DD Tips Boden & Bollnäs 2/9

Publicerad på 2 Sep 2022 - 14:07

DrTrav

DrTrav

2 Sep 2022 - 14:07

DD-tips Boden & Bollnäs Fredag 2/9

DD-1 1,11,15
DD-2 2,3,8

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2140m volt
1 Amie Ness är ett fyraårigt sto som inlett karriären lovande. Hon vann fem av sina sex första starter i livet och senaste segern kom i ett försök till Diamantstoet för tre starter sedan. Då handlade det om spets och slut från samma utgångsläge som Amie Ness startar från ikväll. Nu kommer hon visserligen med två raka galopper på kontot vilket såklart oroar. Men från stallet är man optimistiska och tror sig veta vad galopperna har berott på. En felfri Amie Ness håller troligtvis upp ledningen och väl i den postionen ska sen segerchcnasen vara god. Spets och slut?

Nämner även 11 Rally Ida som besitter bättre kunnande än vad som går att utläsa ut programraden. Han besitter bra speed och skulle han få ett passande smyglopp ikväll finns fart för att passera samtliga över upploppet. Till endast 3% är detta en tidig skräll vid gardering.

15 Ava. är fartmässigt huvudet högre än sina motståndare ikväll men samtidigt är detta en häst som trivs som bäst när han är med i den främre träffen. Dubbla tillägg är tufft men väljer man att gardera loppet så är Ava en given skräll att plocka med på kupongen.

Min Vinnare: 1 Amie Ness
Spets efter 500m: 1 Amie Ness
Skrällen: 11 Rally Ida
Ranking: A 1 B 11,15,14,10,2,5,12,6,3 C 9,7,4,13,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
8 Nordetia är en treåring som gjort det mesta rätt hittills i karriären. Efter tre raka segrar kom senast första förlusten, men insatsen var bra och Nordetia sänkte sitt rekord. Formen är bra och detta är en individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand. Utgångsläget är inte optimalt men trots detta så är Nordetia ett givet segerbud.

Skrällen är 2 First Beehiveblast som stått för flera bra insatser på slutet utan att få sätta nosen först. För två starter sedan slutade hon trea i ett försök till E3. Hon kommer till kvällens start med bra form. Dessutom är det anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande. Hon kan öppna snabbt och från ett bra utgångsläge är First Beehiveblast garanterad ett bra lopp.

3 Eloise Frontline har inlett karriären lovande och stred bra som tvåa bakom Nordetia näst senast. Nu har hon ett bättre utgångsläge och jagar revansch. Eloise Frontline kan öppna bra och har samtidigt visat upp en vass speed. Oavsett om det blir ledningen eller rygglopp för Eloise Frontline ikväll är hon ett tidigt segerbud i avslutningen.

Min Vinnare: 8 Nordetia
Spets efter 500m: 2 First Beehiveblast / 3 Eloise Frontline
Skrällen: 2 First Beehiveblast
Ranking: A 8,2,3 B 5,1,6,10,7 C 9,4

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto