DD Tips Boden 27/7

Publicerad på 27 Jul 2022 - 10:55

DrTrav

DrTrav

27 Jul 2022 - 10:55

Dagens Dubbel Boden 27/7

DD-1 11 Leave Your Sox On
DD-2 2,5

2 rader x 100 kr = 200kr 

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 3140m volt
Ett långlopp där första strecket hamnar på 11 Leave Your Sox On. Hann vann just detta loppet förra året och ska nu försöka upprepa den bedritfent ikväll. Leave Your Sox On har gjort det bra i tuffare V75 sammanhang på slutet. Distansen ikväll är inga problem och han tål dessutom att göra en hel del jobb på egen hand. Utan för mycket trafikproblem längs vägen ikväll så har Leave Your Sox On störst segerchans i loppet. 

På mellan volten hittar vi 7 B.Sacamano som ikväll startar från ett knepigt fjärdespår. Men skulle han bara komma iväg från start och hitta en hyfsad position är detta en individ som kommer med toppform och som inte kan nonchaleras vid gardering. 

Nämner även 13 Magic Cash som är en häst med bra grundkapacitet och som nu efter en lite skadefylld period börjar hitta tillbaka till sitt rätta jag igen. Visserligen är han inte helt att lita på men skulle Magic Cash sköta sig ikväll finns både fart och styrka som räcker för att segerstrida ikväll. 

Min Vinnare: 11 Leave Your Sox On
Spets efter 500m:
Skrällen: 13 Magic Cash
Ranking: A 11 B 7,13,6,4,12,9 C 3,2,10,1,8,5

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
2 Henry Flyer Sisu har tampats mot kulltopparna flera gånger genom karriären. 2020 slutade man trea i Kriteriet bakom Brambling och San Moteur och under fjolåret kvalade han in till finalen av Svenskt Travderby genom att vinna sitt försök. Väl i finalen slutade det tyvärr med galopp. Men numera återfinns hästen hos Petri Salmela och för honom har han hunnit med tre starter. Det har blivit två tredjeplatser där Henry Flyer Sisu inte behövt gå i botten och senast var man ute i en final av Silverdivisionen, att det där blev lite trötta ben tillslut är inget att säga om. Ikväll startar man med passande förutsättningar, utgångsläget är perfekt och jag håller Henry Flyer Sisu som mitt förstaval i loppet. 

5 Hector Sisu är stallkamrat till 2 Henry Flyer Sisu och besegrade honom i den där final av Silverdivisionen som jag nämnde ovan. Hector Sisu kommer i sin tur med toppform till dagens start och imponerade för två starter sedan när han vann från ledningen på östersund. Ulf Ohlsson får en ny chans i vagnen vilket är spännande och med tanke på de två senaste prestationerna vågar man inte lämna Hector Sisu utanför systemet ikväll. 

Nämner även 1 Gazoline Mearas. Senast gjorde han det bra som tvåa från rygg på ledaren. Gazoline Mearas kan öppna kvickt och skulle det inte bli en för tuff inledningen för honom ikväll kan absolut Sandra Eriksson leda detta runt om. Men oavsett om det blir ledningen eller inte så är Gazoline Mearas garanterad ett bra lopp och ska inte nonchaleras. 

Min Vinnare: 2 Henry Flyer Sisu
Spets efter 500m: 1 Gazoline Mearas
Skrällen:
Ranking: A 2,5 B 1,10,4,9,8 C 3,7,6

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto