DD Tips Axevalla & Solänget 1/9

Publicerad på 31 Aug 2020 - 16:37

DrTrav

DrTrav

31 Aug 2020 - 16:37

Dagens Dubbel-spelet avgörs på Axevalla & Solänget på tisdag. Det första loppet går på Axevalla och den andra avdelningen körs på Solänget. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Axevalla/Solänget Tisdag 1/9
DD1: 2,12,13
DD2: 1,9

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
13 Fredric Palema har gjort det bra med två raka segrar. Han hade ett liknande läge senast fast det var bara två hästar på start den gången. Vid en lyckad start från springspåret här så tror jag att Mikael J Andersson kan köra sig till spets i ett tidigt skede av loppet och skulle så bli fallet så tror jag det blir loppavgörande. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska räknas med segerchans här.

2 Leica Håleryd har gjort två starter för André Eklundh. Det började bra med en överlägsen spetsseger. Det gick inte lika bra senast och han höll mest farten och kom i mål på en femteplats. Med en fin resa i den främre träffen så kan han nypa en fin placering.

12 Panther Face har gjort det bra på sistone. Han var inte långtifrån segern senast men Gambit Brodde höll undan så han slutade tvåa. Med en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han duga en bit mot det här motståndet.

10 Milord höll farten godkänt och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Västerbo Pokerface senast. Kan Carl Johan Jepson få till en bra styrning så är han stark och rejäl och då kan han göra ett bra lopp.

4 Conrads Diderot kom i mål med en del sparade krafter för tre starter sedan. Senast så hängde han med okej och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Prime Lini. Dåligt läge i volten men det finns mer plats nu sedan nummer 5 blivit struken så kan Jorma Kontio som finns i vagnen ramla ner i en hygglig position så kan han ha vissa möjligheter här.

Ranking DD-1: A 13 B 2,12,10,4,15,7,11 C 9,1,14,8,3,6

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
1 Bank Wise As försvann med en galopp i uttagningsloppet till E3 näst senast. Hon gjorde en bra insats senast när hon från dödens sänkte den ledande Clockwork och gick undan till en lätt seger. Hon kan öppna fort och skulle ledningen nås så tror jag hon blir svårslagen. Blir det inte spets så kan det lösa sig bra till slut med en lucka eller om hon kan komma ut i andraspår omgående så oavsett så tycker jag hon ska ses med en god chans.

9 Fabulous Pellini har varit duktig och plockat tre raka andraplatser. Hon avslutade starkt senast men hon fick aldrig tag i San Moteur som vann det loppet från ledningen. Nu är det bakspår men kan hon få lite draghjälp under slutrundan så har hon en vass spurt att använda och då kan det räcka en bit.

3 Sayonara kommer ut i en spännande årsdebut. Hon har siktas mot detta meddelar man från stallet fast det viktiga är att hon tar en plats bland de sex första hästarna så hon går vidare till semifinalen. Det väntar Oaks-kval så hon behöver lopp i kroppen innan det också. Är hon inte alltför ringrostig i comebacken så gör hon inte bort sig.

12 Loaded Maria vann fem lopp i följd innan hon slutade oplacerad i den långa E3 finalen på Bergsåker i slutet på juni. Hon har inte startat sedan dess och hon har dragit ett risigt utgångsläge här. Intressant med Ulf Ohlsson upp på Markus B Svedberg tränat och med lite klaff så fäller hon många hästar till slut.

2 Quantal Quetzal har bara vunnit ett av karriärens elva lopp hittills. Trevligt läge nu och intressant att hon är anmäld barfota runt om för första gången. Hittar Mattias Djuse en bra väg med henne så kan hon ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 1 B 9,3,12,2,6,5,7 C 10,4,11,8

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto