DD Tips Bergsåker 28/11

Publicerad på 28 Nov 2021 - 12:45

DrTrav

DrTrav

28 Nov 2021 - 12:45

DD Tips Bergsåker Söndag 28/11

DD1: 4 Miss Silver
DD2: 2,6,10

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto

Här hittar vi omgångens andra spik, 4 Miss Silver. Hon står närmast perfekt inne i denna stofinal. I den senaste starten stod hon för ett fin formintryck när klockan stannade på 11,5 sista 700m och segern kom som ett brev på posten. Under året har hon varit ute och mött tufft motstånd, under Hugo Åbergs-kvällen besegrade hon bland annat både Kali Smart och Dixie Brick vilket säger en hel del om Miss Silvers kapacitet. Trots att hon startar med tillägg idag ska detta vara en bra segerchans i min bok och i en annars jämnt spelad final väljer jag att ta ställning.

Motbud
1 Thelma M.M. gjorde det bra efter galopp senast och visade då att formen är bra. Från ett bra utgångsläge är detta den troliga ledaren av loppet och väl i spets kommer Thelma M.M. leda loppet länge.

5 Bowling el Mar har visat fin utveckling under hösten och att man har en nolla överst i programraden är inget man ska bry sig om. Uppgiften blev alldeles för tuff senast och Bowling el Mar gjorde det klart bra i en rap avslutning. Med lite klaff längs vägen idag är man med och gör upp om de framskjutna placeringarna här.

Nämner även 7 Ies Juvel som har bra form och stod för ett vettigt slutvarv ute u spåren senast. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 4 Miss Silver
Spets efter 500m: 1 Thelma M.M.
Skrällen: 7 Ies Juvel
Ranking: A 4 B 1,5,7,11,8,6,10,2 C 9,3

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
10 Iceland Radio har jagat ett tag på slutet och hon fick äntligen vinna senast. Hon har tänt till för sin nya tränare Hanna Forslin och kommer med formen på topp inför dagens start. För två starter sedan var man ute i väldigt tuff konkurrens och senast slutade det med seger från ledningen. Trots utgångsläget här är detta mitt förstaval i loppet.

2 Huddlestone är jämn och säker i sina prestationer. Formen är bra och Huddlestone har två segrar på de fyra senaste starterna. Att det blev ett sämre resultat senast berodde på att man fick harva på ute i tredjespår stora delar av loppet. Idag är utgångsläget bra och när det dessutom är anmält barfota bak och amerikansk vagn är man tidig på kupongen.

Nämner även 6 Mellby Ironman som besitter bra kunnande men har inte startat på ett par veckor nu vilket gör formen svårbedömd. Mellby Ironman är härdad på V75 och är man bara förberedd inför dagens uppgift finns kapacitet för att vara med och utmana om segern direkt.

Min Vinnare: 10 Iceland Radio
Spets efter 500m: 2 Huddlestone
Skrällen:
Ranking: A 10,2,6 B 4,3,9,7,8 C 5,1

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto