DD Tips Boden 22/9

Publicerad på 22 Sep 2022 - 13:09

DrTrav

DrTrav

22 Sep 2022 - 13:09

Dagens Dubbel Boden 22/9

DD-1 1.7
DD-2 9.12

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
1 President Lindy spetsade från ett identiskt spår i Finland senast och kunde enkelt hålla ut 6 Cupido Sisu. Det ser ut att vara en mycket god chans att sitta i ledningen nu också och i den positionen är han väldigt effektiv. Bra chans att vinna loppet men det är många bra hästar till start i det här loppet och han kommer inte få sitta i fred där framme.

7 Selmer I.H har vunnit 5/8 lopp över distansen och har styrkan för att göra jobbet utvändigt om ledaren. Han har tjänat mer än dubbelt så mycket pengar än tipsettan och även om han är en bit ifrån sina glansdagar blir jag inte ett dugg förvånad om han vinner den tunga vägen.

6 Cupido Sisu kunde inte ta en längd på President Lindy senast och satt fast med gott om krafter sparade över mål bakom President Lindy. Det blir svårt att nå ledningen nu också men Rikard N Skoglund får prova framåt för att återigen hitta ner i ryggen och förhoppningsvis sitter han inte fast nu.

3 Leave Your Sox On och 8 Gazoline Mearas känns också givna på en garderad kupong även om dom måste förlita sig på tempo för att komma in i matchen över den korta distansen.

9 No Limit Jimmit har bra ryggar i starten och även om jag tycker han gör sina bästa lopp i ledningen kan han hamna bra till direkt trots sitt bakspår.

Min Vinnare: 1 President Lindy
Spets efter 500m: 1 President Lindy
Skrällen: 9 No Limit Jimmit
Rankingen A:1.7 B:6.3.8.9 C:2.5.10.4

Dagens Dubbel 2 - 2640m Auto
12 Soleil D’Inverne ser ut att bli lite borttappad den här gången med två raka galopper i raden. Han trivs över längre distanser och att han ska tävla barfota bak nu är ett stort plus. Han har gjort sina klart bästa lopp med den balansen och vunnit 5/13 lopp. Det är många hästar att runda men det är en spårtrappa och det brukar vara lättare för hästarna med bakspår att komma in i matchen.

9 Kiera De Veluwe kommer allt mer i sin nya regi och kunde inkassera sin första seger för Sandra Eriksson senast. Hon är van tuffare konkurrens från föregående regi och löser det sig med positioner från ett lurigt utgångsläge är hon bra nog att kunna runda allt.

4 M.M Hot One är loppets troliga ledare och om han är väl förberedd efter paus ska han räknas tidigt men frågan är om man vill köra honom i ledningen över lång distans efter uppehåll?

6 Grappelli är bättre än raden och har galopperat bort fina placeringar på slutet. Det gäller att sköta sig men han gör sällan en dålig insats när han fungerar och ska räknas tidigt.

Min Vinnare: 12 Soleil D’Inverna
Spets efter 500m: 4 M.M Hot One
Skrällen: 6 Grapelli
Rankingen: A:12.9 B:4.6.7.5.2.15 C:11.10.1.14.13.8.3

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto