DD Tips Bergsåker/Åby 5/8

Publicerad på 5 Aug 2022 - 10:56

DrTrav

DrTrav

5 Aug 2022 - 10:56

DD-tips Bergsåker & Åby Fredag 5/8

DD-1 1,6,8,9,11,12,14
DD-2 3 Sweetman

7 rader x 30kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m volt
11 B.W.Rune stod för en positiv insats senast, då fick han göra jobbet utvändigt om Månlykke A.M. och höll farten klart bra hela vägen in i mål. B.W.Rune visade att formen är på topp och att han tål att göra en hel del jobb på egen hand vilket också kommer krävas ikväll. Nu slipper han tampas mot Månlykke A.M. och även att det finns ett par tuffa konkurrenter med även ikväll så ska B.W.Rune ses med störst segerchans i loppet.

Vill även lyfta fram 9 Ulvsåsen som besitter högt kunnande inombords och när han väl får ut det på tävlingsbanan också så har han visat sig duga bra i sammanhang som ikväll. Senast var Ulvsåsen ute på V75 men presterade inte på topp men skulle han fungera bättre ikväll kan vi räkna med ett offensivt upplägg från start och då är det inte omöjligt att han hittar hela vägen till ledningen efter en bit. Väl i spets trivs Ulvsåsen och har åtta seger på elva försök. Får Per Linderoth som sitter i vagnen fuska bort en bit av loppet sen kan det mycket väl räcka hela vägen ikväll.

Tidig är också 14 Havglimt som besitter högt kunnande och som kommer från formstallet Öystein Tjomsland. Ikväll skulle han kunna få ett passande rygglopp och med tanke på hur han flög fram senast över upploppet i Norska Mästerskapet måste han tas på allvar här mot enklare motstånd.

Min Vinnare: 11 B.W.Rune
Spets efter 500: 9 Ulvsåsen
Skrällen:
Rankingen: A: 11,9,14 B 12,8,1,10,6,2,13,7 C 4,5,3

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 3 Sweetman som ikväll startar med passande förutsättningar. Senast blev det visserligen galopp bakom bilen, men det är inget jag tar speciellt hårt på nu då Sweetman normal sett ät travsäker. Att det istället är täta starter denna gången ser jag som positivt, det innebär dels att stallet är nöjda med Sweetman för dagen och att det inte finns något att anmärka på hos honom efter senaste starten. Sweetman trivs som bäst i ledningen och med tanke på hans startsnabbhet och kvällens utgångsläge så är han min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen har det blivit elva segrar på 15 försök och han är min vinnare ikväll. Spik.

Motbud
5 Ferrari Sisu är en speedig individ som har sett bättre och bättre ut nu på slutet. Skulle han få ett passande lopp i draget ikväll samtidigt som det blir bra tempo på loppet är Ferrari Sisu en vass avslutare som kan speeda ner de flesta här. Tidig vid gardering.

Nämner även 2 Revelation som nu har gjort två starter för Thomas Uhrberg. Han har dock hittills inte fungerat för Uhrberg men när han väl får till det är Revelation en häst med högt kunnande som från ett bra utgångsläge inte ska nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 3 Sweetman
Spets efter 500: 3 Sweetman
Skrällen:
Rankingen: A: 11,9,14 B 12,8,1,10,6,2,13,7 C 4,5,3

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto