DD Tips Bergsåker 4/12

Publicerad på 4 Dec 2021 - 12:52

DrTrav

DrTrav

4 Dec 2021 - 12:52

DD Tips Bergsåker Lördag 4/12

DD1: 2,5,6,12
DD2: 3 Global Lover

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
2 Champ Lane vet vart mållinjen befinner sig och har nio segrar på 15 starter i livet. Han har lite pengar på sig sett till kapacitet men är också nedstruken till innerspåret vilket gör det hela mer svårbedömt. Han kan öppna kvickt iväg från start, och håller man upp innerspåret ska såklart segerchansen på nytt vara god. Men det finns även med på kartan att man blir överflyglad från start och då blir uppgiften mer chansartad för Champ Lane. Bland annat är 5 Otroligosåfin kvick den första biten och kan ställa till det för Champ Lane. Att han är ett givet segerbud råder det inget tvivel om men oavsett känns det givet att gardera på V75.

12 Tattoo Avenger är en klassklättrare som stått för en fin utvecklingskurva på slutet. Han är både stark och snabb men har ett tufft utgångsläge att brottas med idag. Tattoo Avenger gynnas om det blir tempo på loppet och i min bok är man inte slagen trots bricka tolv idag. Givet streck på systemet.

Nämner även skrällen 6 Don's Be Weak som kommer med en missvisande programrad. För två starter sedan satt man fast i ryggar och i den senaste starten avslutade man mycket rappt efter trafikproblem längs vägen. Till låg procent är detta en skräll jag betalar tidigt för.

Min Vinnare: 2 Champ Lane
Spets efter 500m: 2 Champ Lane
Skrällen: 6 Don's Be Weak
Ranking: A 2,12 B 6,5,8,10 C 7,11,3,5,9

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
3 Global Lover en spännande fyraåring som bara blir bättre och bättre för varje start. Han har gått felfri 13 gånger och har då bara slutat utanför topp-3 en gång. Det har även blivit fyra segrar på de senaste sex starterna och formen är bra. Han kan öppna kvickt från start och Global Lover är min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen är man hästen att slå för övriga. Spik på DD.

Tidig på kupongen är även 10 Art Brown som har segrat i fyra av sina sex starter hittills i år. Till dagens start har man fått två lopp i kroppen och formtoppen bör vara i antågande nu. Art Brown är allround och går från samtliga positioner. Dessutom är det Erik Adielsson som sitter upp i sulkyn för andra gången vilket är spännande på förhand.

Skrällen är 7 Anchor Man som var ute så sent som i lördags men då blev det en tidig galopp och den dagen var sen förstörd. Nu är det täta starter vilket har fungerat bra tidigare. Näst senast gick man i mål med sparade krafter och enligt stallet ska formen fortsatt vara bra för Anchor Man. Utgångsläget är lite chansartat, men skulle det lösa sig med positionerna längs vägen idag blir man farlig tillslut. 

Min Vinnare: 3 Global Lover
Spets efter 500m: 3 Global Lover
Skrällen: 7 Anchor Man
Ranking: A 3 B 10,7,12,5,9,8 C 11,1,6

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto