DD Tips Bjerke 30/12

Publicerad på 30 Dec 2021 - 01:42

DrTrav

DrTrav

30 Dec 2021 - 01:42

Dagens Dubbel Bjerke 30/12

DD-1 2.3.5.6
DD-2 7 Broadway Don

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2100m Auto
2 Stoletheshow imponerade stort senast när han vann den tunga vägen över kort distans och dessförinnan var han tvåa bakom Ble Du Gers.
Om han spetsar av egen kraft eller blir släppt till ledningen blir han såklart svårslagen om han är lika bra som senast med det låter som att Göran Antonsen har stor tro på 6 Lionel och kommer att vara offensiv. Jag blir inte förvånad om att han sätter upp ett stenhårt tempo utvändigt om favoriten och då skulle det kunna hända något här.

3 Always On Time är snabb från start och skulle kunna ta en längd på Stoletheshow från start. Om han vill köra i ledningen över medeldistans låter jag vara osagt men det mest troliga är väl att han släpper till favoriten för att få ett bra lopp där bakom och om det skulle bli ett hårt tempo där framme har han en vass speed till slut.

Mest intressant bakom favoriten tycker jag ändå att 5 Madelen L.T.C är.
Hon var ute i samma lopp som Stoletheshow vann senast och avslutade sylvasst över upploppet. Det hade förvisso gått fort där framme men när dom svängde in på upploppet satt hon längst bak i kön och spurtade ner samtliga konkurrenter förutom Stoletheshow. Nu borde hon kunna sitta bättre till när upploppet nalkas och om det är lite stumma ben där framme kan hon slå till nu.

Min Vinnare: 2 Stoletheshow
Spets efter 500m: 3 Always On Time / 2 Stoletheshow
Skrällen: 5 Madelen L.T.C
Rankingen A: 2 B:5.6.3 C: 4.5.8.7

Dagens Dubbel 2 - 2100m Auto
7 Brodway Don tycker jag är omgångens bästa spik. Det här är en kanon som är huvudet högre än sina motståndare och håller han sig bara felfri tror jag han vinner det här loppet. Strykningen på 8 Emotion U.M blev perfekt då han kan bli stressad av att ha hästar utvändigt om sig i starten och nu slipper han det problemet. Frode Hamre vet att han har bästa hästen och kommer att avancera framåt omgående och det är inte omöjligt att han blir släppt till ledningen efter en bit, men jag tror faktiskt att han vinner det här från dödens också.

6 Dragonfly gör det bra hela tiden och är på rent kunnande den värsta motståndaren på förhand men han har inte startat sedan i somras och för att kunna utmana favoriten på allvar tror jag att det behövs något lopp i kroppen.

Om jag ska lyfta fram någon skräll i loppet är 4 Strong Vacation intressant. Han har förvisso inte startat sedan Augusti men han är vässad inför den här uppgiften och man tror att formen ska vara likvärdig den han hade i somras. Det låter som att man har en god tro på sin häst och känner sig inte slagna på förhand.

Min Vinnare: 7 Broadway Don
Spets efter 500m: 4 Strong Vacation / 7 Brodway Don
Skrällen: 4 Strong Vacation
Rankingen A: 7 B:6.4.2.3.11.12.5.9.1

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto