DD Tips Bollnäs 30/7

Publicerad på 29 Jul 2022 - 12:23

DrTrav

DrTrav

29 Jul 2022 - 12:23


DD Tips Bollnäs Lördag 30/7

DD1: 6 Faeza Zet
DD2: 9 Born to Run

1 rader x 200 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds påtrav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
Här hittar vi omgångens först spik på DD, 6 Faeza Zet. Hon startar idag med spännande förutsättningar. Senast var hon ute i ett uttagningslopp till Stochampionatet och startade från ett omöjligt läge. Men trots bricka 12 bakom bilen stod Faeza Zet för en mycket mersmakande prestation. När Faeza Zet kom in på upploppet och man ryckte det norska huvudlaget gav det rejäl effekt och tillsut gick hon i mål som trea bakom A Perfect Face. Nu med det loppet innanför västen lär formkurvan vara ännu bättre idag, och när dessutom utgångsläget är tilltalande med springspår på start är Faeza Zet min troliga ledare av loppet. I den positionen kommer hon sen inte bli enkel att rå på för övriga. Spik.

Motbud
14 Impala Am imponerade senast i finalen av Stosprintern, insatsen räckte till en fjärdeplats och Impala Am visade att formen är i zenit. Idag är utgångsläget bra på 20m tillägg och skulle hon bara komma till vettigt från start här så är Impala Am det främsta motbudet till min spik på förhand.

Nämner även 9 Ies Juvel som är lite ojämn i sina prestationer. Men hon besitter högt kunnande när hon levererar på topp. Skulle Ies Juvel få ett passande lopp idag när hon får smyga med och spara på speeden är detta ett sto som verkligen kan flytta på sig tillslut. En skräll för den som garderar.

Min Vinnare: 6 Faeza Zet
Spets efter 500m: 6 Faeza Zet
Skrällen: 9 Ies Juvel
Ranking: A 6 B 14,9,11,13,15,1,10 C 7,3,4,5,2,8,12

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar även med att spika 9 Born to Run. Han vann både sitt försök och även finalen i det förra meetinget. I finalen senast på Eskilstuna vann han säkert från ledningen via 10,5 sista 1000m. Nu är det bakspår men Born to Run har tidigare presterat på topp med rygglopp också. Detta är en allround individ som ser väldigt formstark ut för dagen och i ett lopp som ser klart överkomligt ut på pappret så känns det givet att spika Alessandro Gocciadoros femåring här.

Motbud
11 Sidney Celeber är främsta motbudet på förhand. Detta är en individ som har visat att han tillhör de bästa i sin kull och har flera gånger om varit ute och tampats mot bland annat Önas Prince och Mister Hercules. I den senaste starten handlade det om comeback efter en halsoperation, Sidney Celeber gick då i mål med allt sparat som fastlåst men intrycket var spänstigt och bra. Nu med det loppet i kroppen lär formkurvan vara framflyttad en del och ska således räknas tidigt bakom min spik.

Nämner även 7 No Doubt som nu kommer med två raka segrar på kontot. Emilia Leos femåring är kvick i benen och kan öppna rappt. Trots bricka sju bakom bilen lär No Doubt kunna sitta bra på det direkt och är i så fall en tänkbar skräll för den som plockar med flera hästar på sitt system.

Min Vinnare: 9 Born to Run
Spets efter 500m:
Skrällen: 7 No Doubt
Ranking: A 9 B 11,7,1,2,5,3,10 C 12,6,4,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto