DD Tips Bergsåker 21/7

Publicerad på 21 Jul 2022 - 10:57

DrTrav

DrTrav

21 Jul 2022 - 10:57

Dagens Dubbel Torsdag 21/7

DD-1 1,8
DD-2 1,4,8,9,11

10 rader x 20 kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
1 I.D.Exceptional återkommer nu efter drygt två månaders tävlingsuppehåll vilket gör formen svårbedömd. Men att det finns kunnande hos fjolårets vinnare av Norskt Travkriterium är givet. Han vann årsdebuten på just Bergsåker för tre starter sedan och har i comebacken nu fått ett perfekt utgångsläge. Han är kvick iväg från start och det troliga är att han tar han om ledningen från start. Väl i den positionen blir han sen hästen att slå för övriga. Men det kommer ändå krävas en bra prestation för att I.D.Exceptional ska vinna Norrlands Grand Prix ikväll.

Lyfter även fram 8 Shirley Goodness som har imponerat för Daniel Redén i sina tre framträdanden i år. Senast vann han enkelt från ledningen och intrycket var mersmakande. Nu är utgångsläget inte det bästa men Shirley Goodness kan öppna bra och det är ett offensivt upplägg som gäller härifrån. Klaffar det bara någorlunda längs vägen ikväll besitter Shirley Goodness en vass speed. Hon ska på förhand ses som det givna motbudet till 1 I.D.Exceptional.

Min Vinnare: 1 I.D.Exceptional
Spets efter 500: 1 I.D.Exceptional
Skrällen:
Rankingen: A: 1,8 B 5,10,3,2,4,9 C 7,12,6,11

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
1 Because The Night var för två starter sedan ut i ett försök till E3 och stod då för en vass avslutning, i finalen av långa E3 blev det dock galopp och dagen var förstörd. Nu jagar man revansch i finalen av Norrlands Elitserie för treåringar. Utgångsläget är passande med innerspår bakom bilen och skulle Because The Night lyckas hålla upp innerspåret ökar också segerchanserna. Men samtidigt är hon garanterad ett bra lopp oavsett och ska räknas tidigt i avslutning.

11 Jurista besitter hög kapacitet för loppet men är samtidigt inte helt att lita på. Hon blandar och ger i sina prestationer men vid segern senast visade Jurista både upp fin form men också bra kunnande. Hon vann från dödens på rejält sätt och hon tål att göra en hel del jobb på egen hand. Jurista skulle gynnas om det blev tempo på loppet ikväll och trots sitt tuffa utgångsläge ska hon ses som en segerkandidat i loppet.

Nämner även 4 Caradja som var ute i finalen av långa E3 för ston senast. Det blev för tufft den gången men Caradja har visat upp bra kapacitet och kan inte helt räknas bort ikväll från ett passande utgångsläge.

Min Vinnare: 1 Because The Night
Spets efter 500: 1 Because The Night
Skrällen:
Rankingen: A: 1,11,4 B 9,8,2,3,10 C 5,7,6,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto