DD Tips Bjerke & Solvalla 13/10

Publicerad på 13 Okt 2021 - 12:38

DrTrav

DrTrav

13 Okt 2021 - 12:38

DD Tips Bjerke/Solvalla Onsdag 13/10
DD1: 1,2,4 DD2: 6 Himalaya Sisu
3 rader x 70 kr = 210 kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 1609m auto
4 A Perfect Dutchess har nu gjort tre starter för Frode Hamre och detta treåriga sto har gjort det bra varje gång. I den senaste starten var hon helt överlägsen och besegrade sina konkurrenter med ett helt upplopp! Med en liknande prestation ikväll blir hon svårt att stå emot för konkurrenterna. Men hon riskerar att få göra grovjobbet här och även om segerchansen även är god från den positionen så får hon inte ha en allt för dålig dag för att inte bli ordentligt utmanad.
1 Fidanza är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet initialt. Hon trivs med kort distans och för två starter sedan tog hon sig till ledningen och slog då 4 A Perfect Dutchess. Med ett liknande scenario ikväll känns 6% mycket lockande på strecken här.
Nämner även 2 Callas som är Frode Hamres andra häst i loppet. Hon har varit rejäl på slutet och kommer till kvällens start med två raka segrar. Kort distans är nog inte helt optimalt men skulle det bli tempo på loppet kan hon inte räknas bort ikväll.
Min Vinnare: 4 A Perfect Dutchess
Spets efter 500m: 1 Fidanza
Skrällen: 1 Fidanza
Ranking: A 4,1 B 2,9,6,10,5 C 7,3,8
V86-8 2140m volt
Vi avsluta DD spelet med att spika 6 Himalaya Sisu. Detta är en härdad individ som tampats i tuffa sammanhang på slutet. Senast var hon ute i ett Breeders' Crown försök på Färjestad, då blev hon fast med allt sparat bakom hästar Stoderby-tvåan Global Brilliance och Fifty Cent Piece som ju vunnit både Drottning Silvias Pokal och StoSprintern tidigare i år. Ikväll möter hon enklare motstånd på pappret och får dessutom skickliga Erik Adielsson i vagnen för första gången. Utan för mycket strul längs vägen ikväll blir hon svår att stå emot till slut. Spik.
Motbud
5 Primadonna Tile kommer från fomrstallet Johan Untersteiner. Detta är en avkomma efter Muscle Hill som är rapp i benen. Primadonna Tile skulle kunna vara den som sitter i ledningen tidigt ikväll. Väl i den positionen kommer sen Primadonna Tile vara främsta motbudet till min spik.
Nämner även 13 Nina Ginto som kommer med formen på topp. Motståndet ikväll är aningen enklare än vad Nina Ginto vanligtvis tävlar emot och kommer hon bara in i loppet från sitt dåliga utgångsläge är hon med och slåss om en framskjuten placering här.
Min Vinnare: 6 Himalaya Sisu
Spets efter 500m: 5 Primadonna Tile
Skrällen: 5 Primadonna Tile
Ranking: A 6 B 5,13,11,7,4,15,3,1 C 9,2,12,10,8,14
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto