DD Tips Bergsåker & Bjerke 28/8

Publicerad på 27 Aug 2020 - 16:47

DrTrav

DrTrav

27 Aug 2020 - 16:47

På fredagen delas Dagens Dubbel-spelet mellan Bergsåker & Bjerke. Den första avdelningen körs på Bergsåker och det andra loppet går på Bjerke. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Bergsåker/Bjerke Fredag 28/8
DD1: 6 Ingesson
DD2: 1,3,5,6,12

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
6 Ingesson har gjort det bra och ståtar nu med två raka segrar. Han har tävlat barfota runt om då och det är anmält likadant den här gången. Han är inte den snabbaste från start men om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag han blir svår att stå emot när attacken sätts in.

9 Romantico orkade inte hela vägen från ledningen senast och kom in först som trea bakom Mirakel Håleryd som ställde till med en jätteskräll. Eventuellt första barfota runt om på den här Love You avkomman är intressant och löser det sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här gänget.

2 Bo Diddley har gjort det bra den sista tiden. Han kan öppna fort så kan Örjan Kihlström komma till spets här så kan det räcka långt här.

12 Shapes pressade sig till ledningen efter 700 meter men han fick ge sig in på upploppet och kom in först som sexa i ett lopp där Global Agency drog det längsta strået näst senast. Gången efter det så avslutade han starkt i spåren och då blev det en tredjeplats bakom Prime Lini som vann det loppet. Tråkigt läge nu men om han kan få lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut.

1 Merrimac S.G. gick ett starkt slutvarv i ett Klass II försök på Solänget senast och kom in som tvåa bakom en överlägsen Global Upset. Ulf Ohlsson upp nu och blir inte innerspåret en fälla så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

Ranking DD-1: A 6 B 9,2,12,1,5,10,11,3 C 7,8,4

Dagens Dubbel 2 2100 m Autostart
3 Ilenna Bonanza felade i spetsstriden senast. Kan hon hålla ihop aktionen nu så är hon väldigt snabb från början och då tror jag hon tar hand om ledningen. Från spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

1 Aida Mae fastnade med sparade krafter näst senast bakom Ivan B.R. Hon kom med en rykande avslutning till seger gången efter det. Hittar hon loss från innerspåret i god tid före mål så har hon en härlig spurt att tillgå och då kan det bli ännu en seger.

5 Vitro Diablo har gjort tre starter för Erik Killingmo. Han var inte bra i debuten men efter det har det blivit två raka segrar. Med rätt resa här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

12 Given vann från spets på Åby för tre starter sedan. Hon har dragit en rejäl nitlott här men löser det sig med positionerna och om det blir överpace på loppet så kan hon komma in i matchen.

6 Encore Un Sisu svarade för en vass prestation senast men hon åkte dit i det sista steget mot Revenue Lavec. Får hon ett passande lopp så kan hon bli att räkna med över upploppet.

2 Denali har ett trevligt utgångsläge här och kan Olav Mikkelborg som sitter upp bakom henne få till en bra styrning så kan hon ställa till med en överraskning.

8 Skytten Lisl kommer från en färsk seger på Klosterskogen. Tråkigt läge nu som försämrar hennes chanser men med lite klaff så gör hon inte bort sig.

Ranking DD-2: A 3,1,5 B 12,6,2,8,10,7 C 9,4,11

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto