i den här spårtrappan. Det finns dock en mycket startsnabb häst utvändigt i form av 2 Vilja T.Y.C som skulle kunna ställa till det för favoriten.

4 Swept Wing lyfte jag fram i mina V65-tips 21/10 och äntligen kunde hon inkassera karriärens första seger efter en resolut styrning av Örjan Kihlström. Hon kan normalt inte vara med i någon körning om ledningen men från ett bra utgångsläge bör hon få en bra position och insatsen senast var av bästa sort.

2 Vilja T.Y.C känns väldigt spännande nu när man ska tävla barfota runt om för första gången. Hon är väldigt snabb den första biten och det hade varit spännande att se henne i ledningen om man kommer dit men oavsett kan hon få en perfekt resa i den främre träffen om att man rycker skorna adderat till det gör henne till ett spännande drag i avslutningen. 3%!

Min Vinnare: 1 Southwind Boko
Spets efter 500m: 1 Southwind Boko/2 Vilja T.Y.C
Skrällen: 2 Vilja T.Y.C
Rankingen A:1.4 B:2.7.11.8.10.12.3 C:.5.6.9

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto