DD Tips Bollnäs 27/3

Publicerad på 26 Mar 2022 - 21:56

DrTrav

DrTrav

26 Mar 2022 - 21:56

Dagens Dubbel Bollnäs 27/3

DD-1 1 Backegubben
DD-2 2.12

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
1 Backegubben trodde jag mycket på senast när han startade med exakt samma utgångsläge över aktuell distans men då galopperade han tyvärr i starten. Förhoppningsvis kan han gå iväg felfritt nu och Björn Karlsson lär vara revanschsugen efter missödet senast. Det finns ingen som kan ta en längd på honom från start och då är det också hästen att besegra från tätpositionen.

3 Alfie är ett rutinerat sto som hunnit bli tolv år gammal nu. Hon vinner kanske inte så ofta men hon tävlar allt som oftast i tuffare sällskap och i det här fältet tror jag hon har en hårdhet som inte många andra i loppet har. Läget blev bra och med två lopp i kroppen och ner i klass är det en stark utmanare till segern.

10 Sundbo Nova är även hon van tuffare sällskap och nu drar man alla växlar och ska tävla barfota runt om samt med bike. Läget behöver inte vara så dåligt och det ser ut som att hon borde kunna få en vettig rygg i starten och få en bra resa trots sitt bakspår.

12 Tekno Lynet vann på V75 under fjolåret och ska givetvis räknas även han. Det är årsdebut nu och det saknas kanske lite form för dagen men han skulle gynnas av ett hårt tempo där framme och det är en häst som tål att gå ute i spåren.

Min Vinnare: 1 Backegubben
Spets efter 500m: 1 Backegubben
Skrällen: 10 Sundbo Nova
Rankingen A:1.3.10.12 B: 8.2.11.6 C:5.4.9.7

Dagens Dubbel 2 - 2640m Auto

12 Gitan De Touhyvon har jag följt noga genom hela karriären och jag är väldigt svag för den här kapabla men extremt osäkra och virriga travaren. Han har visat att han besitter väldigt höga toppar och var betrodd på V75 senast men föll tillbaka i gamla galopp-synder efter att ha gått felfritt ett par starter på raken. Det finns inga som helst garantier att han går felfritt och därför är det en självklarhet att gardera men om han fungerar tror jag på en ganska god segerchans.

2 Albacete agerade knepigt under slutet av fjolåret men det är en spännande häst som har varit ute mot de bästa hästarna i kullen och han vann dessutom tre lopp 2021. Det ska bli spännande att följa hans utveckling under året och från ledningen blir han att räkna med om han är väl förberedd.

5 Money Smile vann tre raka lopp under sommaren men var blek under hösten och har fått vara ifrån tävlandet ett par månader nu. Han tillhör de bättre i fältet och normalt sett ska han vara med där framme till slut även om formen är svårbedömd.

8 Loveyouecus har ett knepigt utgångsläge men han kommer med dokumenterad folk till skillnad från flera konkurrenter och nu ska han lättas i balansen.

4 El Maco Khalifa vill säkerligen också göra ett försök att nå ledningen. Han kanske inte har nått fjolårets toppar än så länge i år men han var klart förbättrad senast och i ledningen brukar han växa ett par klasser.

11 Ultimate Brodde måste höja sig men Magnus A Djuse brukar kunna få fart på hästarna när han sitter upp för första gången.

Min Vinnare:12 Gitan De Touchyvon
Spets efter 500m: 2 Albacete / El Maco Khalifa
Skrällen: 4 El Maco Khalifa
Rankingen A:12.2.5 B:8.4.11 C: 10.6.7.9.3.1

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto