DD Tips Åby Torsdag 20/8

Publicerad på 20 Aug 2020 - 15:12

DrTrav

DrTrav

20 Aug 2020 - 15:12

Det är Åby som gäller för Dagens Dubbel-spelet ikväll. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Åby Torsdag 20/8
DD1: 3,6
DD2: 5,10,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2640 m Autostart
3 Gazza B.R. har inte startat på ett par månader men han har gott kunnande för han har vunnit 7 av karriärens 15 starter. Det är väl kanske ingen toppform direkt efter lång frånvaro. Han kan öppna bra och jag tror att Björn Goop kan få styra och ställa som han vill där framme i täten och skulle så bli fallet så blir han inte lätt att fånga in.

6 Dekanen K. har gjort två starter i Flemming Jensens regi. Han segrade senast sedan Little Brigadoon som satt i ledningen galopperat in på upploppet. Inte säkert att det hade blivit någon seger om den hästen hade travat hela vägen. Löser det sig med positionerna så kan han bli farlig när han väljer att sätta in slutstöten.

1 Mr Rapide är jämn och säker men han vinner inte direkt ihjäl sig. Intressant utgångsläge och första gången barfota runt om nu är spännande så med rätt resa så kan han bli farlig via open stretchen.

2 Elche vann i ohotad stil över aktuell distans näst senast. Han är stark och rejäl och får han ett passande lopp så kan han vara långt framme igen.

5 Tiger Face har inte vunnit på länge. Han fick startförbud för orent trav senast. Nu är han åtgärdad och han tränar på bra så får han ett trevligt lopp så kan han ha vissa möjligheter här.

Ranking DD-1: A 3 B 6,1,2,5 C 7,10,9,8,11,4

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
10 Zoccoloduro O.P. debuterade i ny regi för Sofia Aronsson senast. Han sänkte då sitt motstånd från dödens. Lopp i kroppen nu så han kan vara ännu bättre till den här starten. Bakspår över sprinterdistans är dock inte det bästa men får han ett passande lopp så fäller han många hästar till slut.

11 Little Brigadoon har gjort två starter för Björn Goop. Han var i ledningen när han lite omotiverat galopperade in på upploppet senast. Dåligt läge nu men klaffar det med löpningsförloppet och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli att räkna med den sista delen av loppet.

5 Confusion Tårs kommer från en färsk seger på Skive. Hon är kvick iväg så här tror jag Flemming Jensen kan trycka sig till spets. Från ledningen så kan hon bli svår att fånga in över den korta distansen.

9 Matteo har vunnit 6 av 10 starter hittills i karriären. Han har inte riktigt fått till det i de sista loppen. Får han smyga med i en vettig rygg så kan han avsluta loppet fort och då kan han ha vissa möjligheter här.

8 Galewindsonthepath har vunnit två av de tre senaste loppen. Han kan öppna snabbt men från ett spår långt ut på vingen så kan det svårt att komma ner i en vettig position. Med lite klaff så kan han ställa till med en överraskning fast det blir nog tufft för honom att vinna loppet.

4 Hurricane N.L. vann i årsdebuten men efter det har han inte haft några större framgångar. Hittar Rick Ebbinge en bra väg med honom så kan det räcka en bit här.

7 Destroyer N.O. har gjort det bra den sista tiden utan att det räckt till seger. Barfota runt om och jänkarvagn nu så kan Kristian Malmin servera honom ett trevligt lopp så kan han utmana om en framskjuten placering här.

Ranking DD-2: A 10,11,5 B 9,8,4,7 C 3,2,6,1 

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto