DD Tips Bollnäs 26/4

Publicerad på 26 Apr 2022 - 15:13

DrTrav

DrTrav

26 Apr 2022 - 15:13

DD-tips Bollnäs Tisdag 26/4

DD-1 2 Ängsborken
DD-2 1,6,9,10

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
2 Ängsborken är en kapabel häst för klassen som senast gjorde comeback, inför den starten låg tränaren lågt och menade på att Ängsborken inte var vässad speciellt mycket. Därför är det heller inte mycket att säga efter senast men nu med lopp i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en hel del. Dessutom har man fått ett tilltalande utgångsläge också. Han är den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen ska han sen vara svår att ta sig förbi om Ängsborken står för en normal prestation. Spik på DD. 

11 Tangen Frikk kommer med bevisad form och besitter en styrka som alltid tar honom hela vägen in i mål. Skulle tempot bli aningen uppskruvat i loppet kommer man plocka många tilllsut men vid lågt tempo väntar ett tidigt avancemang från Jimmy Jonsson sida och Tangen Frikk känns spännande till 13%.

Nämner även 9 S.T.C.C.Faksen som är en bra häst i grunden men som ikväll gör årsdebut och det troliga r att han kommer behöva något lopp i kroppen innan han kan prestera på topp.

Min Vinnare: 2 Ängsborken
Spets efter 500m: 2 Ängsborken
Skrällen: 11 Tangen Frikk
Ranking: A 2,11 B 9,4,8,10,1 C 7,3,6

Dagens Dubbel 2 -2140m auto
9 Magnificent Tooma är en kapabel häst för klassen som inför den senaste starten hade två raka segrar i resultatraden. Men senast var han inte som bäst men det var också första starten efter sju månaders tävlingsfrånvaro och man ska inte dra för stora växlar av det. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en del och med tanke på vad Magnificent Tooma visade upp under fjolåret ska man ses som en given segerkandidat ikväll.

1 Twigs Got U. galopperade bort sig senast, då var man ute på V75 och hade innerspår i voltstart. Ikväll är förutsättningarna annorlunda med innerspår bakom bilen och är bara formen bibehållen Joakim Elfings travare så ska det bli spännande att se vad han kan uträtta om han håller upp innerspåret. Oavsett är man garanterad ett bra lopp och ska räknas tidigt här.

Skrällen är 10 Herecomestheboom som har matchats i tuffa sammanhang och har på så sätt införskaffat sig en hårdhet som kommer börja betala tillbaka sig så småningom. Från bricka tio är man beroende av lite tur men skulle det stämma för Herecomestheboom ikväll finns både fart och tuffhet för att utmana om de framskjutna placeringarna här.

Min Vinnare: 9 Magnificent Tooma
Spets efter 500m: 1 Twigs Got U
Skrällen: 10 Herecomestheboom
Ranking: A 9,1 B 10,6,11,3,2,12,7 C 5,8,4

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto