DD Tips Bollnäs 23/9

Publicerad på 23 Sep 2021 - 12:53

DrTrav

DrTrav

23 Sep 2021 - 12:53

DD-tips Bollnäs Torsdag 23/9

DD-1 6 Heavy Sound
DD-2 4,6,12

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
Här hittar vi kvällens spik på Dagens Dubbel, 6 Heavy Sound. Detta är en nioåring som är rapp i benen och är van att möta mycket tufft motstånd. Han stod för en klart godkänd prestation i den senaste starten över fel distans och från kämpigt utgångsläge. Ikväll ser uppgiften mer passande ut med 1640m. Han kan öppna kvickt från start och även om de finns andra startsnabba hästar med i loppet så finns möjligheten att man sitter i ledningen efter en bit och då är känslan att loppet är över. Men Heavy Sound besitter både kunnande och kapacitet för att vinna från andra positioner också. Han har huvudet aningen högre än sina konkurrenter här ikväll och jag spikar.

Motbud
5 Lawmaker spikade vi senast på V64 och det med framgång. Då vann man på fint sätt från ledningen och slog halva startfältet då. Man höll ut M.T.Insider från start vilket såklart kändes loppavgörande då. Med formen på topp kanske man vill prova i ledningen på nytt men denna gången måste man i så fall svara ut 6 Heavy Sound som kanske är villig att prova trycka längre än vad M.T.Insider gjorde senast. Oavsett ska Lawmaker ses som främsta motbudet till min spik på förhand.

3 Jaguar Dream har nu fått ett lopp i kroppen efter lite vila, då avslutade man sista 1000m via 11,9. Med den genomköraren lär formen vara framflyttad en hel del tills ikväll. Utgångsläget är bra och dessutom blir det återigen barfota runt om. Givet streck vid gardering.

Min Vinnare: 6 Heavy Sound
Spets efter 500m: 6 Heavy Sound
Skrällen: 5 Lawmaker
Ranking A: 6 B 5,3,2,4,1 C 8,7

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
4 Robthebank är en treåring som besitter väldigt bra fart men som tyvärr har svårt att hålla reda på benen emellanåt. Men inför kvällens start är man kastrerad vilket kan ge mycket bra effekt för vissa hästar. Hann vann med en bra avslutning från kön i början av sommaren och skulle han gå felfritt här ikväll är detta en bra segerchans. Dessutom ska Ulf Ohlsson köra för första gången vilket ska ses som ett klart plus.

6 Firefoot är en liten individ som tagit sina två segrar hittills från ledningen. Han kan öppna bra från start och nu med framspår återigen lär man säkert vara offensiva från start. Kapacitetsmässigt duger man bra här, och skulle man dessutom hitta till ledningen ökar såklart segerchansen ytterligare. Streckas.

Nämner även skrällen 12 L.L.Labero som har ryckt upp sig på slutet och stått för två klart bra prestationer på slutet. Formen verkar bra men utgångsläget är såklart inte optimalt. Men skulle det bara lösa sig någorlunda under loppet så kan detta vara skrällen till 4%.

Min Vinnare: 4 Robthebank
Spets efter 500m: 6 Firefoot
Skrällen: 12 L.L.Labero
Ranking A: 4,6 B 12,1,3,8,7 C 10,2,11

Lycka till
D Trav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto