DD Tips Bollnäs Tisdag 15/9

Publicerad på 15 Sep 2020 - 10:16

DrTrav

DrTrav

15 Sep 2020 - 10:16

På tisdagen så avgörs Dagens Dubbel-spelet i Bollnäs. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Bollnäs Tisdag 15/9
DD1: 13 Järvsö Tord
DD2: 3,5,6,8

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
13 Järvsö Tord har vunnit 6 av 15 starter i karriären. Han är dock inte att lita på för det har varit galopp i fyra lopp i följd. Felfri nu från springspår på tilläggsvolten så tror jag Jan-Olov Persson kan slinka ner i ett vettigt slagläge. Kan han hålla ihop aktionen hela loppet så tror jag han blir svårstoppad här.

14 Klack Tore kommer från en färsk seger. Han tog då ner sitt motstånd till vinst från utvändig position. Han har bakspår på tillägg så han hamnar nog bland de sista hästarna men klaffar det med löpningsförloppet så duger han mot det här gänget.

6 Reine W. vann från spets senast. Det är bara två motståndare på startvolten så är Kenth Åkerlund på offensiven så kanske han kan nå spets i ett tidigt skede. Skulle så bli fallet så kan han vara långt framme igen.

12 B.W.Kungen var blek i sina två senaste starter. Det har gått ett tag sedan dess och han har fått ladda om batterierna. Från springspåret nu så kan han vid en lyckad start sitta bra till omgående och med rätt resa här så kan han utmana om en framskjuten placering.

9 Alfa Linus var utan chans mot Grisle Odin G.L. i uttagningsloppet till Norskt Travderby där han slutade oplacerad senast. Gången innan det så blev det seger. Har han en bra dag och om Lars-Erik Karlsson som finns i vagnen kan få till en bra styrning så kan det räcka långt här.

Ranking DD-1: A 13 B 14,6,12,9,3,2,8 C 11,10,5,4,7,1

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
5 Avantis Red Witch avslutade starkt till en knapp seger för fyra starter sedan. Gången efter det så satt hon fast med sparade krafter. I de två senaste loppen så har hon inte lyckats. Felfri nu och om Tomas Pettersson kan servera henne en fin löpning så kan hon duga en bit mot det här gänget.

8 Global U.S.A. har ett lopp i kroppen efter en kortare paus. Utgångsläget är mindre bra men med lite klaff så kan han bli farlig under den sista delen av loppet.

6 Lupin Håleryd svek från spets senast och har nu pausat i drygt två månader. Hon kan öppna bra och skulle hon lyckas trycka sig till spets så stiger hennes chanser här.

3 Call Him A Star har gjort två starter efter ett långt uppehåll så formen borde vara i antågande. Trevligt utgångsläge nu och får han en fin löpning i den främre träffen så kan han slå till med en seger.

11 First Ideal Man gick ut snävt och blev diskad för trängning näst senast. Gången efter det så fick han en omöjlig resa så det loppet är bara att glömma. Han har fått ett svårt utgångsläge nu men kan han få smyga med i en trevlig rygg innan attacken sätts in så kan han utmana om en framskjuten placering.

4 Fragolini Am blev tempotorsk i kön senast och kunde inte ta något i ett snabbt slutvarv. Hon kan öppna bra men tränaren tycker hon är bäst med en ryggresa för hon kan bli lite pigg om hon går i ledningen. Hittar Mats E Djuse en bra väg med henne så kan hon ha vissa möjligheter här.

12 Twice Kronos har gjort två starter efter lång frånvaro. Det blev en andraplats bakom Got To Dash näst senast. Gången efter det så blev det en startgalopp. Tråkigt läge men vid överpace på loppet så kan han komma in i matchen

Ranking DD-2: A 5,8 B 6,3,11,4,12,2,1,10,9 C 7

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto