DD Tips Åby & Solvalla Onsdag 9/9

Publicerad på 8 Sep 2020 - 21:58

DrTrav

DrTrav

8 Sep 2020 - 21:58

På onsdagen så delas Dagens Dubbel-spelet mellan Åby & Solvalla. Den första avdelningen körs på Åby och det andra loppet går på Solvalla.

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 9/9
DD1: 9 Andre Ward
DD2: 1,2,3,4,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
9 Andre Ward kom med en vass avslutning till seger på Axevalla för tre starter sedan. Han galopperade när han var på väg att trycka sig till ledningen på Charlottenlund senast. Det hårda banunderlaget störde honom den gången. Felfri nu så tror jag han blir svår att stå emot Flemming Jensen väljer att sätta in slutstöten.

1 The Real Star har gjort det bra sedan han började tävla barfota runt om för fyra starter sedan. Han kom i mål med en del sparade krafter senast. Innerspåret är inte det bästa så det finns risk att han hamnar en bit bak men med lite klaff så kan han bli farlig över upploppet.

10 Hierro Boko har gjort det bra sedan han kom i träning hos Hanna Lähdekorpi för tre starter sedan. Han spurtade strålande och kom i mål som tvåa bakom Franklin Face näst senast. Gången efter det så travade han i ledningen men han fick ge sig mot en smygkörd häst den sista biten. Kan han få hjälp med att tempot hålls uppe så biter hans avslutning bra till slut.

3 M.T Mighty Winner är kvick ifrån start fast jag tror inte han tar en längd på nummer 2 Taiga Woodland. Då kanske det är ledigt i vinnarhålet och det är en väldigt fin position på Åby eftersom det finns open stretch att tillgå och då kan han duga en bit mot det här gänget.

11 Can Lane var duktig när han spurtade in till seger över lång distans senast. Distansen är bättre nu men utgångsläget är mindre bra och det behövs en del klaff och överpace på loppet för att han ska komma in i matchen. Löser det sig med positionerna så kan han plocka en ny seger.

Ranking DD-1: A 9 B 1,10,3,11,12,5,4 C 2,8,6

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
2 Dwayne Zet gjorde en mycket bra insats i Derbykvalet senast när han kom i mål på en tredjeplats bakom Power. Han är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb på egen hand. Han kan sänka det här gänget från dödens om det skulle bli aktuellt.

1 Astronascente Zac kommer med sex vinster på elva starter hittills i karriären. Han kom till ledningen med varvet till mål och från den positionen så vann han sedan lätt senast. Han kan öppna bra och skulle ledningen nås så kan han rinna undan till en ny vinst.

4 Golden Guard gick bra som tvåa bakom Walther På G. som vann från ledningen näst senast. Han var inte långtifrån att ta en finalbiljett till Derbyt senast. Trevligt läge nu och med rätt resa här så kan det vara dags för en fullträff.

3 Gazoline Mearas gjorde det bra som trea i ett uttagningslopp till Derbyt som vanns av Västerbo Lexington senast. Kan Erik Adielsson servera honom ett passande lopp så kan han slå till här.

10 Gardner Shaw var duktig vid vinsten näst senast. Han såg farlig ut innan han tappade stilen senast. I ett felfritt lopp nu så kan han dyka upp långt framme.

5 Slippery Runway var ute i Klass II finalen på Åby näst senast. Han hade ett iskallt läge och satt långt bak och var aldrig med någon segerchans. Han avslutade strålande i skymundan och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Newport Beach. Får han ett passande lopp så gör han inte bort sig.

11 Enjoy Banker kommer från en seger. Han avgjorde knappt men säkert från utvändig position då. Spåret nu drar ner chanserna men vid överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

Ranking DD-2: A 2 B 1,4,3,10,5,11,7,6 C 8,9,12

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto