DD Tips Bjerke Söndag 13/9

Publicerad på 12 Sep 2020 - 13:45

DrTrav

DrTrav

12 Sep 2020 - 13:45

På söndagen är det Bjerke som står som värd för Dagens Dubbel-spelet. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Bjerke Söndag 13/9
DD-1: 2 Ble Du Gers
DD-2: 2,3,5,7,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 2100 m Autostart
2 Ble Du Gers har gjort det bra med vinster i Oslo Grand Prix och Ulf Thoresen Grand International på Jarlsberg tidigare i somras. Han gick bra som tvåa bakom Exaudio Vici i ett långlopp på Solvalla senast. Fint läge nu och med rätt resa här så tror jag han blir svårstoppad.

4 Lionel har visat gryende form på sistone. Han känns dock inte lika vass längre som han var för ett par år sedan. Det aviseras barfotakörning nu och Göran Antonsen vill till spets. Skulle han nå täten så kan han duga en bit mot det här gänget.

3 M.S.Triple J. var duktig som fyra i Jubileumspokalen på Solvalla som vanns av Missle Hill näst senast. Han kan kliva iväg bra från start så jag tror att han kan nå spets inledningsvis. Med en fin löpning i den främre träffen så kan han nypa en god placering.

8 Montdore gjorde bort sig med en startgalopp senast. Han drog sämsta läget här men det är ett litet fält och skulle ett par av de mer betrodda hästarna underprestera eller ha en sämre dag så kan han ha vissa möjligheter.

5 Code Bon gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Han travade då i ledningen och höll undan till seger. Lopp i kroppen nu så han kan vara bättre med det loppet innanför västen men det är lite tuffare emot nu men får han ett trevligt lopp så kan han vara långt framme.

Ranking DD-1: A 2 B 4,3,8,5 C 6,7,1

Dagens Dubbel 2 2600 m Autostart
2 Strong Pepper vann lätt från spets i kvalet senast. Han är stark och rejäl och från ett trevligt utgångsläge nu så ska han räknas tidigt här.

3 Iggy B.R. tog över ledningen efter ett drygt varv och vann sedan lätt i uttagningsloppet senast. Det var första starten på ett tag så jag tror han kan vara lite vassare nu. Med rätt resa i den den främre träffen så kan han slå till med en ny vinst.

5 Golden Dream M.E. åkte dit från spets när Alpha Scarlet R.R. som hade liftat med i rygg tog sig förbi kort före mål senast. Han är snabb iväg och gäller som spetsfavorit. Från ledningen är det hästen att slå.

7 Admiral Knick var duktig när han vann från ledningen näst senast. Han hakade på bra som trea bakom Ivan B.R. som vann från spets senast. Löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme igen.

10 Olympic Tile hängde med bra som tvåa i uttagningsloppet som vanns av Strong Pepper senast. Dåligt läge nu men kan han få smyga med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han bli farlig den sista biten.

4 Ivan B.R. vann säkert efter tidig ledning i uttagningsloppet. Det kan bli svårare att komma till täten nu men får han ett bra lopp så gör han inte bort sig.

11 Te Amo Corazon avslutade positivt och kom i mål som tvåa bakom Ivan B.R. senast. Kan han få hjälp med att tempot hålls uppe så kan han avsluta loppet fort och då kan han ställa till med en överraskning.

9 Failern har vunnit två av fyra starter så här långt. Han hängde med klart bra som tvåa bakom Iggy B.R. i kvalet senast. Klaffar det med löpningsförloppet nu så kan han ha vissa möjligheter här.

Ranking DD-2: A 2,3,5 B 7,10,4,11,9 C 1,8,6,12

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto