DD Tips Bergsåker & Jägersro 24/9

Publicerad på 24 Sep 2021 - 14:49

DrTrav

DrTrav

24 Sep 2021 - 14:49

D-tips Bergsåker & Jägersro Fredag 24/9
DD-1 3 Pere Ubu
DD-2 4,10
2 rader x 100kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
3 Pere Ubu gör ikväll en spännande comeback efter över fyra månaders frånvaro. Detta är en häst med högt kunnande, det bevisade han inte minst senast när han vann ett försök i Bronsdivisionen på Charlottenlund. Självklart är dagsformen svårbedömd ikväll, men han är kvick iväg från start och skulle han komma till ledningen är såklart mycket vunnet. Det troliga är också att han kommer kunna dämpa tempot när spets körningen lagt sig. Åtta av hästens totalt tio segrar har tagits från just ledningen. Är han bara någorlunda väl förberedd inför kvällens uppgift ska man ses med god segerchans. Jag spikar.
Motbud
1 Kick The Dust Ås stod för en vass avslutning senast, klockan stannade på under 1,12 sista 800m ute i spåren. Formen är bra inför ikväll och även om man kan öppna över medel från start så kommer det bli svårt att hålla upp innerspåret. Men man är garanterad ett bra lopp och uppenbarar sig bara luckan i tid kommer Kick The Dust Ås kunna avsluta rappt.
6 Alpago W.F. har tidigare tränats av Alessandro Gocciadoro men återfinns numera hos Christian Fiores. I den senaste starten blev det en dryg resa i tredjespår innan man kunde landa utvändigt om ledaren. Krafterna tog sen slut när man närmade sig mål och prestationen i sig är inte mycket att säga om. Med lite klaff längs vägen är detta en skräll att ta hänsyn till vid gardering.
Min Vinnare: 3 Pere Ubu
Spets efter 500m: 3 Pere Ubu
Skrällen: 6 Alpago W.F.
Ranking: A 3 B 1,6,2,4,10,8 C 7,9,5
Dagens Dubbel 2 - 2640m volt
4 Våler Nikolai är en tuff häst som tål att göra en hel del grovjobb själv och som varit ute och tampats mot den yttersta eliten. Han vann enkelt från ledning för två starter sedan och senast fick man ett lopp utvändigt om ledaren men blev sen avlöst med varvet kvar, han avslutade positivt via 20,5 sista 800m. Ikväll lär det vara ett offensivt upplägg att vänta och tror inte någon är villig att svara upp när Våler Nikolai kommer fram utvändigt. Kommer man hela vägen till ledningen tror jag loppet är över.
Men dubblar systemet på Dagens Dubbel med 10 Joriini som ikväll gör en spännande start i Sverige. Detta är en finsk tolvåring som besitter bra kunnande i grunden. Han gjorde det bra senast och visade fin inställning när han krigade hela vägen som trea. Kommer man iväg bra från sitt springspår ikväll kan man få ett bra lopp och är en skräll man ska betala för vid gardering.
Nämner även 6 Smedheim Solan som fick sätta nosen först senast. Formen är bra och skulle Mats E Djuse lyckas hitta de rätta ryggarna in på upploppet ikväll kommer man kunna avsluta bra.
Min Vinnare: 4 Våler Nikolai
Spets efter 500m: 4 Våler Nikolai
Skrällen: 10 Joriini
Ranking: A 4 B 10,6,5,11,8,13,7,1 C 9,12,2,3
Lycka till
Dr Trav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto