DD Tips Bjerke 12/6

Publicerad på 12 Jun 2022 - 04:21

DrTrav

DrTrav

12 Jun 2022 - 04:21

DD Tips Bjerke Söndag 12/6

DD1: 1,3,9
DD2: 6 San Moteur

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1609m auto
3 Floris Baldwin var ute i Sweden Cup senast och avslutade sista 700m i försöket på 07,7! I finalen kom han aldrig in i matchen men stod återigen för en klart bra avslutning. Idag har han fått ett bra utgångsläge och gör han om insatsen som vid senaste segern i Kjell Håkonsens minneslöp så kommer övriga a svårt att rå på honom här. Finns på kartan att han skulle kunna nå ledningen idag men Floris Baldwin är samtidigt inte beroende av den positionen för att vinna loppet.

9 Laradja Vrijthout imponerade stort i den senaste starten när han vann från ledningen under Elitloppshelgen. Nu har man fått ett missgynnade bakspår men å andra sidan har man snabba startryggar att gå i och skulle det lösa sig kan det gå trots allt. Men vi ska komma ihåg att samtliga åtta segrar för Conrad Lugauer är tagna från ledningen.

1 Everest Vedaquais stod för en vass avslutning för två starter sedan och har en bra speed att tillgå när loppen ska avgöras. Skulle det bara lösa sig idag från innerspåret när upploppet nalkas är Everest Vedaquais en skräll till låg procent jag gärna betalar för.

Min Vinnare: 3 Floris Baldwin
Spets efter 500m: 2 Bill's Man / 3 Floris Baldwin
Skrällen: 1 Everest Vedaquais
Ranking: A 3,9 B 1,2,5,6,7,4 C 8,10

Dagens Dubbel 2 - 2100m auto
Oslo Grand Prix avslutar dagen och jag kommer spika 6 San Moteur. Han har segrat i 13 av sina 17 starter hittills i karriären, lägg därtill en andraplats i Kriteriet och en tredjeplats i Derbyt så förstår nog alla att detta är en hög kapabel travare som tillhör eliten. Vid årets segrar har han sett strålande ut samtliga gånger och senast fick han ett perfekt lopp i rygg på ledaren och när väl sen attacken sattes in joggade bara San Moteur undan till en säker seger, klockan stannade på 1,09 sista 1000m. I min bok kommer San Moteur bara vara bäst här och jag tvekar inte när singelstrecket makeras i avslutningen.

Motbud
5 Stoletheshow är den som ska slås ifrån ledningen. Han kan öppna kvickt och har fler gånger visat att han prestera bra i just den positionen. För fyra starter sedan visade han upp sitt kunnande från just spets när han vann en Gulddivisions final på Solvalla. Efter det har han brottats med dåliga utgångslägen och är bara formen bibehållen hos Stoletheshow är han främsta motbudet till min spik på förhand.

Min Vinnare: 6 San Moteur
Spets efter 500m: 5 Stoletheshow
Skrällen:
Ranking: A 6 B 5,10,9,3,1,7 C 2,8,4

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto