DD Tips Boden 27/1

Publicerad på 27 Jan 2022 - 10:20

DrTrav

DrTrav

27 Jan 2022 - 10:20

Dagens Dubbel Boden 27/1

DD-1 1.5.7.11
DD-2 11 Ladybug Lara

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
1 Wicasa Sioux är mest betrodd i skrivande stund men känns som en favorit i fara för mig. Av det jag har sett i arkivet känns det som en rejäl häst och han har gått fina tider på slutet i Finland men det finns startsnabba ekipage utvändigt och jag tror det är stor risk att han blir över från sitt innerspår och då får han förlita sig på turen.

11 Mellby Fog får med viss tvekan tipset i ett öppet lopp. Det är klart att det är tufft att vinna från det här utgångsläget över kort distans och det var inte samma tryck i honom senast. Han älskar annars isen och årstiden och jag tog verkligen till mig intrycket vid andraplatsen bakom Just Celebration på V75 näst senast.

5 Lennox Laday var kanske inte som bäst senast och borde varit bättre från ledningen men han var betrodd mot ett likvärdigt motstånd då. Han kan klart mer än han visade upp senast och nu skulle han kunna bli lite bortglömd. Skulle han nå ledningen eller få en bra resa i den främre träffen vågar i alla fall inte jag räkna bort honom.

7 Electric Eye Am känns klart på gång nu. Senast spurtade han vasst som tvåa bakom M.T Oberon och nu tycker jag han går ner lite i klass. Han har faktiskt spetsat från spår 7 tidigare och med tanke på att Lennox Laday var lite klen från ledningen senast är det ingen omöjlighet att han kan bli släppt till tät.

Min Vinnare: 11 Mellby Fog
Spets efter 500m: 5 Lennox Laday / 7 Electric Eye Am
Skrällen: 5 Lennox Laday
Rankingen A:11.5.7.1 B:3.4.6.10 C:8.9.12

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
11 Ladybug Lara har haft riktigt fin form under vintern och gör det bra varje gång. Jag tycker nog att hon ska vara favorit i loppet men samtidigt brukar hon oftast vilja ha det lite serverat under vägen och tål inte så mycket jobb på egen hand. Om hon slipper att göra allt för mycket jobb under vägen blir hon svår att stå emot den sista biten. Spik på DD. 

12 Mellby Guava vann direkt efter lång paus senast men det var i ett billigt gäng och hon var väldigt hårt betrodd av spelarna. Intrycket var annars bra och hon har fina meriter för loppet men motståndet hårdnar rejält nu. Det är mycket begärt att hon bara ska kliva runt dom från ett knepigt utgångsläge men hon är given vid gardering. .

13 La Norna söker efter formen och får främst ses som en outsider men hon vann 5/15 lopp under fjolåret och om hon har närmat sig formen ska hon räknas.

1 Zola Soft är segervan men hon går upp lite i klass nu tycker jag. Om hon inte blir över allt för mycket från sitt innerspår ska hon ändå räknas tidigt med tanke på att de värsta utmanarna startar med bakspår.

6 Bag in Box är snabb från start och skulle kunna hitta till ledningen. Hon är kanske som allra bäst barfota men om hon får bestämma lite där framme blir jag inte förvånad om hon rinner undan.

Min Vinnare:11 Ladybug Lara
Spets efter 500m: 6 Bag In Box
Skrällen: 6 Bag In Box
Rankingen A:11 B:12.13.1.6.3 C:9.5.4.10.8.7

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto