DD Tips Boden & Bollnäs 19/8

Publicerad på 19 Aug 2022 - 08:48

DrTrav

DrTrav

19 Aug 2022 - 08:48

DD-tips Boden & Bollnäs Fredag 19/8

DD-1 4,5,11
DD-2 5,6

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Ett öppet lopp på förhand där 11 Roller Coaster Ås gör en intressant debut för Christian Månsson. Detta är en individ som tidigare har visat upp bra kunnande för klassen och är van att tampas mot tuffare motstånd. Utgångsläget ikväll är inte det bästa men skulle det bara lösa sig någorlunda längs vägen ikväll är man segeraktuell direkt.

4 Don Draper har nu fått ett lopp i kroppen efter vila och bör komma med en formkurva som pekar uppåt ikväll. Det är dessutom anmält barfota runt om och amerikansk vagn vilket fungerat väl för Don Draper tidigare. Det finns heller inga startkatapulter på framspår ikväll vilket gör att Don Draper kommer kunna vara med och hugga på ledningen initialt och skulle han lyckas hitta dit kommer han inte bli lätt at ta sig förbi tillslut

Nämner även 5 Soleil d’Inverne som var ute i för tufft lopp senast men stod trots det för en bra insats som femma med galopp. Även ikväll står man hårt inne i loppet men nu finns det ingen motståndare som riktigt skrämmer på förhand vilket gör att Soleil d’Inverne inte ska nonchaleras. Han har bättre utgångsläge nu och ska även köras barfota bak.

Min Vinnare: 11 Roller Coaster Ås
Spets efter 500: 4 Don Draper
Skrällen:
Rankingen: A: 11,4,5 B 10,6,3,1 C 7,9,8,2,12

Dagens Dubbel 2 -  2640m auto
6 Titan Yoda är en häst med bra kapacitet som nu gör comeback efter att brottats med dålig blodvärden inför en tilltänkt start. Formen är visserligen svårbedömd men tränaren Jennifer Persson skulle knappast sela ut sin femåring här om han inte var förberedd för det. Kapacitetsmässigt står Titan Yoda bra inne i loppet och med en normal prestation ikväll är han en given segerkandidat på förhand.

Lyfter även fram 5 Reddington som kommer från en insats som bara är att glömma, det strulade en hel del för Reddington då och nu jagar man revansch. Nu har han dessutom fått ett lopp i kroppen efter att varit struken vilket bör flytta fram formkurvan. Reddington är en rejäl individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand och jag räknar med att Robert Bergh kommer vara aktiv från start här. Skulle han till och med hitta till ledningen efter en bit kommer han inte bli lätt att ta sig förbi. Reddington har tre segrar på fem försök från ledningen.

Nämner även 2 Claude P.Hill som haft bra form en längre tid nu. Senast gjorde han det bra som tre från dödens. Ikväll är utgångsläget tilltalande och distansen är heller inget som oroar på förhand. Tränaren Daniel Wäjersten har bra snurr på stallet för dagen och Claude P.Hill är ett tidigt streck ikväll.

Min Vinnare: 6 Titan Yoda
Spets efter 500: 5 Reddington
Skrällen:
Rankingen: A: 6,5 B 2,11,8,9,4,3,12 C 7,1,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto