DD Tips Åby & Solvalla Onsdag 26/8

Publicerad på 25 Aug 2020 - 16:12

DrTrav

DrTrav

25 Aug 2020 - 16:12

Dagens Dubbel-spelet delas mellan Åby & Solvalla på onsdag. Den första avdelningen körs på Åby och det andra loppet går på Solvalla. Nedan följer mitt DD-tips.

bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
bet365/11/">Fasta odds på alla DD-lopp. KLICKA HÄR


DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 26/8
DD1: 1,2,3,6,8,9
DD2: 6 Hill's Angel

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 3140 m Autostart
1 Iron Vivant vann Sverigedebuten i ett långlopp på Tingsryd efter en sen lucka senast. Han är snabb ut och gäller som spetsfavorit inledningsvis. Inte säkert att Rick Ebbinge vill köra i spets över den långa distansen här men blir det inte ledningen så finns det dubbla open stretcha att använda så han kan bli att räkna med den sista biten.

6 Velasquez Gar har två lopp i kroppen efter lång frånvaro så formen borde vara i antågande. Han avslutade vasst men Iron Vivant spurtade ännu lite bättre så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme på nytt.

3 Sanda Love har inte vunnit på länge. Han gick okej som fyra i ett lopp som Fredric Palema vann näst senast. Han galopperade tidigt senast och var aldrig med någon chans. I ett felfritt lopp nu så kan han bli farlig över upploppet.

9 Zio Tom Jet var duktig när han vann från spets näst senast. Senast så slog han på en galopp när han var under frammarsch. Kan han hålla ihop aktionen nu så kan han duga en bit mot det här motståndet.

8 Randemar R.D. avslutade positivt som tvåa i ett lopp som vanns av Vagabond Bi över aktuell distans näst senast. Från det här läget behövs det en del klaff men distansen är lång så mycket kan hända på vägen och får han en fin resa så kan han utmana om en framskjuten placering.

2 Chablis D.K. var ute i ett långlopp på Jägersro senast. När han kom loss så avslutade han mycket bra fast då var Zecchinodoro F.K.S. som vann loppet redan inne som segrare. Trevligt läge nu och med rätt resa så kan det vara läge för en fullträff.

4 Vischio Holz har gjort två starter i år efter lång frånvaro. Han gjorde det bra som tvåa bakom Hurricane Silas i comebacken men senast var han väldigt blek och slutade oplacerad. Nu har han varit borta sedan början av juli fast har han en bra dag så är han väldigt stark och då går ingen häst säker.

10 Ad Hoc var duktig som fyra i ett tufft sällskap senast. Den dryga distansen tror jag är en fördel och får han lite draghjälp under slutrundan så kan han ha vissa möjligheter här.

Ranking DD-1: A 1 B 6,3,9,8,2 C 4,10,7,5
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
6 Hill's Angel hade tre raka segrar innan den senaste starten i ett Margaretalopp på Solvalla. Hon fick då svar i kampen om ledningen så det blev ett lopp i dödens på en smetig bana och hon blev rejält stum. Nu har hon fått ladda batterierna ett tag så jag tror på en bättre insats nu i comebacken. Skulle hon få ta över ledningen efter en bit så blir hon svårstoppad. Blir det inte spets så tål hon att göra en del grovjobb själv om det skulle behövas så jag tror hon vinner det här loppet.

3 You Could Be Mine tog emot Hill's Angel med varma servetter i ledningen senast. Hon var sjuk senast så formen är lite oviss. Hon är startsnabb och här kan det bli att Örjan Kihlström provar i spets igen. Då kan hon duga en bit mot det här motståndet. Eventuellt barfota runt om och bike.

8 Keira De Veluwe hade tagit tre raka segrar innan den senaste starten. Då spurtade hon bra men det gick inte att ta så mycket så hon fick nöja sig med tredjeplatsen bakom Global Brilliance som vann från ledningen. Iskallt läge den här gången men med lite klaff så kan hon ha vissa möjligheter.

7 Chablis Ribb vann sitt försök till korta E3, men hon galopperade direkt i finalen. Hon är kvick iväg fast spåret här drar ner hennes chanser att komma till täten. Kan Leif Witasp komma ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan hon nypa en fin placering.

10 Chiffchaff är jämn och säker. Hon gick bra som tvåa bakom You Could Be Mine senast. Med en vettig rygg att gå i under slutrundan så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Ranking DD-2: A 6 B 3,8,7,10 C 2,4,9,5,1
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto