DD Tips Axevalla 15/7

Publicerad på 15 Jul 2022 - 12:03

DrTrav

DrTrav

15 Jul 2022 - 12:03

DD-tips Axevalla Fredag 15/7

DD-1 5 Deborah S.H.
DD-2 3,4,6,9,10,11,12

7 rader x 30kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2640m auto
Hä hittar vi kvällens andra spik, 5 Deborah S.H. Detta är ett sto som alltid gör sitt och har trots medverkan i tuffa lopp endast missat en topp-3 placering en gång i sin karriär på 15 starter. Hon kommer med två andraplatser i bagaget. Då handlade det om Drottningens Pokal och Prix Diana Zet. Dessförinnan är det fyra raka segrar på kontot. Ikväll blev utgångsläget perfekt och med tanke på hennes höga kapacitet lär samtliga konkurrenter vara nöjda med hennes rygg ikväll. Jag är inne på att hon tidigt kommer till ledningen och väl i den positionen får övriga tävla om andraplatsen. Spik.

Motbud
12 Rihanna W.I. har ett tufft utgångsläge ikväll men Timo Nurmos sto har visat upp en härlig speed och även om hon riskerar att få en bit fram till Deborah S.H. ikväll så är Axevallas långa upplopp en fördel för Rihanna W.I som kommer fälla många tillslut.

Nämner även 3 Golden Rain som ikväll startar med ett spännande smygläge. Även om hon inte visat samma höga kapacitet som de värsta motbuden i loppet så väntas det här istället spännande utrustning förändringar. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn för första gången! Faller detta väl ut ska man inte nonchalera Golden Rain vid gardering.

Min Vinnare: 5 Deborah S.H.
Spets efter 500m: 5 Deborah S.H.
Skrällen: 3 Golden Rain
Ranking: A 5 B 12,3,9,8,11,1 C 7,2,4,10,6

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
Det mesta öppna uttagningsloppet avslutar Dagens Dubbel.

10 A Perfect Face är ett fint sto som verkligen gav Chebba Mil enrejälv ficght sitti uttagningslopp till Drottningens Pokal. I finalen avslutade hon sen vasst via Open-Strecth som fyra. Senast blev det galop med 500m kvar till mål, men krafter fanns det gott om sparat när galoppen kom. Nu är utgångsläget inte det bästa men i min bok ska A Perfect Face räknas tidig ikväll. Hennes avslutnign kommer bita bra över Axevallas långa upplopp.

6 Senorita Tokio inledde karriären med fyra raka segrar på imponerande sätt innan hon stumnade från spets i Oaks senst. Nu är det årsdebut och fomren är såvklart svårbedömd. Men Timo Nurmos brukar vara bra på att sätta hästarna i ordning sina hästar och sett till kapacitet måste Senorita Tokio räknas tidigt även här.

Nämner även 11 Lacille Boko som visat upp hög kunnande men som ikväll missgynnas av sitt utgångsläge. Hon är såklart beroende av att det klaffar med löpningscenariot ikväll men när man streckar på i loppet är hon trots allt given.

12 Faeza Zet ska köras barfota runt om och med jänkarvagn för första gången, vilket såklart är högintressant och skulle förändirngarna falla väl ut kommer hon fälla många över upploppet.

Min Vinnare: 10 A Perfect Face
Spets efter 500m: 6 Senorita Tokio
Skrällen: 12 Faeza Zet
Ranking: A 10,6 B 11,12,3,9,4,7,1 C 2,5,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto