DD Tips Bjerke 13/11

Publicerad på 12 Nov 2021 - 17:51

DrTrav

DrTrav

12 Nov 2021 - 17:51

DD Tips Bjerke Lördag 13/11

DD1: 5 Toto Barosso
DD2: 1,2,3,6,8,9,11

7 rader x 30 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1609m auto
Här hittar vi min spik på Dagens Dubbel, 5 Toto Barosso. Jag är inne på att det kommer gå snabbt inledningsvis i denna avdelningen och det är något som Toto Barosso kommer kunna profitera på tillsut. Detta är en individ som besitter högt kunnande och hade slutat långt framme i Sprintermästaren tidigare i år ut galopp. Under Hugo Åbergs-kvällen gjorde han det bra bakom Bengurion Jet och för två starter sedan gjorde han det bar vid segern i Tyskland. Tränaren Peter Untersteiner låter uppåt inför dagens start och meddelar att Toto Barosso tränar på bra hemma på gården. Med en snabb inledning på loppet och med främsta motbudet på bakspår kommer jag att ta ställning och spika i ett annars streck krävande lopp.

Motbud
10 Mr Mah Can har suttit fast med sparade krafter i de två senaste starterna och kommer därför med en resultatrad som är missvisande sett till formen och kapaciteten. Detta är en häst som tål att göra en del jobb på egen hand och denna gången räknar jag med att man kommer vilja tävla med Mr Mah Can. Löser det sig någorlunda från bakspår här kommer han kunna blanda sig i segerstriden och ska ses som det främsta motbudet till min spik.

Nämner även talangen 8 Kräsj som vann det norska Derbyt. Utgångsläget är långt ifrån optimalt men detta är en individ som kan öppna kvickt och idag lär han laddas vad som går från start för att ha en chans att komma in i loppet. Skulle man lyckas ta sig förbi samtliga från start kommer Kräsj sälja sig dyrt i ledningen.

Min Vinnare: 5 Toto Barosso
Spets efter 500m: 4 Fetlock Joint / 8 Kräsj
Skrällen:
Ranking: A 5 B 10,8,4,1,2,7,3 C 6,5,9

Dagens Dubbel 2 - 2100m auto
3 Pere Ubu gjorde det bra som trea i den senaste starten. Han gick i mål med en del sparade krafter och borde ha en formkurva som pekar uppåt nu med några lopp i kroppen. Från ett bra utgångsläge bakom bilen lär siktet vara inställt på ledningen och lyckas man komma dit ökar också segerchansen. Min förstahäst i en öppen avslutning.

Framhåller även 9 Mister Donald som besitter bättre form än vad som går att utläsa ur programraden. För två starter sedan var man med i segerstriden men en galopp grusade framgångarna den dagen. Från bricka nio idag bör man kunna sitta bra på det direkt och får man sen smyga med i bra ryggar kommer Mister Donald kunna avsluta snabbt den sista biten.

1 Park View fick ett omöjligt lopp senast och den prestationen är bara att glömma. Idag startar Park View med mer passande förutsättningar då han är kvick iväg från start och oavsett om man håller upp innerspåret eller inte är garanterad ett bra lopp. Givet streck på kupongen här.

Nämner även 2 Z.Boko som också är kvick iväg från start men har en tendens till att bli lite het när man laddar iväg honom och därför är jag inne på att man gärna söker rygg när det nu är medeldistans som gäller. Men skulle man hitta ner i rygg på ledaren och sen få lucka tillslut kommer Z.Boko avsluta snabbt den sista biten.

Min Vinnare: 3 Pere Ubu
Spets efter 500m: 3 Pere Ubu / 1 Park View
Skrällen: 9 Mister Donald
Ranking: A 3,9,1 B 2,6,11,8,5,12 C 4,10,7

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto