DD Tips Axevalla 13/1

Publicerad på 13 Jan 2022 - 10:18

DrTrav

DrTrav

13 Jan 2022 - 10:18

DD-tips Axevalla Torsdag 13/1

DD-1 1,2,3,5,6,12
DD-2 12 Boke Palema

6rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
3 Rally Gunnar är en kapabel sort som tränas av skickliga Ulf Stenströmer som ikväll återkommer efter ett långt uppehåll. Formen är såklart ett frågetecken inför kvällens start men kapacitetsmässigt står han sig huvudet högre än sina konkurrenter. Innerspår på tilläggs volten är dock en faktor som försvårar det för Rally Gunnar och det känns givet att gardera på förhand.

2 Conrads Diderot testade monté i den senaste starten, men Conrads Diderot var inte som bäst den dagen och han var trött redan 500m från mål. Ikväll är förutsättningarna spännande med att stå start, men samtidigt bär man med sig frågetecken ifrån den senast vilket försvarar chans bedömningen ikväll. Studsar Conrads Diderot tillbak direkt och presterar som han gjorde före monté starten skulle han kunna leda detta loppet länge.

Kioskvältaren är 1 Digital Ocean som i den senaste starten aldrig fick chansen. Ikväll är man garanterad ett bra lopp och skulle som helt ospelad kunna vara miljonskrällen här. Med frågetecken på två av de betrodda känns det givet att gardera och då plockar jag med Digital Ocean tidigt.

Min Vinnare:
Spets efter 500: 2 Conrads Diderot
Skrällen: 1 Digital Ocean
Rankingen: A 2,3,12,6 B 1,5,8,7 C 9,4,11,10

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
2 Harper Smart gjorde comeback i den senaste starten och gjorde då det helt okej utan att prestera på topp, nu med det loppet innanför västen räknar jag med att formkurvan är framflyttad en hel del och från ett bra utgångsläge måste man ses med bra segerchans. Detta är en individ som segrat i sju av sina 17 starter. I mitt badkar sitter Harper Smart i ledningen efter en bit och väl i är man hästen att slå. Har vunnit över distansen tidigare.

12 Boke Palema besitter bra kapacitet i grunden och är van att möta tufft motstånd. I den senaste starten blev det galopp, galoppen kom med 600m kvar till mål och det var inte tomt i tanken vid det tillfället och dessförinnan har man även visat bra form. Ikväll mot enklare motstånd ska man räknas tidigt trots utgångsläget, och lång distans ska även ses som en fördel för Boke Palema. Jag chansspikar på DD.

10 Theycallmesixten var ute på V75 i den senaste starten, men backades sist och kom aldrig in i matchen sen. Men även han har visat form på slutet och har två raka segrar på kontot dessförinnan, Theycallmesixten verkar även trivas utmärkt på Axevalla. Han har segrat i tre av fyra starter på Acevalla och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 2 Harper Smart
Spets efter 500: 2 Harper Smart
Skrällen:
Rankingen: A 2,12,10 B 6,5,1,9,3,13 C 11,4,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto