DD Tips Bergsåker & Solvalla 27/10

Publicerad på 27 Okt 2021 - 11:22

DrTrav

DrTrav

27 Okt 2021 - 11:22

Dagens Dubbel Bergsåker & Solvalla 27/10
DD-1 11 Izola Silvåkra
DD-2 6.7.8.10.12 5 rader x 50kr = 250kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
11 Izola Silvåkra stod för en rejäl skräll senast när hon vann efter närmare ett års frånvaro och slog bland annat en av omgångens största favoriter Navona. Det var ett rejält intryck när hon avgjorde över upploppet och vann på 1.13.6 och normalt sätt borde hon ha tagit ytterligare ett kliv framåt formmässigt nu. Ett par hästar sticker ut på spelet och jag tycker inte att någon skrämmer nämnvärt och trots ett svårt utgångsläge är jag inne på att hon bara är bäst här och rundar fältet. Spik.
Motbud
Bakom räknas främst de betrodda 1 Elsa Zonett och 2 Mellby Ia men jag väljer att lyfta fram två skrällar för de som vill gardera.
5 Zstinas Blaze gjorde kanske sin bästa insats i karriären senast senast när hon vann efter att ha avancerat framåt med 600 meter till mål och avgjorde sedan enkelt över upploppet med till synes en del krafter obrukade. Jag tycker hon var fortsatt bra senast men det blev ett för tufft lopp över en ovan distans då och löser det sig bättre den här gången är det en tänkbar skräll i loppet.
7 Tinto Three var trea i samma lopp som Zstinas Blaze vann och fullföljde bra efter ett lopp i ryggen på ledaren. Hon har fortfarande inte vunnit något lopp men jag tycker hon är nyttig och gör det bra mest varje gång och nu när hon får på sig en bike för första gången i karriären skulle det kunna ge bra effekt.
Min Vinnare: 11 Izola Silvåkra
Spets efter 500m: 2 Mellby Ia/ 4 Sign Me Up Town
Skrällen: 5 Ztinas Blaze
Rankingen A:11 B:2.1.5.7.4.8.6.12 C:3.9.10
Dagens Dubbel 2 - 3140m Auto
7 Typhoon Face är stor favorit i skrivande stund och det köper jag inte riktigt. Han är förvisso stark och rejäl och gynnad av den långa distansen och Jorma Kontio lär säkerligen köra framåt för att prova att överta ledningen. Jag tror dock inte att 6 Matamoros vill överlåta någon ledning och risken är att han får trava hela loppet utvändigt om ledaren. Han har inte heller alltid stilen med sig och det här är en favorit som jag tycker ska synas.
12 Made Of Stars tycker jag ska vara favorit trots sitt utgångsläge. Jag är rätt övertygad om att det är loppets bästa häst och det är nog den i fältet som är mest gynnad av att gå tre varv. Läget blev såklart tufft men det är en urstark häst som tål att göra jobbet ute i spåren och jag blir inte ett dugg förvånad om han bara är bäst här.
6 Matamoros kommer att ta hand om ledningen från start och sedan hoppas jag att man vill testa att köra i den positionen trots att man är ute över en oprövad distans. Får han bara inte allt för mycket press under vägen kan han mycket väl rinna undan från ledningen.
8 Testa Di Cavolo var riktigt bra senast när hon vann efter paus och med ett lopp i kroppen samt barfota runt om känns hon klart spelvärd till 10-15% även om hon möter några bättre hästar nu.
Jag nämner även 10 Devs Defintif som mötte kulltoppen i ett derbykval för tre starter sedan och var positiv som tvåa senast. Det är ingen häst som vinner ihjäl sig men det är en riktig glänsare som är under utveckling och med rätt resa kan det vara ett tänkbart skrällbud.
Min Vinnare: 12 Made Of Stars
Spets efter 500m: 6 Matamoros/ 7 Typhoon Face
Skrällen:10 Devs Definitif
Rankingen A:12 B:6.8.7.10 C:11.3.1.5.9
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto