DD Tips Bergsåker & Solvalla 11/1

Publicerad på 11 Jan 2023 - 14:08

DrTrav

DrTrav

11 Jan 2023 - 14:08

Dagens Dubbel Bergsåker & Solvalla 11/1

DD-1 6 Esprit Sisu
DD-2 6 Ploquepin

1 rad x 200kr =200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
6 Esprit Sisu är van betydligt tuffare konkurrens och även om han inte haft den där absoluta toppformen under hösten och vintern gick han klart bra senast som trea bakom Very Kronos och Ultion Face. Huvudscenariot är att han kommer till ledningen och stannar där hela vägen in i mål men även om han skulle behöva göra jobbet utvändigt om Dark Roadster ska han lösa den här uppgiften, även om distansen är i kortaste laget.

Motbud
1 Dark Roadster klappade ihop totalt från ledningen senast efter att Jörgen Eriksson snyggt tagit hand om ledningen trots ett bakspår. Han var ursäktad efter att ha fått tuff press i ledningen och kort distans passar bättre nu. Normalt slår han inte Esprit Sisu om allt är som det ska.
Letar man skräll kan 9 Fortune Mearas vara intressant. Senast blev allt fel när Jimmy H Andersson satte upp ett högt tempo utvändigt om ledaren och han kroknade till slut men formen har varit bra dessförinnan och han var bland annat två bakom Laradja Vrijthout på V75 3/12.

Min Vinnare: 6 Esprit Sisu
Spets efter 500m: 6 Esprit Sisu / 1 Dark Roadster
Skrällen: 9 Fortune Mearas
Rankingen A:6 B:1.9..7.10.2.5 C:3.4.8

Dagens Dubbel 2 - 2140m Volt
6 Ploquepin gillar jag och med hjälp av springspåret bör han komma till ledningen, antingen av egen kraft eller så kan han överta av Bat Marke i ett andra skede. Insatsen senast var kanske inte som bäst men motståndet var tufft och nu är det lite lättare emot igen. Från spets är det hästen att slå för övriga.

10 Lovely Lasse har alltid haft en hög kapacitet men det har strulat en del för honom under karriären. Nu känns det som att det har lossnat på allvar för honom och även om han har gått i ledningen på slutet tror jag att han är minst lika bra med ryggresa.

9 Mia Vince fick dra tåget i tredjespår under slutrundan senast och utifrån det tycker jag att hon stod för en klart bra prestation. Nu kan hon förhoppningsvis får lite draghjälp under vägen och då tar hon de flesta till slut med lite tempo på loppet.

3 Flirting Diamond är en skräll jag vill betala för. Han är mycket bättre än vad man kan utläsa av raden och han galopperade med till synes segern klar på V75 näst senast. Senast blev det fel för honom och formen borde vara intakt och det känns som att Flirting Diamond är på väg tillbaka på allvar. 1%!

Min Vinnare: 6 Ploquepin
Spets efter 500m: 6 Ploquepin
Skrällen: 3 Flirting Diamond
Rankingen A:6.10 B:9.3.7.1.2 C:12.4.8.5

Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto