DD Tips Axevalla Tisdag 22/9

Publicerad på 22 Sep 2020 - 12:30

DrTrav

DrTrav

22 Sep 2020 - 12:30

Dagens Dubbel-spelet avgörs ikväll på Axevalla. Nedan följer mitt DD-tips.

DD Tips Axevalla Tisdag 22/9
DD1: 2,3,9
DD2: 5,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
9 O'Man Flax var riktigt fin vid segern från spets i Mantorp senast. Lopp i kroppen nu och löser det sig med positionerna från bakspåret här så kan han blanda sig i segerstriden.

2 Shutter Island har inte startat sedan maj så formen nu är ett frågetecken. Hon har gott kunnande och från ett trevligt utgångsläge nu så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och då kan det räcka en bit här.

3 Mithril har varit ute i monté på sistone. Han var rätt blek senast när han kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Benzema. Det var första loppet på ett tag så han kan vara förbättrad med det loppet innanför västen nu. Sitter han bra till inför avgörandet så kan han ha vissa möjligheter här.

6 Appaloosa drabbades av borrelia innan hon var tillbaka senast. Då gick hon godkänt som delad tvåa bakom Darah Bibo som vann det loppet. Löser det sig med positionerna så kan hon bli farlig över upploppet.

4 Accolade kom i mål som trea bakom Gardner Shaw efter en tung slutrunda näst senast. Får han ett passande lopp så fäller han många hästar den sista biten.

1 Dallas As har bara två vinster efter 44 starter i karriären. Får hon smyga med på innerspår nu så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut.

Ranking DD-1: A 9,2,3 B 6,4,1,11,10,8,12 C 5,7

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
5 Ahura Mazda Font har inlett karriären strålande med sju vinster och en andraplats på åtta starter hittills i karriären. I Sverigedebuten senast så gjorde hon det bra när hon vann från ledningen. Lopp i kroppen nu och med spetsläge igen så kan hon bli svårfångad.

11 Baron Frontline gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Han fullföljde bra som tvåa bakom Cleopatra Mystique som avgick med segern så det slutade med en andraplats senast. Tråkigt utgångsläge nu men kan han få hjälp med att tempot hålls uppe så kan han komma in i matchen.

7 Joule V.S. har varit väldigt bra sedan Sofia Aronsson tog över träningen. Han vann lätt med sparade krafter senast. Med rätt resa här så kan han vara långt framme igen.

6 Tour Possesion blev het i ledningen senast men han höll klart godkänt som tvåa bakom Spectacular som vann det loppet. Kan han hushålla med krafterna bättre nu så kan han ha vissa möjligheter här.

8 Linares har gjort två starter i Ulf Stenströmers regi. Det blev en fjärdeplats i debuten och senast så blev han oplacerad. Det har gått ett tag sedan den senaste starten nu och han har ett dåligt läge men med lite klaff här så kan han plocka en fin placering.

Ranking DD-2: A 5,11 B 7,6,8 C 10,1,9,3,4,2

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto